Lelouch Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 @yannis27gr Για πες μου Γιάννη τι άποψη έχεις για το intermittent fasting γενικά και κανά 2 συμβουλές για να μην την πατήσω. Γενικά έχω κόψει εδώ και χρόνια τα αναψυκτικά, έχω μειώσει γλυκά στο ελάχιστο, λίγη σοκολάτα 1-2 φορές την εβδομάδα, δεν τρώω ψωμί καθόλου, δεν βάζω ζάχαρη σε κανένα ρόφημα που πίνω, έχω μειώσει και τα κασέρια που τρώω (παλιά έτρωγα κάθε μέρα επειδή τα λάτρευα) αλλά για κάποιον λόγο δεν μπορώ να χάσω κιλά. Μέχρι και τα ποτά που πίνω μείωσα φέτος για να μην παίρνω κενές θερμίδες. Δηλαδή χάνω ξέρω γω 2-3 και μετά τα ξαναβάζω. Το τελευταίο κομμάτι της κοιλίτσας χαμηλά αρνείται να φύγει. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω, δεν τρώω clean γιατί εξαρτώμαι από το φαγητό στο σπίτι και έχω τηγανητά κλπ καμιά φορά, αλλά όπως έγραψα πιο πάνω έχω κόψει πολλά πράγματα που άλλοι δεν έχουν κόψει και παρόλ αυτά δεν βλέπω μείωση κιλών. Το μόνο που δεν κάνω είναι cardio ασκήσεις. Λέω να ξεκινήσω λίγο cardio και IF μπας και χάσω λίγο ακόμα body fat. Είμαι 1.73 και 72 κιλά αν αυτό βοηθάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Νομίζω το είχαμε ξανασυζητήσει. Η βασική ερώτηση είναι αυτή: Πεινάς; Χωρίς θερμιδικό έλλειμα δεν πρόκειται να πέσεις τόσο χαμηλά σε bf ώστε να φύγει η κοιλίτσα χαμηλά. Και ξέρεις οτι είσαι σε θερμιδικό έλλειμα όταν πεινάς. Κι αν το κάνεις μια μέρα θα φας λίγο παραπάνω την επόμενη και θα έρθεις στα ίσα σου. Αλλά αν το κάνεις σταθερά κάθε μέρα η πείνα θα αθρόιζεται και θα καταλάβεις πόσο ζόρικο είναι το cutting (ρώτα το Φώτη να σου πει). Θα έχεις νεύρα, κακή διάθεση και θα σκέφτεσαι όλη μέρα το φαί, μανία θα σου γίνει. Το σώμα δε θελει σιξ πακ και θα σε πολεμήσει. Επίσης, πρέπει να κόψεις εντελώς τη ζαχαρη. Ούτε μια φορά τη βδομάδα, ούτε στις 15, ούτε τίποτα. Καθόλου γλυκά, ντιπ. Θέλει θυσίες το σιξ πακ. Υ.Γ. Το IF είναι εξαιρετική επιλογή. Ξεκινας με 12ωρο και σιγά σιγα το πας ώστε να τρέφεσαι εντός 4-8 ωρών και όλες τις υπόλοιπες τη βγάζεις με νερό, καφέ, τσάι σκέτα όμως, χωρίς ζάχαρη/γάλα. Αλλά όπως είπα και στο Βασίλη, σε μένα δεν είχε επίδραση στα κιλά. Σε ενέργεια & διαθεση, ναι, έντονη και πολύ θετική επίδραση. Αλλά στα κιλά όχι, εκεί -αφού φτιάξεις τη διατροφή σου- είναι πλέον θέμα θερμίδων και μόνο. Υ.Γ. Γελασα πολύ με αυτή την εικόνα: Επεξ/σία 9 Μαΐου 2018 από yannis27gr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Vassilis_24 είπε Μπορεις να το πεις και ετσι οτι κανω τετοια διατροφη αναγκαστηκα. Αλλα εχω δει τα παντελόνια να μου ειναι πιο μεγαλα ενω πριν ηταν.τσιτα στην μεση χωρις να χω αυξησει μειωσει καποιο γευμα και οι μπλουζες μου να ναι το ίδιο, δεν έχασα κατι απο χερια ωμους. 7 ώρες πριν, Vassilis_24 είπε Noμίζω ότι είναι το πιο σωστό τελικά, παρά τα όσα λένε γενικά. Η κατανάλωση φαγητού απαιτεί ενέργεια μετά από τον οργανισμό κατά τη χώνεψη. Ειδικά αν γυμνάζεσαι πρωί, ο οργανισμός σου έχει ξεκουραστεί και είναι γεμάτος ενέργεια, δε χρειάζεσαι φαγητό εκείνη την ώρα πιστεύω. Kάνεις διατροφή 16:8; http://www.news.com.au/lifestyle/health/diet/eighthour-diet-is-the-key-to-weight-loss-according-to-experts/news-story/1391a5a5113e650b8ffd2cf0322c1b66 Πόσο καιρό την κάνεις και τι αποτελέσματα έχεις δει; Επεξ/σία 9 Μαΐου 2018 από Liverpool89 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 γενικά γιάννη αυτό με τη πείνα ειναι πολύ τζένεραλ τερμ. έχω υπάρξει αρκετές φορές σε υποθερμιδικό έλειμα χωρίς εχω αυτο το τζενεραλ της πείνας.. μεγάλο κομμάτι παιζει και η ψυχολογία και το mindset πάνω στην διατροφή. φιλικά πάντα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Εννοείται. Η προσέγγιση ειναι γενική, πάντα υπαρχουν ατομικές διαφορες και φυσικά παίζει ρόλο το mindset. Πάντως αν μπορείς να πέσεις κάτω απο 12% bf χωρίς να λυσσάξεις στην πείνα, εισαι πολύ τυχερός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Προτου δοκιμάσεις μοντέλα διατροφής που μπορεί να γίνουν και επικίνδυνα, καλύτερα να φτιάξεις μια σωστή καθαρή διατροφή και ΑΝ αυτή δε δουλέψει να πας παρακάτω. Το να μην κανεις αερόβια άσκηση, να τρως ο,τι υπάρχει σπίτι και λίγα κασέρια, λίγα γλυκά, λιγο ποτό, δεν ειναι σωστό πλάνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 13 hours ago, Liverpool89 said: Αρχισα με την δουλεια να προσαρμοζω την ωρες που τρωω και κανω πλεον νηστικός.(πριν κανενα 8ωρο το πολυ εχω φαει καλα, μετα υπνο και σηκώνομαι για τζιμ). Δουλεύει μεχρι στιγμης. Το φαγητο μου ξεκιναει περίπου στος 16:00 ως 24:00 το βραδυ. Τζιμ παω 9:00 φευγω 10:30-10:40, καφε και ξανακοιμαμαι. Φωτη δεν τρελαίνομαι τοσο με τα κιλα, αλλα ενα καλο πιεσμα δεν βλαπτει, οχι καθε φορά, οπως και το εγραψα αλλα μια στο τόσο. Οταν εγραψα φοβηθηκα αυτο εννοουσα. Απλα ηξερα οτι ο αλλος ξερει να βοηθαει. Αλλωστε στις αρνητικες ειναι σιγουρο οτι ο αλλος θα πρεπει να τραβηξει ενα μερος των κιλων προς τα πανω, αλλιως σμιθ οποιος γενικως τρωει ειτε λιγο ειτε πολυ και μετα παει για υπνο ας προσεξει γιατι δεν ειναι δυσκολο να εχει θεματα με το στομαχι ή τον οισοφαγο μετα.Αν καποιος το κανει αυτο και νιωθει καουρες στο στομαχι ή στον οισοφαγο ή να νιωθει το φαγητο οτι του ανεβαινει στον οισοφαγο ας το ξανασκεφτει δυο φορες . Ισως τα συν που θα κερδισει στο σωμα που με αυτον τον τροπο διατροφης να μην αξιζουν την συνέχεια που μπορει να ειναι ειτε χαπια που θα παιρνει ή αν ειναι λιγο πιο ατυχος μια βολτουλα απο το νοσοκομειο για να τον "φτιαξουν". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 7 ώρες πριν, yannis27gr είπε Τον ίδιο σωματότυπο έχουμε και σχεδόν τα ίδια stats. Και γω μια ζωή ήμουν ψηλός, αδύνατος και με κοιλίτσα (1,84, κάτω από 70 κιλά, κοιλίτσα). Με σωστή γυμναστική θα δεις το σώμα σου να αλλάζει και πολύ θα το γουστάρεις! Μπορείς να αυξήσεις θερμίδες μέσω των ξηρών καρπών και αυξάνοντας το ελαιόλαδο σε σαλάτα/φαγητά. Ελαιόλαδο δύσκολο να το αυξήσω, ως έχων καταγωγή από Μάνη, δε νομίζω ότι πάει πιο πάνω Ξηρούς καρπούς τρώω καρύδια με γιαούρτι και μέλι και αμύγδαλα. Το σώμα μου ήδη έχει αλλάξει αρκετά μετά από 5 μήνες (κάνω capoeira, ποδήλατο, μονόζυγο και βαράκια), τώρα που θα πρέπει να βάλω επιπλέον μυικά κιλά κι όχι απλά να μετατρέψω κιλά λίπους σε μυικά θα είναι το μεγαλύτερο ζόρι, πιστεύω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Στις 8/5/2018 στις 5:11 ΜΜ, costacurta είπε Γειά χαρά μάγκες. Πείτε μου τι μπορώ να φάω το πρωί για ενέργεια προ γυμναστικής εκτός από βρώμη (είμαι αλλεργικός). Θέλω να κάνω μια τυπική γράμμωση Σκέφτομαι για κάποια δημητριακα ολικης. Καμία συγκεκριμένη πρόταση? Να πάω σούπερ και να πάρω ότι 0%βρω? Μπανανες ή καμια ομελετα με τιποτα περιεργο. Για το 0% που λες, μαρκετιες ειναι αυτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 15 ώρες πριν, yannis27gr είπε Νομίζω το είχαμε ξανασυζητήσει. Η βασική ερώτηση είναι αυτή: Πεινάς; Χωρίς θερμιδικό έλλειμα δεν πρόκειται να πέσεις τόσο χαμηλά σε bf ώστε να φύγει η κοιλίτσα χαμηλά. Και ξέρεις οτι είσαι σε θερμιδικό έλλειμα όταν πεινάς. Κι αν το κάνεις μια μέρα θα φας λίγο παραπάνω την επόμενη και θα έρθεις στα ίσα σου. Αλλά αν το κάνεις σταθερά κάθε μέρα η πείνα θα αθρόιζεται και θα καταλάβεις πόσο ζόρικο είναι το cutting (ρώτα το Φώτη να σου πει). Θα έχεις νεύρα, κακή διάθεση και θα σκέφτεσαι όλη μέρα το φαί, μανία θα σου γίνει. Το σώμα δε θελει σιξ πακ και θα σε πολεμήσει. Επίσης, πρέπει να κόψεις εντελώς τη ζαχαρη. Ούτε μια φορά τη βδομάδα, ούτε στις 15, ούτε τίποτα. Καθόλου γλυκά, ντιπ. Θέλει θυσίες το σιξ πακ. Ετσι ακριβως ειναι . Το σωμα αντιστεκεται οταν ειναι να πεσεις κατω απο ενα ποσοστο λιπους συνηθως σε αυτο που εχει συνηθισει ως οργανισμος και εισαι τα περισσοτερα χρονια .Εκτος δλδ απο το ψυχολογικο κομματι ειναι και οργανικο το θεμα . Πολλα νευρα ρε ειδικα ο πρωτος μηνας ειναι κολαση μετα το συνηθιζεις και υποφερεται καπως . 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stamer Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 9 ώρες πριν, Vassilis_24 είπε Ελαιόλαδο δύσκολο να το αυξήσω, ως έχων καταγωγή από Μάνη, δε νομίζω ότι πάει πιο πάνω Ξηρούς καρπούς τρώω καρύδια με γιαούρτι και μέλι και αμύγδαλα. Το σώμα μου ήδη έχει αλλάξει αρκετά μετά από 5 μήνες (κάνω capoeira, ποδήλατο, μονόζυγο και βαράκια), τώρα που θα πρέπει να βάλω επιπλέον μυικά κιλά κι όχι απλά να μετατρέψω κιλά λίπους σε μυικά θα είναι το μεγαλύτερο ζόρι, πιστεύω. Εφόσον γυμνάζεσαι και θέλεις να βάλεις μυικά κιλά, έχε υπόψην σου οτι χρειάζεσαι πολλές πρωτεϊνες. Οι μυς χρειάζονται πρωτεϊνη ως πρώτη ύλη για να χτιστούν όπως φυσικά ξέρουμε όλοι. Καλό είναι να καταναλώνεις τουλάχιστον 2.5x φορές το βάρος σου σε γραμμάρια πρωτεϊνών και το κάθε σου γεύμα να περιλαμβάνει οπωσδήποτε αρκετές πρωτείνες. Το πιο δύσκολο πράγμα απ'όλα είναι να βάλουμε μυικά κιλά καθώς μόνο ελάχιστα πραγματικά μυικά κιλά μπορούμε να βάλουμε μέσα σε ένα χρόνο. Επίσης, δεν γίνεται να μετατρέψεις λίπος σε μυικά κιλά, δεν δουλεύει έτσι το σύστημα (δυστυχώς). Απλά μπορείς να χάνεις το λίπος αλλά να βάζεις τα μυικά με άλλο τρόπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) αλλη μια αναφορά; εχω καιρό κανα 7μηνο που βαράω καθαρό BB. τα άφησα τα πολλά κιλά. φυσικά έκανα πόδια αλλά είχα βγάλει squats βαριά, περισσοτερο έπαιζα με temp και άπειρα reps και φυσικά περισσότερες ασκήσεις. χθες ειχα την απορία να δω αν ειχα την δύναμη να σηκωσω αυτά που σήκωνα έκανα ένα 4x6 105 kg με πολύ καλή ψυχολογία και ωραία ανεβάσματα (είμαι 63kg) και χάρηκα πολύ που δεν πήγε τίποτα χαμένο από πέρισι. ένιωθα πως με έπαιρνε και για άλλα. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2018 από γροσερισοπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koumos Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Καλησπέρα σε όλους να ρωτήσω κι εγώ για μια συμβουλή. Είμαι 33 ετών, 1.80 ύψος, 77 κιλά και 21.5% λίπος. Έχω περιορισμένο χρόνο για να γυμνάζομαι 3 φορές την εβδομάδα λόγω δουλειάς. Δηλαδή στο γυμναστήριο μπορώ να κάτσω max 1 ώρα. Σκοπός μου είναι να ρίξω το % λίπους σε όσο το δυνατόν φυσιολογικά επίπεδα και γιατί όχι να καταφέρω να δω και κάαααποτε μια γράμμωση στην κοιλιά. (παλαιότερα είχα πέσει στο 17% αλλα ξαναανέβηκα πανεύκολα μέσα σε 10 μήνες) Η ερώτηση: Συνήθως στη 1 ώρα γυμναστικής "σπαταλούσα" 10 πολύτιμα λεπτά σε 3x25 πάνω κοιλιακούς, 3x25 πλάγιους δεξιά και αριστερά, 3χ15 κάτω κοιλιακούς και 3 x 30 σε ισομετρικές κοιλιακών και ποδήλατο κοιλιακών. (προφανώς ακολουθούσαν πάντα και οι αντίστοιχοι ραχιαίοι). Η κοιλιά μου από μέσα είναι σφιχτή αλλά το λίπος απ έξω όπως φαντάζεστε με το 21.5% είναι παρα πολύ οπότε και με λες skinny fat. Αποφάσισα λοιπόν να κόψω τους κοιλιακούς και να κάνω μόνο 3x20 πανω και να χρησιμοποιήσω το χρόνο που κερδίζω σε HIIT 20 λεπτο τρέξιμο. Συμφωνείτε? Έχετε κάτι άλλο να προτείνετε? Προφανώς και ξεκίνησα και διατροφή πριν ρωτήσετε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stamer Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 5 λεπτά πριν, koumos είπε Καλησπέρα σε όλους να ρωτήσω κι εγώ για μια συμβουλή. Είμαι 33 ετών, 1.80 ύψος, 77 κιλά και 21.5% λίπος. Έχω περιορισμένο χρόνο για να γυμνάζομαι 3 φορές την εβδομάδα λόγω δουλειάς. Δηλαδή στο γυμναστήριο μπορώ να κάτσω max 1 ώρα. Σκοπός μου είναι να ρίξω το % λίπους σε όσο το δυνατόν φυσιολογικά επίπεδα και γιατί όχι να καταφέρω να δω και κάαααποτε μια γράμμωση στην κοιλιά. (παλαιότερα είχα πέσει στο 17% αλλα ξαναανέβηκα πανεύκολα μέσα σε 10 μήνες) Η ερώτηση: Συνήθως στη 1 ώρα γυμναστικής "σπαταλούσα" 10 πολύτιμα λεπτά σε 3x25 πάνω κοιλιακούς, 3x25 πλάγιους δεξιά και αριστερά, 3χ15 κάτω κοιλιακούς και 3 x 30 σε ισομετρικές κοιλιακών και ποδήλατο κοιλιακών. (προφανώς ακολουθούσαν πάντα και οι αντίστοιχοι ραχιαίοι). Η κοιλιά μου από μέσα είναι σφιχτή αλλά το λίπος απ έξω όπως φαντάζεστε με το 21.5% είναι παρα πολύ οπότε και με λες skinny fat. Αποφάσισα λοιπόν να κόψω τους κοιλιακούς και να κάνω μόνο 3x20 πανω και να χρησιμοποιήσω το χρόνο που κερδίζω σε HIIT 20 λεπτο τρέξιμο. Συμφωνείτε? Έχετε κάτι άλλο να προτείνετε? Προφανώς και ξεκίνησα και διατροφή πριν ρωτήσετε... Καλησπέρα φίλε, καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε/θυμίσουμε οτι όταν μιλάμε για γράμμωση εννοούμε οτι διώχνουμε το λίπος για να φανούν οι μύες. Και η λέξη κλειδί εδώ είναι οι μύες, θα πρέπει να έχεις δηλαδή για να φανούν! Άρα καταλαβαίνεις οτι σίγουρα θα πρέπει να γυμνάζεις τους κοιλιακούς σου αρκετά ώστε να τους χτίσεις ενω βέβαια παράλληλα όπως είπες να κάνεις και HIIT. Νομίζω για τον χρόνο που περιγράφεις οτι έχεις, είναι μια χαρά η σκέψη σου γενικά. Και καλύτερα να κάνεις την αεροβική σου στο τέλος της προπόνησης (όση πρόπονηση κι αν είναι αυτή, έστω και λίγη). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koumos Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, Stamer είπε Καλησπέρα φίλε, καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε/θυμίσουμε οτι όταν μιλάμε για γράμμωση εννοούμε οτι διώχνουμε το λίπος για να φανούν οι μύες. Και η λέξη κλειδί εδώ είναι οι μύες, θα πρέπει να έχεις δηλαδή για να φανούν! Άρα καταλαβαίνεις οτι σίγουρα θα πρέπει να γυμνάζεις τους κοιλιακούς σου αρκετά ώστε να τους χτίσεις ενω βέβαια παράλληλα όπως είπες να κάνεις και HIIT. Νομίζω για τον χρόνο που περιγράφεις οτι έχεις, είναι μια χαρά η σκέψη σου γενικά. Και καλύτερα να κάνεις την αεροβική σου στο τέλος της προπόνησης (όση πρόπονηση κι αν είναι αυτή, έστω και λίγη). Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Σωστός γενικά, αυτό σκέφτηκα κι εγώ. Απλά το σκεπτικό μου είναι ΠΡΩΤΑ να διώξω το λίπος και να πέσω ας πούμε κοντά στο 16% και μετά να αρχίσω να κάνω πάλι κοιλιακούς σοβαρούς για να πετύχω γράμμωση. Σε όλες τις άλλες μυικές ομάδες τερματίζω τον εαυτό μου στις επαναλήψεις και στα κιλά και κάνω διατροφή και ξεκίνησα και με ένα συμπλήρωμα πρωτείνης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις