margaritagr Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δεν εχεις θεμα αλλα μη τα τρως ολοκληρα,τα ασπραδια θελουμε μετα την προπονηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 1 hour ago, Vapir said: επειδή δεν είχα λεφτά στην κάρτα μου είπα σε άλλον να μ κάνει την παραγγελία οπότε μάλλον επέλεξε τον φθηνό τρόπο xD.........τον ήπιαμε .. τουλάχιστον την επόμενη φορά θα ξέρω πιο παλια εστελναν μονο με dhl οποτε δεν μπορουσες να διαλεξεις αλλο τροπο.εδω και λιγο καιρο γιατι παρεγγειλα και εγω βρωμη εχει δυο τροπους αποστολης.ο ενας dhl και ο αλλος παλι λογικα με tracking αλλα πιο αργος.αν εισαι ενα ατομο και δεν τα βιαζεσαι εκει οκ βαζεις τον αργο.αν τωρα ειναι να κανουν παραγγελια δυο τρια ατομα εκει βαζεις τον γρηγορο και τελειωνεις.πανε 3-4 ευρω στον καθενα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 12 hours ago, γροσερισοπ said: και εγώ ενα δέμα που παράγκειλα παντως απο αγγλία εκανε 2 εβδαομαδες να μου ερθει ενώ παλιοτερα ερχονταν στις 4-5 ημέρες. παράγκειλα σκινάκι επιτέλους, για καθημερινα 15-20 λεπτα κάρντιο. ελπιζω να μην μου βγάλει την παναγια στην εκμάθηση. τα μονα περασματα ειναι ευκολα.τα διπλα θελουν "χρονο" να τα μαθεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 5 ώρες πριν, margaritagr είπε Δεν εχεις θεμα αλλα μη τα τρως ολοκληρα,τα ασπραδια θελουμε μετα την προπονηση Μεχρι 5 αυγα τα τρως ολοκληρα την ημερα δεν υπαρχει θεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, Liverpool89 είπε Μεχρι 5 αυγα τα τρως ολοκληρα την ημερα δεν υπαρχει θεμα χοληστερινη ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Fotis13 said: χοληστερινη ? νομίζω έχουν βγει αρκετές ερευνες που διαψέυδουν. εγώ με τέσσερα-πέντε αυγά σε καθημερινη βάση για κανα 1.5 χρόνο με δεκεμβριανές εξετάσεις ήταν υποδειγματικές στα όλα τους. αυτό για μένα. ο καθένας δοκιμαζει κανει εξετασεις κλπ. φιλικά. κάτι άλλο μπορεί κάποιος να μου πει πόσες θερμίδες/proteins/fats/carbs έχουν 100γραμμάρια ωμό φιλετο μπουτι κοτόπουλο με τη πέτσα; επίσης να αναγράψει και πηγές. ευχαριστώ. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2018 από γροσερισοπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Χοληστερινη την παθολογικη κατασταση δλδ με υπερβαση των φυσιολογικων δεικτων δεν νομιζω πως δημιουργειται με 1,5 χρονο που ετρωγες 4-5 αυγα . Εδω λεμε για καποιον που μπορει να εχει προδιαθεση ,κληρονομικο ιστορικο κτλπ δεν θα ειναι και οτι καλυτερο να τρως 5 αυγα με τους κροκους καθε μερα .Εσυ εισαι και λιγα κιλα και κανεις πολυ αεροβια απο θεμα λιπαρων δεν εχεις θεμα . Βεβαια αυτο ισχυει και για τον αλλο συν οτι ειναι πραγματικα αδυνατος λογω υψους που εχει .Εκει ειναι καθαρα θεμα διατροφης δεν τρωει επαρκη γευματα /θερμιδες.Δεν γινεται να εισαι 1.83 61 κιλα και να γυμναζεσαι χρονια ,κατι δεν κανει καλα προφανως . Επεξ/σία 17 Απριλίου 2018 από Fotis13 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Εμενα αδυνατο δεν με λες. 5αυγα τρωω χρονια καπου 2+, εξετασεις καθε 6μηνο. Ολα καλα μεχρι στιγμξ, μακροχρονια μπορει να χω θεμα δεν ξερω. Αν κατσω να δω κληρονομικα, ο παππους μου ειχε ζαχαρο, ο πατερας μου εχει αυξημενη χοληστερίνη. Δεν πιστεύω να τα κληρονομησα ολα, γιατι τοση αδικια δεν λεει, γιατι ο πατερας μου για 53 χρονων έχει κοιλιακούς και σωματαρα, αν ειναι να παρω ολο το πακετο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Σπασαμε και την 100αρα σημερα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Μηπως βρηκες καμια πινακιδα αυτοκινητου στον δρομο που χασα?:P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 15 λεπτά πριν, 4saken είπε Μηπως βρηκες καμια πινακιδα αυτοκινητου στον δρομο που χασα?:P οχι δεν ειδα κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 16 hours ago, Spect~ said: Σπασαμε και την 100αρα σημερα 26αρι average και 100κμ με κανα 1500 υψομετρικά για πρωτάρη στο ποδήλατο (εκτός και αν εχεις ξανασχωληθεί) δεν ειναι διόλου άσχημα. φαντάζομαι έχεις καλο αθλιτισμ φαση γι αυτο και σε τραβάει well done my boy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Χτες είχαμε ποδηλάτη μαζί που μας τραβούσε λίγο. Αν και αυτο μερικές φορές είναι κακό γιατί μπορεί αυτός να ανοίγει σε σημεία που δεν είσαι καλός και να ζοριζεσαι περισσότερο από το κανόνικο. Τι εννοώ, αν αυτός πχ είναι καλός στις ανηφόρες και εγώ αναγκάζομαι να τον κυνηγήσω θα με σκάσει με αποτέλεσμα και στην ευθεία μετά να μην μπορώ να ανοίξω ρίχνοντας το χρόνο, ενώ μόνος μπορεί να έκανες λίγο πιο αργά τις ανηφόρες αλλα με υψηλότερες ταχύτητες στις ευθείες άρα και μεγαλύτερο μέσο όρο. Από τα 8 κεχρί τα 15 περίπου ήμουν μόνιμα πάνω σε ένα ideal pro rider με αυτο πήγαινα σχολείο, φροντιστήρια, βόλτες, γκόμενές τα πάντα. Από τότε μετά από πολλά χρόνια είχα πάλι ένα mtb αλλά για χαλαρά και τώρα είναι η πρώτη φορά που πήρα δρόμου και κάνω κανονικά. Φυσική κατάσταση στα τάρταρα εννοείται για την ώρα και πρέπει να ρίξω και κιλά. Κάποια στιγμή λογικά σύντομα θα πάμε για brevet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 19 ώρες πριν, Spect~ είπε Σπασαμε και την 100αρα σημερα Ωραίος man! Καλός μ.ο. ταχύτητας! Σχετικά επίπεδη διαδρομή ή όχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 37 λεπτά πριν, wizzy είπε Ωραίος man! Καλός μ.ο. ταχύτητας! Σχετικά επίπεδη διαδρομή ή όχι; Σχετικα κωλοδιαδρομη πολλα πανω κατω ειτε μικρα ειτε μεγαλα και στροφες. ΥΓ: επισης θα ειχα καλυτερο ΜΟ αν δεν φοβομουν κατηφορες και στροφες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις