yannis27gr Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 @revolver1990 Εγω τα εχω κοψει εντελως εδω και 3-4 βδομαδες. Ειναι τεραστια η διαφορα. Πρωτη φορα flat στομάχι, πάω και για πιο χαμηλό bf. Αλλά μιλάμε για ζάχαρη έτσι; Γιατί φρούτα τρώω αρκετά, δεν επηρεάζουν καθόλου -ίσα ίσα που μαζί με τις σαλάτες βοηθάνε να καταστείλεις το αίσθημα της πείνας. @γροσερισοπ To course που παρακολουθώ (έγραψα γι αυτό στην προηγούμενη σελίδα) αναφέρει ότι για αύξηση μυικής μάζας η πρωτείνη πρέπει να κινείται από 1,2-1,7γρ/κιλό σωματικού βάρους. 1 1
Lelouch Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, yannis27gr είπε @γροσερισοπ To course που παρακολουθώ (έγραψα γι αυτό στην προηγούμενη σελίδα) αναφέρει ότι για αύξηση μυικής μάζας η πρωτείνη πρέπει να κινείται από 1,2-1,7γρ/κιλό σωματικού βάρους. Με βλέπω να παίρνω πρωτείνη μετά τη μείωση του body fat που προσπαθώ να κάνω τώρα γιατί δεν παίρνω ούτε 1γρ/κιλό. Λέει τίποτα το course για το πόσο πρέπει να παίρνεις για να έχεις sustain δηλαδή να μην μειώνεται η μυική μάζα;
revolver1990 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, yannis27gr είπε @revolver1990 Εγω τα εχω κοψει εντελως εδω και 3-4 βδομαδες. Ειναι τεραστια η διαφορα. Πρωτη φορα flat στομάχι, πάω και για πιο χαμηλό bf. Αλλά μιλάμε για ζάχαρη έτσι; Γιατί φρούτα τρώω αρκετά, δεν επηρεάζουν καθόλου -ίσα ίσα που μαζί με τις σαλάτες βοηθάνε να καταστείλεις το αίσθημα της πείνας. Ναι ζάχαρη από άλλες πηγές την έχω σταματήσει και εγώ και όντως βοηθά, θα δω πως θα πάει και με το πιο αυστηρό, αν θα αντέξω 1 μήνα και θα ενημερώσω. 1
yannis27gr Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Lelouch, 0,8 ειναι η βάση για το μέσο άνθρωπο και το νούμερο αυτό διπλασιάζεται οταν εισαι αθλητής κι επιζητάς τη μυική ανάπτυξη. Αλλα μόνο οταν εισαι σε όγκο. Για συντήρηση με 1-1,2 εισαι μια χαρά. Πως και δεν φτάνεις σε αυτό το νούμερο μέσω τροφής; Δεν ξέρω, εμενα μου φαίνεται ευκολο (και μάλιστα χωρίς κρέας) μέσω αυγών, γαλακτοκομικών, ξηρών καρπών.
poulinos Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 16 hours ago, γροσερισοπ said: για κανα 20ημερο το θέλω, μετά δεν ξέρω που θα μείνω σε ποια περιοχή. φανταζομαι να με βολέψει. αν μπορεις ρωτα τον αν εχει μονόζυγσα της προκοπης χαχαχα ενα μονοζυγο μου ειπε οτι εχει αλλα σε καθε περιπτωση δεν χανεις κατι να περασεις μια βολτα να το δεις το gym. 1
koumos Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Στις 5/12/2018 στις 2:21 ΠΜ, παπι είπε Βγαλε μια φωτο. χαχα ντρεπομαι βλεπω να δουλεύει πάντως το όλο πράγμα. Πρωτείνη 3 φορές τη βδομάδα πρωί-βράδυ, τις ίδιες μέρες γυμναστική. τις ενδιάμεσες μέρες ξεκούραση αλλά πάλι τρώω σωστά και τις Κυριακές σκέφτομαι ένα τρεξιματάκι. Πριν 2 εβδομάδες το λίπος ήταν 21.5% τώρα πέσαμε στο 21% χωρίς χάσιμο κιλών.
Stamer Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, yannis27gr είπε Lelouch, 0,8 ειναι η βάση για το μέσο άνθρωπο και το νούμερο αυτό διπλασιάζεται οταν εισαι αθλητής κι επιζητάς τη μυική ανάπτυξη. Αλλα μόνο οταν εισαι σε όγκο. Για συντήρηση με 1-1,2 εισαι μια χαρά. Πως και δεν φτάνεις σε αυτό το νούμερο μέσω τροφής; Δεν ξέρω, εμενα μου φαίνεται ευκολο (και μάλιστα χωρίς κρέας) μέσω αυγών, γαλακτοκομικών, ξηρών καρπών. Συμφωνώ με τους αριθμούς που δίνεις. Ωστόσο και μένα μου φαίνεται δύσκολο να φτάσω τα γραμμάρια πρωτείνης που χρειάζομαι μέσα στην ημέρα χωρίς συμπλήρωμα whey ας πούμε. Είναι γενικά τι προτιμάει να τρώει ο καθένας φαντάζομαι.
Lelouch Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, yannis27gr είπε Lelouch, 0,8 ειναι η βάση για το μέσο άνθρωπο και το νούμερο αυτό διπλασιάζεται οταν εισαι αθλητής κι επιζητάς τη μυική ανάπτυξη. Αλλα μόνο οταν εισαι σε όγκο. Για συντήρηση με 1-1,2 εισαι μια χαρά. Πως και δεν φτάνεις σε αυτό το νούμερο μέσω τροφής; Δεν ξέρω, εμενα μου φαίνεται ευκολο (και μάλιστα χωρίς κρέας) μέσω αυγών, γαλακτοκομικών, ξηρών καρπών. Λες να κάνω λάθος μετρήσεις; Καλά τώρα έχω κόψει πολλά επειδή θέλω να μένω υποθερμιδικός μέχρι το καλοκαίρι. Η διατροφή μου θα πάει κάπως έτσι σήμερα: έφαγα 3 ολόκληρα βραστά αυγά το πρωί, μια μπανάνα πριν λίγο, το μεσημέρι θα φάω φαγόπυρο συνοδευόμενο είτε με λίγο κρέας είτε λίγο τόνο δεν ξέρω ακόμα έχουν περισσέψει από χτες άρα δεν έχει πολύ , πριν το γυμναστήριο θα φάω μια μπανάνα ακόμα. Έχω στο πρόγραμμα το βράδυ να φάω γάλα με βρώμη. Τώρα αν τσιμπήσω κάτι ακόμα δεν ξέρω, θα προσπαθήσω να μην. Σήμερα είναι καλή μέρα επειδή έφαγα και πρωινό (που δεν τρώω πάντα) και μάλιστα αυγά (ήδη 15 γρ πρωτείνης) και το φαγητό είναι πλούσιο σε πρωτεΐνη αλλά το θέμα είναι ότι δεν τρώω κάθε μέρα αυγά ή μπορεί να περάσει μια μέρα και να φάω μόνο μια φορά μες τη μέρα οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν μαζεύονται τα 72γρ πρωτείνης. Όταν ξεκινήσω το φαΐ για όγκο θα το οργανώσω καλύτερα, τώρα με ενδιαφέρει να μένω με λίγες θερμίδες.
γροσερισοπ Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) φιλικά παντα τρως οτινανε οποτε νανε χαχαχα ΦΑΕ ΡΕ. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2018 από γροσερισοπ
poulinos Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 26 minutes ago, Lelouch said: Λες να κάνω λάθος μετρήσεις; Καλά τώρα έχω κόψει πολλά επειδή θέλω να μένω υποθερμιδικός μέχρι το καλοκαίρι. Η διατροφή μου θα πάει κάπως έτσι σήμερα: έφαγα 3 ολόκληρα βραστά αυγά το πρωί, μια μπανάνα πριν λίγο, το μεσημέρι θα φάω φαγόπυρο συνοδευόμενο είτε με λίγο κρέας είτε λίγο τόνο δεν ξέρω ακόμα έχουν περισσέψει από χτες άρα δεν έχει πολύ , πριν το γυμναστήριο θα φάω μια μπανάνα ακόμα. Έχω στο πρόγραμμα το βράδυ να φάω γάλα με βρώμη. Τώρα αν τσιμπήσω κάτι ακόμα δεν ξέρω, θα προσπαθήσω να μην. Σήμερα είναι καλή μέρα επειδή έφαγα και πρωινό (που δεν τρώω πάντα) και μάλιστα αυγά (ήδη 15 γρ πρωτείνης) και το φαγητό είναι πλούσιο σε πρωτεΐνη αλλά το θέμα είναι ότι δεν τρώω κάθε μέρα αυγά ή μπορεί να περάσει μια μέρα και να φάω μόνο μια φορά μες τη μέρα οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν μαζεύονται τα 72γρ πρωτείνης. Όταν ξεκινήσω το φαΐ για όγκο θα το οργανώσω καλύτερα, τώρα με ενδιαφέρει να μένω με λίγες θερμίδες. γιατι μου φαινονται λιγα ολα αυτα?
Lelouch Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Είπα παιδιά τρώω λίγο αυτήν την περίοδο! Θέλω να χάσω 1-2% body fat ακόμα.
Liverpool89 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 10 λεπτά πριν, Lelouch είπε Είπα παιδιά τρώω λίγο αυτήν την περίοδο! Θέλω να χάσω 1-2% body fat ακόμα. Αντι να τρως λιγο, τρωγε σωστα και λιωσε απλα. Πρεπει να δωσει στο μυ ερέθισμα να ψαξει για τροφη, που οταν δεν την βρισκει καιει λίπος ή μυικο ιστο. Για το θεμα που ρωτησα εγω δεν υπαρχει καποιος που να το εχει ψαξει; Πχ εγω αυτη την εβδομαδα κινουμε στηθος πλατη στα 28 εβδομαδιαία έκαστος. Συνολικα σετ στις δυο μερες που κανω. Ειδα καπου στα 15-20 ανα εβδομαδα ειναι συντήρηση, αυξηση 20-30 αυξηση μετα τα 31 σετ εβδομαιδιαιος ερχεται υπερκόπωση.
Astromeri Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 5 hours ago, Lelouch said: Λες να κάνω λάθος μετρήσεις; Καλά τώρα έχω κόψει πολλά επειδή θέλω να μένω υποθερμιδικός μέχρι το καλοκαίρι. Η διατροφή μου θα πάει κάπως έτσι σήμερα: έφαγα 3 ολόκληρα βραστά αυγά το πρωί, μια μπανάνα πριν λίγο, το μεσημέρι θα φάω φαγόπυρο συνοδευόμενο είτε με λίγο κρέας είτε λίγο τόνο δεν ξέρω ακόμα έχουν περισσέψει από χτες άρα δεν έχει πολύ , πριν το γυμναστήριο θα φάω μια μπανάνα ακόμα. Έχω στο πρόγραμμα το βράδυ να φάω γάλα με βρώμη. Τώρα αν τσιμπήσω κάτι ακόμα δεν ξέρω, θα προσπαθήσω να μην. Σήμερα είναι καλή μέρα επειδή έφαγα και πρωινό (που δεν τρώω πάντα) και μάλιστα αυγά (ήδη 15 γρ πρωτείνης) και το φαγητό είναι πλούσιο σε πρωτεΐνη αλλά το θέμα είναι ότι δεν τρώω κάθε μέρα αυγά ή μπορεί να περάσει μια μέρα και να φάω μόνο μια φορά μες τη μέρα οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν μαζεύονται τα 72γρ πρωτείνης. Όταν ξεκινήσω το φαΐ για όγκο θα το οργανώσω καλύτερα, τώρα με ενδιαφέρει να μένω με λίγες θερμίδες. Η διατροφή που περιγράφεις είναι χάλια... Με λίγα λόγια, από την στιγμή που πας γυμναστήριο λίγο να προσέξεις θα χάσεις. Μην μπαίνετε στο τρυπάκι που λένε κάποιοι "είμαι στον όγκο", "τώρα είμαι σε φάση αφυδάτωσης" κτλπ. Δεν ξέρω αν έχεις τις δυνάμεις να κάνεις σωστά γυμναστική με την διατροφή που κάνεις; Στο πρωινό βάλε υδατάνθρακα. Δεν γράφεις πουθενά σαλάτες.. Μεσημεριανό και βραδινό βάλε μεγάλες σαλάτες που σε κάνουν να νιώθεις ότι έχεις χορτάσει. Αντί για λάδι στην σαλάτα μπορείς να φτιάχνεις σάλτσες από μικρές ποσότητες αβοκάντο ή ταχίνι που είναι χαμηλότερες σε λιπαρά. Γάλα με βρώμη;;; Δεν είναι φαγητό αυτό. Αν βαριέσαι να μαγειρέψεις κάτι για βραδινό κάνε μεγάλη σαλάτα με 250γρ γιαούρτι ή αλλιώς με κρέας. Γενικά όταν θες να χάσεις λίπος προσέχεις να τρως καθαρά όχι επεξεργασμένες τροφές και να προσέχεις το ημερήσιο λίπος που παίρνεις καθημερινά. Μην φοβάσαι να φας, απλά πρέπει να μάθεις να τρως σωστά. Ίσως να πήγαινες και σε κάποιο διατροφολόγο αλλιώς έχει άπειρες πήγες στο ιντερνετ που άμα ψάξεις θα καταφέρεις το στόχο σου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις