Vasivouzoukos Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Η whey protein θα με βοηθήσει καθόλου να ενδυναμώσω; Από τότε που άρχισα μια χειρωνακτική δουλειά έχω χάσει κιλά και νιώθω αδυναμος. Άλλη γυμναστική δεν κάνω.
Moderators Spect~ Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Όχι. Απλά φάε περισσότερο. Neeeext 3 1
Vapir Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 48 λεπτά πριν, Vasivouzoukos είπε Η whey protein θα με βοηθήσει καθόλου να ενδυναμώσω; Από τότε που άρχισα μια χειρωνακτική δουλειά έχω χάσει κιλά και νιώθω αδυναμος. Άλλη γυμναστική δεν κάνω. μια δόση πχ 25γρ whey protein ~ 60gr ψημένο κρέας, λιγότερο δηλαδή απο ένα μικρό σουβλάκι κρέας που όμως θα το απορροφήσει ο οργανισμός σου γρηγορότερα, αυτό ειναι χρήσιμο για μετά την προπόνηση μέχρι να φάμε φαγητό ή για πριν την προπόνηση αν θες να πας νωρίς το πρωί , λίγο αφού ξυπνήσεις για να έχεις προλάβει να χωνέψεις. Ότι σου είπε και ο spect , όχι ,δεν χρειάζεσαι συμπλήρωση σε κάτι λάθος(η διατροφή σου), χρειάζεσαι να διορθώσεις το λάθος 3
Liverpool89 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, 4saken είπε Πως σας φαινονται τα παρακατω προγραμματα για 2 μερες ανω κορμο?Θα γυμναζομαι σπιτι οποτε μηχανηματα δεν παιζουν. 1η ΜΕΡΑ Στηθος επικλινης αλτηρες 3x6 Στηθος landmine press 3x10 Πλατη pullups 3x8 Πλατη Τ-bar 4x6 Ωμοι Πιεσεις ωμων αλτηρες 3x8 Δικεφαλος 3x8 αλτηρες Τρικεφαλος 3x8 πιεση αλτηρα καθιστος 2η ΜΕΡΑ Στηθος παγκος αλτηρες 3x6 Στηθος ανοιγματα 3x10 Πλατη pullups 4x6 Κωπηλατικη 3x8 Ωμοι Στρατιωτικες πιεσεις 3x8 Δικεφαλος Μπαρα3x8 Τρικεφαλος 3x8 Pushups κλειστα Οι μερες του κατω κορμου πως ειναι; Αν μια μερα ανω κορμου κανεις πχ pull ups την αλλη θα κανεις με κλειστη λαβη. Και οταν την μια μερα κανεις πιεσεις ωμων την αλλη να δουλευεις αλλη μοιρα, να κανεις πχ ανοιγματα, προβολες και να δουλευεις τραπεζοειδης την μια μερα Στηθος κανε στην πρωτη 4*6/8 Πχ προγραμμα για ανω σωμα 1η Πιεσεις στηθους με μπαρα 4*6/8 Κωπηλατικη με μπαρα 4*6/8 Καταπλινης πιεσεις στηθους με μπαρα 3/4*12/8 Pullups τα ιδια με πανω Ακομα μια ασκηση στηθος/πλατη πχ εγω κανω pullover/πιεσεις στηθος με αλτηρες Στρατιωτικες πιεσεις 2/3*6/8 Χερια 2η μερα Επικληνης με μπαρα 4*8 Κωπηλατικης καθιστος 4*8 Ανοιγματα στηθους 3*12 Κλειστη λαβη ελξεις στην τροχαλια 3*12 (Αν θες μια ασκηση στηθος πλατη μαζι,αυτο το κανω εγω) Εκτασεις ωμων 3*10 Τραπεζοειδης Χερια Επειδη ειναι βαρυ το upper/lower παει Δευτερα τριτη ρεπο Πέμπτη Παρασκευή, ρεπο,ρεπο Επεξ/σία 4 Απριλίου 2018 από Liverpool89
4saken Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Πιεσεις στηθους,επικληνης, τροχαλιες κτλ δεν παιζουν λογω εξοπλισμου, για αυτο εβαλα με αλτηρες.Θα κανω σπιτι με αλτηρες, μπαρα, εναν παγκο και pull up μπαρα (οχι μονοζυγο). Για τα υπολοιπα αργοτερα πρεπει να βγω, ευχαριστω!
Moderators Spect~ Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, 4saken είπε Πιεσεις στηθους,επικληνης, τροχαλιες κτλ δεν παιζουν λογω εξοπλισμου, για αυτο εβαλα με αλτηρες.Θα κανω σπιτι με αλτηρες, μπαρα, εναν παγκο και pull up μπαρα (οχι μονοζυγο). Για τα υπολοιπα αργοτερα πρεπει να βγω, ευχαριστω! Σακο του μποξ χρειαζεσαι και εχω εναν για πουλημα 1
παπι Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 13 ώρες πριν, deker είπε Κυκλική δεξτρίνη...συνδύασέ το με κάποια ωραία γεύση αμινοξέων διότι η άγευστη θα σου είναι σαν να πίνεις υγρό αλεύρι στο περίπου. Υπάρχουν εταιρείες πλέον που βγάζουν και με γεύση. Ειδάλλως vitargo. Ούτε κρασάρισμα ούτε τίποτα σε κανένα απ' τα δύο. Ο πιο γρήγορος υδατάνθρακας και το σημαντικότερο...δεν είναι ζάχαρη. Οι μπανανες εκαναν πολυ καλη δουλεια.
Liverpool89 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 16 ώρες πριν, 4saken είπε Πιεσεις στηθους,επικληνης, τροχαλιες κτλ δεν παιζουν λογω εξοπλισμου, για αυτο εβαλα με αλτηρες.Θα κανω σπιτι με αλτηρες, μπαρα, εναν παγκο και pull up μπαρα (οχι μονοζυγο). Για τα υπολοιπα αργοτερα πρεπει να βγω, ευχαριστω! Πες μου εξοπλισμο να το δουμε, εξάλλου ολα γινονται και με αλτηρες.
4saken Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Τα χα γραψει και σε προηγουμενο ποστ, θα σου ξεφυγαν! Αλτηρες,μπαρα 1,6m 9kg, παγκος ισιος/επικλινης, pullup bar.
Liverpool89 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 1η μερα Στηθος ισιο παγκο με αλτηρες Ανοιγματα με αλτηρες ισιο Pullups(pull ups bar) Κωπηλατικη με μπαρα(αν δεν σε βολευει αλτηρες) Πιεσεις ωμων με αλτηρες Χερια(τρικεφαλα, δικεφαλλα,μπαρα αλτηρες,σωμα) 2ημερα ανω σωμα Επικληνης πιεσεις στηθους με αλτηρες Ανοιγματα στηθους με αλτηρες Chin up ή αναποδη λαβη κωπηλατικη με μπαρα Pullover ή Tbar Ανοιγματα ωμων με αλτηρα ή εκτασεις ωμων με την μπαρα(κανονικη ή αναποδη λαβη) Χερια(τρικεφαλλα,δικεφαλλα-> βυθισεις, καμψεις δικεφαλλων με αλτηρες ή μπαρα. Κατω κορμος Προβολες με αλτηρες Σκοουτ με αλτηρες Ρουμανικες αρσεις με αλτηρες. Ραχαιοι Κοιλιακοι 2η μερα ξατω κορμου Σουμο σκοουτ με αλτηρες Αναποδες προβολες(εδω ξεκινα μονο με το βαρος του σωματος) hip thrust με μπαρα ή αλτηρα Ραχαιοι κοιλιακούς Γαμπες Στα ποδια μπορει να θελει λιγο πειραγμα το προγραμμα ή να το ελεφρυνεις , αν σου φανεται βαρυ. Παει ανω,κατω ρεπό ανω κατω ρεπο ρεπο Σετ/επαναληψεις 4/8 3/12 ποδια μπορεις και 3/15
Toxo <3 lover Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Καιρό έχω να σας δω, τι κάνετε; Ο Φώτης τρώει εφημερίδες, η Μάργκαρετ έκανε το θαύμα της με το πεζοδρόμιο, Λίβε η δουλειά πώς πάει; Ο Νίκος εκεί φουσκώνει, δεν ανησυχώ για εκείνον. xD Ο Γιάννης βρήκε το σώμα του 25χρονου εαυτού του, ο φίλος μας ο Μάου λείπει (κλαψ) οι υπόλοιποι προοδεύετε, σύντομη έκθεση τέλος. Εγώ δεν έχω τραυματιστεί ούτε από άσκηση ούτε από τακούνι (τ' ακούει ο poulinos;; ), έχω μικρή πρόοδο γιατί φέτος είναι δύσκολα τα πράγματα, η διατροφή κρατιέται απλώς και όχι με αξιοπρέπεια, τουλάχιστον δεν τεμπέλιασα καθόλου και δεν έχανα προπονήσεις. Το καλοκαίρι προβλέπεται τα πράγματα να δυσκολεύουν και ίσως χρειαστεί να σταματήσω για να αποφύγω την υπερκόπωση. Όσο το σκέφτομαι, δεν θέλω, αλλά θα φανεί στην πορεία αν μπορεί να γίνει... Αυτά τα λίγα από εδώ και καλό μας Πάσχα. 6
totem_lost Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Γυμνασμένοι του insomnia: Μια φίλη μου έχει μια ξεχασμένη συνδρομή σε γυμναστήριο Yava και θα βρίσκομαι στη γειτονία για 3-4 εβδομάδες. Με παίρνει να τη χρησιμοποιώ ή γενικά τσεκάρουν ποιός και τι; Η φίλη μου λέει δεν την έβγαλαν φώτο όταν έκανε την εγγραφή της (αααν θυμάται καλά.. ), αλλά οι όροι χρήσης του γυμναστηρίου λένε άλλα. Θα ήθελα να μην φάω ξύλο αν είναι δυνατόν. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2018 από totem_lost
παπι Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Αυτα τα γυμναστήρια ειναι τόσο φτηνά, που δεν αξιζει να μπεις σε αυτή την διαδικασία.
poulinos Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 1 hour ago, totem_lost said: Γυμνασμένοι του insomnia: Μια φίλη μου έχει μια ξεχασμένη συνδρομή σε γυμναστήριο Yava και θα βρίσκομαι στη γειτονία για 3-4 εβδομάδες. Με παίρνει να τη χρησιμοποιώ ή γενικά τσεκάρουν ποιός και τι; Η φίλη μου λέει δεν την έβγαλαν φώτο όταν έκανε την εγγραφή της (αααν θυμάται καλά.. ), αλλά οι όροι χρήσης του γυμναστηρίου λένε άλλα. Θα ήθελα να μην φάω ξύλο αν είναι δυνατόν. se social arena που εγινε java ο ελεγχος απλα μηδεν.ουτε καρτα δεν εδειχνες.δεν βγαζουν φωτο αλλα καποιες καρτες εχουν φωτογραφια πανω 3 hours ago, Toxo <3 lover said: Καιρό έχω να σας δω, τι κάνετε; Εγώ δεν έχω τραυματιστεί ούτε από άσκηση ούτε από τακούνι (τ' ακούει ο poulinos;; ), Αυτά τα λίγα από εδώ και καλό μας Πάσχα. χαιρομαι που εισαι μια χαρα και δεν επαθες τιποτα.αλλα μονη σου ειχες πει οτι τα τακουνια δεν ειναι οτι καλυτερο αν θυμαμαι καλα και οτι με τα αθλητικα ηταν πιο ξεκουραστα.κατα τα αλλα ουτε απο ασκηση ουτε απο τακουνι να παθεις κατι.ολοκληρη σε θελουμε.ασε που την θεση σου την εχει παρει η μαργαριτα στα χτυπηματα ακομα και με αθλητικα:p 1
PETROS13 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, poulinos είπε se social arena που εγινε java ο ελεγχος απλα μηδεν.ουτε καρτα δεν εδειχνες.δεν βγαζουν φωτο αλλα καποιες καρτες εχουν φωτογραφια πανω Έχω δει στο yava Ψυχικού που σκαναρεις την κάρτα σου και σου δείχνει τη φάτσα σου . Δεν ξέρω αν ισχύει και για τα υπόλοιπα αλλά λογικό είναι να είναι σε όλα το ίδιο . Επεξ/σία 6 Απριλίου 2018 από PETROS13
Προτεινόμενες αναρτήσεις