Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 hours ago, Karamol3golas said:

παρω θα χρησιμοποιηθει για 2-3 μηνες μεχρι να δω καποιο αποτελεσμα,ισα ισα να αλλαξει κατι ωστε να νοιωθω και εγω καλυτερα..Υπαρχει καποια σχετικα οικονομικη και οσο  γινεται ακινδυνη προταση?Βλεπω αρκετους προτεινοιυν Myprotein αλλα για καποιο λογο η τιμη της μου φαινεται αρκετα χαμηλη σε σχεση με αλλες(που αν ειναι καλη θα την προτιμησω,απλα μου κινησε την περιεργεια)..

my protein.τιμη εξωτερικου και οχι ελλαδας.β.δεν υπαρχουν 500 ενδιαμεσοι.οι φτηνες τιμες ειναι πολλες φορες λογω χ ποσοτητας πχ 5 κιλα οπως.και συσκευασια σακουλας και οχι πλαστικο κουτακι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

9 ώρες πριν, παπι είπε

Το λοιπος δεν ειναι κακο ωστε να το βαζεις με τα γλυκά (ζάχαρη)

Εισαι σίγουρος πως βαζεις 2κ θερμιδες; Εγω εχω το ίδιο ύψος αλλά ειμαι 85κιλα με κατω απο 2κ θερμίδες.

Απο συμπληρώματα το τοπ είναι πρωτεινη κρεατινη καφεινη. 

Αν δεν ειναι 2000 θα ειναι αλλες μερες 1800 αλλα δεν πεφτω πολυ..Απλα εκτος της πολυασχολης μερας,μαλλον ειναι η ηλικια που ο μεταβολισμςο εχει φτασει στο peak και καιει τις περισσοτερες θερμιδες...Οποτε προχωραω myprotein?Με βολευει για να παρω και ενα φιστικοβουτυρο και βρωμη,γιατι το 1ο στο σουπερμαρκετ ειναι ακριβο ενω το 2ο βρισκω μονο μη αλεσμενη και τωρα να πινεις ροφημα και να νοιωθεις τα κομματακια ειναι καπως :P

11 minutes ago, Karamol3golas said:

Αν δεν ειναι 2000 θα ειναι αλλες μερες 1800 αλλα δεν πεφτω πολυ..Απλα εκτος της πολυασχολης μερας,μαλλον ειναι η ηλικια που ο μεταβολισμςο εχει φτασει στο peak και καιει τις περισσοτερες θερμιδες...Οποτε προχωραω myprotein?Με βολευει για να παρω και ενα φιστικοβουτυρο και βρωμη,γιατι το 1ο στο σουπερμαρκετ ειναι ακριβο ενω το 2ο βρισκω μονο μη αλεσμενη και τωρα να πινεις ροφημα και να νοιωθεις τα κομματακια ειναι καπως :P

επειδη εχω παρει βρωμη απο My protein να σου πω τα συν και τα πλην οπως τα ειδα εγω.

α.η νιφαδα βρωμης πχ quaker ειναι πιο ωραια αν την βαλεις σε κουπα για να την φας μαζι με ταχινι πχ και μουσλι και τετοια.αντιθετα η Myprotein επειδη ειναι σκονη ειναι πιο ευκολο να την πιεις.

β.απο το Myprotein μπορεις να παρεις 5 κιλο που εχει καλη τιμη και επισης εχει πλεον και γευση σοκολατα και γευση φραουλα.η γευση σοκολατα που εγω την τρωω δεν την πινω τα σπαει.τα εχει σε 2,5 κιλο.ειμαι addicted στην βρωμη και ειναι ενας τροπος να ξεκινησω την ημερα μου με πολλες θερμιδες.βρωμη ,λιγο μουσλι ,ταχινι ή φυστικοβουτηρο,γαλα και οτι αλλο θες πχ κανελλα κτλ.

Εχω δοκιμασει να πιω νιφαδα βρωμης αφου πρωτα την χτυπησα σε blender μαζι με αλλα πραγματα.επισης αν ξεκινησεις με ενα καλο πρωινο θα φτασεις τις θερμιδες που θες.τωρα ναι πρεπει να ξεφυγεις λιγο απο την λογικη οτι δεν μπορω να φαω το πρωι ή να φαω και μετα να φαω απο 4-5 ωρες.πχ τρωω 8 μια Full κουπα με ολα τα παραπανω κατα τις 10 θα φαω μια μπανανα μεχρι το μεσημεριανο στις 12 θα εχω φαει δυο αυγα μετα μεσημεριανο και πριν φυγω απο δουλεια ενα γιαουρτι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Karamol3golas είπε

αν τρως 1800-2000 θερμίδες κ σε χορταίνουν τότε ο μεταβολισμός σου δεν είναι στο peak , μάλλον τον έχεις διαλύσει λόγο του οτι δεν έχεις μυς πάνω σου λόγο οτι τρως όλα τα άλλα εκτός απο αρκετή πρωτείνη για να υποστηρίξεις τους φυσιολογικούς τουλάχιστον μυς που θα έπρεπε να έχεις για ενα υγείες βάρος στο ύψος σου.
Αν μπορούσες να μας δώσεις μια φωτογραφία του κορμού σου απο μπροστά χωρίς μπλούζα , δηλαδή να δούμε στήθος/κοιλιά θα μπορούσα να σου πω με μεγαλύτερη σιγουριά , αλλα τόσες θερμίδες τρώμε μερικοί στο τέλος της γράμμωσης κ πεινάμε όλη μέρα κ όλη νύχτα , βλέπουμε 10ρι γκόμενα με κρουασάν στο χέρι και αντί να πέσει το μάτι στον κώλο πέφτει στο κρουασάν .
Αν είσαι όπως λες όλη μέρα δραστήριος με μεταβολισμό καλό και γυμνάζεσαι με τόσες θερμίδες δε θα μπορούσες να πάρεις τα πόδια σου

Για μένα κοίτα πρώτα να μάθεις να τρως όσο σου χρειάζεται και να βάλεις καμια 10ριά κιλά με το φαγητό σου και μετά κοιτάς κ την πρωτείνη να συμπληρώσεις την διατροφή σου , δεν είναι κάτι κακό απλά θα κάνεις μια τρύπα στο νερό 
-------------------------------------------
edit : εντομεταξύ περιμένω απο myprotein εδώ κ 2 εβδομάδες κ ακόμα να φτάσουν , περιμένει κανένας άλλος? άκουσα οτι άλλαξε ο τρόπος που τα στέλνουν κ μπορεί να κάνουν κ τις 20-25 μέρες oO

Επεξ/σία από Vapir
  • Like 1

και εγώ ενα δέμα που παράγκειλα παντως απο αγγλία εκανε 2 εβδαομαδες να μου ερθει ενώ παλιοτερα ερχονταν στις 4-5 ημέρες.

παράγκειλα σκινάκι επιτέλους, για καθημερινα 15-20 λεπτα κάρντιο.

ελπιζω να μην μου βγάλει την παναγια στην εκμάθηση.

4 ώρες πριν, Vapir είπε

αν τρως 1800-2000 θερμίδες κ σε χορταίνουν τότε ο μεταβολισμός σου δεν είναι στο peak , μάλλον τον έχεις διαλύσει λόγο του οτι δεν έχεις μυς πάνω σου λόγο οτι τρως όλα τα άλλα εκτός απο αρκετή πρωτείνη για να υποστηρίξεις τους φυσιολογικούς τουλάχιστον μυς που θα έπρεπε να έχεις για ενα υγείες βάρος στο ύψος σου.
Αν μπορούσες να μας δώσεις μια φωτογραφία του κορμού σου απο μπροστά χωρίς μπλούζα , δηλαδή να δούμε στήθος/κοιλιά θα μπορούσα να σου πω με μεγαλύτερη σιγουριά , αλλα τόσες θερμίδες τρώμε μερικοί στο τέλος της γράμμωσης κ πεινάμε όλη μέρα κ όλη νύχτα , βλέπουμε 10ρι γκόμενα με κρουασάν στο χέρι και αντί να πέσει το μάτι στον κώλο πέφτει στο κρουασάν .
Αν είσαι όπως λες όλη μέρα δραστήριος με μεταβολισμό καλό και γυμνάζεσαι με τόσες θερμίδες δε θα μπορούσες να πάρεις τα πόδια σου

Για μένα κοίτα πρώτα να μάθεις να τρως όσο σου χρειάζεται και να βάλεις καμια 10ριά κιλά με το φαγητό σου και μετά κοιτάς κ την πρωτείνη να συμπληρώσεις την διατροφή σου , δεν είναι κάτι κακό απλά θα κάνεις μια τρύπα στο νερό 
edit : εντομεταξύ περιμένω απο myprotein εδώ κ 2 εβδομάδες κ ακόμα να φτάσουν , περιμένει κανένας άλλος? άκουσα οτι άλλαξε ο τρόπος που τα στέλνουν κ μπορεί να κάνουν κ τις 20-25 μέρες oO

Οντως καποιες φορες νοιωθω αρκετα κουρασμενος..Επισης μπορει να χρειαζομαι θερμιδες,αλλα να νοιωθω φουσκωμενος πολυ ευκολα..Δεν ξερω πως να το δικαιολογησω,στο οτι "εκλεισε" το στομαχι η κατι αλλο παιζει..Ειχα και παλια θεμα με το φαι και ποτε δεν ετρωγα πολυ,ενω εβγαζα προπονησεις κολυμβησης δυο ορων περα δωθε χωρις θεμα..

13 ώρες πριν, Karamol3golas είπε

Ρε συ εισαι πολύ ελαφρύς για το υψος σου. Σιγουρα εισαι 2κ; Τι έφαγες σημερα; 

18 λεπτά πριν, παπι είπε

Ρε συ εισαι πολύ ελαφρύς για το υψος σου. Σιγουρα εισαι 2κ; Τι έφαγες σημερα; 

Σημερα επειδη γυρισα απο διακοπες πασχα και δεν αρχισα ακομα γυμναστηριο δεν τις μετρησα ,αλλα γενικα προσπαθω να τρωω οσο μπορω...Πρωι εφαγα 1 τυροπιτα και ηπια ενα ποτηρι γαλα,μεσημερι εφαγα 1 σακουλακι ρυζι με 2 σνιτσελ κοτοπουλο,και μετα εφαγα μια νορμαλ μεριδα μακαρονια με ενα κουτακι τονο,+το ροφημα που ειπα παραπανω που το επινα κατα τη διαρκεια της ημερας...Το θεμα ειναι οτι η πρωτεινες στο φαγητο ειναι αρκετα ακριβες,ποσο μαλλον για εναν φοιτητη σαν εμενα..Ο τονος πχ που εφαγα αν δινω 4 ευρω για 2 κουτακια,βγαινει το μηνα 60 ευρω αν τρωω 1 τη μερα..Αντε λιγο κρεας μεσα στη μερα μπορω να τρωω,αλλα πχ αμυγδαλα κλπ ειναι επισης αρκετα ακριβα..Για αυτο ρωτησα αν βοηθησει να μειωσω καπως τις πρωτεινες απο το φαγητο,λιγοτερο τονο η ξηροκαρπια πχ,και να το αντικαταστησω με πρωτεινη σε σκονη που θα προσθετω σε οτι τρωω,πχ στο γαλα,στο γιαουρτι κλπ..Γιατι πχ με λιγοτερα απο τα χρηματα που δινω για τονο,μπορω να τα δωσω για ενα σακουλι myprotein που θα βγαλει περιπου μηνα...

10 hours ago, Vapir said:

πρεπει να σου βγαλε δυο τροπους αποστολης.ο ενας τροπος κοντα στα δεκα ευρω με dhl που κανει δυο ημερες αντε 3.και ενας πιο φτηνος αλλα πιο αργος που μαλλον διαλεξες εσυ

• Like 1

6 ώρες πριν, Karamol3golas είπε

Οντως καποιες φορες νοιωθω αρκετα κουρασμενος..Επισης μπορει να χρειαζομαι θερμιδες,αλλα να νοιωθω φουσκωμενος πολυ ευκολα..Δεν ξερω πως να το δικαιολογησω,στο οτι "εκλεισε" το στομαχι η κατι αλλο παιζει..Ειχα και παλια θεμα με το φαι και ποτε δεν ετρωγα πολυ,ενω εβγαζα προπονησεις κολυμβησης δυο ορων περα δωθε χωρις θεμα..

τι να σου πω , εσύ ξέρεις , απλά σχετικά με την πρωτεΐνη κ τα συμπληρώματα πάρε κ απο τώρα , δεν λέει κάτι , απλά μην επαναπαυτείς σ αυτά , αν τρως κανα 100ρι γρ λιγότερη πρωτεΐνη απ όσο χρειάζεσαι και πάρεις ένα συμπλήρωμα με 20γρ πρωτεΐνη/δόση δεν θα σε σώσει , εκτός αν πίνεις 4-5 scoop τη μέρα , κάτι που δεν ειναι καλό απο πολλές απόψεις 
σχετικά με το φούσκωμα μπορεί να επιλέγεις λάθος τροφές ή τροφές που δεν μπορείς να χωνέψεις εύκολα. Μπορεί να έχεις θέμα με το στομάχι σου και τόσα άλλα , το να είσαι πάντως κουρασμένος , με φούσκωμα κλπ δεν ειναι αναγκαίο πως "χόρτασες" . πχ σε όγκο με 4000 θερμίδες δεν ένιωθα φούσκωμα ,ημουν μες την ενέργεια και πείναγα όλη μέρα, αντίστοιχα σε γράμμωση με 2500 θερμίδες και λάθος τροφές ("καθαρές" όσο δε πάει που όμως εγώ δε μπορούσα να τις χωνέψω) ένιωθα φούσκωμα , κούραση κλπ , κομμένη όρεξη και διάφορα άλλα
αυτά ειναι σημάδια πως ο οργανισμός σου δεν δουλεύει σωστά , δεν παίρνει την ενέργεια που του χρειάζεται και δεν επεξεργάζεται σωστά τις τροφές για να έχει ενέργεια 

οπως καταλαβαίνεις πολλές υποθέσεις και ρίχνεις στα τυφλά , γιαυτό η καλύτερη λύση ειναι να μάθεις να τρως , να δοκιμάσεις τι ειναι καλύτερο για εσένα αφού ξέρεις πόσο σου χρειάζεται να τρως , να βρεις τις κατάλληλες τροφές και να διορθώσεις ότι λάθος υπάρχει. Άλλωστε αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να είσαι λειτουργικός , υγιής και να νιώθεις καλά όλη τη μέρα. Το οτι βγαίνει μια δύσκολη προπόνηση δεν έχει να λέει κάτι αν τις υπόλοιπες 22 ώρες της μέρας είσαι χώμα 

1 ώρα πριν, poulinos είπε

πρεπει να σου βγαλε δυο τροπους αποστολης.ο ενας τροπος κοντα στα δεκα ευρω με dhl που κανει δυο ημερες αντε 3.και ενας πιο φτηνος αλλα πιο αργος που μαλλον διαλεξες εσυ

επειδή δεν είχα λεφτά στην κάρτα μου είπα σε άλλον να μ κάνει την παραγγελία οπότε μάλλον επέλεξε τον φθηνό τρόπο xD.........τον ήπιαμε .. τουλάχιστον την επόμενη φορά θα ξέρω 

• Like 1

Ξεχασα να αναφερω τα αυγα,τρωω 3 μετα απο καθε προπονηση που ειναι 3-4 φορες τη βδομαδα,που νομιζω ειναι καλος αριθμος ωστε να μην εχω και θεματα με χολησστερολες κλπ..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...