Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για μένα είναι εξαιρετικά δύσκολο και λόγω έλλειψης ελεύθερου χρόνου αλλά κυρίως επειδή είμαι εξαρτημένος από τη ζάχαρη και παλεύω κάθε μέρα με τον εαυτό μου. 

Χωρια που με τρελαίνει να πεινάω. Σε θαυμάζω που το κάνεις αυτό το πράγμα κάθε χρόνο. Εγώ θα το κάνω φέτος γιατί το έβαλα πείσμα αλλά δεν ξέρω αν θα το ξανακάνω.

• Like 2
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, yannis27gr είπε

Για μένα είναι εξαιρετικά δύσκολο και λόγω έλλειψης ελεύθερου χρόνου αλλά κυρίως επειδή είμαι εξαρτημένος από τη ζάχαρη και παλεύω κάθε μέρα με τον εαυτό μου. 

Γιάννη για να κόψω τη ζάχαρη με βοήθησε στην αρχή να την αντικαταστήσω με μαύρη σοκολάτα. Δηλαδή αντί για καφέ/τσάι με ζάχαρη έπαιρνα καφέ/τσάι και μαζί μια μικρή μαύρη σοκολάτα. Με το καιρό μείωνα τη σοκολάτα και τώρα μπορώ και χωρίς. Παλιά έπινα καφέ γλυκό με γάλα και τώρα πίνω σκέτο.

• Like 1
Δημοσ.

Ερώτηση.  Τώρα είμαι στα 80 πάρα κάτι κιλά (1.80 υψος, δυστυχώς δεν ξέρω ποσοστό λίπους σώματος).  Αν συνεχίσω να πέφτω σε κιλά , αλλά με καθημερινή πρόσληψη πρωτεΐνης σε όλα τα γεύματα μ συν σκουπ μετά το καθημερινό γυμναστήριο έχω ελπίδες σε 2,3 μήνες να φανούν οι κοιλιακοί μ ; Μήπως θα χρειαστεί να πάρω καμμία βδομάδα κρεατινη που ποτέ δεν έχω πάρει; τώρα κάτι ψιλοφαινεται αλλα οχι αυτο που θελω. Όλα αυτά με σωστή διατροφή εννοείται και πολύ γυμναστική καθημερινά 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χωρίς να δούμε σώμα ή να ξέρουμε body fat δύσκολο να σου πούμε. Φαντάζομαι πως με πολύ αυστηρή δίαιτα (σχεδόν no carb) και αν έχεις καλή κατάσταση τώρα κάτι θα μπορέσει να γίνει. Θα έλεγα πως δεν αξίζει. Ακολούθα καλή διατροφή και θα έχεις σίγουρα κοιλιακούς του χρόνου. Το να πιέζεσαι τελευταία στιγμή λόγω καλοκαιριού συνήθως δεν πιάνει :P

Επεξ/σία από Lelouch
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Fotis13 είπε

Γιαννη σκεφτομαι ποσο ευκολο ειναι για σενα και μερικους αλλους -μειοψηφια ειναι η αληθεια - να κανεις μια ισορροπημενη -υγιεινη διατροφη  και ποσο δυσκολο ειναι για μενα και ποση προσπαθεια  πρεπει  να καταβαλω και με πιανει μια τρελα ε?

Παίζει ρόλο πόσο ισχυρό κίνητρο έχεις και αν υπάρχει άνθρωπος που σου μαγειρεύει

10 ώρες πριν, kid είπε

Θα ρωτήσω και εγώ κάτι για λάστιχο αλλά όχι για χρώμα.
Θέλω ,μετά από υπόδειξη γιατρού, να γυμνάσω τετρακέφαλο και γενικά πόδι μετά από ένα πρόβλημα που είχα στο γόνατο. 

Πήγα σε γνωστή αλυσίδα αθλητικών αλλά όσα μου έδωσαν πρακτικά δεν ήταν λειτουργικά. Έχετε κάποια πρόταση για το είδος που αναζητώ και που θα μου ήταν χρήσιμο για το είδος των ασκήσεων που θέλω; Μια φωτο , ένα λινκ για να πάρω μια ιδεα.
Ευχαριστώ

Κάτι τέτοιο ?

https://www.skroutz.gr/c/1330/aksesouar_gymnastikhs.html?keyphrase=λαστιχο+γυμναστικης+για+ποδια

Δημοσ.
20 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

Τι εννοείς ότι πρακτικά δεν ήταν λειτουργικά?

Εννοώ ότι δε βρίσκω κάποιο να το στερεώσω σε σταθερό σημείο και να μπορώ να κάνω ασκήσεις ενδυνάμωσης ποδιού. Κάποια είναι πολύ κοντά, κάποια δεν έχουν πιασίματα. Δε ξέρω κιόλας . Πρώτη φορά χρειάστηκε να δω λάστιχα.

TEOKOS θα παω να το δω απο κοντα αν κ μου φαίνεται κοντό.

Ο γιατρός μου είχε δείξει κάτι τέτοιο: https://www.youtube.com/watch?v=0dRIs6hrmGw αν μπορεί να βοηθήσει.
Και πάλι σας ευχαριστώ !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα σου πω πως το κάνουν και πιθανότατα θα σε βολέψει.

Θα βρεις μαγαζί που πουλάνε λάστιχο με το μέτρο, και θα πάρεις ενάμισο μέτρο. Θα πιάσεις τα δύο άκρα θα τα κάνεις κόμπο οπότε θα γίνει αυτό κλειστό μετά. Θα στερεώσεις την μια άκρη κάπου, την άλλη την περνάς στο πόδι και κάνεις όπως στο βίντεο μετά

Επεξ/σία από cthulhucarbide
  • Like 2
Δημοσ.

αν ποσταρω σε λαθος θεμα σορυ προκαταβολικα..ψαχνω για ΄΄καλο΄΄ διατροφολογο(αν γινεται βορεια-κεντρο) μιας και θα βρισκομαι αθηνα σε μερικες μερες.οποιος εχει προσωπικη εμπειρια ας στειλει π.μ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/5/2018 στις 9:22 ΜΜ, TEOKOS είπε

Παίζει ρόλο πόσο ισχυρό κίνητρο έχεις και αν υπάρχει άνθρωπος που σου μαγειρεύει

Κάτι τέτοιο ?

https://www.skroutz.gr/c/1330/aksesouar_gymnastikhs.html?keyphrase=λαστιχο+γυμναστικης+για+ποδια

Νομιζω το πιο σημαντικο ειναι η ισχυρη θεληση (που μπορει να δημιουργηθει και  απο το κινητρο αν δεν προυπαρχει ως συστατικο του χαρακτηρα )  και η αυτοπειθαρχια .

Κινητρο ισχυρο και μαλιστα μεγαλο θα επρεπε να ειχαν οι παχυσαρκοι διοτι ειναι πρωτιστος θεμα υγιειας  η' αυτοι που ειναι σαν "στεκες" αλλα δεν βλεπω φως.

Το ανθρωπος να μαγειρευει ειναι πολυ σημαντικο εμενα μου μαγειρευει η μανα μου  καποιες φορες διοτι μενουμε διπλα η' η κοπελα μου τις σπανιες φορες που ξερουν να μαγειρευουν  διοτι συνηθως δεν ξερουν η' νομιζουν πως μαγειρεουν .

Επισης επειδη αυτα που τρωω ειναι συγκεκριμενα οταν κανω την διατροφη μου εχω ψησταρια υγραεριου πολυ καλη και εκει τα ψηνω εγω .Γινονται γρηγορα και ζουμερα οποτε με βολευει παρα πολυ .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 1
Δημοσ.

@skiabox Υπάρχει σχετικό βίντεο στο ίντερνετ για τη σωστή τεχνικά κάμψη.

Από κει και πέρα, υπάρχουν πολλές παραλλαγές ανάλογα που θες να εστιάσεις η/και να την κάνεις πιο εύκολη 'η πιο δυσκολη.

Η άσκηση πραγματικά απογειώνεται όταν γίνεται σε κρίκους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με αφορμή το ποστ του Γιάννη στην προηγούμενη σελίδα περι ολοκληρωμένης διατροφής, θα ήθελα να γράψω τι φαγητά τρώω σε μια εβδομάδα και να ρίξετε μια γρήγορη ματιά για να μου πείτε αν λείπει κάτι βασικό, ή κάποια άλλη παρατήρηση :-)

Από πρωινά γεύματα:

Αβγό και μπανάνα καθημερινά

Κανα δυο φρυγανιές ολικής καθημερινά

Τυρί κότατζ 2% 3-4 φορές την εβδομάδα

1 φέτα ψωμί τοστ ολικής με μέλι, 2-3 φορές την εβδομάδα

Λίγο ντομάτα 3-4 φορές

1 παστίλια βιταμίνη C κάθε πρωί, δεν ξέρω αν μετράει :P

Ταχίνι 1 φορά στις 2 βδομάδες

Από μεσημεριανά:

Ρύζι και κοτόπουλο βραστό 3-4 φορές την εβδομάδα

Μπρόκολο 1 φορά

Μακαρόνια 1 φορά

Κόκκινο κρέας 1-2 φορές

Σολωμό με ρύζι 1 φορά

Τυρί τριμμένο πεκορίνο ή κεφαλοτύρι 3 φορές

Κανα δυο παξιμάδια ολικής με πολλές φυτικές ίνες κάθε μέρα μαζί με το μεσημεριανό

Ελαιόλαδο μικρές ποσότητες

Απογευματινό - Βραδυνό κλπ

Τοστ ολικής με γαλοπούλα και τυρί λάιτ 2 φορές

Αμύγδαλα και φιστίκια μέρα πάρα μέρα

Γιαούρτι 0% μια φορά

Τόνο ή σολομό μια δυο φορές την εβδομάδα

2-3 τριγωνάκια λαβάς τυρί λάιτ την βδομάδα

Ριζογκοφρέτες 2-3 φορές τη βδομάδα

Καρότα 3-4 φορές την εβδομάδα

Μανιτάρια 1 φορά

Κρασί ~1 φορά όταν τυχαίνει έξοδος, δεν γίνεται να πούμε όχι σε όλα

Αυτά πάνω κάτω. Γενικά την έχω καθαρίσει πάρα πολύ την διατροφή τον τελευταίο καιρό, γλυκά μαχαίρι, και σαβούρα το πολύ 1 φορά την βδομάδα πλέον. Θέλω να βάλω και μια φορά την εβδομάδα όσπριο γιατί είδα ότι λείπει, κουνουπίδι, και κανα φρούτο ακόμα

Επεξ/σία από cthulhucarbide
Δημοσ.

Πολύ καλό πρόγραμμα γενικά και μου αρέσει, άσε που τρως και καλά δεν τρώω θα μισά από αυτά :(

Αλλά δεν καταλαβαίνω λίγο την λογική πχ τρως μέλι αλλά στο γιαούρτι βλέπω βάζεις 0% λιπαρά. Δεν φαίνεται να κάνεις κάποιου είδους cut οπότε εγώ θα πρότεινα να τρως κανονικό γιαούρτι το οποίο είναι και πιο υγιεινό από το 0%.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...