Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, margaritagr είπε

Έχει κανεις εμπειρία με διάστρεμμα β βαθμου;; :P:P 

Ο Σκορδης σε περιμενει ...

29249395_1054725401335553_1168581706987339776_o.jpg

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βασικα ο ορθοπεδικος δε μου πε τιποτα για φυσικοθεραπεια, αναρωτιεμαι αν χρειαζεται

Τα καταφερα κατεβαινοντας απ το πεζοδρομιο ,εξω απο το σπιτι μου, για να παω προπονηση :P

• Sad 1

1 ώρα πριν, margaritagr είπε

Βασικα ο ορθοπεδικος δε μου πε τιποτα για φυσικοθεραπεια, αναρωτιεμαι αν χρειαζεται

Τα καταφερα κατεβαινοντας απ το πεζοδρομιο ,εξω απο το σπιτι μου, για να παω προπονηση :P

ρε τι παθαίνετε οι γυναίκες του das-fitness ....?  :blink:
άντε περαστικά κ προσοχή 

• Like 1

1 hour ago, margaritagr said:

ουτε σε εμενα ειχε πει για φυσικοθεραπειες οταν  ειχα παθει διαστρεμμα απο αναρριχηση.απλα μου δωσαν σαν καλτσα/παπουτσακι με λαμες δεξια αριστερα για να κραταει το ποδι πιο σταθερο αντι για επιδεσμο.οι πρωτες μερες ηταν δυσκολες που επεφτε λιγο κουτσο αλλα σιγα σιγα αρχιζα να το παταω.στην αρχη ολοι λενε για ξεκουραση αλλα οταν αρχιζει να στρωνει σου λενε να αρχισεις να το πατας.για φυσικοθεραπειες δεν εχω δει να λενε οι γιατροι σε διαστρεμμα απλα θελει το χρονο του και με το μαλακο στην αρχη .το κακο ειναι οτι συνηθως μετα το ξαναγυριζεις πιο ευκολα (πιο πολυ σε ατομα που δεν τα πανε καλα με την γυμναστικη).αν ηταν 3ου βαθμου ναι εκει θα ηταν ολα πιο δυσκολα.

τωρα αν οι φυσικοθεραπειες γινονται με σκοπο πιο γρηγορη αντιμετωπιση και πιο γρηγορη επανοδο στα hobby/αθλητικσμο  κτλ.... ειδικα για ατομα που δεν μπορουν να ειναι για πολυ καιρο εκτος χωρου δεν το γνωριζω.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περαστικά Margaret. 

——————-

Βασικά όταν γυμναζόμαστε και συχνά και επαναλαμβανόμενα υπάρχουν τραυματισμοί ,πονάκια,άσχημη διάθεση η κάτι τέλος πάντων δεν πάει καλά , δεν θα ήταν κακή ιδέα για ένα πλήρες τσεκ απ.

Προσωπικά και λόγω ηλικίας έκανα τις βασικές εξετάσεις περιοδικά . Επειδή δεν μου κολλούσε κάτι καλά τελευταία ,ξεσκονίστηκα και βρήκα έλλειψη βιταμίνης d. 

Συγκεκριμένα η Υδροξυβιταμίνη d3 με φυσιολογικές τιμές 30-100 ng/ml  σε μένα βρέθηκε 7. Κατάρρευση του μυοσκελετικού μου δηλαδή άμα το ζόρισα και άλλο, παρόλο που καθημερινά έπαιρνα συμπλήρωμα πολυβιταμίνης και λιπαρών οξέων ω3

Επεξ/σία από TEOKOS
  • Like 2

1 ώρα πριν, TEOKOS είπε

Προσωπικά και λόγω ηλικίας έκανα τις βασικές εξετάσεις περιοδικά . Επειδή δεν μου κολλούσε κάτι καλά τελευταία ,ξεσκονίστηκα και βρήκα έλλειψη βιταμίνης d. 

Συγκεκριμένα η Υδροξυβιταμίνη d3 με φυσιολογικές τιμές 30-100 ng/ml  σε μένα βρέθηκε 7. Κατάρρευση του μυοσκελετικού μου δηλαδή άμα το ζόρισα και άλλο, παρόλο που καθημερινά έπαιρνα συμπλήρωμα πολυβιταμίνης και λιπαρών οξέων ω3

Καλά,έλλειψη D έχει το 95% των Ελλήνων και βάλε..Εμένα βγήκε 21.Μην είσαι σίγουρος οτι φταίει η προπόνηση. 

Δεν λέω πουθενά ότι φταίει η προπόνηση ρε συ ,αυτό έλειπε.

Αλλά ότι όταν νοιώθει κανείς ότι κάτι δεν πάει  καλά να το κοιτάξει . Το γνωστό άκου το σώμα σου 

( και άλλο 7 και άλλο 21)

Τρίαθλο ήταν και πέρασε.

Δεν μπόρεσα να ανταποκριθώ στο πρόγραμμα των προπονήσεων, αμέλησε κι ένα από τα παιδιά της ομάδας να πληρώσει τη συμμετοχή, οπότε τζίφος.

Δεν πειράζει... Του χρόνου, να είμαι καλά, θα προσπαθήσω ξανά! 

• Like 3

• Moderators
2 ώρες πριν, wizzy είπε

Τρίαθλο ήταν και πέρασε.

Δεν μπόρεσα να ανταποκριθώ στο πρόγραμμα των προπονήσεων, αμέλησε κι ένα από τα παιδιά της ομάδας να πληρώσει τη συμμετοχή, οπότε τζίφος.

Αν του χρόνου ειμα στην κατάσταση που θέλω να κανονίσουμε να βρεθούμε σε κανένα αγώνα 😛

1 ώρα πριν, Spect~ είπε

Αν του χρόνου ειμα στην κατάσταση που θέλω να κανονίσουμε να βρεθούμε σε κανένα αγώνα 😛

Εάν του χρόνου είσαι στην κατάσταση που θέλεις, εσύ θα κατέβεις στον αγώνα κι εγώ θα σε χειροκροτάω!:lol:

• Moderators
3 ώρες πριν, wizzy είπε

Εάν του χρόνου είσαι στην κατάσταση που θέλεις, εσύ θα κατέβεις στον αγώνα κι εγώ θα σε χειροκροτάω!:lol:

χαχα γιατι ρε?

Στις 19/3/2018 στις 10:02 ΠΜ, wizzy είπε

Τρίαθλο ήταν και πέρασε.

Wizzy δεν μου   αρεσει να λεω "¨στα  ελεγα" ΑΛΛΑ στα ελεγα εγω χαχα .

Καλησπέρα παιδιά. Κάνω αρκετά διάδρομο και συνήθως κάνω γρήγορο περπάτημα. Επειδή είδη έχω αχρηστέψει αρκετά ακουστικά έχετε να προτείνετε κάποια ανθεκτικά? Θα προτιμούσα ασύρματα. Θα ευχαριστώ πολύ.. 

• Moderators
2 ώρες πριν, skoudinio είπε

Καλησπέρα παιδιά. Κάνω αρκετά διάδρομο και συνήθως κάνω γρήγορο περπάτημα. Επειδή είδη έχω αχρηστέψει αρκετά ακουστικά έχετε να προτείνετε κάποια ανθεκτικά? Θα προτιμούσα ασύρματα. Θα ευχαριστώ πολύ.. 

https://www.sony.com/electronics/walkman/nwz-w273-nwz-w274s

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...