Vasivouzoukos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Το να σε πονάνε και τα δύο είναι πολύ κακός συνδυασμός γιατί το ένα ενισχύει το άλλο. Πρέπει να έχεις κάποιο θέμα γιατί ειδικά τα γόνατα δεν είναι φυσιολογικό να πονάνε με λίγη καταπόνηση. Από την στιγμή που σε έπιασαν πόνοι δεν νομίζω να φύγουν ακολουθώντας απλά κάποια τιπς (εκτός αν σε έχουν πιάσει λόγω πολύ κακής στάσης ή αν κάνεις κάτι άλλο πολύ λάθος που μπορείς να διορθώσεις) Δυστυχώς ήμουν ( και είμαι ) εντελώς αγύμναστος και μη συνηθισμένος να κάθομαι πολλές ώρες όρθιος. Έχω βέβαια μια μικρή χονδροπάθεια στα γόνατα οπότε μάλλον αυτό φταίει. Βέβαια μου κάνει εντύπωση πως οταν πήγαινα κροσφιτ ( για 3 μήνες ) δεν με είχε ενοχλήσει καθόλου. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2018 από Vasivouzoukos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Vasivouzoukos είπε Έχω ξεκινήσει δουλειά ορθοστασίας και με πονάνε τα γόνατα και η μέση μου. Έχει κανείς να μου προτείνει καμιά άσκηση για να δυναμώσουν οι μυείς και να μην υποφέρω; squat και deadlifts με σωστή τεχνική . Πρόσεξε το αυτό γιατι αλλιώς θα συμβεί το αντίθετο στην καλύτερη και στη χειρότερη θα βρεθείς σακάτης. αν είσαι υπέρβαρος να χάσεις βάρος . Αυτά αφού ξέρεις πως δεν υπάρχει κάποιο ιατρικό πρόβλημα , οπότε πήγαινε μια βόλτα απο doctor πρώτα και μετά φρόντισε την φυσική σου κατάσταση για να μπορείς να στέκεσαι όλη μέρα όρθιος και απλά να κουράζεσαι σε ένα βαθμό , όχι να υποφέρεις. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2018 από Vapir 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasivouzoukos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, Vapir είπε squat και deadlifts με σωστή τεχνική . Πρόσεξε το αυτό γιατι αλλιώς θα συμβεί το αντίθετο στην καλύτερη και στη χειρότερη θα βρεθείς σακάτης. αν είσαι υπέρβαρος να χάσεις βάρος . Αυτά αφού ξέρεις πως δεν υπάρχει κάποιο ιατρικό πρόβλημα , οπότε πήγαινε μια βόλτα απο doctor πρώτα και μετά φρόντισε την φυσική σου κατάσταση για να μπορείς να στέκεσαι όλη μέρα όρθιος και απλά να κουράζεσαι σε ένα βαθμό , όχι να υποφέρεις. βασικά σκουατς κάνω, κοιτάω το γόνατο να μην φεύγει μπροστά από τα δάχτυλα των ποδιών, να ρίχνω όλο το βάρος στις φτέρνες, ο κώλος να φεύγει πίσω και όχι κάτω και όσο μπορώ να τραβάω πλάτη πίσω. το αστείο είναι ότι κάνω αυτές τις μαλακίες στη δουλειά για να μην διαλύσω τη μέση μου, αν το δει κανείς μπορεί να μου βγει και το όνομα πως μοστράρω τον πισινό μου για να μου τον φερμάρουν xD Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2018 από Vasivouzoukos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 9 ώρες πριν, Vasivouzoukos είπε Έχω ξεκινήσει δουλειά ορθοστασίας και με πονάνε τα γόνατα και η μέση μου. Έχει κανείς να μου προτείνει καμιά άσκηση για να δυναμώσουν οι μυείς και να μην υποφέρω; Παρε σκινακι και κανα 5 3λεπτα κάθε μέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 ξεκίνησα κάτι πειραματισμούς με ΚΕΤΟ και γύρο χοιρινο χαχαχαχαχαχα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 83 κιλα Στοχος ειναι τα 80 με χαμηλοτερο ποσοστο λιπους .Πιστευω σε 2 μηνες θα ειμαι ετοιμος .Θα βαλω προοδο τοτε . Εχω ξεκινησει την διατροφη που κανω καθε χρονο ,ο πρωτος μηνας ειναι πολυ δυσκολος αν δεν εισαι ανορεξικος ,μετα συνηθιζεις χαχα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Μετά από 2 χωρισμούς μέσα σε 5 μήνες είναι ώρα να πάμε ακόμα πιο σκληρά. 74 kg 1.79m 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xgol Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 4 ώρες πριν, Fotis13 είπε 83 κιλα Στοχος ειναι τα 80 με χαμηλοτερο ποσοστο λιπους .Πιστευω σε 2 μηνες θα ειμαι ετοιμος .Θα βαλω προοδο τοτε . Εχω ξεκινησει την διατροφη που κανω καθε χρονο ,ο πρωτος μηνας ειναι πολυ δυσκολος αν δεν εισαι ανορεξικος ,μετα συνηθιζεις χαχα. Βαλτην να παιρνουμε ιδεες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, xgol είπε Βαλτην να παιρνουμε ιδεες! Εάν τον πληρώσεις, ίσως. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2018 από wizzy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Στις 28/3/2018 στις 4:18 ΜΜ, wizzy είπε Εάν τον πληρώσεις, ίσως. πιστεύω πως ούτε τότε. Κ εγώ το ίδιο κάνω βέβαια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Σε αλλα νέα, άλλες 15 μέρες νάρθηκα κι αρχίζουμε φυσικοθεραπείες.. Το καλο ειναι οτι μπορω να γυρίσω τζιμ να δουλέψω άνω κορμό και ισομετρικές για τα πόδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Στις 28/3/2018 στις 9:57 ΠΜ, revolver1990 είπε Μετά από 2 χωρισμούς μέσα σε 5 μήνες είναι ώρα να πάμε ακόμα πιο σκληρά. 74 kg 1.79m Αν ειναι χωρισε ακομα μια φορα να κατεβεις σε αγωνες. Αν δειξεις φωτο του πριν μερικους θα τους πέσουν τα ματια. Μπραβο. Ορθιος πιστεύω θα δειχνεις πολυ πιο ωραιος, ωραια κοψιματα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Και με πολλά λάθη στην πορεία όπως όλοι μας άλλωστε. Τώρα πια ξέρω πως να γυμνάζομαι, η διατροφή μου δεν είναι η βέλτιστη αλλά δεν με πολυενδιαφέρει από την στιγμή που χτυπάω τους στόχους μου. Μέσα σε 2,5 χρόνια έβαλα 9 κιλά καθαρά. 3-4 κιλάκια ακόμα τα επόμενα χρόνια δεν θα με χαλούσαν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 37 λεπτά πριν, revolver1990 είπε Και με πολλά λάθη στην πορεία όπως όλοι μας άλλωστε. Τώρα πια ξέρω πως να γυμνάζομαι, η διατροφή μου δεν είναι η βέλτιστη αλλά δεν με πολυενδιαφέρει από την στιγμή που χτυπάω τους στόχους μου. Μέσα σε 2,5 χρόνια έβαλα 9 κιλά καθαρά. 3-4 κιλάκια ακόμα τα επόμενα χρόνια δεν θα με χαλούσαν. Κανεις ανω κατω κορμο; ή κυκλικο; οπως pull push leg; Ξερω να γυμναζομαι θελει και λαλη διατροφη. Εμενα συνηθως το οικονομικο μου την χαλαει, δεν τρωω χαζα, απλα δεν τρωω οσο πρεπει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις