Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

4 minutes ago, Fotis13 said:

Απο την gold πρεπει να εχω φαει ενα container  .Top πρωτεινη .

και εγω εχω κανα 4μηνο που έκωψα τη myprotein.

πολυ πολυ καλύτερη. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

lelouch, ειμαι ουτε 70 κιλα, τρωω τα διπλα απο σενα και πειναω. Τι διαολο, βιδωμενος σε μια καρεκλα εισαι ολη μερα; Πολυ παραξενο μου φαινεται να τρως μονο τοσο.

2 hours ago, γροσερισοπ said:

και εγω εχω κανα 4μηνο που έκωψα τη myprotein.

πολυ πολυ καλύτερη. 

Εγώ ακριβώς το αντίθετο, τόσα χρόνια με Optimum και το γύρισα σε MyProtein μετά από έρευνα και αυτό

Astromeri παράληψη μου οι σαλάτες, τρώω κάθε μέρα σχεδόν με το μεσημεριανό. Είτε αγγουροντομάτα, είτε ρόκα, είτε μαρούλι.

Γιάννη μην ανησυχείς! Είναι προσωρινός στόχος που έθεσα τον Απρίλιο. Γενικά τρώω πολύ. Το καλοκαίρι ήμουν 68 κιλά και τον Μάρτιο κατέληξα να είμαι 74. Έβαλα και λίγο όγκο, πήρα και λίγο λίπος. Αποφάσισα να κόψω ενάμιση μήνα από το φαγητό σαν πείραμα περισσότερο να δω μήπως θα χάσω πιο γρήγορα. Σήμερα ζυγίστηκα 72. Από ότι φαίνεται δεν με βοηθάει να χάσω πιο γρήγορα το γεγονός ότι δεν τρώω, ένα κιλό το μήνα περίπου έχασα. Το θέμα είναι ότι πλησιάζει περίοδος εξεταστικής που είναι πάντα παγίδα λίπους. Θα προσπαθήσω να συνεχίσω να πηγαίνω γυμναστήριο ακάθεκτος όμως :P Ωστόσο από βδομάδα αν δω ότι δεν μειώνονται τα κιλά μάλλον θα ξεκινήσω να τρώω παραπάνω όπως λέτε.

• Like 1

• Moderators
16 λεπτά πριν, Astromeri είπε

Εγώ ακριβώς το αντίθετο, τόσα χρόνια με Optimum και το γύρισα σε MyProtein μετά από έρευνα και αυτό

Αν και ψωνίζω από my protein, τα rankings ξέρουμε πως έχουν βγει; αν είναι από πελάτες τοτε είναι λογικό γιατί το 90% δεν θα έχει λεφτά να δοκιμάσει την ον οπότε καταλήγει σε my protein 

• Thanks 1

1 ώρα πριν, Astromeri είπε

Για μένα είναι παραμύθα η έρευνα αυτή. Με την myprotein τα φουσκώματα και τα υπερβολικά αέρια ήταν βάσανο. Κρίμα το πεντόκιλο που πήγε στα σκουπίδια.

Το ξαναγύρισα στην on και τα συμπτώματα εξαφανίστηκαν.

24 λεπτά πριν, TEOKOS είπε

Για μένα είναι παραμύθα η έρευνα αυτή. Με την myprotein τα φουσκώματα και τα υπερβολικά αέρια ήταν βάσανο. Κρίμα το πεντόκιλο που πήγε στα σκουπίδια.

Φουσκώματα;

32 λεπτά πριν, TEOKOS είπε

Από περιέργεια θα δοκιμάσω την on μόλις τελειώσω την myprotein γιατί εχω κ γω παρομοια συμπτώματα κ νόμιζα πως φταινε τα λαχανικά.

• Like 1

3 hours ago, Spect~ said:

Αν και ψωνίζω από my protein, τα rankings ξέρουμε πως έχουν βγει; αν είναι από πελάτες τοτε είναι λογικό γιατί το 90% δεν θα έχει λεφτά να δοκιμάσει την ον οπότε καταλήγει σε my protein 

Στο site τους λέει ότι αγοράζουν το κάθε προϊόν το ελέγχουν και βγάζουν τα αποτελέσματα. Κατά πόσο είναι έγκυρα είναι στην κρίση του καθενός.
Εγώ παίρνω από myprotein πρωτεΐνη whey για να φτιάχνω smoothies και pancakes που φεύγει πολύ γρήγορα και isolate για μετά την προπόνηση και είμαι κομπλέ.
Από την άλλη η κρεατίνη τους δεν πίνεται.
Αν και περιμένω την Vivo Life ώστε να κάνω λίγο αποτοξίνωση από το κρέας και το γάλα.

3 ώρες πριν, Spect~ είπε

Έχει και πιο φτηνές. Η mp εχει τρελο μάρκετινγκ, παιζει να ειναι τοπ διαφημιζομενη εταιρεία συμπληρωματων. 

Αφού η ζυγαριά ανεβοκατεβαίνει σαν τρελή με το παραμικρό (εντάξει, δεν το λες και παραμικρό το σαβούρωμα στις διακοπές σαν να μην υπάρχει αύριο) είπα να δοκιμάσω και την 5:2, και παράλληλα τις 5 ημέρες να προσέχω τη διατροφή μου. Παράλληλα ξαναξεκινάω σιγά σιγά το τρέξιμο, 3 φορές την εβδομάδα. Το είχα σταματήσει λόγω προβλήματος στη γάμπα.

Ξεκίνησα από τα 96.5 (ύψος 180), η πρώτη μέρα με τις 600 θερμίδες (χθες) πέρασε απρόβλεπτα εύκολα και σήμερα δεν λυσσοπεινάω όπς φοβόμουν.

Για να δούμε...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...