TEOKOS Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Το ποδήλατο θα το ζορίζει πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Moderators Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, TEOKOS είπε Το ποδήλατο θα το ζορίζει πάντως Όχι ρε. Δεν με ενοχλεί καθόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Σε καλό δρόμο είσαι τότε. Εγώ αν και κάνω λάστιχα για αποκατάσταση καθημερινά ,δεν έχω σταματήσει ούτε μια μέρα τόσους μήνες τώρα, στην μηχανή πάνω από 2 ώρες ταξίδι ο ώμος δίνει πόνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Moderators Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 τι μηχανη? καλα εχουμε και διαφορετικο προβλημα ε! ΕΜενα ουτε στη μηχανη ουτε στο ποδηλατο με ενοχλει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Zus τρως υπερβολικά πολύ κρέας και ταυτόχρονα υπερβολικά πολύ πρωτείνη. Η κετογενική διατροφή βοηθά στην αρχή στο χάσιμο κιλών αλλά κάποια στιγμή βρίσκεις στοπ όταν το σώμα προσαρμόζεται στο να καίει λίπος για ενέργεια (αυτο που σου συνέβη δηλαδή). Επιπλέον, δεν ξέρω πόσο υγιεινό είναι να τρως τόσο κρέας κάθε μέρα. Χώρια που με την καμία δε χρειάζεσαι τόση πρωτείνη. Βάλε ποικιλία στη διατροφή σου. Φάε σπανακόρυζο, σουπιές με φασολάκια, ψητά ψάρια, γιαούρτι, περισσότερα φρουτα, αντικατέστησε το βραδυνό σου με σαλάτα μαρούλι με λίγους ξηρούς καρπούς, δοκίμασε συνδυασμούς ώστε να βρεις τις γεύσεις που σου αρέσουν. Παπί, αυτό που σου είπε ο Θοδωρής. Και που γράφει για "αμφιβολου ποιότητας" κρέας, ευγενικός ειναι. Μην εμπιστεύεσαι τα σάντουιτς των ψητοπωλείων. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Σκέφτομαι δειλά, δειλά να επαναφέρω όσπρια στη διατροφή μου, ψάρια δεν μου αρέσουν αλλά θα βάλω μία φορά την εβδομάδα καμία γλώσσα και κανένα ενδιάμεσο γεύμα με γιαούρτι. Επίσης ούτε με τα φρούτα τα πηγαίνω καλά, για αυτό προτιμώ τον χυμό. Τα δύο scoop πρωτείνης την ημέρα μήπως είναι υπερβολή; Να τα κάνω ένα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Ναι, είναι υπερβολή. Βασικά, σου είναι εντελώς αχρείαστα, μπορείς να τα παραλείψεις πλήρως. Επίσης, με το χυμό παίρνεις μεν τις βιταμινες του φρούτου αλλά παίρνεις και όλη τη φρουκτόζη χωρίς όμως τις τόσο χρήσιμες φυτικές ίνες. Η υπερκατανάλωση χυμών, ειδικά στην Αμερική, έχει συνδεθεί με αύξηση λίπους στο συκώτι (non alcoholic fatty liver). Βρες φρουτα που σου αρέσει να τα τρως όπως είναι κι όχι ως χυμό. Άμα τόσο δυσκολεύεσαι να τα φας ολόκληρα, μην πετάς τη φλούδα έχει τις περισσότερες βιταμίνες (και τα περισσότερα φυτοφάρμακα δυστυχώς), βάλτα στο μούλτι και κάντα κρέμα, όπως ταίζουμε τα παιδάκια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ πάλι πιστεύω και σύμφωνα με τα 98 κιλά του , τα 200 γρ πρωτείνης στην καλύτερη που παίρνει σύμφωνα με την διατροφή που έγραψε ,είναι μια χαρά . Και τα κιλά που χάνει με αυτό τον ρυθμό , είναι κιλά που δεν θα ξαναπάρει ----------------------- Ρε Γιάννο διάβασε άμα θες αυτό το άρθρο και πες μου την γνώμη σου .. https://ygeia-enarmonisi.gr/χοληστερίνη-ένας-μύθος/ Επεξ/σία 3 Μαΐου 2018 από TEOKOS 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Έτσι ακριβώς είναι Τεο. Δεν είναι ο μόνος γιατρός που τα λέει έξω από τα δόντια. Οσο για τα 200γρ πρωτεινης, είναι πέρα από υπερβολική ποσότητα. Εγώ είμαι με 70 και μια χαρά αυξάνω μυϊκό ιστό κι ας είμαι 45 χρόνων. Είναι μύθος, και μάλιστα επικίνδυνος για την υγεία, ότι χρειάζονται μεγάλες ποσότητες πρωτεΐνης. Ελπίζω να μην ξεκινήσω κανένα πόλεμο πάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Eγω παντως τρωω οση περισσοτερη μπορω ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekparot Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Καλησπέρα, έχω ένα λάστιχο κόκκινου χρώματος που γυμνάζω τον υπερακανθιο. Θα ήθελα να αγοράσω λάστιχο για να γυμνάζω τους δικεφαλους στα χέρια. Τι χρωμα να αγοράσω; Αφορούν την σκληρότητα / αντίσταση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Τα έχουμε ξαναπεί, στις περισσότερες περιπτώσεις τα χρώματα είναι τυχαία και πάνε ανάλογα με την εταιρεία που τα φτιάχνει οπότε αλλάζουν από μαγαζί σε μαγαζί. Πήγαινε σε ένα μαγαζί, ζήτα να σου δείξουν τα λάστιχά τους, και πάρε ένα που βλέπεις ότι σου κάνει. Άμα το συνηθίσεις, ξαναπάς στο μαγαζί και παίρνεις το λίγο πιο σκληρό κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kid Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Θα ρωτήσω και εγώ κάτι για λάστιχο αλλά όχι για χρώμα. Θέλω ,μετά από υπόδειξη γιατρού, να γυμνάσω τετρακέφαλο και γενικά πόδι μετά από ένα πρόβλημα που είχα στο γόνατο. Πήγα σε γνωστή αλυσίδα αθλητικών αλλά όσα μου έδωσαν πρακτικά δεν ήταν λειτουργικά. Έχετε κάποια πρόταση για το είδος που αναζητώ και που θα μου ήταν χρήσιμο για το είδος των ασκήσεων που θέλω; Μια φωτο , ένα λινκ για να πάρω μια ιδεα. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Τι εννοείς ότι πρακτικά δεν ήταν λειτουργικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Γιαννη σκεφτομαι ποσο ευκολο ειναι για σενα και μερικους αλλους -μειοψηφια ειναι η αληθεια - να κανεις μια ισορροπημενη -υγιεινη διατροφη και ποσο δυσκολο ειναι για μενα και ποση προσπαθεια πρεπει να καταβαλω και με πιανει μια τρελα ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις