Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 minutes ago, Demetra_ said:

Γύρω στα 24€ μαζί με έξοδα αποστολής πέρασαν χωρίς κάποια τελωνειακά τέλη, δασμούς

καποιες φορες αν μιλαμε παντα εκτος ευρωπης το αν θα πληρωσεις τελωνειο εξαρτατε και απο το ποσο(αν ειναι πολυ μικρο περναει) αλλα εξαρτατε και απο τον τροπο αποστολης τους.τα courrier πχ ειναι η χειροτερη και πιο δυσκολη περιπτωση.καποια κοπελα δεν θυμαμαι σε ποιο θεμα παρεγγειλε απο εξωτερικο δυο πακετα και τα εξοδα τελωνειου + κουρριερ ηταν πιο πολυ και απο την αξια.εξαρτατε και ποιος θα εκτελωνισει.απο αμερικη πχ αποφευγουν τα courrier και προτειμουν Usps που ειναι σαν απλο ταχυδρομειο οπου αυτα περνανε πιο ευκολα.βεβαια τα πραγματα εχουν αγριεψει λιγακι και υπαρχουν ατομα που εχουν πληρωσει ακομα και για μικρης αξιας πραγματα ενα standard ποσο πχ 3 ευρω(μικρο ευτυχως)

http://awmn.net/showthread.php?t=33708

https://www.eett.gr/opencms/export/sites/default/EETT/Consumer/Postal/Responsib/postalfees.pdf

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Στις 25/4/2018 στις 2:28 ΠΜ, eidikos33 είπε

Και ομως πιστευω οτι αμα παρω 3-4 κιλα θα αποκτησω κοιλια...

Οχι ρε συ τι καλαμακι..

Και ψωμακια. Ρε εισαι σοβαρος; 

Λάστιχα για γυμναστική με το μέτρο ,πάμφθηνα που δεν χαλάνε με τίποτα , από μαγαζιά με ναυτιλιακά .

Παρακαλώ δεν κάνει τίποτα :)

π.χ http://stefanoumarine.com/SHOCK-CORD-BLACK-4-mm

Δεν γράφω συχνά και κυρίως διαβάζω. Αυτές τις μέρες έκλεισα ένα χρόνο εντατικής προπόνησης και προσεγμένη διατροφής.  Πριν εκεί που έτρωγα 3 σουβλάκια στην καθισιά μου τώρα τα έχω κόψει. Συνολικά από τα 98 κιλά έχω φτάσει σταθερά στα 80 με 1.78 ύψος.  Το σωσίβιο που με βασάνιζε ενώ στην αρχή νόμιζα δεν γίνεται τπτ,  με την πάροδο του χρόνου είδα μεγάλη διαφορά προς το καλύτερο και αυτό με κάνει να συνεχίσω μέχρι να φύγει τελείως. Είναι το κόλλημα μου. Ο μεταβολισμός βλέπω πως έχει αλλάξει τελείως.  Μπορεί μια φορά τον μήνα να μου την βιδωσεικαι να φάω τον αμπακο αλλά η ζυγαριά εκεί σταθερά.  Όλα αυτά τα λέω γιατί δεν είχα γνώσεις περί γυμναστικής,  μιας και πάντα ήμουν χοντρούλης και αρκετοί από εδώ μέσα μου έδωσαν τα φώτα τους 

• Like 7

Παντως ειναι εντυπωσιακο  πως η καταλληλη διατροφη σε συνδυασμο  με εντατικη γυμναστικη διαμορφωνουν γρηγορα το σωμα και πως φυσικα το αντιθετο και κυριως το "σαβουριασμα"  στο φαγητο το χαλαει .

• Like 1

Αναφορά σε κείμενο

Το σωσίβιο που με βασάνιζε ενώ στην αρχή νόμιζα δεν γίνεται τπτ,  με την πάροδο του χρόνου είδα μεγάλη διαφορά προς το καλύτερο και αυτό με κάνει να συνεχίσω μέχρι να φύγει τελείως.

Το τελευταίο είναι και το πιο δύσκολο. Θέλω εδώ και καιρό να βγάλω σικ πακ αλλά με δυσκολεύει το άτιμο. Και γονιδιακά μάλλον δεν είμαι για σικ πακ δηλαδή παίζει να έχω το φυσικό 4πακ που δεν βγάζει άλλα 2 αλλά παλεύω να χάσω την τελευταία μπάκα που είναι σε εκείνη την περιοχή και δεν μπορώ. Πρέπει να είναι τέλεια η διατροφή για να το πετύχεις αυτό.

• Like 1

Καλά εμένα δεν με νοιάζει το σιξ πακ,  απλά να φύγει αυτό το άσχημο σωσίβιο εντελώς θέλω και ελπίζω να φύγει κάποτε γιατί παλιά έτρωγα μόνο σαβούρες. 

Όσο για την διατροφή όντας άσχετος στο παρελθόν και έχοντας δει την διαφορά στο σώμα μου , μου δίνει μεγάλο κίνητρο να συνεχίσω. 

• Like 1

22 ώρες πριν, Lelouch είπε

Τηγανητά μικρά ψάρια του στυλ σαρδέλες, γαύρος κλπ πόσες θερμίδες έχουν ξέρουμε;

Πολλές. Στο τηγάνισμα αντικαθίσταται το νερό των τροφών με λάδι. Πόσο λάδι θα αποροφήσουν (κι αντίστοιχα θα ανέβουν οι θερμίδες) εξαρτάται από το χρόνο τηγανίσματος οπότε μη δίνεις μεγάλη σημασία στα διάφορα νούμερα που θα συναντήσεις στο νετ. Υπολόγισε 3-4 φορές περισσότερες από το να έτρωγες τα ψαράκια ψητά.

7 ώρες πριν, Ison_ είπε

Η σαβούρα δεν παίζει τόσο ρόλο στο αδυνάτισμα, όσο οι θερμίδες. Θα μπορούσες να είχες αδυνατίσει απλά τρώγοντας ένα σουβλάκι αντί για τρία.

Όχι, δε θα μπορούσε. Αυτό το λάθος είναι που κάνουν οι περισσότεροι με αποτέλεσμα να ξεκινούν δίαιτα και 1 χρόνο μετά να έχουν όχι μόνο ξαναβάλει τα κιλά που εχασαν αλλά να έχουν προσθέσει και κανένα επιπλέον. Ο λόγος είναι διττός:

1. Δεν είναι μόνο οι θερμίδες που παχαίνουν. Υπάρχουν και ορμονικοί λόγοι (υπερβολικά μεγάλη έκρριση ινσουλίνης) οι οποίοι θα συνεχίσουν να υφίστανται αν το άτομο τρώει τις ίδιες τροφές με πριν -ακόμα κι αν μειώσει την ποσότητα.

2. Ο άνθρωπος δε χρειάζεται μόνο μακροσυστατικά αλλά και μίκροσυστατικά (βιταμίνες, μέταλα, κτλ). Μια κακή διατροφή (πίτσες, πιτογυρα, κτλ) είναι ούτως ή άλλως φτωχή σε μικροσυστατικά αλλά τελικά καλύπτει τις ανάγκες -σε κάποιο βαθμό- μέσω της μεγάλης ποσότητας. Αν μειώσει την ποσότητα όμως και μειώσει δραματικά τα μίκροσυστατικά το σωμα θα αντιδράσει αρνητικά με μείωση του μεταβολισμου, δυσλειτουργία των εσωτερικών οργάνων, κτλ που ο άνθρωπος θα αντιληφθεί ως κούραση, ατονία, κακή διάθεση, μεγάλη κι έντονη ανάγκη για φαί (ειδικά για υψηλής θερμιδικής αξίας όπως πάστες, πίτσες), κτλ.

Αν κάποιος έχει μεγάλη αποφασιστικότητα θα αντέξει κάποιο διάστημα αλλά κι αυτός τελικά θα λυγίσει, θα υποκύψει στις απαιτήσεις του σώματός του και θα επιστρέψει στις παλιές, "καλές" συνήθειες που σε κρατάνε χορτάτο και ευχαριστημένο.

Όποιος επιθυμεί να χάσει κιλά και να μην τα ξαναβαλει ειναι μονόδρομος η αλλαγή διατροφικών συνηθειών προς το υγιεινοτερο.

• Like 5
  • Thanks 2

Ανέβασα λίγο κιλά σε τροχαλία (πλάτη και κωπηλατική) και με έχει πιάσει ένα έντονο πιάσιμο στους μύες του χεριού εκεί ακριβώς που βλέπετε στην φωτογραφία

veins-on-an-arm-picture-id515153512.jpg.da16581d8603ccee20cb79c149cd82a7.jpg

Στο κόκκινο σημείο πιο έντονα, στο πορτοκαλί λιγότερο. Όταν πιέζω τα σημεία με το δάχτυλο πονάει και βλέπω ότι υπάρχει καλό πιάσιμο. Και στα δύο χέρια.

Τι λέτε να κάνω? Προσπάθησα να κάνω διατάσεις αλλά μετά βίας βρήκα κάποια θέση του χεριού που να πιάνει αυτόν τον μυ :P  Μπδγ ξέρει κανείς πως λέγεται ο μυς? Πληροφοριακά

1 ώρα πριν, cthulhucarbide είπε

Ανέβασα λίγο κιλά σε τροχαλία (πλάτη και κωπηλατική) και με έχει πιάσει ένα έντονο πιάσιμο στους μύες του χεριού εκεί ακριβώς που βλέπετε στην φωτογραφία

veins-on-an-arm-picture-id515153512.jpg.da16581d8603ccee20cb79c149cd82a7.jpg

Στο κόκκινο σημείο πιο έντονα, στο πορτοκαλί λιγότερο. Όταν πιέζω τα σημεία με το δάχτυλο πονάει και βλέπω ότι υπάρχει καλό πιάσιμο. Και στα δύο χέρια.

Τι λέτε να κάνω? Προσπάθησα να κάνω διατάσεις αλλά μετά βίας βρήκα κάποια θέση του χεριού που να πιάνει αυτόν τον μυ :P  Μπδγ ξέρει κανείς πως λέγεται ο μυς? Πληροφοριακά

Είναι ο μυς ή μήπως είναι ο τένοντας; γιατί και εγώ έχω θέμα εκει ακριβώς αλλά είναι απο τον τένοντα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...