Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Υ.Γ. Αυτό που τα αρσενικά πετάνε έξω τις κορμάρες τους χωρίς ντροπή ενώ τα θηλυκά το τριπλοσκέφτονται, δείχνει πόσο "ίσα" είναι τα 2 φύλα εν έτει 2013.

Πως ακριβώς δείχνει ότι είναι ίσα; Το αντίθετο δείχνει. Εκτός αν τα εισαγωγικά τα έβαλες όντως για ειρωνεία. Που τώρα που το σκέφτομαι αυτό έκανες :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Γιαννη καταρχην αν και καθυστερημενα χρονια σου πολλα..

Του χρονου φετες...

Κανω 300 επαναληψεις σχοινακι για ζεσταμα.. Πιστεψε με δεν ειναι τιποτα..

Οταν κανεις βαρη πρεπει πρωτα να κανεις καποιο ζεσταμα πχ 10 λεπτα διαδρομο, σχοινακι ποδηλατο και μετα ζεσταμα με τα κιλα που πρεπει ωστε να μπεις στην ασκηση..

Τα ρεβιθια ανετα τα ανταλλασω με κρεας..

Ειναι το αγαπημενο μου φαγητο...

Δε συμφωνώ μαζί σου λίβε. Οι 30 επαναλήψεις κοιλιακών/ραχιαίων εμένα μου φτάνει για ζέσταμα. Άλλωστε πριν από κάθε άσκηση κάνεις ζέσταμα την ίδια άσκηση με λιγότερα κιλά. Δε χρειάζεσαι τίποτε παραπάνω,

Ό,τι επιπλέον κάνεις -σχοινάκι, διάδρομο, κτλ, επιβαρύνει τον οργανισμό. Άμα πέρασες τη μέρα σου βλέποντας τηλεόραση ή δουλεύοντας σε γραφείο, έχεις περιθώριο για εξτρά επιβάρυνση. H δικιά σου δουλειά όμως είναι απαιτητική σωματικά, η επιπλέον επιβάρυνση γιγαντώνεται.

Όλα αυτά είναι θεωρητικά, κάποιος άλλος μπορεί να έχει άλλη άποψη. Το πιο σημαντικό είναι να ακούς το σώμα σου. Κι αυτό σου λέει ορθά-κοφτά ότι έχει εξαντληθεί. Αυτό που οι άλλοι κάνουν εύκολα εσύ το κάνεις δύσκολα. Οπότε, ή το ακούς και αλλάζεις κάτι -μειώνεις τις δραστηριότητες ή αυξάνεις το φαγητό- ή δεν το ακούς και ζεις μέσα στα νεύρα και την κακοδιάθεση -απόρροια της πολύς κούρασης- και ταυτόχρονα ανοίγεις την πόρτα σε πιθανό τραυματισμό.

Απλώς τη γνώμη μου λέω, ε; Peace  :ph34r:

Υ.Γ. Ευχαριστώ για τις ευχές. Κι εννοείται ότι τα ρεβίθια είναι καλύτερα από το κρέας. Τόσο καιρό το λέω, επιτέλους βρήκα υποστήριξη. Το ακούς Φώτη; Που μειώνεις τον πληθυσμό των ζώων κατά ένα κοπάδι το μήνα; :P

• Like 1

HAHAHHA ,εγω παντως  δεν θυμαμαι καν τι γευση εχουν τα ρεβιθια γενικα απο οσπρια  τρωω μονο φασολακια και αυτα με το ζορι.

Κρεας-ψαρια -φρουτα τρωω  γενικα ειμαι δυσκολος στο φαγητο μου αρεσουν πολυ λιγα , κατι παστιτσια ,μουσακαδες,γεμιστα  και κατι αλλα ανουσια  φαγητα δεν τα αγγιζω xD.

Το ασβέστιο εμποδίζει την πρόσληψη σιδήρου. Τσίμπα λίγο τυράκι και δεν θα αποροφήσεις ούτε ίχνος σιδήρου απ' το γεύμα. Όπως θα μπει, έτσι θα βγει. 

Η ειρωνεία είναι ότι κάποιες τροφές που επίσης έχουν σίδηρο (σπανάκι, σουσάμι), επίσης έχουν πολύ ασβέστιο οπότε σίδηρος γιοκ με τις συγκεκριμένες -ή τουλάχιστον το μεγαλύτερο μέρος του.

Δεν είναι τυχαίο ότι οσοι κόβουν το κρέας χωρίς να μελετήσουν τι αφαιρούν από τη διατροφή τους και πώς να το αντικαταστήσουν, σε 2-3 μήνες έρχονται αγκαλίτσα με μια σιδηροπενική αναιμία ;)

Αγαπημένα μου παιδιά,

Έχω έναν πόνο εδώ και μέρες στον αριστερό ώμο. Δεν ξέρω τι διάολο, δε θυμάμαι να ζορίστηκα περίεργα στο γυμναστήριο ή να ξεκίνησε μετά από μέρα ώμων/στήθους or smth. Επίσης δεν ξέρω αν είναι από κακή στάση στον ύπνο. Είναι μέρες που το νιώθω σαν απλή μικροενόχληση και άλλες που ξυπνάω το βράδυ από τον πόνο. Ενοχλεί κυρίως όταν σηκώνω το χέρι σε έκταση στο πλάι.Είμαι πολύ μεγάλη για φρουτόκρεμες αλλά πολύ μικρή για αρθριτικά. Τι σκατά κάνω από πλευράς ασκήσεων σε αυτή την περίπτωση; Συμβουλές ευπρόσδεκτες.

Από καρδιάς,

Τραυματιζζζμένη Ψυχή

τενοντιτιδα μηπως? να ευχεσαι να μην ..

τι κανεις ?  ξεκουραση .. παγοκυστη και καθολου επιβαρυνση μεχρι να μην νιωθεις καθολου ενοχληση !

δεν υπαρχει χειροτερο σημειο νασε χτυπησει, οσοι εχουν παθει  ξερουν ..

Υποψιάζομαι ότι είναι τενοντίτιδα όντως ρε γμτ, γιατί ξεκινάει από εκεί αλλά δεν περιορίζεται εκεί και δεν είναι μυικός πόνος. Αν κρίνω από αυτές που είχα πάθει παλιότερα (καρπό και αγκώνα), μοιάζει πολύ. =(

Κομμένη η μπάρα δηλαδή; Πφφφφφφφ!

εγω το υποψιαζομαι απο αυτο που ειπες για το ξυπνημα απ το πονο !  η τενοντιτιδα τα κανει αυτα !

εννοειται κομμενη ! ποδαρακια κοιλιακους ραχιαιους κτλ αυτον το καιρο ..

εννοειται πως επιβαρυνεται , ποδαρακια δεν ειναι μονο τα  squat   ομως !

ξερεις ποσους πολλους προσαγωγους , δικεφαλα , τετρακεφαλα ,  μπορεις να κανεις χωρις  να τον επιβαρυνεις καθολου?? :-)

εννοειται πως επιβαρυνεται , ποδαρακια δεν ειναι μονο τα  squat   ομως !

ξερεις ποσους πολλους προσαγωγους , δικεφαλα , τετρακεφαλα ,  μπορεις να κανεις χωρις  να τον επιβαρυνεις καθολου?? :-)

Ε νταξ. Ξενέρωμα όμως.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...