poulinos Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 4 hours ago, cthulhucarbide said: Αναφέρθηκε σε προηγούμενες σελίδες κάτι για φουσκώματα λόγω της πρωτεΐνης. Μπορεί κάποιος να το αναλύσει λίγο αυτό? στομαχι φουσκωμενο και πρρρρρρρρρρρρρρρρ.αυτο εννοουν 2
cthulhucarbide Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Nai ok, αλλά πως ευθύνεται η πρωτεΐνη; Και βασικά έχει κάποιο θέμα η συγκεκριμένη μάρκα πρωτεΐνης ή γίνεται και γενικότερα με την πρωτεΐνη του φαγητού υπο συνθήκες;
sndev Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 7 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Nai ok, αλλά πως ευθύνεται η πρωτεΐνη; Και βασικά έχει κάποιο θέμα η συγκεκριμένη μάρκα πρωτεΐνης ή γίνεται και γενικότερα με την πρωτεΐνη του φαγητού υπο συνθήκες; Εάν καταναλώνεις κανονικές ποσότητες πρωτεΐνης αυτή διασπάται στο λεπτό έντερο σε αμινοξέα, τα οποία απορροφώνται στην κυκλοφορία του αίματος. Τα αμινοξέα - τα δομικά στοιχεία των πρωτεϊνών - βοηθούν στη δημιουργία μυών, οστών και χόνδρων. Αλλά αν καταναλώνεις πολλή πρωτεΐνη, η οποία δεν διασπάται, αυτή η αχώνευτη τροφή περνά από το λεπτό έντερο στο παχύ, όπου τα βακτήρια τη διασπούν παράγοντας υδρογόνο, διοξείδιο του άνθρακα και, για το 1/3 των ανθρώπων, μεθάνιο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το σώμα σου να παράγει άερια, που θυμίζουν μυρωδιά σαπισμένου αυγού. Στατιστικά μιλώντας το μεγαλύτερο κομμάτι μιας πορδής είναι άοσμο. Μόνον το 1% των συστατικών είναι δύσοσμα και αυτό οφείλεται στα θειούχα αέρια που υπάρχουν στο έντερο. http://mag.sigmalive.com/article/16387/eheis-polla-aeria-mporei-na-ftaiei-i-ypervoliki-lipsi-proteinis 1 1
yannis27gr Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Επίσης, μπορεί να αντιδρά το στομάχι αρνητικά σε κάποιο από τα συστατικά της πρωτείνης σε σκόνη, π.χ. στη λακτόζη, οπότε το πρόβλημα λύνεται αν διαλέξεις μια πρωτείνη που δεν έχει αυτό το ένοχο συστατικό.
TEOKOS Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Επίσης σημαντικό ρόλο παίζουν και οι χρωστικές ,τα αρώματα γεύσεων και εν γένει η επεξεργασία που της έχει γίνει. Γιαυτό κάποιοι με ευαίσθητο έντερο αντιδρούν διαφορετικά σε διαφορετικές μάρκες πρωτείνης 1
Zus Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Καλημέρα και από εμένα. Κάποιες μέρες ο ιδρώτας μου μετά την προπόνηση (και μιας και μιλάμε για ιδρώτα, χύνω κουβάδες στην κυριολεξία, παίζει να χάνω 1 λίτρο υγρά σε κάθε αναερόβια προπόνηση, για να μην μιλήσω για αερόβια) μυρίζει αμμωνία. Αυτό φαντάζομαι έχει να κάνει με την πλούσια σε πρωτεΐνη διατροφή μου, αλλά πέραν της ενοχλητικής μυρωδιάς, υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτό?
Lelouch Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Γενικά ποια φαγητά επηρεάζουν περισσότερο αρνητικά την μυρωδιά του σώματος, πέρα από το σκόρδο πχ; Επεξ/σία 30 Μαΐου 2018 από Lelouch
Stamer Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 13 λεπτά πριν, Lelouch είπε Γενικά ποια φαγητά επηρεάζουν περισσότερο αρνητικά την μυρωδιά του σώματος, πέρα από το σκόρδο πχ; Δοκίμασε να φας σπαράγγια... χεχε
unforgiven Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Στις 28/5/2018 στις 7:03 ΠΜ, TEOKOS είπε Saucony kinvara 9 για πιο οικονομικά και να αλλάξω λίγο η κλασικά ξανά στα Nimbus ; Πόσες γενιές φοράς τα Nimbus; Σε ρωτάω, γιατί είναι ίσως το παπούτσι με τις περισσότερες διαφορές από χρονιά σε χρονιά. Παπούτσι είναι αδύνατον να προταθεί, αν δεν πεις ύψος και βάρος και για τι ρυθμούς το θέλεις.
Getta Robo Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 57 minutes ago, Lelouch said: Γενικά ποια φαγητά επηρεάζουν περισσότερο αρνητικά την μυρωδιά του σώματος, πέρα από το σκόρδο πχ; Σχεδον ολα τα καρικευματα. Ειδικα το καλοκαιρι.
thomasG4 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, Zus είπε Καλημέρα και από εμένα. Κάποιες μέρες ο ιδρώτας μου μετά την προπόνηση (και μιας και μιλάμε για ιδρώτα, χύνω κουβάδες στην κυριολεξία, παίζει να χάνω 1 λίτρο υγρά σε κάθε αναερόβια προπόνηση, για να μην μιλήσω για αερόβια) μυρίζει αμμωνία. Αυτό φαντάζομαι έχει να κάνει με την πλούσια σε πρωτεΐνη διατροφή μου, αλλά πέραν της ενοχλητικής μυρωδιάς, υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτό? Η ελλειψη υδατανθρακα προκαλει τη μυρωδια της αμμωνιας οταν καποιος ασκειτε. Εχεις καθολου υδατανθρακα στο γευμα πριν το γυμναστηριο;
Zus Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, thomasG4 είπε Η ελλειψη υδατανθρακα προκαλει τη μυρωδια της αμμωνιας οταν καποιος ασκειτε. Εχεις καθολου υδατανθρακα στο γευμα πριν το γυμναστηριο; Ούτε πριν, ούτε μετά! 😛 Βασικά από υδατάνθρακα μόνο ένα παξιμάδι στο πρωινό και καμία αραβική στο βραδινό, αλλά πηγαίνω νηστικός στο γυμναστήριο για να μην τα βγάλω... Και να φανταστεί κανείς ότι πίνω και 5-6 λίτρα νερό την ημέρα! Επεξ/σία 30 Μαΐου 2018 από Zus
thomasG4 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, Zus είπε Ούτε πριν, ούτε μετά! 😛 Βασικά από υδατάνθρακα μόνο ένα παξιμάδι στο πρωινό και καμία αραβική στο βραδινό,α αλλά πηγαίνω νηστικός στο γυμναστήριο για να μην τα βγάλω... Και να φανταστεί κανείς ότι πίνω και 5-6 λίτρα νερό την ημέρα! Τοτε ειναι φυσιολογικο. Ο οργανισμος αλλαζει καυσιμα και επειδη δεν υπαρχει γλυκογονο λογω ελλειψης υδατανθρακα, καιει μονο αμινοξεα. Εξου και η μυρωδια. Δες το παρακατω link https://www.bodybuilding.com/content/what-is-that-ammonia-smell-when-i-sweat.html 1
TEOKOS Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Όλα τα nimbus μου κάθονται καλά. Τα 20 δεν τα έχω δοκιμάσει. Τα 18 λίγο καλύτερα αν και βαρύτερα από τα 19. Τα kinvara έχουν τα ίδια πατήματα και παρόμοια χαρακτηριστικά , καλές κριτικές και τα βρίσκω φθηνότερα από τα nimbus 20. https://www.runnea.com/zapatillas-running/comparativa/1881/3581/asics-gel-nimbus-19-vs-saucony-kinvara-9.html
unforgiven Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 4 ώρες πριν, TEOKOS είπε Όλα τα nimbus μου κάθονται καλά. Τα 20 δεν τα έχω δοκιμάσει. Τα 18 λίγο καλύτερα αν και βαρύτερα από τα 19. Τα kinvara έχουν τα ίδια πατήματα και παρόμοια χαρακτηριστικά , καλές κριτικές και τα βρίσκω φθηνότερα από τα nimbus 20. https://www.runnea.com/zapatillas-running/comparativa/1881/3581/asics-gel-nimbus-19-vs-saucony-kinvara-9.html Όσο μοιάζουν, τόσες διαφορές έχουν. Η κυριότερη, για εμένα είναι πως τα Nimbus έχουν 10mm offset, ενώ τα Kinvara 4mm. Αν δεν έχεις συνηθίσει σε χαμηλό offset, πιθανόν να έχεις πρόβλημα με γάμπες και αχίλλειο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις