Star_Light Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Φίλε ο άλλος σου την λέει γιατι 1.80 , 76 κιλά και 14% λίπος χωρίς να ξέρεις καθόλου τι σημαίνει διατροφή δεν γίνεται εκτός αν έχεις τα γενετικά του superman. Σωπα ρε φιλε έχω τέτοιο μεταβολισμο και δεν το έχω παρει χαμπάρι? σημερα να φανταστεις δεν εφαγα μλκιες αλλιως θα ξεκινουσα απο κρουασαν και τυροπιτακια απο τον Στεργιου για πρωινο btw εκανα Tae-kwon do και Kick Boxing. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Ο Διατροφολόγος σου, σου έκανε λιπομέτρηση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Star_Light Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Ο Διατροφολόγος σου, σου έκανε λιπομέτρηση; Δεν ειναι ακριβως ΜΟΥ απλα πηγα σε αυτον να μου δωσει προγραμμα διατροφης επειδη έδινα κατι αγωνισματα στιβου. Και εκει καπως με έβαλε σε ενα προγραμμα για μια εβδομαδα. Ο συγκεκριμενος εχει και διδακτορικο σε αυτα δεν γινεται να μην ξερει ο ιδιος μου εκανε λιπομετρηση πηρε μετρησεις απο 7 διαφορετικα σημεια στο σωμα εβαζε κατι σαν μανταλακι οταν επιανε το "λιπος" που εμενα μου φαινοταν δερμα αλλα οκ Πηγα σε αυτον για να μην φαω καμια βλακεια και δεν μπορω να τρέξω την ημερα του αγώνα γιατι μια φορα ειχα φάει 1 πιατο γιαουρτι με μελι και μετα απο καμια ωρα πηγα για προπονηση και δεν την έβγαλα την αντοχη με έπιασε η κοιλια μου. Το κωλογιαουρτι εφταιγε τα στοιχεια που μου εβγαλε τα εχω εδω μπροστα ειναι 23% δεικτης μαζας σωματος και 14,23% δεικτης λιποδους ιστου. Ετσι γραφει έχω και το προγραμμα διατροφης για οποιον θέλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ribo7 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 btw έχω αυτή Site: Omron BF508 Body Composition and Body Fat Monitor Bathroom Scale που κάνει λιπομέτρηση αλλά δεν την εμπιστεύομαι. Απλά ήθελα ηλεκτρονική ζυγαριά και έδωσα κάτι παραπάνω να δοκιμάσω τη λιπομέτρηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Σωπα ρε φιλε έχω τέτοιο μεταβολισμο και δεν το έχω παρει χαμπάρι? σημερα να φανταστεις δεν εφαγα μλκιες αλλιως θα ξεκινουσα απο κρουασαν και τυροπιτακια απο τον Στεργιου για πρωινο btw εκανα Tae-kwon do και Kick Boxing. Αν φτάνεις σε αυτά τα νούμερα χωρίς να ξέρεις τι κάνεις και τρώς στην τύχη , έχεις όχι μόνο μεταβολισμό αλλά και προδιάθεση για μυική ανάπτυξη ο μεταβολισμός δεν αρκει. Δεν σου λέω ότι σε πιστεύω η δεν σε πιστεύω, έχω δει πολλά. Αν όντως είναι όπως τα λές είσαι πολύ τυχερός το kick boxing και tae kwon ντο κάνουν πολλά αλλά μυς δεν χτίζουν (και δεν είναι οτι δεν ξέρω κοντά 7 χρόνια ελιωνα kick boxing και ακόμα βαράω σάκους. Οι μύες θέλουν λιώσιμο στο gym. Στο κάψιμο λίπους πάντως βοηθάνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 προφανώς έπραξε σύμφωνα με τη μέθοδο που αναφέρει ο @Αλεξ απλά είπες κάτι για φαρμοκοποιό... E ναι πάνω κάτω έτσι ειμαι. Φαρμακοποιος μου την έκανε. Και πηρε μετρησεις απο 7 διαφορετικα σημεια στο σώμα. Τα εβαλε λεει σε μια εξισωση και υπολογισε το λιπος σε % Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δεν ειναι ακριβως ΜΟΥ απλα πηγα σε αυτον να μου δωσει προγραμμα διατροφης επειδη έδινα κατι αγωνισματα στιβου. Και εκει καπως με έβαλε σε ενα προγραμμα για μια εβδομαδα. Ο συγκεκριμενος εχει και διδακτορικο σε αυτα δεν γινεται να μην ξερει ο ιδιος μου εκανε λιπομετρηση πηρε μετρησεις απο 7 διαφορετικα σημεια στο σωμα εβαζε κατι σαν μανταλακι οταν επιανε το "λιπος" που εμενα μου φαινοταν δερμα αλλα οκ δερματοπτυχόμετρο λέγεται. Αν ξέρει να το χρησιμοποιεί είναι αρκετά ακριβές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 btw έχω αυτή Site: Omron BF508 Body Composition and Body Fat Monitor Bathroom Scale που κάνει λιπομέτρηση αλλά δεν την εμπιστεύομαι. Απλά ήθελα ηλεκτρονική ζυγαριά και έδωσα κάτι παραπάνω να δοκιμάσω τη λιπομέτρηση. να μην τις εμπιστεύεσαι και πολύ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Star_Light Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 προφανώς έπραξε σύμφωνα με τη μέθοδο που αναφέρει ο @Αλεξ απλά είπες κάτι για φαρμοκοποιό... Εχει δικο του φαρμακειο απλα ειναι συμβουλος επιστημονικης υποστηριξης αθλητων. Αν φτάνεις σε αυτά τα νούμερα χωρίς να ξέρεις τι κάνεις και τρώς στην τύχη , έχεις όχι μόνο μεταβολισμό αλλά και προδιάθεση για μυική ανάπτυξη ο μεταβολισμός δεν αρκει. Δεν σου λέω ότι σε πιστεύω η δεν σε πιστεύω, έχω δει πολλά. Αν όντως είναι όπως τα λές είσαι πολύ τυχερός το kick boxing και tae kwon ντο κάνουν πολλά αλλά μυς δεν χτίζουν (και δεν είναι οτι δεν ξέρω κοντά 7 χρόνια ελιωνα kick boxing και ακόμα βαράω σάκους. Οι μύες θέλουν λιώσιμο στο gym. Στο κάψιμο λίπους πάντως βοηθάνε. Αμα δεν με πιστεύετε ανεβαζω και φωτογραφια δεν έχω θεμα. Εννοειται οτι τρωω στην τυχη δεν εχω παει ποτε σε διατροφολογο με εξαιρεση τωρα επειδη επρεπε να πετυχω οπωσδηποτε σε καποια αγωνισματα. Τρωω πολλες βλακειες δυστυχως μεσα στις οποιες ειναι οι σοκολατες και τα γλυκα καθε μερα τρωω γλυκα εχω εθιστει μαλιστα εκανα και εξετασεις αιματος αλλα το ζαχαρο ειναι στο 80 με τιμες απο 60 εως 110. Εκεινο που μας σωζει ειναι οτι η μανα μου δεν τσιγαριζει ποτε τα φαγητα και το λαδι το βαζει αψητο αλλα και παλι παντοτε την έκανα την λαδιά μου απεξω ειτε με σουβλακια ειτε με άλλα σκ@@τα Γενικα εχω φαει τοσες σαβουρες που εχω αρχισει να βαριεμαι και θέλω να αλλαξω διατροφη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Αφού βλέπω σκάσαν μύτη πολλές φώτο, ανεβάζω και εγώ μια φώτο σε πόζα αλλά sons of anarchy . Έχω πολύ δουλειά μεν , είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την πρόοδο μου δέ καθώς μόλις έκλεισα τον 5ο μήνα "επιστροφής" στην ενεργό δράση. Drop sets ftw!! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Star_Light Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Oχι ρε συ εγω ειμαι πιο αδύνατος πάνω. Αλλα δύναμη έχω αρκετή. Κάτσε ανεβάζω και εγω σε λιγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 LIVERPOOL89 είδα το πριν και το μετά και αδιαμφισβήτητα έχεις κάνει μεγάλη πρόοδο. Συνέχισε ακάθεκτος. Θέλεις σίγουρα στήθος παραπάνω . παίξε μπάρες πολύ και ασκήσεις στήθους με μανία .. Επίσης συνεχίζεις προσεγμένη διατροφή και διάδρομο / ελλειπτικό μέχρι τελικής πτώσεως . Τα πιασιματάκια ειδικά στους πλάγιους θέλουν πολύ υπομονή αλλά το αποτέλεσμα θα έρθει. Η αερόβια και οι μπάρες για στήθος θα ηταν τα 2 βασικά μου για να φτάσω σε καλύτερα αποτελέσματα. Με τη σειρά που τα αναφέρω. επίσης για χέρια ξέρεις τι να κάνεις. Τα deadlift και τα squot κάντα αλλά όχι όσο τα παραπάνω σε καμία περίπτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Star_Light Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 στην δεύτερη έχω φάει Ξέχασα το spoiler 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Σίγουα είσαι 76 , 1.80 ? Μήπως είσαι 74 , 1.82??¨έχει σημασία Το λίπος καλά στο μέτρησε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Star_Light Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Σίγουα είσαι 76 , 1.80 ? Μήπως είσαι 74 , 1.82??¨έχει σημασία Το λίπος καλά στο μέτρησε. Mπα 1.82 με τιποτα χωρις παπουτσια. 1.80 ειμαι χωρις παπουτσια. Αν καμπουριάσω με βγάζουνε και 1.78 οχι 74 δεν ειμαι γιατι έχω πάρει 2 κιλα τον τελευταιο καιρο Aλλα απο αυριο που θα αρχισω να τρωω κανονικα και χωρις σκατολοιδια θα πέσω σιγουρα σε 2-3 εβδομαδες θα παω 74. Το προγραμμα που μου ειχε δωσει ειναι : Πρωινο Ψωμι με βουτυρο και μέλι ή μαρμελαδα και μισο ποτηρι χυμο φρουτων φρέσκο (εγω οταν τελειωνα την προπονηση στο στιβο επινα 1 λιτρο frulite μπανανα βυσινο πάντως και μετα τσακιζα και ενα τσουρεκακι με πραλινα του στεργιου!!!! Μια φορα θυμαμαι ειχα φαει καπακι και μια μεγαλη μπαγκέτα παλι απο στεργιου ) Αυτο στις 7 το πρωι στις 9 και μιση μετα μου εχει δεκατιανό σοκολατουχο απαχο γαλα 1 ποτηρι Μεσημεριανο κατα τις 12 και μιση μοσχαρι ή χοιρινο απαχο ψητό ή σχαρας 1 μετρια πατατα βραστη ή ψητη σαλάτα με ελαιολαδο. απογευματινο στις 3 1 φετα ψωμι με μελι ταχινι ή βουτυρο στις 5 μετα μου έχει 2 φρουτα ή χυμο ή ρυζογαλο θυμαμαι μια φορα αντι για ενα ρυζογαλο ειχα φάει δυο Στις 8 το βραδινο με κοτοπουλο χωρις πετσα ψητο ή σχαρας πατατες βραστες ή ψητες σαλατα με ελαιολαδο ψωμι ολικης στις 11 πριν τον υπνο γιαουρτι 2% με φρουτα και ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 3-4 λιτρα νερο. Αυτο ειναι λεει προγραμμα περιοδου προπονησης βεβαια δεν μπορω να τρωω καθε μερα κρέας. Κατι θα πρεπει να ξαναπαω να μου διευκρινισει. Εχω και κατι βιταμινες με τζιντζερ μεσα καφε κάψουλες μεγάλες. υγ Το καλοκαιρι εκανα καλες προπονησεις μεχρι και πριν λιγο καιρο ξεκινουσα ζεσταμα 3 γυρους μετα διατασεις και συνεχιζα με 200αρια ανοιγματα και ασκησεις αντοχης εκανα σιγουρα 1μιση ωρα προπονηση καθε φορα. 3-4 φορες την εβδομαδα. Εκανα και αλμα εις μηκος. Τωρα εχω χαλαρωσει λιγο. Για ασκησεις αντοχης έκανα μια πυραμιδα 1 λεπτο τρεξιμο 1 περπάτημα , 2 λεπτα τρέξιμο 1 περπάτημα 3 λεπτά τρεξιμο 1 περπάτημα 4 λεπτά τρεξιμο 1 περπάτημα και το ιδιο κατεβαίνοντας 4 λεπτά τρεξιμο 1 περπάτημα ... 3-1 ... 2-1 ... και τελος με 1-1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις