Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

9 λεπτά πριν, koumos είπε

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. 

Σωστός γενικά, αυτό σκέφτηκα κι εγώ. Απλά το σκεπτικό μου είναι ΠΡΩΤΑ να διώξω το λίπος και να πέσω ας πούμε κοντά στο 16% και μετά να αρχίσω να κάνω πάλι κοιλιακούς σοβαρούς για να πετύχω γράμμωση. Σε όλες τις άλλες μυικές ομάδες τερματίζω τον εαυτό μου στις επαναλήψεις και στα κιλά και κάνω διατροφή και ξεκίνησα και με ένα συμπλήρωμα πρωτείνης...

Ότι σε βολεύει :) Γενικά κι εγώ θα προτιμούσα πρωτίστως μια φλατ κοιλιά χωρίς six pack. Μετά μπορεί να έρθει κι αυτό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

1 ώρα πριν, γροσερισοπ είπε

αλλη μια αναφορά;

εχω καιρό κανα 7μηνο που βαράω καθαρό BB. τα άφησα τα πολλά κιλά.
φυσικά έκανα πόδια αλλά είχα βγάλει squats βαριά, περισσοτερο έπαιζα με temp και άπειρα reps και φυσικά περισσότερες ασκήσεις.

χθες ειχα την απορία να δω αν ειχα την δύναμη να σηκωσω αυτά που σήκωνα

έκανα ένα 4x6 105 kg με πολύ καλή ψυχολογία και ωραία ανεβάσματα (είμαι 63kg) και χάρηκα πολύ που δεν πήγε τίποτα χαμένο από πέρισι. ένιωθα πως με έπαιρνε και για άλλα. 

Πολυ καλα κιλα για το  βαρος σου μπραβο .

• Like 1

11 ώρες πριν, poulinos είπε

οποιος γενικως τρωει ειτε λιγο ειτε πολυ και μετα παει για υπνο ας προσεξει  γιατι δεν ειναι δυσκολο να εχει θεματα με το στομαχι ή τον οισοφαγο μετα.Αν καποιος το κανει αυτο και νιωθει καουρες στο στομαχι ή στον οισοφαγο ή να νιωθει το φαγητο οτι του ανεβαινει στον οισοφαγο ας το ξανασκεφτει δυο φορες . Ισως τα  συν που θα κερδισει στο σωμα που με αυτον τον τροπο διατροφης να μην αξιζουν την συνέχεια που μπορει να  ειναι ειτε χαπια που θα παιρνει ή αν ειναι λιγο πιο ατυχος μια βολτουλα απο το νοσοκομειο για να τον "φτιαξουν".

Ακομα ειμαι καλα τρωω βραδυ και κοιμάμαι σαν μωρο αγελαδας.χαχαχα.

Το θετικο ειναι το πρωι παω τουαλέτα, που σημαινει οτι τα χωνεψα. Δεν εχω θεμα με το στομαχι ή παλινδρομήσεις, προς το παρων. Μονο αν κανω το λαθος και φαω οσο πρεπει, αλλά πιω γαλα, τοτε γινεται τουμπανο το στομαχι μου.

Πηρα ζωνη και σωστα περικαρπια, αλλη αισθηση γυμναστικη και χωρις ταρζανιες. Σφιχτη μεση και στιβαρους καρπους.

Σημερα μαλλον εχει το μενου παγωτο xxl

2 ώρες πριν, Stamer είπε

Ότι σε βολεύει :) Γενικά κι εγώ θα προτιμούσα πρωτίστως μια φλατ κοιλιά χωρίς six pack. Μετά μπορεί να έρθει κι αυτό.

Ναι ναι αυτό είναι το σκεπτικό μου. Πάμε και βλέπουμε βασικά, όπου μας βγάλει ο δρόμος!

3 hours ago, Liverpool89 said:

Ακομα ειμαι καλα τρωω βραδυ και κοιμάμαι σαν μωρο αγελαδας.χαχαχα.

Το θετικο ειναι το πρωι παω τουαλέτα, που σημαινει οτι τα χωνεψα. Δεν εχω θεμα με το στομαχι ή παλινδρομήσεις, προς το παρων. Μονο αν κανω το λαθος και φαω οσο πρεπει, αλλά πιω γαλα, τοτε γινεται τουμπανο το στομαχι μου.

Καλο αυτο.το εγραψα πιο γενικα για οποιονδηποτε το διαβασει διοτι παρα πολλα ατομα δυστυχως εχουν θεματα με παλινδρομησεις,καουρες και διαφορα τετοια .και το κακο ειναι οτι τετοιες καταστασεις μπορουν να δημιουργησουν απο μικρα θεματα μεχρι πιο σοβαρα οπότε δεν αξίζει να τα περάσει καποιος όλα αυτα για να κερδισει κάποια συν στο σωμα του.

5 ώρες πριν, γροσερισοπ είπε

αλλη μια αναφορά;

εχω καιρό κανα 7μηνο που βαράω καθαρό BB. τα άφησα τα πολλά κιλά.
φυσικά έκανα πόδια αλλά είχα βγάλει squats βαριά, περισσοτερο έπαιζα με temp και άπειρα reps και φυσικά περισσότερες ασκήσεις.

χθες ειχα την απορία να δω αν ειχα την δύναμη να σηκωσω αυτά που σήκωνα

έκανα ένα 4x6 105 kg με πολύ καλή ψυχολογία και ωραία ανεβάσματα (είμαι 63kg) και χάρηκα πολύ που δεν πήγε τίποτα χαμένο από πέρισι. ένιωθα πως με έπαιρνε και για άλλα. 

105 kg squat ενώ είσαι 63 κιλά; Αυτά είναι πολύ καλό νούμερο μπράβο. Το 1.5 x bodyweight θεωρείται αρκετά προχωρημένο επίπεδο. Μέχρι το τέλος καλοκαιριού θέλω να φτάσω στο ίδιο επίπεδο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, Lelouch said:

105 kg squat ενώ είσαι 63 κιλά; Αυτά είναι πολύ καλό νούμερο μπράβο. Το 1.5 x bodyweight θεωρείται αρκετά προχωρημένο επίπεδο. Μέχρι το τέλος καλοκαιριού θέλω να φτάσω στο ίδιο επίπεδο.

εχω βαρεσει αν θυμάμαι καλά και 117.5 5x5 αλλά ειχαι ποιο weightlift προγραμμα με 3ς προπονησεις πόδια. (πέρυσι απο αυτά)

για εμένα οκ εκτος προπονησης διατροφης κλπ ένα 30% ειναι το μυαλό στασ βαρια κιλά πόσο καθαρος κεφάλι έχεις..

είχε μέρες που τα 90 μου ηταν θεοβαρα και μέρες που τα 105 τα είχα για πουπουλο.

Επεξ/σία από γροσερισοπ
  • Like 1

14 ώρες πριν, koumos είπε

Καλησπέρα σε όλους να ρωτήσω κι εγώ για μια συμβουλή.

Είμαι 33 ετών, 1.80 ύψος, 77 κιλά και 21.5% λίπος. Έχω περιορισμένο χρόνο για να γυμνάζομαι 3 φορές την εβδομάδα λόγω δουλειάς. Δηλαδή στο γυμναστήριο μπορώ να κάτσω max 1 ώρα. 

Σκοπός μου είναι να ρίξω το % λίπους σε όσο το δυνατόν φυσιολογικά επίπεδα και γιατί όχι να καταφέρω να δω και κάαααποτε μια γράμμωση στην κοιλιά. (παλαιότερα είχα πέσει στο 17% αλλα ξαναανέβηκα πανεύκολα μέσα σε 10 μήνες)

Η ερώτηση:

Συνήθως στη 1 ώρα γυμναστικής "σπαταλούσα" 10 πολύτιμα λεπτά σε 3x25 πάνω κοιλιακούς, 3x25 πλάγιους δεξιά και αριστερά, 3χ15 κάτω κοιλιακούς και 3 x 30 σε ισομετρικές κοιλιακών και ποδήλατο κοιλιακών. (προφανώς ακολουθούσαν πάντα και οι αντίστοιχοι ραχιαίοι). Η κοιλιά μου από μέσα είναι σφιχτή αλλά το λίπος απ έξω όπως φαντάζεστε με το 21.5% είναι παρα πολύ οπότε και με λες skinny fat. Αποφάσισα λοιπόν να κόψω τους κοιλιακούς και να κάνω μόνο 3x20 πανω και να χρησιμοποιήσω το χρόνο που κερδίζω σε HIIT 20 λεπτο τρέξιμο. Συμφωνείτε? Έχετε κάτι άλλο να προτείνετε?

Προφανώς και ξεκίνησα και διατροφή πριν ρωτήσετε...

Δες να βάλεις μύες. Άμα επιμένεις να είσαι σκινι, τότε κάνε σκοινακι.

• Like 1

9 ώρες πριν, παπι είπε

Δες να βάλεις μύες. Άμα επιμένεις να είσαι σκινι, τότε κάνε σκοινακι.

Ρε συ δεν ειμαι σκινι χαχαχα. Τρωω απειρη πρωτεινη κανω βαρη μεχρι να τερματισω 3 φορες/βδομαδα...τι αλλο να κανω??

πλατουλα σημερα 4ς βασικες ασκησεις και τα μπαλαρισματα πετάγωονται χοχοχοχοχοχ

ειπα σε εναν πως ειμαι 63 κιλα και εμεινε εκπληκτος ! χάρηκα να πω την αληθεια

go hard 

Screen Shot 2018-05-11 at 23.26.52.jpg

• Like 7
  • Thanks 1

14 ώρες πριν, koumos είπε

Ρε συ δεν ειμαι σκινι χαχαχα. Τρωω απειρη πρωτεινη κανω βαρη μεχρι να τερματισω 3 φορες/βδομαδα...τι αλλο να κανω??

Βγαλε μια φωτο.

Εξαιρετικό course για όποιον θέλει να μάθει πώς λειτουργεί η άσκηση στο σώμα. Έχει και πολλές λεπτομέρειες για το ρόλο της διατροφής: https://www.coursera.org/learn/science-exercise

Υ.Γ. Ειναι και μεταφρασμένο στα ελληνικά για όποιον δε χειρίζεται με άνεση την αγγλική γλώσσα.

Μαργαρίτα, τι σας είπε ο καθηγητής για το τηγάνισμα;

• Like 1

Απορια που μπορει αφορα πολλους ασκουμενους και μενα.

Εστω κανω δυο φορες στηθος την εβδομαδα. Τα συνολικα σετ στηθους την εβδομαδα ποσα πρεπει να ναι;

Πχ την πρώτη φορα 12 και την δευτερη 12; πλατη ;

Δεν νομιζω καποιος που κανει μια μυικη ομαδα καθε μερα να εχει τον ιδιο συνολικο αριθμο σετ την μερα, με κάποιον που χτυπάει την ιδια μυικη ομαδα δυο φορες. Πχ αν για το στηθος ανα εβδομαδα για αναπτυξη μαξ ειναι τα 25 σετ ο πρωτος θα κανει 5 ασκησεις 4σετ το λιγοτερο και ο δευτερος θα πρεπει να τις χωρισει σε 3ασκησεις καθε φορα τωρα 4 σετ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...