Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

7 minutes ago, PETROS13 said:

Έχω δει στο yava Ψυχικού που σκαναρεις την κάρτα σου και σου δείχνει τη φάτσα σου . Δεν ξέρω αν ισχύει και για τα υπόλοιπα αλλά λογικό είναι να είναι σε όλα το ίδιο .

το java ψυχικου ειναι πολυ μπροστα.αυτο που λεω ειναι java μελισσια που απο τοτε που μετακομισε δεν επαιξε ποτε το card reader.λυκοβρυση χτυπας καρτα οπως και αγια παρασκευη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

2 ώρες πριν, PETROS13 είπε

Έχω δει στο yava Ψυχικού που σκαναρεις την κάρτα σου και σου δείχνει τη φάτσα σου . Δεν ξέρω αν ισχύει και για τα υπόλοιπα αλλά λογικό είναι να είναι σε όλα το ίδιο .

Ναι ε; Στην Αγία Παρασκευή έλεγα να πάω εγώ αλλά άστο καλύτερα μη γίνω ρόμπα εντελώς :) Το θέμα είναι οτι θέλω να συνεχίσω την προπόνηση για κανένα μήνα που θα είμαι εδώ διακοπές αλλά βλέπω έχουν 4μηνα και 6μηνα, άσε που θέλουν και βεβαιώσεις γιατρών και τρέχα γύρευε, νομίζω θα αρχίσω το jogging στη Μεσογείων σαν την τρελή :lol:

1 λεπτό πριν, totem_lost είπε

Ναι ε; Στην Αγία Παρασκευή έλεγα να πάω εγώ αλλά άστο καλύτερα μη γίνω ρόμπα εντελώς :) Το θέμα είναι οτι θέλω να συνεχίσω την προπόνηση για κανένα μήνα που θα είμαι εδώ διακοπές αλλά βλέπω έχουν 4μηνα και 6μηνα, άσε που θέλουν και βεβαιώσεις γιατρών και τρέχα γύρευε, νομίζω θα αρχίσω το jogging στη Μεσογείων σαν την τρελή :lol:

εξαρτάται πόσο προσέχει η reception σε κάθε περίπτωση.  Αν έχει κάμποσο κόσμο που μπαίνει και βγαίνει δεν θα σε δουν. Το καλύτερο είναι να πας μια φορά με τη φίλη σου να δεις το χώρο για αρχή. Επιπρόσθετα αν θυμάμαι καλά μπορείς να ζητήσεις δωρεάν για 1 μέρα (κάνεις book μέσω site).

6 minutes ago, totem_lost said:

μα ποτε δεν ζητανε χαρτι γιατρου οπου και αν εχω παει.η σου λενε φερτο δεν το πας ποτε και ολα ενταξει

2 ώρες πριν, poulinos είπε

το java ψυχικου ειναι πολυ μπροστα.αυτο που λεω ειναι java μελισσια που απο τοτε που μετακομισε δεν επαιξε ποτε το card reader.λυκοβρυση χτυπας καρτα οπως και αγια παρασκευη

Το καλύτερο είναι ότι είναι 24ωρο (ενώ κάποια άλλα yava δεν είναι).

Από κόσμο έχει αυξηθεί η κίνηση τον τελευταίο μήνα (λογικό βέβαια γιατί οι πιο πολλοί έχουν αγχωθει μιας και το καλοκαίρι πλησιάζει :P )

1 λεπτό πριν, poulinos είπε

μα ποτε δεν ζητανε χαρτι γιατρου οπου και αν εχω παει.η σου λενε φερτο δεν το πας ποτε και ολα ενταξει

Συμφωνώ σε gym ποτέ, σε πισίνες πάντα

ναι σε πισινες συνηθως και δερματολογο και καρδιολογο η παθολογο.κανεις δεν θελει πνιγμενο στην πισινα του

16 hours ago, PETROS13 said:

Το καλύτερο είναι ότι είναι 24ωρο (ενώ κάποια άλλα yava δεν είναι).

