revolver1990 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 59 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε Κανεις ανω κατω κορμο; ή κυκλικο; οπως pull push leg; Ξερω να γυμναζομαι θελει και λαλη διατροφη. Εμενα συνηθως το οικονομικο μου την χαλαει, δεν τρωω χαζα, απλα δεν τρωω οσο πρεπει push pull legs x2 στην βδομάδα με 1 rest day. Προσωπικά τρώω "υγειινά",σπιτικά. Τίποτα το ιδιαίτερο, προσέχω τα macros με το μάτι χονδρικά και έχω μειώσει τα γλυκά στο ελάχιστο (1 φορά τις 3-4 βδομάδες). Έχω καταλήξει σε αυτό γιατί είναι ο πιο εύκολος τρόπος για εμένα να συνεχίσω να το κάνω για καιρό. Δεν είναι ο βέλτιστος τρόπος αλλά από την στιγμή που με βολεύει και έχω αποτελέσματα συνεχίζω 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Ποση διαφορα θα δω στο σωμα μου εαν κοψω εντελως την κοκα κολα; Ξερω οτι μονο καλο θα κανω,αλλα θελω να το δω γραμμενο εντονα και με εμφαση για να το παρω αποφαση. Μου ειναι δυσκολο να κανω σωστο cardio λογω τραυματισμου στο ποδι,οποτε αναγκαστικα θα αρχισω να προσεχω οσο γινεται τη διατροφη μου. Απο δευτερα ομως ετσι;Το σουκου θα πινω κοκα κολες! ΥΓ πινω μονο ζιρο. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2018 από webparts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Έπεσε πρόσφατα το μάτι μου σε μια πληροφορία, ότι αν ο υδατάνθρακας καταναλωθεί μαζί με λίπος, μειώνεται ο γλυκαιμικός του δείκτης. Σε ποιες περιπτώσεις έχει νόημα να το κάνουμε αυτό? Πχ το μεσημέρι που έφαγα κοτόπουλο με ρύζι βραστό θα ήταν καλύτερα το ρύζι να το έφτιαχνα με μια κουταλιά ελαιόλαδο? Άλλη περίπτωση που κάνει κάποια διαφορά εφαρμόζει κανείς? 58 λεπτά πριν, webparts είπε Ποση διαφορα θα δω στο σωμα μου εαν κοψω εντελως την κοκα κολα; Ξερω οτι μονο καλο θα κανω,αλλα θελω να το δω γραμμενο εντονα και με εμφαση για να το παρω αποφαση. Μου ειναι δυσκολο να κανω σωστο cardio λογω τραυματισμου στο ποδι,οποτε αναγκαστικα θα αρχισω να προσεχω οσο γινεται τη διατροφη μου. Απο δευτερα ομως ετσι;Το σουκου θα πινω κοκα κολες! ΥΓ πινω μονο ζιρο. Νομίζω η ζίρο δεν έχει καθόλου, ή έχει αμελητέες θερμίδες, οπότε μάλλον καμία. Εκτός αν σου αυξάνει την όρεξη και μετά τρως διάφορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Νομίζω η ζίρο δεν έχει καθόλου, ή έχει αμελητέες θερμίδες, οπότε μάλλον καμία. Εκτός αν σου αυξάνει την όρεξη και μετά τρως διάφορα Δε νομιζω οτι ειναι τοσο "ακακη" γενικοτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Ναι αλλά είπες για την διαφορά στο σώμα. Στα κιλά απότι κατάλαβα. Τώρα για την μακροπρόθεσμη υγεία δεν ξέρω, λογικά θα επιβαρύνει σε κάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Πειτε καμια ζάχαρη για πανω στη προπόνηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lelouch Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 @revolver1990 Να σε ρωτήσω μαν, πως καταφέρνεις τόσο χαμηλό body fat με τόσο μεγάλη μυική μάζα? Παίρνεις κανένα συμπλήρωμα διατροφής ή καμιά πρωτεΐνη; Προφανώς δεν το λέω για κακό, απλά η πρόοδος μου είναι πολύ αργή και σκέφτομαι μήπως να δω κανένα συμπλήρωμα γιατί η διατροφή μου μάλλον είναι ελλιπής. Απλά άλλοι μου λένε ότι δε βοηθάνε καθόλου και έχω μπερδευτεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 11 ώρες πριν, webparts είπε Ποση διαφορα θα δω στο σωμα μου εαν κοψω εντελως την κοκα κολα; Ξερω οτι μονο καλο θα κανω,αλλα θελω να το δω γραμμενο εντονα και με εμφαση για να το παρω αποφαση. Μου ειναι δυσκολο να κανω σωστο cardio λογω τραυματισμου στο ποδι,οποτε αναγκαστικα θα αρχισω να προσεχω οσο γινεται τη διατροφη μου. Απο δευτερα ομως ετσι;Το σουκου θα πινω κοκα κολες! ΥΓ πινω μονο ζιρο. Βεβαίως και θα δεις διαφορά αν τη κόψεις, κυρίως στο πορτοφόλι σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Lelouch είπε @revolver1990 Να σε ρωτήσω μαν, πως καταφέρνεις τόσο χαμηλό body fat με τόσο μεγάλη μυική μάζα? Παίρνεις κανένα συμπλήρωμα διατροφής ή καμιά πρωτεΐνη; Προφανώς δεν το λέω για κακό, απλά η πρόοδος μου είναι πολύ αργή και σκέφτομαι μήπως να δω κανένα συμπλήρωμα γιατί η διατροφή μου μάλλον είναι ελλιπής. Απλά άλλοι μου λένε ότι δε βοηθάνε καθόλου και έχω μπερδευτεί. Δεν έχω αρκετά χαμηλό bodyfat με υπολογίζω γύρω στο 12%-13% και η μάζα μου είναι αναλογικά με τον κορμό μου μέτρια. Χωρίς flexing είμαι απλά fit...πάνω κάτω σε αυτό το επίπεδο με λίγο υψηλότερο bf% Έπαιρνα πρωτείνη για 1.5 χρόνο και κρεατίνη για 5 μήνες. Με βοήθησαν να πάω από τα 65 στα 80 κιλά(σε 2,5 χρόνια)...από τον χειμώνα έχω σταματήσει εντελώς οποιοδήποτε συμπλήρωμα . Επίσης, μην κολάς στα συμπληρώματα, καλά στα λένε οι υπόλοιποι, εγώ χρησιμοποιούσα επειδή δεν μπορούσα να πάρω κιλά αλλιώς, οπότε ένα ρόφημα ήταν +500 εύκολες θερμίδες. Τώρα πχ μια εβδομαδιαία διατροφή περιλαμβάνει 2 φορές όσπρια, 2 φορές ψάρι(είτε ψητό είτε κάτι σε σάντουιτς με σολομο/τόνο),1 φορά βραστό κουνουπίδι/μπρόκολο ή κάτι άλλο βραστό ανάλογα την εποχή , 2 φορές κάτι που θα μου φέρει η μητέρα μου(παστίτσιο,γεμιστά κτλ) Πάντα όλα τα πιάτα με γαλακτοκομικά όπως cottage/γιαούρτι 2% ή 10% ανάλογα τα κέφια μου ώστε να φτάνω χονδρικά στα μάκρος μου. Είναι η ευκολότερη "διατροφή" για μένα. Το να φτιάξεις το σώμα σου θέλει υπομονή και επιμονή,δεν θα αλλάξει ριζικά σε έναν χρόνο + το να βάλεις καθαρά κιλά είναι ΑΡΚΕΤΑ δύσκολο ειδικά αν δεν παίρνεις τπτ. Εμένα μου πήρε 3 χρόνια να πάω από αυτό σε αυτό που είδες. (σόρρυ για την γλώσσα χαχαχα) Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2018 από revolver1990 ορθογραφικά 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnbond Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 5 ώρες πριν, revolver1990 είπε για 1.5 χρόνο και κρεατίνη για 5 μήνες. Με βοήθησαν να πάω από τα 65 στα 80 κιλά(σε 2,5 χρόνια)...από τον χειμώνα έχω σταματήσει εντελώς οποιοδήποτε συμπλήρωμα . Επίσης, μην κολάς στα συμπληρώματα, καλά στα λένε οι υπόλοιποι, εγώ χρησιμοποιούσα επειδή δεν μπορούσα να πάρω κιλά αλλιώς, οπότε ένα ρόφημα ήταν +500 εύκολες θερμίδες. Πόσες θερμίδες έτρωγες όταν ήσουν 65 για να βάλεις βάρος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 2500-3000 χονδρικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lelouch Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 49 λεπτά πριν, revolver1990 είπε 2500-3000 χονδρικά. Εγώ είμαι γύρω στο 1..75 και 74 κιλά, αλλά δεν είμαι καθόλου κοντά στον όγκο σου, με λίγα λόγια είμαι λίγο skinnyfat. Προτείνεις να χάσω πρώτα κιλά ή να βάλω πρώτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Μπα μην χάσεις, είχα κάνει το ίδιο λάθος και μετά είναι πιο δύσκολο να πάρεις κιλά. Θυμάμαι παλιά ρωτούσα εδώ το ίδιο και όλοι μου λέγανε ΝΑ ΤΡΩΣΣΣΣΣΣ. Σωστές συστηματικές προπονήσεις και μια κατά βάση σωστή διατροφή χωρίς πολλές junkιές. Α και ποτέ υπερβολές γιατί είτε θα οδηγήσουν σε τραυματισμούς είτε στο να σταματήσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 5 ώρες πριν, Lelouch είπε Εγώ είμαι γύρω στο 1..75 και 74 κιλά, αλλά δεν είμαι καθόλου κοντά στον όγκο σου, με λίγα λόγια είμαι λίγο skinnyfat. Προτείνεις να χάσω πρώτα κιλά ή να βάλω πρώτα; Τι να χασεις βρε καμαρι μου; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnbond Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 11 ώρες πριν, revolver1990 είπε Μπα μην χάσεις, είχα κάνει το ίδιο λάθος και μετά είναι πιο δύσκολο να πάρεις κιλά. Γιατι είναι είναι πιο δύσκολο; Αν καταφέρει να χάσει μόνο λίπος με χαμηλότερο ποσοστό λίπους οι ορμόνες του θα λειτουργούν καλύτερα όταν θα περάσει στη φάση να βάλει βάρος και το βάρος που θα βάλει θα είναι περισσότερα μυικά κιλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις