yannis27gr Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 5 ώρες πριν, Lelouch είπε Μάλλον είναι αυτοεκπληρούμενη προφητεία τα νεύρα σου παρά οτιδήποτε άλλο. Το ξέρεις από πριν ότι θα έχεις νεύρα και συνεπώς τα έχεις. Το θέμα πάντως δεν είναι να αισθάνεσαι ότι πεινάς. Με σωστή διατροφή και κανονική ποσότητα δεν θα έπρεπε να αισθάνεσαι ότι πεινάς. Βέβαια, πρέπει να απαλλαγείς από τις διάφορες αμαρτίες που μας προσφέρει τούτος ο κόσμος, όπως σοκολάτες, γλυκά, ποτά, αναψυκτικά, σος, βρώμικα, πίτσες κλπ. Μετέπειτα να μειώσεις τους υδατάνθρακες μιας και η μεσογειακή διατροφή είναι υπερβολικά γεμάτη με αυτές, αλλά το θέμα είναι να το πάρεις βήμα βήμα. Μην ξεκινήσεις να κάνεις cut 100-0. Εξάλλου αν θες να είσαι cut θα πρέπει να μπει μέσα στην κουλτούρα της ζωής σου να τρως με πιο σωστό τρόπο. Ξεκίνα μειώνοντας αχρείαστες θερμίδες θα έλεγα, όπως γλυκά, ζάχαρες και φαγητό απ έξω. Βιαστική απάντηση. Αν ξαναδιαβάσεις το μήνυμά μου θα δεις ό,τι έγιναν ανάποδα τα πράματα. Ξεκίνησα cut --> μου προκάλεσε νεύρα & κακή διάθεση --> το αντιλήφθηκα κάποια στιγμή ό,τι δε μου φταίνε όλοι οι άλλοι αλλά εγώ τα βλέπω στραβά επειδή έχω μειώσει τις θερμιδες --> ξανακάνω cut αλλά τώρα ξέρω ότι πιθανόν να μου προκαλέσει νεύρα/κακή διάθεση κι έτσι το ελέγχω απόλυτα και κυλάει smoothly as hell. Όσο για το lecture/suggestions περί διατροφής, να 'σαι βέβαιος ότι δε μου χρειάζονται. Το κατέχω αρκετά καλά το αντικείμενο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 7 ώρες πριν, Lelouch είπε Μάλλον είναι αυτοεκπληρούμενη προφητεία τα νεύρα σου παρά οτιδήποτε άλλο. Το ξέρεις από πριν ότι θα έχεις νεύρα και συνεπώς τα έχεις. Το θέμα πάντως δεν είναι να αισθάνεσαι ότι πεινάς. Με σωστή διατροφή και κανονική ποσότητα δεν θα έπρεπε να αισθάνεσαι ότι πεινάς. Βέβαια, πρέπει να απαλλαγείς από τις διάφορες αμαρτίες που μας προσφέρει τούτος ο κόσμος, όπως σοκολάτες, γλυκά, ποτά, αναψυκτικά, σος, βρώμικα, πίτσες κλπ. Μετέπειτα να μειώσεις τους υδατάνθρακες μιας και η μεσογειακή διατροφή είναι υπερβολικά γεμάτη με αυτές, αλλά το θέμα είναι να το πάρεις βήμα βήμα. Μην ξεκινήσεις να κάνεις cut 100-0. Εξάλλου αν θες να είσαι cut θα πρέπει να μπει μέσα στην κουλτούρα της ζωής σου να τρως με πιο σωστό τρόπο. Ξεκίνα μειώνοντας αχρείαστες θερμίδες θα έλεγα, όπως γλυκά, ζάχαρες και φαγητό απ έξω. Βρε συ ο Γιάννης έχει πάρει ντοκτορά σε αυτά , τι του λες τώρα... 10 ώρες πριν, Fotis13 είπε Ειμαι στην 3η εβδομαδα τωρα και εχω λαλησει ,πολλα νευρα .Αλλα απο την εμπειρια μου αυτη η κατασταση κραταει ενα μηνα μετα συνηθιζω .Τι να κανω ημουν ατυχος θελω να "εχω σωμα " θα υποστω τις συνεπειες ! Έτσι ρε να πλερώσεις,να βασανιστείς.. Εγω φέτος θα μείνω χοντρός με 50 % λίπος γιατί μπορώ .. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ειμαι 26 ετων 77 κιλα και 1,86 υψος ειμαι καλα πιστευετε? Η να προσεχω? Τι να κανω ρε παιδια μου αρεσει το φαγητο και μπορω να τρωω ολη μερα χωρις υπερβολες το εννοω. Προσπαθω να το ελαττωσω οσο γινεται και να μη τρωω πολυ. Eιμαι πιστευετε σε κανα επιπεδα? Το θεμα ειναι οτι κανω καθιστικη ζωη λογω δουλειας και βαρεμαρας ενω μου αρεσει το περπατημα για παραδειγμα και δεν παω γυμναστηριο οποτε αν παρω και αλλα 5 κιλα πχ μετα πιστευω θα αποκτησω κοιλια Στα ποσα κιλα που θα παρει κανεις θα χρειαστει να παρει μεγαλυτερο παντελονι ? ολα αυτα φυσικα στο περιπου Επεξ/σία 24 Απριλίου 2018 από eidikos33 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 1,86 77 κιλά μάλλον σαν καλαμάκι θα είσαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnbond Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Μπορεί κάποιος να μου πει πως να ψάξω για μπάρα για deadlifts; Θέλω να αγοράσω μια ίσια μπάρα που όμως να έχει το λύγισμα που έχουν οι μπάρες deadlift. Αλλά όταν αναζητώ για μπάρα deadlift μου βγάζει hex μπάρες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lelouch Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 5 ώρες πριν, eidikos33 είπε Ειμαι 26 ετων 77 κιλα και 1,86 υψος ειμαι καλα πιστευετε? Η να προσεχω? Τι να κανω ρε παιδια μου αρεσει το φαγητο και μπορω να τρωω ολη μερα χωρις υπερβολες το εννοω. Προσπαθω να το ελαττωσω οσο γινεται και να μη τρωω πολυ. Eιμαι πιστευετε σε κανα επιπεδα? Το θεμα ειναι οτι κανω καθιστικη ζωη λογω δουλειας και βαρεμαρας ενω μου αρεσει το περπατημα για παραδειγμα και δεν παω γυμναστηριο οποτε αν παρω και αλλα 5 κιλα πχ μετα πιστευω θα αποκτησω κοιλια Στα ποσα κιλα που θα παρει κανεις θα χρειαστει να παρει μεγαλυτερο παντελονι ? ολα αυτα φυσικα στο περιπου Μια χαρά είσαι σε φυσιολογικά πλαίσια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 47 λεπτά πριν, Lelouch είπε Μια χαρά είσαι σε φυσιολογικά πλαίσια. Και ομως πιστευω οτι αμα παρω 3-4 κιλα θα αποκτησω κοιλια... 1 ώρα πριν, cthulhucarbide είπε 1,86 77 κιλά μάλλον σαν καλαμάκι θα είσαι... Οχι ρε συ τι καλαμακι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 4 ώρες πριν, eidikos33 είπε Και ομως πιστευω οτι αμα παρω 3-4 κιλα θα αποκτησω κοιλια... Οχι ρε συ τι καλαμακι.. Στα 76 κιλά όσο πιο πολύ λίπος έχεις τόσο ποιο χοντρός θα δείχνεις. Αν είχες π.χ 10% λίπος θα φαινόσουν καλαμάκι. Το λίπος καταλαμβάνει τετραπλάσιο όγκο από τους μύες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 11 ώρες πριν, johnbond είπε Μπορεί κάποιος να μου πει πως να ψάξω για μπάρα για deadlifts; Θέλω να αγοράσω μια ίσια μπάρα που όμως να έχει το λύγισμα που έχουν οι μπάρες deadlift. Αλλά όταν αναζητώ για μπάρα deadlift μου βγάζει hex μπάρες.. Δεν υπάρχει μπάρα με λυγισμα. Αυτές που βλέπεις να λυγίζουν είναι από τα πολλά κιλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lelouch Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 12 ώρες πριν, eidikos33 είπε Και ομως πιστευω οτι αμα παρω 3-4 κιλα θα αποκτησω κοιλια... Οχι ρε συ τι καλαμακι.. Γυμναστική κάνεις; Βάλε κιλά αλλά σε όγκο και θα είσαι καυλάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnbond Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, Spect~ είπε Δεν υπάρχει μπάρα με λυγισμα. Αυτές που βλέπεις να λυγίζουν είναι από τα πολλά κιλά Και αυτοί εδώ τι λένε; https://www.reddit.com/r/powerlifting/comments/35frl5/difference_between_1rm_on_a_stiff_bar_and_a/ https://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=145069891 Κατα τα λεγόμενα τους οι μπάρες αυτές λυγίζουν περισσότερο απο τις κανονικές για να μπορείς να ξεκολλάς τα κιλά πιο εύκολα απο το πάτωμα και χρειάζονται λίγο διαφορετική προσέγγιση. Στη μέση έχουν διαφορετικό χάραγμα για το grip.Επίσης μπορείς να σηκώσεις λίγο παραπάνω κιλά με τέτοια μπάρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 οαν περιμενεις να φλεξάρει η μπάρα να σηκώσεις χαιρέτα μου το πλάτανο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kate23 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Νομίζω είχε αναφερθεί στο παρελθόν πως κάποιος αγόραζε από το iHerb. Παίζει κανένα πρόβλημα με τελωνείο; Αν ναι, ποιο είναι το όριο τιμής παραγγελίας για να μην έχω πρόβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 2 minutes ago, kate23 said: Νομίζω είχε αναφερθεί στο παρελθόν πως κάποιος αγόραζε από το iHerb. Παίζει κανένα πρόβλημα με τελωνείο; Αν ναι, ποιο είναι το όριο τιμής παραγγελίας για να μην έχω πρόβλημα; kate καλο θα ηταν να ρωτησεις εδω αλλα ναι παιζει τελωνειο πχ αμερικη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, kate23 είπε Νομίζω είχε αναφερθεί στο παρελθόν πως κάποιος αγόραζε από το iHerb. Παίζει κανένα πρόβλημα με τελωνείο; Αν ναι, ποιο είναι το όριο τιμής παραγγελίας για να μην έχω πρόβλημα; Γύρω στα 24€ μαζί με έξοδα αποστολής πέρασαν χωρίς κάποια τελωνειακά τέλη, δασμούς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις