revolver1990 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Συγκρατήθηκα το πάσχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 μια βδομαδα πριν (στο rest) του γυμναστηρίου εφυγα ασχημα με το ποδήλατο. εκτός απο εκδορές και τέτοια δεν αντιλήφθηκα κάτι. μεσα στην βδομαδα ψιλο λιγο ζοριζομουν να ανασάνω και σε ενα ψιλο ελαφρυ κουβάλημα (καμια φορά αν πας να σηκωσεις κάτι άτσαλα) μου πιάστηκε το δεξί λατ. σημερα κατάλαβα οτι τελικα μου πονάει και το πλευρω αλλά και το lat και κάπως ενώνονται. πήγα στη προπόνηση και ξενέρωσα άσχημα. πίασιμο στο lat και να μην εχει φυγει ο πονος μια βδομαδα τωρα; (γάμα το πλευρό.) μήπως ειναι τίποτα αλλο να το κοιτάξω; ξεκινησα voltaren retard και cryogen ελπιζω να δουλεψουν γιατι ειχα την ακινησα του πάσχα πηγα να ξεκινησω και τις προπονησεις και τρελένομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Περαστικά! 1 βδομάδα ειναι αρκετός καιρός καλύτερα να πας σε γιατρό ή φυσικοθεραπευτή. Επισης μου έχουν πει οτι σε πόνους στη μέση-πλατη θελουμε θερμαντικά και όχι κρύοθεραπεία!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) έκανα καινουργιο προγραμματάκι. κανεις να του ριξει καμια ματιά; παρατηρήσεις; τα χρωμματιστα κουτιά ειναι super sets. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2018 από γροσερισοπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, γροσερισοπ είπε έκανα καινουργιο προγραμματάκι. κανεις να του ριξει καμια ματιά; παρατηρήσεις; τα χρωμματιστα κουτιά ειναι super sets. Μια χαρά είναι το πρόγραμμα σου, για τα δικά μου δεδομένα...πόδια θα ήθελα άλλη μια μέρα αλλά θυμάμαι ότι είσαι δεινός ποδηλάτης οπότε εσύ ξέρεις. Επίσης chicken legs. Αρχίσαμε τις σοβαρές προπονήσεις από χθες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 @γροσερισοπ εγω λεω τα ποδια να τα βαλεις αναμεσα στα δυο. Στην πλατη κωπηλατικες εκτός απο αλτηρες δεν έχεις κατι αλλο; Σαν βασικη πχ t row ή κωπηλατικη με μπαρα ή στο μηχάνημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Κυριακάτικη βόλτα Επεξ/σία 15 Απριλίου 2018 από Spect~ 7 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Omfg 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, Spect~ είπε Κυριακάτικη βόλτα Nice! Και λέω κατόρθωμα το περπάτημα μου για 15-20 χλμ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Ούτε με αυτοκίνητο δεν έχω κάνει αυτή τη διαδρομή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arwindan Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, Spect~ είπε Κυριακάτικη βόλτα Πήγες από δεξιά προς τα αριστερά ή ανάποδα; Από ότι θυμάμαι η παραλιακή διαδρομή είναι γεμάτη ανηφόρες αν την ανεβαίνεις προς τα πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 15 λεπτά πριν, Arwindan είπε Πήγες από δεξιά προς τα αριστερά ή ανάποδα; Από ότι θυμάμαι η παραλιακή διαδρομή είναι γεμάτη ανηφόρες αν την ανεβαίνεις προς τα πάνω. Και από τις δύο μέριες έχεις καλές ανηφόρες. Πήγα πρώτα προς κασσιωπη και γύρισα από μέσα. Δηλαδή από δεξιά προς τα αριστερά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arwindan Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 9 λεπτά πριν, Spect~ είπε Και από τις δύο μέριες έχεις καλές ανηφόρες. Πήγα πρώτα προς κασσιωπη και γύρισα από μέσα. Δηλαδή από δεξιά προς τα αριστερά. Είναι όντως δύσκολη διαδρομή αυτή. Σήμερα επέστρεψα και εγώ από το νησί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karamol3golas Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Γεια σας,τον τελευταιο καιρο κυριως προσπαθω να βαλω βαρος..Ειμαι 1.83,61 κιλα (το μεγιστο που εφτασα ειναι 67 αλλα εχασα καποια λογω αλλως θεματων),αλλα με σωμα αρκετα καλυτερο απο αλλους στα ιδια κυβικα λογο του οτι αθλουμαι απο τα 5 μου(τωρα ειμαι 20),σε κολυμβητηρια,τεννις,μπασκετ,γυμναστηρια..Εχω σκολιωση σε ψιλομεγαλο βαθμο,οποτε αρκετες ασκησεις με βαρη ειναι απαγορευτικες(παρολα αυτα εχω προγραμμα που δεν επιβαρυνει τη μεση,που κανω σε συνδιασμο με τις πιλατες για τη μεση)..Γενικα η μερα μου ειναι δραστηρια,μονο για να παω και να ερθω σχολη μαζι με τις βολτες της σκυλιτσας πυο εχω ειναι το ελαχιστο 10 χλμ,χωρια αλλες δουλειες(στις ανηφορες της κοζανης που ειναι λες και κανεις ορειβασια ,εχω γυμναστηριο προλαβαινω γυρω στις 3 φορες τη βδομαδα,1 πιλατες και 2 βαρη συνηθως..Οι θερμιδες που καταναλωνω ειναι γυρω στις 2000,και αυτες πινοντας ροφηματα που φτιαχνω στο μπλεντερ(γαλα γιαουρτι βρωμη μελι φυστικοβουτυρο και οτι αλλο προκυψει) που μετραν γυρω στις 700 θερμιδες..Οι 1300 δηλαδη ειναι απο φαγητο,και δεν γινεται να τις αυξησω,γιατι εκτος του οτι πρωι αν ξυπνησω θελω 3 ωρες για να μπορω να κατεβασω το οτιδηποτε στερεο,χορταινω πολυ γρηγορα και για αρκετη ωρα,πχ αν φαω μεσημεριανο αρκετα μετα την υπολοιπη μερα δεν μπορω να φαω..Αλλη συνηθεια μου ειναι οτι μπορω και τρωω αργα το βραδυ,μετα ττις 2-3..Η διατροφη μου βασιζεται σε κρεας(οχι καθε μερα,σε νορμαλ βαθμους),πολλα ζυμαρικα,ρυζι,τονο,ξηροκαρπια,και απο κει και περα πιο αραια ισως καποια πιτα(Καλη μου γιαγια ο θεος να σε εχει καλα ),οσπρια,καποιο σαντουιτς,μερεντα και αλλα τετοια μικρογευματα..Τελος πινω πολυ νερο(μπορει και 4-5 λιτρα τη μερα) ενω επειδη δεν ειμαι φαν των φρουτων και των λαχανικων,πινω μονο αρκετο χυμο πορτοκαλι,η βαζω που και που κρεμμυδι και ντοματες σε οτι φτιαχνω..Η λυση με τα πολαλ μικρα γευματα δενλειτουργει τοσο καλα,γιατι αν φαω εστω και λιγο θελω αρκετη ωρα για να ξαναφαω..Ετσι σκεφτηκα να δοκιμασω καποια πρωτεινη με υδατανθρακα(δεν θελω καθολου κρεατινη,για ψυχολογικοςυ λογους),αλλα απο οσο ειδα ειναι απλη πρωτεινη τιγκα στις ζαχαρες,γενικα δηλαδη οχι καλη πηγη θερμιδων..Ετσι σκεφτηκα αν καποια πρωτεινη βοηθησει οχι μονο στο να βαλω βαρος,αλλα και να φτιαξω το σωμα μου,γιατι δεν νοιωθω τοσο καλα με αυτο,προσθετωντας την ειτε στο ροφημα που φτιαχνω,ειτε σε καποιο αλλο γευμα..Οτι παρω θα χρησιμοποιηθει για 2-3 μηνες μεχρι να δω καποιο αποτελεσμα,ισα ισα να αλλαξει κατι ωστε να νοιωθω και εγω καλυτερα..Υπαρχει καποια σχετικα οικονομικη και οσο γινεται ακινδυνη προταση?Βλεπω αρκετους προτεινοιυν Myprotein αλλα για καποιο λογο η τιμη της μου φαινεται αρκετα χαμηλη σε σχεση με αλλες(που αν ειναι καλη θα την προτιμησω,απλα μου κινησε την περιεργεια).. ΥΓ:Δεν τρωω σχεδον καθολου γλυκα και λιπαρα(εκτος της κρεμας γαλακτος μια στο τοσο για να κατεβαινουν τα μακαρονια ),οπως επισης τρωω και σπανια απεξω,και οταν τρωω δεν τρωω ξερω γω λουκανικα αλλα ισως πιτσα κλπ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Το λοιπος δεν ειναι κακο ωστε να το βαζεις με τα γλυκά (ζάχαρη) Εισαι σίγουρος πως βαζεις 2κ θερμιδες; Εγω εχω το ίδιο ύψος αλλά ειμαι 85κιλα με κατω απο 2κ θερμίδες. Απο συμπληρώματα το τοπ είναι πρωτεινη κρεατινη καφεινη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις