παπι Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, margaritagr είπε Έχει κανεις εμπειρία με διάστρεμμα β βαθμου;; Πως τα κατάφερες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, margaritagr είπε Έχει κανεις εμπειρία με διάστρεμμα β βαθμου;; Ο Σκορδης σε περιμενει ... Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2018 από Fotis13 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Βασικα ο ορθοπεδικος δε μου πε τιποτα για φυσικοθεραπεια, αναρωτιεμαι αν χρειαζεται Τα καταφερα κατεβαινοντας απ το πεζοδρομιο ,εξω απο το σπιτι μου, για να παω προπονηση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, margaritagr είπε Βασικα ο ορθοπεδικος δε μου πε τιποτα για φυσικοθεραπεια, αναρωτιεμαι αν χρειαζεται Τα καταφερα κατεβαινοντας απ το πεζοδρομιο ,εξω απο το σπιτι μου, για να παω προπονηση ρε τι παθαίνετε οι γυναίκες του das-fitness ....? άντε περαστικά κ προσοχή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 1 hour ago, margaritagr said: Βασικα ο ορθοπεδικος δε μου πε τιποτα για φυσικοθεραπεια, αναρωτιεμαι αν χρειαζεται Τα καταφερα κατεβαινοντας απ το πεζοδρομιο ,εξω απο το σπιτι μου, για να παω προπονηση ουτε σε εμενα ειχε πει για φυσικοθεραπειες οταν ειχα παθει διαστρεμμα απο αναρριχηση.απλα μου δωσαν σαν καλτσα/παπουτσακι με λαμες δεξια αριστερα για να κραταει το ποδι πιο σταθερο αντι για επιδεσμο.οι πρωτες μερες ηταν δυσκολες που επεφτε λιγο κουτσο αλλα σιγα σιγα αρχιζα να το παταω.στην αρχη ολοι λενε για ξεκουραση αλλα οταν αρχιζει να στρωνει σου λενε να αρχισεις να το πατας.για φυσικοθεραπειες δεν εχω δει να λενε οι γιατροι σε διαστρεμμα απλα θελει το χρονο του και με το μαλακο στην αρχη .το κακο ειναι οτι συνηθως μετα το ξαναγυριζεις πιο ευκολα (πιο πολυ σε ατομα που δεν τα πανε καλα με την γυμναστικη).αν ηταν 3ου βαθμου ναι εκει θα ηταν ολα πιο δυσκολα. τωρα αν οι φυσικοθεραπειες γινονται με σκοπο πιο γρηγορη αντιμετωπιση και πιο γρηγορη επανοδο στα hobby/αθλητικσμο κτλ.... ειδικα για ατομα που δεν μπορουν να ειναι για πολυ καιρο εκτος χωρου δεν το γνωριζω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Περαστικά Margaret. ——————- Βασικά όταν γυμναζόμαστε και συχνά και επαναλαμβανόμενα υπάρχουν τραυματισμοί ,πονάκια,άσχημη διάθεση η κάτι τέλος πάντων δεν πάει καλά , δεν θα ήταν κακή ιδέα για ένα πλήρες τσεκ απ. Προσωπικά και λόγω ηλικίας έκανα τις βασικές εξετάσεις περιοδικά . Επειδή δεν μου κολλούσε κάτι καλά τελευταία ,ξεσκονίστηκα και βρήκα έλλειψη βιταμίνης d. Συγκεκριμένα η Υδροξυβιταμίνη d3 με φυσιολογικές τιμές 30-100 ng/ml σε μένα βρέθηκε 7. Κατάρρευση του μυοσκελετικού μου δηλαδή άμα το ζόρισα και άλλο, παρόλο που καθημερινά έπαιρνα συμπλήρωμα πολυβιταμίνης και λιπαρών οξέων ω3 Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2018 από TEOKOS 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnbond Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, TEOKOS είπε Προσωπικά και λόγω ηλικίας έκανα τις βασικές εξετάσεις περιοδικά . Επειδή δεν μου κολλούσε κάτι καλά τελευταία ,ξεσκονίστηκα και βρήκα έλλειψη βιταμίνης d. Συγκεκριμένα η Υδροξυβιταμίνη d3 με φυσιολογικές τιμές 30-100 ng/ml σε μένα βρέθηκε 7. Κατάρρευση του μυοσκελετικού μου δηλαδή άμα το ζόρισα και άλλο, παρόλο που καθημερινά έπαιρνα συμπλήρωμα πολυβιταμίνης και λιπαρών οξέων ω3 Καλά,έλλειψη D έχει το 95% των Ελλήνων και βάλε..Εμένα βγήκε 21.Μην είσαι σίγουρος οτι φταίει η προπόνηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δεν λέω πουθενά ότι φταίει η προπόνηση ρε συ ,αυτό έλειπε. Αλλά ότι όταν νοιώθει κανείς ότι κάτι δεν πάει καλά να το κοιτάξει . Το γνωστό άκου το σώμα σου ( και άλλο 7 και άλλο 21) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Τρίαθλο ήταν και πέρασε. Δεν μπόρεσα να ανταποκριθώ στο πρόγραμμα των προπονήσεων, αμέλησε κι ένα από τα παιδιά της ομάδας να πληρώσει τη συμμετοχή, οπότε τζίφος. Δεν πειράζει... Του χρόνου, να είμαι καλά, θα προσπαθήσω ξανά! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, wizzy είπε Τρίαθλο ήταν και πέρασε. Δεν μπόρεσα να ανταποκριθώ στο πρόγραμμα των προπονήσεων, αμέλησε κι ένα από τα παιδιά της ομάδας να πληρώσει τη συμμετοχή, οπότε τζίφος. Δεν πειράζει... Του χρόνου, να είμαι καλά, θα προσπαθήσω ξανά! Αν του χρόνου ειμα στην κατάσταση που θέλω να κανονίσουμε να βρεθούμε σε κανένα αγώνα 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, Spect~ είπε Αν του χρόνου ειμα στην κατάσταση που θέλω να κανονίσουμε να βρεθούμε σε κανένα αγώνα 😛 Εάν του χρόνου είσαι στην κατάσταση που θέλεις, εσύ θα κατέβεις στον αγώνα κι εγώ θα σε χειροκροτάω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, wizzy είπε Εάν του χρόνου είσαι στην κατάσταση που θέλεις, εσύ θα κατέβεις στον αγώνα κι εγώ θα σε χειροκροτάω! χαχα γιατι ρε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Στις 19/3/2018 στις 10:02 ΠΜ, wizzy είπε Τρίαθλο ήταν και πέρασε. Δεν μπόρεσα να ανταποκριθώ στο πρόγραμμα των προπονήσεων, αμέλησε κι ένα από τα παιδιά της ομάδας να πληρώσει τη συμμετοχή, οπότε τζίφος. Δεν πειράζει... Του χρόνου, να είμαι καλά, θα προσπαθήσω ξανά! Wizzy δεν μου αρεσει να λεω "¨στα ελεγα" ΑΛΛΑ στα ελεγα εγω χαχα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skoudinio Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα παιδιά. Κάνω αρκετά διάδρομο και συνήθως κάνω γρήγορο περπάτημα. Επειδή είδη έχω αχρηστέψει αρκετά ακουστικά έχετε να προτείνετε κάποια ανθεκτικά? Θα προτιμούσα ασύρματα. Θα ευχαριστώ πολύ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, skoudinio είπε Καλησπέρα παιδιά. Κάνω αρκετά διάδρομο και συνήθως κάνω γρήγορο περπάτημα. Επειδή είδη έχω αχρηστέψει αρκετά ακουστικά έχετε να προτείνετε κάποια ανθεκτικά? Θα προτιμούσα ασύρματα. Θα ευχαριστώ πολύ.. https://www.sony.com/electronics/walkman/nwz-w273-nwz-w274s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις