wizzy Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, Spect~ είπε Σχετικα κωλοδιαδρομη πολλα πανω κατω ειτε μικρα ειτε μεγαλα και στροφες. ΥΓ: επισης θα ειχα καλυτερο ΜΟ αν δεν φοβομουν κατηφορες και στροφες Δεν σου έδειξε κάποιος πώς να στρίβεις, ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Wizzy το κωλοδιαδρομη ειναι λιγο, ειδικα αν εχει κινηση ο δρομος δυσκολευι ακομα περισσοτερο. ΥΓ:Η πινακιδα βρεθηκε, ειδοποιησαν την hyundai και αυτη εμενα.Τελικα την βρηκε γνωστη!:P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, wizzy είπε Δεν σου έδειξε κάποιος πώς να στρίβεις, ε; Άσε. Απλα ακόμη το φοβάμαι ειδικα σε κατηφόρικες στροφές. Εδώ με την μηχανή δεν μπαίνω με χιλιόμετρα με το ποδήλατο θα πάω με τα λαστιχάκια; 😜 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
camper13 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) λίγο δυσκολο θέμα είναι 2-3ς μήνες τωρα που ειμαι με αντικαταθλιπτικά (έφεξορ 75/150) και ζάναξ. (ας ξεχάσουμε τωρα το πως γιατι δεν μας ενδιαφέρει.) προσπαθώ να πέσω από το 15 στο 12% λίπος. 5 τρίωρες προπονήσεις βδομάδα/3-4 κάρντιο. δεν ειναι προβλημα άσκησης. συμπληρώματα (καθολου σκόνες πρωτείνης) μόνο Κρεατίνη και ένα Νιτρικό της Core X Labs Hyper Power που εχει γεράνιο και Yohibine HCL της Primaforce. Διατροφή στρατιώτης. ο περσοναλ μου φοβάται πως αυτά με κρατάνε μεταβολικά πίσω. γενικά μου ειπε να τσεκάρω δεν ξερω πως διαολο για το αν η θεραπεία: 1) Μου ανεβάζει τα ιστρογώνα 2) Μου ριχνει τεστο / λιμπιντο 3) Έξτρα Υγρά 4) Μείωση μεταβολικου ρυθμου και δεν μπορώ να κάψω λίπος. το έχει ψάξει κανείς; για οσους δεν έχουν σοβαρή άποψη/τρολς/meatheads/gymbro science μην απαντήσουν κάν. Χ. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2018 από camper13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 1 hour ago, Spect~ said: Άσε. Απλα ακόμη το φοβάμαι ειδικα σε κατηφόρικες στροφές. Εδώ με την μηχανή δεν μπαίνω με χιλιόμετρα με το ποδήλατο θα πάω με τα λαστιχάκια; 😜 που να κατεβεις και άφρενος δικέ μου. πάντως οκ κατάλαβα τι σε εκανε αυτος που τράβαγε. κοιτά η να συνενωήστε για το τέμπο η να βρεις κάπου στα ίδια κυβικά. και εγώ με κουρσάδες καμια φορά μου βγάζουν την παναγια ιδίως στις ανηφορές που δεν μπορώ να ακολουθήσω με τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 25 λεπτά πριν, γροσερισοπ είπε που να κατεβεις και άφρενος δικέ μου. πάντως οκ κατάλαβα τι σε εκανε αυτος που τράβαγε. κοιτά η να συνενωήστε για το τέμπο η να βρεις κάπου στα ίδια κυβικά. και εγώ με κουρσάδες καμια φορά μου βγάζουν την παναγια ιδίως στις ανηφορές που δεν μπορώ να ακολουθήσω με τίποτα. Γενικά είναι δυσκολο να βρεις κάποιον που να πηγαίνετε όπως πρέπει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 11 ώρες πριν, Spect~ είπε Άσε. Απλα ακόμη το φοβάμαι ειδικα σε κατηφόρικες στροφές. Εδώ με την μηχανή δεν μπαίνω με χιλιόμετρα με το ποδήλατο θα πάω με τα λαστιχάκια; 😜 Χεχεχε, έχεις δίκιο! 8 ώρες πριν, Spect~ είπε Γενικά είναι δυσκολο να βρεις κάποιον που να πηγαίνετε όπως πρέπει. Όντως, είναι. Θυμάμαι όταν ξεκίνησα συστηματικά το road bike, είχα "κολλήσει" σε μια παρέα road bikers που οι μισοί είχαν γυρίσει όλη την Κύπρο με τα ποδήλατα κι άλλοι μισοί ήταν πρώην αθλητές της ποδηλασίας... Κι ήμουν εγώ, το νεούδι, με τη γλώσσα έξω να προσπαθώ να τους φτάσω. ΟΚ, τα παιδιά είχαν συναίσθηση του ότι ήμουν αρχάριος, οπότε όταν ήμουν μαζί τους "έριχναν" το ρυθμό τους, αλλά και πάλι μέχρι να αποκτήσω τη φυσική κατάσταση και την εμπειρία για να ακολουθώ τον "ριγμένο" ρυθμό τους, έφτυσα αίμα... Καλό μου έκανε, δεν λέω, crash course στο road bike κι έτσι. Τους έβλεπα να παίρνουν τις κατηφορικές στροφές "ξυράφι" και χεζόμουν πάνω μου... Σιγά σιγά, έμαθα, μου έδειξαν και κάποια πράγματα, απέκτησα αυτοπεποίθηση ως ένα σημείο και πλέον παίρνω τις στροφές πιο "άνετα", αλλά σίγουρα όχι όπως αυτοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christopher0016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 θυμάμαι όταν είχα ένα trekking , ανηφοριζα προς χασια , αρκετά ανηφορική διαδρομή , μου εβγενε η πίστη να καταφέρω να ανηφορίσω κάποια χιλιόμετρα.. το καλύτερο συναίσθημα ήταν όταν αρχίζεις να κατηφορίζεις, και να στρίβεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 33 λεπτά πριν, christopher0016 είπε θυμάμαι όταν είχα ένα trekking , ανηφοριζα προς χασια , αρκετά ανηφορική διαδρομή , μου εβγενε η πίστη να καταφέρω να ανηφορίσω κάποια χιλιόμετρα.. το καλύτερο συναίσθημα ήταν όταν αρχίζεις να κατηφορίζεις, και να στρίβεις. Το θέμα είναι ότι μετά την κατηφόρα σχεδόν πάντα έρχεται η ανηφόρα. @wizzy καλό κάνει σίγουρα αλλά μπορείς πολύ εύκολα να καείς και να τραυματιστεις όταν δουλεύεις στα όρια συνέχεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 @Spect~ Εννοείται ρε, για αυτό πρέπει να μεσολαβούν περίοδοι ανάπαυσης! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Στις 19/4/2018 στις 10:11 ΜΜ, camper13 είπε λίγο δυσκολο θέμα είναι 2-3ς μήνες τωρα που ειμαι με αντικαταθλιπτικά (έφεξορ 75/150) και ζάναξ. (ας ξεχάσουμε τωρα το πως γιατι δεν μας ενδιαφέρει.) προσπαθώ να πέσω από το 15 στο 12% λίπος. 5 τρίωρες προπονήσεις βδομάδα/3-4 κάρντιο. δεν ειναι προβλημα άσκησης. συμπληρώματα (καθολου σκόνες πρωτείνης) μόνο Κρεατίνη και ένα Νιτρικό της Core X Labs Hyper Power που εχει γεράνιο και Yohibine HCL της Primaforce. Διατροφή στρατιώτης. ο περσοναλ μου φοβάται πως αυτά με κρατάνε μεταβολικά πίσω. γενικά μου ειπε να τσεκάρω δεν ξερω πως διαολο για το αν η θεραπεία: 1) Μου ανεβάζει τα ιστρογώνα 2) Μου ριχνει τεστο / λιμπιντο 3) Έξτρα Υγρά 4) Μείωση μεταβολικου ρυθμου και δεν μπορώ να κάψω λίπος. το έχει ψάξει κανείς; για οσους δεν έχουν σοβαρή άποψη/τρολς/meatheads/gymbro science μην απαντήσουν κάν. Χ. Αν τα διάφορα που παίρνεις αλληηλεπιδρούν μεταξύ τους ή αν τα αντικαταθλιπτικά έχουν παρενέργειες στο μεταβολικό σου ρυθμό ή ορμονικά θα στο απαντήσει με βεβαιότητα ο γιατρός. Επομενως, ας θεωρήσουμε ό,τι δεν υπάρχει αυτή η παράμετρος κι εστίασε στη διαδικασία μείωσης σωματικού λίπους η οποία έρχεται από τη διατροφή και μόνο κι η οποία πρέπει να είναι υποθερμιδική. Κι επειδή το μέτρημα θερμίδων είναι tricky business ξέρεις πώς κινείσαι υποθερμιδικά αν πέφτεις για ύπνο και νιώθεις αίσθημα πείνας. Αν τελειώνεις το φαγητό και νιώθεις ότι θα ήθελες να φας λίγο ακόμα. Όπως έγραψε κι ο βαπιρ λίγο πιο πίσω, όταν είσαι σε cut για να πέσεις στο 12% bf και να δεις κοιλιακούς είσαι σε τέτοια κατάσταση που βλέπεις γκόμενα με κρουασάν και λιγουρεύεσαι το κρουασαν κι όχι τη γκόμενα. Κι επειδή το σώμα δε γουστάρει να βρίσκεται σε τόσο χαμηλό επίπεδο λίπους να ξέρεις οτι θα σε πολεμήσει. Ξανατσέκαρε τη διατροφή σου και δες αν είσαι στο σωστό δρόμο. Αφού είσαι στρατιώτης υποθέτω ότι τρως σωστά οπότε τσέκαρε την ποσότητα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Στις 4/19/2018 στις 10:11 ΜΜ, camper13 είπε λίγο δυσκολο θέμα είναι 2-3ς μήνες τωρα που ειμαι με αντικαταθλιπτικά (έφεξορ 75/150) και ζάναξ. (ας ξεχάσουμε τωρα το πως γιατι δεν μας ενδιαφέρει.) προσπαθώ να πέσω από το 15 στο 12% λίπος. 5 τρίωρες προπονήσεις βδομάδα/3-4 κάρντιο. δεν ειναι προβλημα άσκησης. συμπληρώματα (καθολου σκόνες πρωτείνης) μόνο Κρεατίνη και ένα Νιτρικό της Core X Labs Hyper Power που εχει γεράνιο και Yohibine HCL της Primaforce. Διατροφή στρατιώτης. ο περσοναλ μου φοβάται πως αυτά με κρατάνε μεταβολικά πίσω. γενικά μου ειπε να τσεκάρω δεν ξερω πως διαολο για το αν η θεραπεία: 1) Μου ανεβάζει τα ιστρογώνα 2) Μου ριχνει τεστο / λιμπιντο 3) Έξτρα Υγρά 4) Μείωση μεταβολικου ρυθμου και δεν μπορώ να κάψω λίπος. το έχει ψάξει κανείς; για οσους δεν έχουν σοβαρή άποψη/τρολς/meatheads/gymbro science μην απαντήσουν κάν. Χ. από τη στιγμή που είσαι με αντικαταθληπτικά και ηρεμιστικά, θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις πλήρως από την "εμμονή" της μείωσης λιπώδους μάζας. Κάνε τη διατροφή σου και την προπόνησή σου, ώστε να την απολαμβάνεις. Και όσο για τo effexor είναι ένας αναστολέας SNRI (σεροτονίνης και νορεπινεφρίνης) που ενδεχομένως να επηρεάζει τον μεταβολικό ρυθμό καθώς και την λίμπιντο. Γιατί δεν προτείνεις στον ψυχίατρό σου να αλλάξεις σε SSRI, φήμες λένε ότι είναι νέας γενιάς και δεν έχουν τις "παρενέργειες" τον άλλον. Συζήτησέ το μαζί του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Σε ριχνουν καπως αυτα που παιρνεις, το ξερω κι απο τον πατερα μου που μετα το εγκεφαλικο του εδιναν αντικαταθλιπτικα. Συζητησε το με τον γιατρο σου αλλα να θυμασαι οτι η υγεια ειναι πανω απο ολα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Στις 19/04/2018 στις 11:18 ΜΜ, Spect~ είπε Γενικά είναι δυσκολο να βρεις κάποιον που να πηγαίνετε όπως πρέπει. Καλά να πάθεις, εκεί, να σε τρέχουν. 11 ώρες πριν, yannis27gr είπε Όπως έγραψε κι ο βαπιρ λίγο πιο πίσω, όταν είσαι σε cut για να πέσεις στο 12% bf και να δεις κοιλιακούς είσαι σε τέτοια κατάσταση που βλέπεις γκόμενα με κρουασάν και λιγουρεύεσαι το κρουασαν κι όχι τη γκόμενα. Κι επειδή το σώμα δε γουστάρει να βρίσκεται σε τόσο χαμηλό επίπεδο λίπους να ξέρεις οτι θα σε πολεμήσει. Ξανατσέκαρε τη διατροφή σου και δες αν είσαι στο σωστό δρόμο. Αφού είσαι στρατιώτης υποθέτω ότι τρως σωστά οπότε τσέκαρε την ποσότητα. χαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YMIB Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Αρρωστημένες καταστάσεις διαβάζω και θλίβομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις