Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 hours ago, skoudinio said:

Καλησπέρα παιδιά. Κάνω αρκετά διάδρομο και συνήθως κάνω γρήγορο περπάτημα. Επειδή είδη έχω αχρηστέψει αρκετά ακουστικά έχετε να προτείνετε κάποια ανθεκτικά? Θα προτιμούσα ασύρματα. Θα ευχαριστώ πολύ.. 

δεν ειναι ασυρματα αλλα ειναι πολυ μια χαρα σε ολα και σταθεροτητα σε αυτια χωρις να ειναι in ear

IMG_20180320_223609.jpg

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

2 ώρες πριν, Spect~ είπε

ΣΕ ευχαριστώ αλλά λίγο ακριβά. 

1 ώρα πριν, poulinos είπε

δεν ειναι ασυρματα αλλα ειναι πολυ μια χαρα σε ολα και σταθεροτητα σε αυτια χωρις να ειναι in ear

IMG_20180320_223609.jpg

Ωραία θα τα δω να είσαι καλα..

24 minutes ago, skoudinio said:

Ωραία θα τα δω να είσαι καλα..

samsung  ειναι.κοντα στα 15 ευρω στο public.προσοχη αυτα που ειναι σε κουτακι διοτι πουλανε παρομοια με 2.5 ευρω που γραφουν samsung  ειναι σε σακουλακι(σε αλλα καταστηματα)και ειναι για πεταμα.

• Moderators
6 ώρες πριν, skoudinio είπε

δεν εβαλες όριο! Οπως και να χει τα συγκεκριμενα ειναι αδιαβροχα (για κολύμπι σε πισινα), φορτιζουν γρήγορα και γλιτώνεια απο καλώδια μια για πάντα

• Thanks 1

Στις 3/19/2018 στις 5:21 ΜΜ, Spect~ είπε

χαχα γιατι ρε?

Γιατί η καλύτερη στιγμή μου από πλευράς φυσικής κατάστασης ήταν πάντα κοντά στη χειρότερη δική σου, για αυτό! Τι δεν καταλαβαίνεις;:lol:

21 ώρες πριν, Fotis13 είπε

Wizzy δεν μου   αρεσει να λεω "στα  ελεγα" ΑΛΛΑ στα ελεγα εγω χαχα .

Φώτη, είσαι μεγάλο κωλόπαιδο ρε!:lol:

Μόνο και μόνο για αυτό που είπες, το έβαλα πείσμα, θα οργανώσω ομάδα για του χρόνου στο τρίαθλο και θα πάμε έστω κι αν βγούμε τελευταίοι!

• Moderators
1 ώρα πριν, wizzy είπε

Γιατί η καλύτερη στιγμή μου από πλευράς φυσικής κατάστασης ήταν πάντα κοντά στη χειρότερη δική σου, για αυτό! Τι δεν καταλαβαίνεις;:lol:

Ούτε καν ρε. Τώρα ούτε 5 χιλιόμετρα στο 5 δε μπορώ να τρέξω. Τώρα αν μπω στους ρυθμούς που θέλω μόλις ξεμπερδέψω με το χέρι τότε θα φτιάξω ξανά. 

18 ώρες πριν, wizzy είπε

Φώτη, είσαι μεγάλο κωλόπαιδο ρε!:lol:

Μόνο και μόνο για αυτό που είπες, το έβαλα πείσμα, θα οργανώσω ομάδα για του χρόνου στο τρίαθλο και θα πάμε έστω κι αν βγούμε τελευταίοι!

Εγω στο ειχα πει γιατι οι ωρες προπονησεις που μπορουσες να αφιερωσεις ειναι λιγες  για αυτο τον στοχο ρε συ ,οχι για την θεση που θα φερνατε .

Μακαρι να πατε του χρονου  , εγω τριαθλο δεν ξεκινω καν γιατι  υστερω πολυ στην κολυμβηση .

Τι φαγητό τρώτε πριν πάτε στο γυμναστήριο ώστε να είστε γεμάτοι με ενέργεια για τις ~2 ώρες της άσκησης αλλά ταυτόχρονα να μην πέφτει και βαρύ?

Εγώ πηγαίνω τα μεσημέρια και όταν γυρίσω τρώω μεσημεριανό γεύμα και δεν είμαι σίγουρος για το τι ποσότητα πρέπει προηγουμένως να τρώω ιδανικά ή τι φαΐ

2 ώρες;;;; καλα τι κανεις τόση ωρα; 

εγω τρώω μπανάνα ή μπάρα με κάποιο energy drink κάποιες φορές, ή 1-2 φέτες με μέλι.

ποσο μου λείπει το γυμναστήριο δε λέγεται :( 

Μου πονάει λίγο ο ώμος, τι είναι καλύτερο να βάλω θερμαντική κρέμα ή πάγο; Κάπως αντίθετα μου φαίνονται αυτά, τι δουλειά κάνει το καθένα στους μύες;

35 λεπτά πριν, yannis27gr είπε

Όχι τπτ το ιδιαίτερο αλλά ούτε κι άσχημα για 45 χρονών.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

IMG_20180305_091440_HDR.jpg.12135922666c94d35b19afd1fe9a2de2.jpg

Μπράβο ρε παλιόγερε :) stay fit and healthy..

4 ώρες πριν, Lelouch είπε

Μου πονάει λίγο ο ώμος, τι είναι καλύτερο να βάλω θερμαντική κρέμα ή πάγο; Κάπως αντίθετα μου φαίνονται αυτά, τι δουλειά κάνει το καθένα στους μύες;

Πάγο βάζουμε συνήθως στους τραυματισμούς,φλεγμονές . Ζεστό στους χρόνιους πόνους σε σφιγμένους μύες. 

Σε φλεγμονή άμα βάλεις ζεστό γίνεται χειρότερο.

Ο πάγος θέλει 10 λεπτά για να δράσει. Με πετσέτα όχι κατευθείαν στο δέρμα

6 ώρες πριν, margaritagr είπε

ποσο μου λείπει το γυμναστήριο δε λέγεται :( 

Το διάστρεμμα ? Υπομονή . Τι να πω και εγώ που έχω να κάνω προπόνηση από τον Νοέμβριο 

Έχω πάρει τα βουνά όμως 2-3 φορές την εβδομάδα ανεβαίνω τον Υμηττό :P

6 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

Τι φαγητό τρώτε πριν πάτε στο γυμναστήριο ώστε να είστε γεμάτοι με ενέργεια για τις ~2 ώρες της άσκησης αλλά ταυτόχρονα να μην πέφτει και βαρύ?

Εγώ πηγαίνω τα μεσημέρια και όταν γυρίσω τρώω μεσημεριανό γεύμα και δεν είμαι σίγουρος για το τι ποσότητα πρέπει προηγουμένως να τρώω ιδανικά ή τι φαΐ

Υδατάνθρακα αργής διάσπασης . Η μπανάνα είναι καλή επιλογή

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικά η μπανάνα ενδείκνυται γι αυτούς που θέλουν άμεση απορρόφηση υαδατανθρακα, γι αυτο και την προτείνουν πολλοί ως μετά προπονητικό σνακ μαζί με whey. 

Τωρα αυτο ειναι η λεπτομέρεια της λεπτομέρειας για τον μέσο ανθρώπου που παει να κάνει τη γυμναστική του. Πάρε ο,τι πηγή υδατάνθρακα ταιριάζει σε σένα. Το θεμα ειναι να το χωνέυεις γρήγορα. 

Επισης μιας που αναφέρθηκαν οι μπανάνες, κατι που δε γνωρίζουν πολλοί ειναι πως οσο πιο μαύρες ειναι, τοςο μεγαλύτερος ο γλυκαιμικος τους δείκτης.

Επεξ/σία από margaritagr
  • Like 2

9 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

πάω βράδυ.συνήθως πριν πάω τρωω αυγά βραστά με σαλατα.

9 ώρες πριν, margaritagr είπε

χαχα και εγώ κανά 2ωρο κάθομαι.

10 ώρες πριν, margaritagr είπε

εγω τρώω μπανάνα ή μπάρα με κάποιο energy drink κάποιες φορές, ή 1-2 φέτες με μέλι.

Βασικά είναι πάνω από δύο ώρες. Όχι επειδή κάνω γυμναστική όλη την ώρα βέβαια. Για να εξηγηθώ, ξεκινάω από το σπίτι κάνοντας ασκήσεις στα πόδια γιατί με βολεύει περισσότερο, μετά κάνω κοιλιακούς και ραχιαίους, μετά περνάω τουλάχιστον 20' στην χ3στρα (πάντα σε αυτό το σημείο με πιάνει). Μετά αλλάζω ρούχα, και ετοιμάζομαι να βγω από το σπίτι. Πάω φαρμακείο, ζυγίζομαι. Μπαίνω αμάξι για να πάω γυμναστήριο οπότε κανα 20λεπτο ακόμα μέχρι να παρκάρω κλπ. Διάδρομος 25 λεπτά, και μετά όργανα για 45' - 1 ώρα επειδή είμαι και λίγο αφηρημένος ανάμεσα στα σετ και ξεχνιέμαι :P

Οπότε όλη αυτή η φάση κρατάει πάνω από 2 ώρες μέσα στις οποίες πρέπει να έχω ενέργεια

4 ώρες πριν, TEOKOS είπε

Υδατάνθρακα αργής διάσπασης . Η μπανάνα είναι καλή επιλογή

Χμ η μπανάνα δεν υποτίθεται ότι είναι η πιο γρήγορη ενέργεια? Επειδή είναι απλός υδατάνθρακας οπότε χωνεύεται γρήγορα, και άρα κρατάει και πιο λίγο η δράση της?

Έχω την αίσθηση ότι αργή διάσπαση κάνουν οι φυτικές ίνες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...