Από κόσμο έχει αυξηθεί η κίνηση τον τελευταίο μήνα (λογικό βέβαια γιατί οι πιο πολλοί έχουν αγχωθει μιας και το καλοκαίρι πλησιάζει :P )

Συμφωνώ σε gym ποτέ, σε πισίνες πάντα

Spect, πρέπει να σε είδα κάπου σήμερα. :rolleyes: Μαργαρίτα, δεν είπα περαστικά καλέ, σιδερένια! 

Και φυσικά @poulinos πλάκα έκανα, δεν θα πίστευα ποτέ ότι θέλετε να πάθω κάτι! Είμαι τόσο καλή και ήσυχη για να εύχεστε το κακό μου. :P

• Like 2

Θα μπω σε 3500 θερμιδες. Επειδη δεν εχω χρονο, λεω να το κανω με προμαγειρεμενο φαγητό, δηλαδη να κάθομαι 2 φορες την βδομάδα και να φτιάχνω μεριδες για τις επομενς μερες. 

Το κανει κανεις; Και αν ναι, τι εξοπλισμό θελει;

1 ώρα πριν, παπι είπε

Θα μπω σε 3500 θερμιδες. Επειδη δεν εχω χρονο, λεω να το κανω με προμαγειρεμενο φαγητό, δηλαδη να κάθομαι 2 φορες την βδομάδα και να φτιάχνω μεριδες για τις επομενς μερες. 

Το κανει κανεις; Και αν ναι, τι εξοπλισμό θελει;

απ τις πόσες θα πας στις 3500?
ταπερ 

16 minutes ago, παπι said:

Ξέρω γω, κάτω από 2κ. 

Από τάπερ να πάρω αυτά με την τρόμπα που βγάζει τον αέρα, ή είναι του ματς

παιζει να βαλεις και πραγματα καταψυξη.

Έχουν σπάσει τα νεύρα μου με το πόδι. Μέχρι και την αλλη Πέμπτη θα φοράω τον νάρθηκα, κάνω φυσικοθεραπείες κι ακόμα πρησμένο ειναι κ ενοχλεί όταν κουραστεί. Και μου λένε θα πρήζεται και θα σ ενοχλεί ακόμα κ δυο μήνες μετά αν το κουράζεις. Το κερ@το μου!! 

Κατα τ αλλα Χρονια πολλα δεν είπαμε :D

• Sad 1

2 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Έχουν σπάσει τα νεύρα μου με το πόδι. Μέχρι και την αλλη Πέμπτη θα φοράω τον νάρθηκα, κάνω φυσικοθεραπείες κι ακόμα πρησμένο ειναι κ ενοχλεί όταν κουραστεί. Και μου λένε θα πρήζεται και θα σ ενοχλεί ακόμα κ δυο μήνες μετά αν το κουράζεις. Το κερ@το μου!! 

χρονια πολλα  και σιδερενια!

• Like 1

19 minutes ago, margaritagr said:

εννοειται αυτο που λες.τι περιμενες εσυ οτι σε δεκα μερες θα ειναι σαν να μην το ειχες παθει ποτε?οτι θα βγαλεις ναρθηκα και θα περπατας μια χαρα?θα περασει αρκετος καιρος να ξαναγινει οπως πριν και σιγουρα θα μπορεις να το γυρισεις πιο ευκολα.

Ε δε περιμενα σε 10 μερες να ναι καλα αλλα 14/4 θα χει περασει ενας μηνας κι ακομα ετσι θα μαι :( Το χειροτερο ειναι η οδηγηση που δεν εχεις ανεση. 

Αχ ειχε δικιο εκεινος ο κιαρατάς... επιστρεφω στη σχολη με βλεπει ο καθηγητης "αααα αυτο θα σου παρει πολυ καιρο και 2 και 3 μηνες θα σ ενοχλει"

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...