Lelouch Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Μακριά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Στις 4/3/2018 στις 9:54 ΜΜ, TEOKOS είπε Αν θες ξεκίνα από εδώ να διαβάζεις ,τις συμβουλές που έγραψαν τα παιδιά Το έχω διαβάσει αυτό αλλά δεν βλέπω που είναι η αντίφαση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ribo7 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, Φαντάζομαι έχει ξανασυζητηθεί, αλλά πιο app προτείνετε για καταγραφή των ασκήσεων (για έλεγχο προόδου); Δε με ενδιαφέρει να έχει έτοιμα προγράμματα να ακουλουθώ. Θέλω να έχει μια λίστα ασκήσεων, να επιλέγω εγώ κάθε φορά αυτή που θα κάνω και απλά να σημειώνω τις επαναλήψεις και τα κιλά για να έχω ιστορικό. (προφανώς ρωτάω απόψεις για κάποιο app με μεγάλη λίστα ασκήσεων, σχηματική επεξήγηση άσκησης και εμπλεκόμενων μυών κλπ). Ευχαριστώ. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2018 από ribo7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 41 λεπτά πριν, ribo7 είπε Καλημέρα, Φαντάζομαι έχει ξανασυζητηθεί, αλλά πιο app προτείνετε για καταγραφή των ασκήσεων (για έλεγχο προόδου); Δε με ενδιαφέρει να έχει έτοιμα προγράμματα να ακουλουθώ. Θέλω να έχει μια λίστα ασκήσεων, να επιλέγω εγώ κάθε φορά αυτή που θα κάνω και απλά να σημειώνω τις επαναλήψεις και τα κιλά για να έχω ιστορικό. (προφανώς ρωτάω απόψεις για κάποιο app με μεγάλη λίστα ασκήσεων, σχηματική επεξήγηση άσκησης και εμπλεκόμενων μυών κλπ). Ευχαριστώ. Eγω εχω αυτη https://www.jefit.com/products/iphonepro/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 εμένα κανένα app δεν με βόλεψε, έχω ένα εξέλ αρχειο που κρατάω τις ασκήσεις (sets/reps/kgs dropsets etc/failures) και το καθημερινο μου βάρος. είναι απίστευτα βολικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ribo7 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Κι' εγώ excelάκι ξεκίνησα να φτιάχνω αλλά θέλω κάτι στο κινητό για επιτόπου καταγραφή στο γυμναστήριο. Αλλιώς παραδοσιακά σημειωματάριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zourman1981 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά μπορεί να μου πει κάποιος πως μπορούμε να βρούμε το φυσιολογικό βάρος που πρέπει να είμαστε ? Ξεκίνησα πριν 2 χρόνια στα 105 κιλά με 177 ύψος Αυτή την στιγμή είμαι 87 κιλά με 25.5 λίπος 45.5 μυϊκό 51 υγρά (μετρήσεις διατροφολόγου) Όλα αυτά με αυστηρή διατροφη και τουλάχιστον 2 3. Φορές την εβδομάδα γυμναστήριο όπου ακολουθώ κυκλική προπόνηση με βάρη (7 ασκήσεις Χ 2 η 3 σετ) και μετά αεροβική Μαξ 20 λεπτά Βάση bmi είμαι 6 7 κιλά υπέρβαρος (μέγεθος παντελονιού 42) Οποιαδήποτε συμβουλή δεκτή Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2018 από zourman1981 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) πώς είναι δυνατόν να είσαι μόλις** 85 κιλά και να φοράς 42αρι παντελόνι; ** λέω μόλις γιατί στο ύψος σου περίπου με 102 κιλά φοράω 36αρι και αυτό με ζώνη αλλιώς πέφτει (το bmi δεν νομίζω ότι πρέπει να το θεωρούμε ευαγγέλιο πάντως, εγώ τουλάχιστον όχι γιατί στα "ιδανικά" κιλά μου που ήμουν μέχρι τα 19-20 ήμουν χαρτί κανονικό και το τζινάκι ήταν 28αρι, δεν είναι κατάσταση άντρα αυτή ) Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2018 από logistoulis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zourman1981 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 4 λεπτά πριν, logistoulis είπε πώς είναι δυνατόν να είσαι μόλις** 85 κιλά και να φοράς 42αρι παντελόνι; ** λέω μόλις γιατί στο ύψος σου περίπου με 102 κιλά φοράω 36αρι και αυτό με ζώνη αλλιώς πέφτει (το bmi δεν νομίζω ότι πρέπει να το θεωρούμε ευαγγέλιο πάντως) Φαντάζομαι είναι ανάλογα την φόρμα του παντελονιού Τώρα το τζην που φοράω είναι 34 και μου πέφτει ελαφρώς ( η απλά άνοιξε με τον καιρό) Το 42 αφορά παντελόνι κουστούμιου Γενικά έχω αρχίσει και επιπλέω στα large μπλουζάκια και έχω αρχίσει να ψωνίζω medium Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 ααα οκ.. γιατί από 34 σε 42 έχει μεγάλη διαφορά όπως το ακούω όσο διαφορετική και αν είναι η φόρμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Χαιρετώ τη κοινότητα...στο νέο φόρουμ δεν μου βγάζει το νήμα στα μηνύματά του και χαθήκαμε... Στο Intersport τρέχει μια προσφορά 20% με απόσυρση παλιών παππουτσιών (δεν διευκρινίζεται είδος) και με πρίζωσε για αγορά αθλητικού καλοκαιρινού παππουτσιού. https://www.intersport.gr/aposirsi-2018/ Πέρασα από ένα τις προάλλες κι απ' όσα δοκίμασα στο νούμερό μου μού άρεσαν αυτά τα δύο 1) Reebok Print Smooth 2.0 ULTK = 90€ https://www.skroutz.gr/s/13937169/Reebok-Print-Smooth-2-0-ULTK-CN1739.html 2) Reebok PT Prime Runner FC = 60€ https://www.skroutz.gr/s/13948631/Reebok-PT-Prime-Run-CN3149.htmlh - Στο πρώτο μού άρεσε πολύ το μαύρο χρώμα, αλλά και το ύφασμα....δεν μου άρεσε τόσο που "σακουλιάζει" μπροστά στο δάχτυλο όταν περπατάς (διπλώνει έντονα το ύφασμα στη μύτη του παππουτσιού), αλλά και το ότι έχει κάπως ψηλότερη φτέρνα....ιδιατερότητα το ότι δεν έχει καθόλου "γλώσσα", αλλά φοριέται σαν "γάντι" - Στο δεύτερο μου άρεσε που ήταν πιο επίπεδο από τη φέρνα ως τα δάχτυλα, δεν "σακούλιαζε" καθόλου στο περπάτημα, επίσης είναι πιο συνηθισμένο παππούτσι...δεν μου άρεσε τόσο το γκρι χρώμα του, ενώ αυτό το λεπτό πλαστικό που έχει γύρω από το κορδόνια κτλ πιστεύω θα ξεφτίσει εύκολα... Είναι και η διαφορά στη τιμή... Τί λέτε εσείς; Καμιά συμβουλή; Εχετε φορέσει κανένα από αυτά στο παρελθόν...κι αν ναι από ανθεκτικότητα στη καθημερινή χρήση κτλ πώς τα πάνε; Ευχαριστώ Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2018 από vgiozo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zourman1981 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, vgiozo είπε Χαιρετώ τη κοινότητα...στο νέο φόρουμ δεν μου βγάζει το νήμα στα μηνύματά του και χαθήκαμε... Στο Intersport τρέχει μια προσφορά 20% με απόσυρση παλιών παππουτσιών (δεν διευκρινίζεται είδος) και με πρίζωσε για αγορά αθλητικού καλοκαιρινού παππουτσιού. https://www.intersport.gr/aposirsi-2018/ Πέρασα από ένα τις προάλλες κι απ' όσα δοκίμασα στο νούμερό μου μού άρεσαν αυτά τα δύο 1) Reebok Print Smooth 2.0 ULTK = 90€ https://www.skroutz.gr/s/13937169/Reebok-Print-Smooth-2-0-ULTK-CN1739.html 2) Reebok PT Prime Runner FC = 60€ https://www.skroutz.gr/s/13948631/Reebok-PT-Prime-Run-CN3149.htmlh - Στο πρώτο μού άρεσε πολύ το μαύρο χρώμα, αλλά και το ύφασμα....δεν μου άρεσε τόσο που "σακουλιάζει" μπροστά στο δάχτυλο όταν περπατάς (διπλώνει έντονα το ύφασμα στη μύτη του παππουτσιού), αλλά και το ότι έχει κάπως ψηλότερη φτέρνα....ιδιατερότητα το ότι δεν έχει καθόλου "γλώσσα", αλλά φοριέται σαν "γάντι" - Στο δεύτερο μου άρεσε που ήταν πιο επίπεδο από τη φέρνα ως τα δάχτυλα, δεν "σακούλιαζε" καθόλου στο περπάτημα, επίσης είναι πιο συνηθισμένο παππούτσι...δεν μου άρεσε τόσο το γκρι χρώμα του, ενώ αυτό το λεπτό πλαστικό που έχει γύρω από το κορδόνια κτλ πιστεύω θα ξεφτίσει εύκολα... Είναι και η διαφορά στη τιμή... Τί λέτε εσείς; Καμιά συμβουλή; Εχετε φορέσει κανένα από αυτά στο παρελθόν...κι αν ναι από ανθεκτικότητα στη καθημερινή χρήση κτλ πώς τα πάνε; Ευχαριστώ Ανοίγεις μεγάλη κουβέντα Τα θες για τρέξιμο ? Που τρέχεις (ταρτάν δρόμο άσφαλτο χώμα κλπ?) Αν τα θες απλά για γυμναστήριο και διάδρομο πάρε οποίο σου αρέσει στο μάτι και την τσέπη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, zourman1981 είπε Ανοίγεις μεγάλη κουβέντα Τα θες για τρέξιμο ? Που τρέχεις (ταρτάν δρόμο άσφαλτο χώμα κλπ?) Αν τα θες απλά για γυμναστήριο και διάδρομο πάρε οποίο σου αρέσει στο μάτι και την τσέπη Κατά καιρούς έτρεχα αρκετά, τώρα το θέλω ως ένα ελαφρύ, ευάερο αθλητικό παππούτσι...σίγουρα όχι για τρέξιμο σε χώμα... Με ενδιαφέρει η ανθεκτικότητα...γενικά αυτά του τρεξίματος μού φαίνονται πως φθείρονται εύκολα σε σχέση με τα τενιστικά που αγοράζω συνήθως,..έχω αμφιβολίες και για τη σόλα και για τη γενική κατασκευή, ειδικά αυτά του πλεκτού άνω μέρους.. αισθητικά μου αρέσουν και τα δύο...το πρώτο μου αρέσει περισσότερο στο χρώμα και στο ύφασμα, το δεύτερο ως πιο "κλασικό" στον σχεδιασμό. χρηστικά, το πρώτο μου φάνηκε πιο μαλακό κι άνετο (με εξαίρεση το πώς με πίεζε εκεί στο πάνω μέρος του ποδιού, πάνω απο τα κορδόνια...δεν ξέρω αν θα με βολέψει ο σχεδιασμούς "γαντιού" στην άθληση) το δεύτερο πιο στρωτό, με λιγότερη διαφορά στο πάχος της σόλας μπρος-πίσω, που το θεωρώ θετικό... Ποιά η γνώμη σου για αυτά τα παππούτσια που είναι σαν "γάντι" (υποθέτω είναι και για να μπορεί να τα φορέσει κάποιος και χωρίς κάλτσα) Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2018 από vgiozo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Έχει κανεις εμπειρία με διάστρεμμα β βαθμου;; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 47 minutes ago, margaritagr said: Έχει κανεις εμπειρία με διάστρεμμα β βαθμου;; περαστικα and u can simply ask Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις