γροσερισοπ Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 32 minutes ago, poulinos said: Polo,alpamayo αλλα και τα 2 ειναι προς κεντρο.βεβαια την θεωρω πολυ ακριβη την υγρη μαγνησια απο οτι το να παρεις μια μπαλα σφουγαρι με μαγνησια μεσα το οποιο κανει 3-4 ευρω αν θυμαμαι καλα. sho δεν εχω χρησιμοποιησει αλλα laken.οτιδηποτε ειναι με κενο αερος (vacuum) δουλευει μια χαρα. ο χειμωνας ειναι η μονη ωραια εποχη του χρονου αντε μαζι με το φθινόπωρο. λαθος χωρα βρισκομαι. ετσι το ζητάω; μπαλα σφουγγαρι μαγνησια; δεν θα κανει πχ την τσάντα μαντάρα; θα τα βρω εκει που προανάφερες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 2 hours ago, γροσερισοπ said: ετσι το ζητάω; μπαλα σφουγγαρι μαγνησια; δεν θα κανει πχ την τσάντα μαντάρα; θα τα βρω εκει που προανάφερες; υπαρχει σκονη μαγνησιας που ειναι σκονη και την βαζεις μεσα σε κατι σαν υφασματινη θηκη αλλα δεν σε ενδιαφερει. υπαρχει σκονη η οποια ειναι αρκετα πεπιεσμενη σαν ενα στιβαρο κομματι που το τριβεις στα χερια σου και σου αφηνει.μεγαλο κοστος και συνηθως την βρισκεις σε καταστηματα για crossfit. υπαρχει η υγρη σκονη που ειναι ακριβη. και το τελευταιο ειναι μαγνησια μεσα σε διχτακι(μπαλακι) με πολυ μικρες τρυπες που απλα το πιεζεις στα χερια σου και αφηνει λιγο μαγνησια.αναπασα στιγμη μπoρεις να το ανοιξεις και να το ξαναγεμισεις με μαγνησια αρα δεν ειναι μιας χρησης. το να παρεις χυμα μαγνησια ειναι φτηνη.αυτο ειναι η πιο απλη καλη επιλογη.ναι μπορει να σου λερωσει την τσαντα λιγακι οποτε απλα την βαζεις σε ενα μικρο σακουλακι.γενικως οι τρυπες ειναι πολυ μικρες οποτε και χυμα να την βαλεις μην νομιζεις οτι ξαφνικα θα δεις την τσαντα χαλια και το μπαλακι αδειο.το μεγεθος της μπαλας ειναι περιπου σαν μπαλακι του Tennis οποτε δεν πιανει χωρο. https://terramare.com.gr/mpala-magnisias-stubai-mgpro-chalkball-60g-s950501/ εδω για να δεις ποσο ειναι και ποσο κανει η υγρη σκονη ειναι ακριβη και δεν αξιζει για μενα. h polo εχει .ειχα παρει για ενα φιλο απο αλλο τους μαγαζι.ναι αμα μπεις οτι θελω μια μπαλα /διχτακι με μαγνησια θα καταλαβουν. και εδω link απο το Skroutz αν θες απο αλλο καταστημα https://www.skroutz.gr/c/2720/oreivasia-anarrichisi.html?keyphrase=μπαλα+μαγνησιας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 19 ώρες πριν, Toxo <3 lover είπε Κι εγώ νηστική πήγαινα, προτιμούσα να κοιμηθώ παρά να ξυπνήσω δυο ώρες πριν να φάω. Και ναι έπιασε η ζέστη. Και δεν παλεύονται πλέον τα πολλά ρούχα, η αγαπημένη εποχή του Φώτη είναι εδώ κι εγώ έστειλα παραγγελία να βγάλω τα μακριά κολάν, πέθανα. Όμως... Ψάχνω παπούτσια, έχει κανείς τα ultraboost της addidas να μου πει πόσο πουπουλένια είναι; Η άλλη (κομψότατη και προτιμητέα) επιλογή μου είναι under armour speedform. Δεν τρέχω, τα θέλω για να τα φοράω και καμιά φορά όταν δεν αντέχω να βάλω ψηλά παπούτσια όμως πέρα από το γυμναστήριο. Για το αισθητικό του θέματος, ορίστε τα μεν και τα δε... (κάπως ατυχές το μαύρο κολάν που έχουν βάλει, αλλά οκ, το 'χουμε) Απόκρυψη περιεχομένων Δεν υπαρχει συγκριση μεταξυ των 2. Πολυ πισω στο παπουτσι η ua Δοκιμασε ultraboost δε θα θες να τα βγαλεις απο το ποδι σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Υπαρχει καποια σοβαρη επιλογη σε λαστιχα αντιστασης (resistance band) απο Ελλαδα η εξωτερικο; Ειχα παρει 2, 1 μετρο μαυρο και 1 μετρο ασημενιο της thera-band. Το μαυρο ξεχυλωσε στο τετραμηνο και πλεον ειναι αχρηστο, και το ασημενιο μου εσπασε ενω εκανα ασκηση και παραλιγο να γινει η στραβη. Θελω να συνεχισω με λαστιχα αλλα οχι με την συγκεκριμενη εταιρεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Εγώ χρησιμοποιώ των xtreme stores. Τέτοια έχουν και στο γυμναστήριο, ειναι πολυ καλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, margaritagr είπε Δεν υπαρχει συγκριση μεταξυ των 2. Πολυ πισω στο παπουτσι η ua Δοκιμασε ultraboost δε θα θες να τα βγαλεις απο το ποδι σου Εσένα περίμενα να απαντήσεις, αλήθεια! Ευχαριστώ Μαργαρίτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, Toxo <3 lover είπε Εσένα περίμενα να απαντήσεις, αλήθεια! Ευχαριστώ Μαργαρίτα Σκεψου στο γτμναστηριο φοραγαν οι γυμναστες χρονια asics. Πλεον εχουν συνεργασια με ua και μου λεει η φιλη μου μαπα το καρπουζι τελειως... Πξρα στο τζαμπα κι εγω και δοκιμασα κατι ασπρα με χρυσο σηματακι ουτε καν θυμαμαι ονομα μοντελου. Ουδεμια επαφη. Τα ultraboost τα απλα παρε σαν αυτα που εδειξες. Μη παρεις uncaged ακομα κι αν βρεις καμια προσφορα. Σε αρκετους φαινονται πολυ σφιχτα στο ποδι - εμενα δε μ ενοχλουν αλλα πρεπει να το επισημανω. Επεξ/σία 23 Μαΐου 2018 από margaritagr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δλδ η δικη μας γνωμη στα αθλητικα δεν μετραει που την ειπαμε πρωτη που εχουμε και ολοκληρη συλλογη και μετραει της ΜΑργαριτας μονο ? Πουλινε εσυ εισαι σε λαθος σωμα θα επρεπε να ησουν σε υπερβαρου που δεν σηκωνεται απο τον καναπε για να σου αρεσει ο χειμωνας . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 17 hours ago, margaritagr said: Εγώ χρησιμοποιώ των xtreme stores. Τέτοια έχουν και στο γυμναστήριο, ειναι πολυ καλα Τα βρηκες σε καποιο συγκεκριμενο καταστημα τους; Στη σελιδα τους εχουν μολις 4 χρωματα, και οχι ασημενιο η χρυσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 9 ώρες πριν, Fotis13 είπε Δλδ η δικη μας γνωμη στα αθλητικα δεν μετραει που την ειπαμε πρωτη που εχουμε και ολοκληρη συλλογη και μετραει της ΜΑργαριτας μονο ? Πουλινε εσυ εισαι σε λαθος σωμα θα επρεπε να ησουν σε υπερβαρου που δεν σηκωνεται απο τον καναπε για να σου αρεσει ο χειμωνας . Η Μαργαρίτα μου τα πούλησε πιο σωστά 😝 Τα πήρα, με γεια μου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Με γεια σου, αλλα για εξοπλισμο -ρουχισμο δεν δεχομαι κουβεντα εχω κανει διατριβη και εχω επενδυσει . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stamer Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 18 ώρες πριν, Toxo <3 lover είπε Η Μαργαρίτα μου τα πούλησε πιο σωστά 😝 Τα πήρα, με γεια μου. Και πολύ καλά έκανες, η Adidas είναι πολύ μπροστά. Με γεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unforgiven Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, Stamer είπε Και πολύ καλά έκανες, η Adidas είναι πολύ μπροστά. Με γεια. Μετά από καμιά δεκαριά ζευγάρια τα τελευταία χρόνια, θα σου πω πως καμία εταιρία δεν "είναι μπροστά", και μάλιστα πολύ. Δεν υπάρχουν καλά και κακά παπούτσια. Υπάρχουν παπούτσια που μας ταιριάζουν και παπούτσια που δεν μας ταιριάζουν. Μου άρεσαν τα Boost, έχω γνωστό δρομέα που δεν τα θεωρεί καν παπούτσια. Υπάρχουν παπούτσια που όλοι οι άλλοι τα υμνούν και εγώ τα χάρισα γιατί μου δημιουργούσαν πολύ μεγάλο πρόβλημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Στις 24/5/2018 στις 5:52 ΜΜ, Fotis13 είπε Με γεια σου, αλλα για εξοπλισμο -ρουχισμο δεν δεχομαι κουβεντα εχω κανει διατριβη και εχω επενδυσει . Saucony kinvara 9 για πιο οικονομικά και να αλλάξω λίγο η κλασικά ξανά στα Nimbus ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Αναφέρθηκε σε προηγούμενες σελίδες κάτι για φουσκώματα λόγω της πρωτεΐνης. Μπορεί κάποιος να το αναλύσει λίγο αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις