Fotis13 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Στις 03/03/2018 στις 1:56 ΜΜ, Spect~ είπε και αρχιζω να καθαρίζω διατροφή για να είμαι έτοιμος για καλοκαίρι Και εγω σε αυτη την φαση ειμαι απλα δεν το παιρνω αποφαση ,μαλλον πρεπει να χωρισω χααχχα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, Fotis13 είπε Και εγω σε αυτη την φαση ειμαι απλα δεν το παιρνω αποφαση ,μαλλον πρεπει να χωρισω χααχχα. Άστο αυτό πρόβλημα μεγάλο. Χτες εκανα την πρώτη μου βουτιά. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Στις 05/03/2018 στις 11:03 ΠΜ, Spect~ είπε Άστο αυτό πρόβλημα μεγάλο. Χτες εκανα την πρώτη μου βουτιά. Mωρε βουτιες κανω ολο τον χρονο εγω αλλα οχι κολυμβηση ,γενικα τωρα ειναι η φαση που πρεπει να αρχισουμε να εντατικοποιουμε την προπονηση μας . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 33 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Mωρε βουτιες κανω ολο τον χρονο εγω αλλα οχι κολυμβηση ,γενικα τωρα ειναι η φαση που πρεπει να αρχισουμε να εντατικοποιουμε την προπονηση μας . Μπαινεις για καταδυση εγω μιλαω για παραλια και απλα βουτια για να βραχεις χωρις στολες κλπ! Κολυμπι δεν μπορω να κανω δυστυχως!! Περιμενω να ερθει το ποδηλατο να αρχισω τουλαχιστον αυτο οσο ειμαι σπιτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Υγεία και ευεξία . Caterpillar rules 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Τελικά έμεινε κανένας ασακάτευτος? Δεν βλέπεται το νεο φορμάτ του φόρουμ , έχω καιρό να μπω. Σκληρό γυμναστήριο όπως πάντα, με μέτριες για τα κιλά μου επιδόσεις προς καλές. Ρεκόρ σο φαρ με γραμμικό πρόγραμμα 3 ημερών την εβδομάδα και γραμμικό πάχος (κοιλαράδικα 125 κιλά και δε χωράω πουθενά) 3χ167,5 skuach 3x185 deathlift (ντρέπομαι γιαυτό το νούμερο αλλά το ανεβάζω) 3x127,5 bench+press 3x87,5 overhead press Τελικά η μόνη λύση να δυναμώσεις είναι να τρως πολύ πρωτεΐνη και να παχύνεις. Α και να ζοριστείς, πολύ. Πάαααρα πολύ . Τα άλλα είναι ναχαμε να λέγαμε. Άσχετη πληροφορία , το tribulus δεν κάνει τίποτα. Και η κλασική αντιαισθητική , χοντρή powerlifterou. Τι κάνετε με τη ζωή σας ρε κορίτσια? Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από Dakonblackblade 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Dakonblackblade είπε Και η κλασική αντιαισθητική , χοντρή powerlifterou. Τι κάνετε με τη ζωή σας ρε κορίτσια? Διαφορετικη,δε λεω,αλλα θεωρω οτι πρεπει να εχουν πολυ χρονο ελευθερο στη ζωη τους για να κανουν τοση γυμναστικη και vlogging. Φυσικα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις,αλλα το 90% των "προτυπων" δεν ειναι και τοσο προτυπα τελικα οταν τα εχουν ολα λυμμενα και το μονο που κανουν ειναι αυτο. Το κοριτσακι βεβαια εαν κρινω και απο το σπιτακι του ισως ειναι λιγο πιο κοντα σε εμας ας πουμε. Να τονισω οτι το 80% αυτων που ακολουθω στο Insta ειναι τετοια κοριτσακια Edit με στεναχωρησε το κοριτσακι,τοσο σεμνο και κανει παρεα με αχωνευτες οπως η bagby και η "swoleesi" .. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2018 από webparts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, Dakonblackblade είπε πολύ γουστάρω να βλέπω γκόμενες να προπονούνται σοβαρά , κάνουν τους περισσότερους που "πηγαίνουν γυμναστήριο" ρεζίλι . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, webparts είπε Διαφορετικη,δε λεω,αλλα θεωρω οτι πρεπει να εχουν πολυ χρονο ελευθερο στη ζωη τους για να κανουν τοση γυμναστικη και vlogging. Φυσικα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις,αλλα το 90% των "προτυπων" δεν ειναι και τοσο προτυπα τελικα οταν τα εχουν ολα λυμμενα και το μονο που κανουν ειναι αυτο. Το κοριτσακι βεβαια εαν κρινω και απο το σπιτακι του ισως ειναι λιγο πιο κοντα σε εμας ας πουμε. Να τονισω οτι το 80% αυτων που ακολουθω στο Insta ειναι τετοια κοριτσακια Edit με στεναχωρησε το κοριτσακι,τοσο σεμνο και κανει παρεα με αχωνευτες οπως η bagby και η "swoleesi" .. Είναι η αδερφή της swoleesi η μικρή. Έχουν και άλλη μία και αυτή ακόμα δυνατότερη. Μιλάμε για εικοσαχρονες Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2018 από Dakonblackblade Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) αριστερά pump μετά απο προπόνηση χεριών με 350γρ υδατάνθρακα στα 80κάτι kg , προπόνηση κλασική και heavy as possible 10-12 reps και άπειρες ασκήσεις (επειδή μ αρέσει κ ας ξέρω πως ειναι counter productive) δεξιά pump χεριών στα 76kg με 150γρ υδατάνθρακα τα 50+ απο πράσινα λαχανικά με κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και ας θέλω να κάνω κ άλλο , το πήρα απόφαση απ τη μια bloated balloon απ την άλλη μια κάποια ποιότητα βέβαια λεπτομέριες στη διαφορά φλεβικότητας δεν φαίνονται γιατι ειμαι και κάτασπρος και καλό ειναι τα φίλτρα να λείπουν (την αριστερή δεν την είχα χωρίς αλλα καταλαβαίνεται πόσο ποιο watery φαινόμουν). πάντως νιώθω φλατ , ανυπομονώ να αυξήσω σε κανα 2μηνο ή όποτε φτάσω στο bf που θέλω να αυξήσω τον υδατάνθρακα/θερμίδες για συντήρηση να γεμίσω να δω τι έκανα. Μέχρι τότε υπομονή κ τουμπεκί χαχα Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2018 από Vapir 3 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lelouch Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Κάτι τέτοια κοριτσάκια μας κάνουν ρεζίλι. Αλλά αυτές ασχολούνται στο χώρο του fitness, όλη μέρα με αυτό ασχολούνται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 13 ώρες πριν, Dakonblackblade είπε Είναι η αδερφή της swoleesi η μικρή. Έχουν και άλλη μία και αυτή ακόμα δυνατότερη. Μιλάμε για εικοσαχρονες Ειναι τραγικη η διαφορα των 2 κοριτσιων. Η μια ειναι ψωναρα του κερατα και η αλλη ενα γλυκο κοριτσακι. Τσεκαρε και susane svanevik,την παρακολουθω απο οταν ηταν 17 χρονων. 10 λεπτά πριν, Lelouch είπε Κάτι τέτοια κοριτσάκια μας κάνουν ρεζίλι. Αλλά αυτές ασχολούνται στο χώρο του fitness, όλη μέρα με αυτό ασχολούνται. Αυτο λεω παραπανω.Απορω πως ο κοσμος βλεπει τετοια ατομα ως "προτυπα". Οταν τα εχεις ολα καλυμενα και δε χρειαζεται να δουλεψεις για να ζησεις το πιο ευκολο ειναι να διαπρεψεις στο οτιδηποτε κανεις,ακομα και οταν δεν εχεις κλιση προς αυτο. Ακομα και κατω του μετριου να εισαι,εαν κανεις μονο αυτο τοτε καποια στιγμη θα εχεις αποτελεσματα πανω απο το μετριο. Προτυπο για μενα δεν ειναι ο lazarov,αλλα ενας τυπος που εχει κανονικη 8ωρη ( τουλαχιστον ) δουλεια και παρ'ολα αυτα θα καταφερει να ξεχωρισει με τον αλφα η βητα τροπο σε καποιο τομεα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Ώσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια,λένε στο χωριό μου..... 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frozex Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Καλησπέρες, σήμερα στον AB της Καβάλας δίνανε στους πελάτες δωρεάν το παρακάτω προϊόν: http://www.cellbium.gr/product/garcinia-cambogia-500mg/ Ποια είναι η γνώμη σας για τα garcinia; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 2 minutes ago, frozex said: Καλησπέρες, σήμερα στον AB της Καβάλας δίνανε στους πελάτες δωρεάν το παρακάτω προϊόν: http://www.cellbium.gr/product/garcinia-cambogia-500mg/ Ποια είναι η γνώμη σας για τα garcinia; π******ιες 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις