Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 minute ago, margaritagr said:

Ε δε περιμενα σε 10 μερες να ναι καλα αλλα 14/4 θα χει περασει ενας μηνας κι ακομα ετσι θα μαι :( Το χειροτερο ειναι η οδηγηση που δεν εχεις ανεση. 

Αχ ειχε δικιο εκεινος ο κιαρατάς... επιστρεφω στη σχολη με βλεπει ο καθηγητης "αααα αυτο θα σου παρει πολυ καιρο και 2 και 3 μηνες θα σ ενοχλει"

εχει διαφορα μεγαλη το ποτε θα μπορεις να περπατας χωρις ναρθηκα με το ποτε το ποδι δεν θα ποναει.και η διαφορα αυτη ανερχετε σε μηνες παντα και οχι σε ημερες ουτε βδομαδες.το ιδιο με σπασιμο καταγμα.και καποιες φορες ενα καταγμα δεν ειναι η περιπτωση σου μπορει να πονεσει ακομα και χρονια μετα σε μια παραξενη κινηση.πχ σε καταγμα στον καρπο σε καποιες ασκησεις αμα το ζορισω πολυ εχω μια μικρη ευαισθησια.τ9 σωμα δεν ξεχναει δυστυχως.οτι βγαινει ο ναρθηκας και οτι το πατας δεν σημαινει οτι εχει γινει τελειως καλα για να τρεξεις.υπομονηηηη

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Απεφυγα το κρεας αυτη την εβδομαδα και τις τελευταιες μερες γαλα, λαδι. Παιζει να εφαγα πολλες παραπανω θερμιδες χωρίς να το καταλαβω, συν οτι σε καθε τροφη που επελεγα να φαω σαν νηστίσιμη, ενιωθα το αλατι να κανει παρτυ.

Πιστευω μαζι με το σημερινο τραπεζι που ειχε κρεας, αρνη,κοτα, μπιφτεκια ολα για τις επομενες μερες ειναι στο κοκκινο. 

Για εμενα που δεν βαζω αλατι, παρα μονο στην σαλατα, ελεγχομενα, απλα για να την μαρανει, ενιωθα σαν να εχω φαει αλατι για ολο τον επομενω χρονο.

Δεν ξερω τι ειναι καλυτερα να τρως τροφες με αλατι ή ζαχαρη εκεινες τις μερες.

Οπως πηρε το ματι μου κατι ζαχαρινες, που τα σάκχαρα ειναι 1γρ πχ στα 100γρ αλλα το αλατι 33γρ και με εβαλε σε σκέψεις

1 hour ago, Liverpool89 said:

Δεν ξερω τι ειναι καλυτερα να τρως τροφες με αλατι ή ζαχαρη εκεινες τις μερες.

να τρως οτι ετρωγες αμα δεν ηταν πασχα.χεχε.

Αρχίζω πόδια 3 φορές την βδομάδα ΣΚΛΗΡΑ από Τρίτη.

Θα τα σκίσω μέχρι το καλοκαίρι. :D

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, revolver1990 είπε

Αρχίζω πόδια 3 φορές την βδομάδα ΣΚΛΗΡΑ από Τρίτη.

Θα τα σκίσω μέχρι το καλοκαίρι. :D

Να υποθεσω οτι τσακισες τα κρεατικα και σε πιασανε οι τυψεις για το summer body απο τωρα;

Εσεις που πατε γυμναστηριο ετοιμαστειτε,απο τριτη θα ειναι πιτα :P

Επεξ/σία από webparts

4 λεπτά πριν, webparts είπε

Να υποθεσω οτι τσακισες τα κρεατικα και σε πιασανε οι τυψεις για το summer body απο τωρα;

Εσεις που πατε γυμναστηριο ετοιμαστειτε,απο τριτη θα ειναι πιτα :P

όχι ρε, ίσα ίσα που φέτος έφαγα όσο και τις άλλες μέρες. Απλά τα ποδαράκια θέλουν ένα καλό pump. :P

• Like 1

7 ώρες πριν, Liverpool89 είπε

Εγω λεω να κανεις ανω κατω κορμο συν μια μερα ολο το σωμα με εμφαση τα ποδια.

Το είχα δοκιμάσει παλιότερα αλλά έβγαιναν πολύ μεγάλες προπονήσεις.Πλάτη,δικέφαλα,τρικέφαλα,ώμοι,στήθος κτλ σε μια μέρα ήθελα 2ώρες και κλάταρα από ένα σημείο και ύστερα.

Έτσι όπως το έχω στο μυαλό μου 2x push , 2x pull , 3x legs. Αν και είναι πολύ πιθανό να κλατάρω και στα πόδια μετά από καιρό( αν κάνω σωστές προπονήσεις και δεν λουφάρω :P )

4 ώρες πριν, revolver1990 είπε

Το είχα δοκιμάσει παλιότερα αλλά έβγαιναν πολύ μεγάλες προπονήσεις.Πλάτη,δικέφαλα,τρικέφαλα,ώμοι,στήθος κτλ σε μια μέρα ήθελα 2ώρες και κλάταρα από ένα σημείο και ύστερα.

Έτσι όπως το έχω στο μυαλό μου 2x push , 2x pull , 3x legs. Αν και είναι πολύ πιθανό να κλατάρω και στα πόδια μετά από καιρό( αν κάνω σωστές προπονήσεις και δεν λουφάρω :P )

Σκεψου τις μερες ξεκουρασεις που θελουν τα ποδια, εσυ δεν θα τα ξεκουραζεις. Δυο μερες σωστης προπονησης και έντασης ειναι ποκυ καλα πιστευω.

Εχω κανει προπονηση ποδιων ουτε μισαωρο και κοντεψα να κλαψω απο το σκισιμο που εφαγα. Συν το πιασιμο για δυο μερες

Ενα αλλο στυλ σπλιτ που εχω δει εκτος απο αυτο που λετε ειναι

Upper, lower,push,pull,leg ή upper, lower, chest arm, back shoulder, legs

Σε ολα αυτα χτυπας καθε μυικη ομαδα δυο φορες αλλα ειναι απαιτητικα

Στις 8/4/2018 στις 7:05 ΜΜ, παπι είπε

Ξέρω γω, κάτω από 2κ. 

Από τάπερ να πάρω αυτά με την τρόμπα που βγάζει τον αέρα, ή είναι του ματς

Κάνε παράθεση ρε , δε πήρα χαμπάρι οτι μ απάντησες :lol:

Ξεκίνα reverse dieting , με λίγα λόγια είσαι τώρα πχ αν είσαι στις 1800 και συντήρηση έχεις 2500  , ξεκινάς στις 2100 , την επόμενη εβδομάδα 2400 , μετά απο μια εβδομάδα 2700 , μετά απο μια εβδομάδα 3000 και απο εκεί που θα είσαι 500 υπερθερμιδικά περιμένεις 1-2 εβδομάδες να δεις αν βάζεις βάρος και μόνο αν δεν συνεχίσεις να βάζεις βάρος ανεβάζεις άλλες 250. 
Ο λόγος ειναι πως ο μεταβολισμός σου αυτή τη στιγμή παίζει να σέρνεται υποθερμιδικά οπότε αν ανεβάσεις απότομα απ τη μια μέρα στις άλλη της θερμίδες σου σχεδόν στο διπλάσιο σίγουρα θα φορτώσεις πολύ λίπος χωρίς λόγο , μπορεί κ όσο είχες χάσει μέχρι τώρα. 

Εγώ στη θέση σου βέβαια θα ξεκινούσα να ανεβάζω θερμίδες όπως σου είπα και όταν θα έφτανα στην συντήρηση θα έμενα εκεί για κανα 2μηνο να προσαρμοστεί το σώμα σου στο νέο bf πριν αρχίσω να τρώω υπερθερμιδικά αλλιώς κάνεις μια τρύπα στο νερό. το ίδιο ισχύει και με τον όγκο , ποτέ δεν αρχίζουμε γράμμωση χωρίς να περάσουμε σε συντήρηση για μερικούς μήνες , όσο εύκολα χάνεις τόσο εύκολα παίρνεις κ το αντίθετο. το σώμα χρειάζεται χρόνο να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα 

τα ταπερ που λες δεν τα ξέρω καν

• Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...