Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H μπανάνα είναι πάντα μια καλή επιλογή γιατί είναι ο πιο ευκολόπεπτος  υδατάνθρακας. Μπορείς να την φας αμέσως πριν την προπόνηση η και κατά την διάρκεια αυτής χωρίς στομαχικά προβλήματα από το ζόρι της άσκησης.

Αν νοιώθεις ότι δεν σου φτάνει και θέλεις να έχεις ένα ελαφρύ γεύμα 2+ ώρες πιο πριν, συνδυασμός πρωτείνης και σύνθετου υδατάνθρακα ,πας στα κλασικά.

Βρώμη,πατάτα με ασπράδια βρασμένα,σκόνη πρωτείνης κ.λ.π   

• Like 1
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Συνήθως τρώω κανα αβγό και μια φρυγανιά με μέλι. Μου φαίνεται ότι μάλλον θα είναι οκ, και ίσως κάποιες μπουκιές μπανάνας ενδιάμεσα να είναι κομπλέ

Δημοσ.

Είναι ότι πρέπει γιατί είναι ελαφρύ. Και εγώ πριν τις πρωινές προπονήσεις μου τρώω 2 αυγά και σκέτο καφέ. Στις απογευματινές προπονήσεις τρώω μεσημεριανό και πάω μετά από 2 ώρες περίπου και όταν επιστρέφω τσιμπάω μια μπανάνα και μετά τρώω βραδινό.

Άποψη για πρωτεΐνες έχει κανείς; Κάποιος που να πήρε πρόσφατα και να είδε βελτίωση στο transformation?

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, deker είπε

Μλκ μου, που τα βρίσκετε; Μου βγήκε το αμινοξύ απ' τη μύτη...:lol::lol::lol:

Που βρίσκουμε ποια;

Δημοσ.

Όλα αυτά τα διατροφικά παραπτώματα...μία για τις μπανάνες (ο ένας λέει αργής ο άλλος γρήγορης απορρόφησης ο άλλος λέει ευκολοχώνευτη), μία για τα αυγά με πατάτες πριν την προπόνηση.

Σίγουρα συμφωνώ πως για έναν αρχάριο, όλα τα παραπάνω θα κάνουν δουλειά. Αλλά να ξέρουμε και τι λέμε και για τον λίγο πιο προχωρημένο που τα διαβάζει κι ενδιαφέρεται, ε; Ε; Ε;

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, deker είπε

Όλα αυτά τα διατροφικά παραπτώματα...μία για τις μπανάνες (ο ένας λέει αργής ο άλλος γρήγορης απορρόφησης ο άλλος λέει ευκολοχώνευτη), μία για τα αυγά με πατάτες πριν την προπόνηση.

Σίγουρα συμφωνώ πως για έναν αρχάριο, όλα τα παραπάνω θα κάνουν δουλειά. Αλλά να ξέρουμε και τι λέμε και για τον λίγο πιο προχωρημένο που τα διαβάζει κι ενδιαφέρεται, ε; Ε; Ε;

Εμένα απλά μου αρέσουν οι μπανάνες και επίσης έχω κότες στην αυλή :lol:

Δημοσ.
6 ώρες πριν, deker είπε

Ο λίγο πιο #προχωρημένος# όπως τον εννοείς εσυ με τις αλλανίνες τις σιτρουλίνες και τα νιτρικά του ξέρει ήδη ότι υπάρχουν και άλλες παραλίες.( που έχουν αχινούς και τσιμπάνε)

Αντι να ειρωνεύεστε όμως γίνε λίγο πιο χρήσιμος και εξήγησε στο παλικάρι παραπάνω γιατί η πρωτείνη δεν είναι μαγικό χάπι και δεν μεταμορφώνει όπως φαντάζεται.

• Like 2
Δημοσ.
19 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

επειδή είμαι και λίγο αφηρημένος ανάμεσα στα σετ και ξεχνιέμαι :P

αν δεν συγκεντρωθείς δεν θα έχεις ποτέ το αποτέλεσμα που θες , προσπάθησε να μην αφήνεις μεγάλα διαστήματα ανάμεσα στα σετ κ μην κουνάς απλά κιλά , συγκεντρώσου στο μυ που γυμνάζεις κ ενεργοποίησε τον

• Like 4
Δημοσ.
17 ώρες πριν, Lelouch είπε

Είναι ότι πρέπει γιατί είναι ελαφρύ. Και εγώ πριν τις πρωινές προπονήσεις μου τρώω 2 αυγά και σκέτο καφέ. Στις απογευματινές προπονήσεις τρώω μεσημεριανό και πάω μετά από 2 ώρες περίπου και όταν επιστρέφω τσιμπάω μια μπανάνα και μετά τρώω βραδινό.

Άποψη για πρωτεΐνες έχει κανείς; Κάποιος που να πήρε πρόσφατα και να είδε βελτίωση στο transformation?

Με δυο αυγα πας για προπόνηση; Να φανταστω εισαι με μασκα οξυγόνου στη προπόνηση...

Ακου τι θα κανεις, θα μπεις σε κρεατινη, θα κοπάνας κανα 1500ρη θερμίδες σε υδατάνθρακες πριν την προπόνηση, θα κοπάνας κανα υγρό με ζάχαρη πάνω στην προπόνηση και τέλος μια πρωτεΐνη μετα την προπόνηση. 

Δημοσ.

Η βδομαδα που μας ερχεται ειναι η τελευταια στο γυμναστηριο, θελω ομως να μην κοψω την γυμναστικη και να συνεχισω οσο μπορω στο σπιτι μεχρι τα μεσα Σεπτεμβρη που θα ξαναγυρισω Δημητριος.

Ρεαλιστικα θα εχω 4 μερες διαθεσιμες για γυμναστικη, σκεφτομαι Upper/Lower, προγραμμα που οσα χρονια ασχολουμαι με τα βαρη δεν το χω κανει ποτε.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Pullup μπαρα

Ισια μπαρα 1.65μ 9 κιλ
2 αλτηρες

Δευτερα Παρασκευη και Σαββατο ειναι δυσκολες μερες, λογικα δεν θα μπορω να κανω γυμναστικη, το σκεφτομαι καπως ετσι.

ΔΕΥΤΕΡΑ OFF

TΡΙΤΗ UPPER

ΤΕΤΑΡΤΗ LOWER

ΠΕΜΠΤΗ UPPER

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ OFF

ΣΑΒΒΑΤΟ OFF

ΚΥΡΙΑΚΗ LOWER

Θα ναι μεγαλη καταπονηση 3 μερες σερι?

Μπορειτε να μου προτεινετε ασκησεις με τους παραπανω περιορισμους?Απο οτι διαβασα κανουμε 2 ασκησεις απο καθε μεγαλη μυικη ομαδα και 1 απο τις μικροτερες?

Δημοσ.
Στις 3/21/2018 στις 3:31 ΜΜ, Spect~ είπε

Ούτε καν ρε. Τώρα ούτε 5 χιλιόμετρα στο 5 δε μπορώ να τρέξω. Τώρα αν μπω στους ρυθμούς που θέλω μόλις ξεμπερδέψω με το χέρι τότε θα φτιάξω ξανά. 

Φίλε, ξέρω τι σου λέω. Μόνο και μόνο η διαφορά στο διαθέσιμο χρόνο, στο είδος της άσκησης αλλά και στην ηλικία, με κάνουν να ονειρεύομαι μόνο την φυσική κατάσταση που είχες πριν την επέμβαση (κρίνοντας από τις φωτογραφίες που ανέβαζες κατά διαστήματα).

Στις 3/22/2018 στις 9:14 ΠΜ, Fotis13 είπε

Εγω στο ειχα πει γιατι οι ωρες προπονησεις που μπορουσες να αφιερωσεις ειναι λιγες  για αυτο τον στοχο ρε συ ,οχι για την θεση που θα φερνατε .

Μακαρι να πατε του χρονου  , εγω τριαθλο δεν ξεκινω καν γιατι  υστερω πολυ στην κολυμβηση .

Φίλε, δεν είχε να κάνει με τον αριθμό/ώρες των προπονήσεων. Την προηγούμενη φορά πήγα εντελώς απροετοίμαστος και τα πήγαμε μια χαρά. Φέτος με 3 φορές την εβδομάδα προπόνηση (συνολικά από 2.5 μέχρι 3.5 ώρες ανά εβδομάδα), ήμουν σίγουρος ότι θα τα πηγαίναμε πολύ καλύτερα. Έτυχαν διάφορα και βγήκα εντελώς εκτός χρονικού προγραμματισμού (π.χ. αντί να κάνω 3 προπονήσεις την εβδομάδα, μπορεί μεταξύ των προπονήσεων μπορεί να μεσολαβούσε μία εβδομάδα - καταστροφή σκέτη, λέμε!), σε κάποια φάση συνειδητοποίησα το πόσο κοντά χρονικά ήταν ο αγώνας και πόσο "πίσω" ήμουν στις προπονήσεις, έτυχε κι αμέλεια της δήλωσης συμμετοχής, οπότε "ήρθε κι έδεσε" η απόφαση για μη συμμετοχή.

Στις 3/23/2018 στις 8:07 ΜΜ, yannis27gr είπε

Όχι τπτ το ιδιαίτερο αλλά ούτε κι άσχημα για 45 χρονών.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

IMG_20180305_091440_HDR.jpg.12135922666c94d35b19afd1fe9a2de2.jpg

Φίλε, μπράβο ρε! Πολύ καλός!

• Like 1
Δημοσ.

Έχω ξεκινήσει δουλειά ορθοστασίας και με πονάνε τα γόνατα και η μέση μου. Έχει κανείς να μου προτείνει καμιά άσκηση για να δυναμώσουν οι μυείς και να μην υποφέρω;

• Like 1
Δημοσ.

Εχω εγω να μην τρεχει στην δουλειά, να κουβαλας πιο χαραλα τα κιβωτια, να σκυβεις σωστα και να σηκώνεσαι ή να καθεσαι σωστα, οχι αποτομες κινησεις. 

Μην βλεπεις αλλους να τα παιρνουν δυο δυο τα κιβωτια. 

Αγορασε σωστα αθλητικα παππουτσια

• Thanks 1
Δημοσ.

Το να σε πονάνε και τα δύο είναι πολύ κακός συνδυασμός γιατί το ένα ενισχύει το άλλο.

Πρέπει να έχεις κάποιο θέμα γιατί ειδικά τα γόνατα δεν είναι φυσιολογικό να πονάνε με λίγη καταπόνηση.

Από την στιγμή που σε έπιασαν πόνοι δεν νομίζω να φύγουν ακολουθώντας απλά κάποια τιπς (εκτός αν σε έχουν πιάσει λόγω πολύ κακής στάσης ή αν κάνεις κάτι άλλο πολύ λάθος που μπορείς να διορθώσεις)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...