cthulhucarbide Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Liverpool89 είπε Τρως κοτοπουλο σουβλας και φοβασαι το ρυζι, μακαρονια βραστα? Φαε φαγοπυρο. Τα λαχανικα δεν σε χορταίνουν, απλα σε κανουν να μην πεινας, αλλα οχι βραστα δεν τα ετρωγα. Είπα ότι θέλω λίγα για συνοδευτικό ώστε να υπάρχει λίγο ποικιλία στα συστατικά εκείνουν του γεύματος. Για να είμαι χορτάτος το κοτόπουλο είναι αρκετό 6 ώρες πριν, Vapir είπε βρε η πατάτα θα σε παχύνει ? όχι το ένα κοτόπουλο σούβλας? φάε λιγότερο κοτόπουλο , κατα 200ρι γρ ψημένο , 200-250γρ πατάτα και σαλάτα κ ελαιόλαδο κ θα είσαι gold μετά την προπόνηση (αυτά ειναι randomιές βέβαια σε ποσότητες αλλα απ το να φας εντελώς random καλύτερα να φας απ τις σωστές πηγές). στα "υγειηνά" η ποσότητα παχαίνει, plus η πατάτα ειναι ότι καλύτερο για μετά την προπόνηση , εννοείται βραστή/ψητή επίσης καλό ειναι να το φτιάχνεις μόνος σου για να αποφεύγεις τους τόνους λάδια που πιθανόν του βάζουν κ το ψήνουν αλλα οκ αυτά για αρχή για κάποιον που δε θέλει να ακολουθήσει μια διατροφή Πρώτα απόλα δεν τρώω ένα ολόκληρο κοτόπουλο, το έθεσα λάθος. Τρώω μισό, δηλαδή 500g ζυγισμένο μαζί με κόκκαλα κλπ. Και είμαι 90+ κιλά οπότε μπορώ να πω ότι αποτελεί ένα αρκετά ελαφρύ γεύμα. Καμιά ώρα μετά από αυτό σηκώνομαι και κάνω δουλειές με φουλ ενέργεια, κάτι που δεν συμβαίνει σχεδόν με κανένα μαγειρευτό γεύμα, βάζοντας μέσα και τα σπιτικά. Αυτό για να κάνω σαφές ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι μεγάλο το γεύμα. Από εκεί και πέρα, παιδιά, διαβάζετε λίγο πιο προσεκτικά τι γράφει κάποιος. Είπα ότι θέλω κανα λαχανικό για να μην είναι τελείως φτωχό το γεύμα. Για ποικιλία. Από εκεί και πέρα ούτε μπόντυμπίλντερ είμαι ούτε κάνω πρωταθλητισμό για να είμαι υποχόνδριος. Μακαρόνια και ρύζι σε καμία περίπτωση δεν είναι λύση γτ δεν είναι συνοδευτικά, αλλά δεύτερο κύριο γεύμα, και άμα μετρήσω και το τυρί που θα μπει από πάνω μιλάμε για 500+ θερμίδες. Οπότε νομίζω ότι είναι σαφές ότι αποκλείονται. (όποιος πει να τα τρώω χωρίς τυρί ας πάει στην κόλαση από τώρα ) Τρώω μια δυο φορές την εβδομάδα κοτόπουλο βραστό με ρύζι ή μακαρόνια, αλλά μιλάμε για άλλη περίπτωση. Εγώ ρώτησα για την μέρα που θα φάω σούβλας. Btw έχει ελάχιστη ντιζόν γύρω γύρω οπότε δεν είναι πρόβλημα το λάδι. Και από την στιγμή που κινούμαι υποθερμιδικά γτ θέλω να χάσω 6-7 κιλά ακόμα, ό,τι μπορεί κανείς να αποφύγει (σε λογικά πλαίσια) καλό είναι, γιαυτό είπα όχι στις πατάτες. Οπότε κανα άλλο εύκολο λαχανικό έχουμε υπόψην τελικά; Κανα καρότο μου φαίνεται καλή επιλογή Το φαγόπυρο δεν το γνωρίζω, θα το κοιτάξω. edit: παχυντικό τίγκα. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2018 από cthulhucarbide
webparts Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 7 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Σκέφτηκα να τρώω μαζί και κάποια βραστά λαχανικά, που να φτιάχνονται εύκολα, δλδ ζέσταμα νερού, πέταμα μέσα και τέλος. Ένα που "ανακάλυψα" πρόσφατα είναι το μπρόκολλο και μου αρέσει. Εγω εχω ξηγηθει ατμομαγειρα και πεταω συχνα μεσα μπροκολο καροτο και καμια φορα και καμια πατατουλα. 1 1
Fotis13 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 22 ώρες πριν, Spect~ είπε Δεν χρησιμοποιώ το δεξί χέρι καθόλου. Ακόμη και την μπάρα με το ένα χέρι και το ποδι την ετοιμάζω. Κάνω αερόβιο και πόδια μόνο. Αν και δεν έχουν θέμα από μέγεθος(σε πλάτος σε μήκος έχουν 🤣) Αρα δεν στο ειπε ο γιατρος ,πρωτοβουλια δικη σου ειναι .Οκ δωσε μου το τηλ του να σε δωσω ξερα . Γενικα προσεχε πολυ το κομματι αυτο η αποκατασταση ειναι πολυ σημαντικη ,μην τρελαινεσαι να επανελθεις γρηγορα επικεντρωσου στο να επανελθεις σωστα γιατι θα το βρεις μπροστα σου . 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, Fotis13 είπε Αρα δεν στο ειπε ο γιατρος ,πρωτοβουλια δικη σου ειναι .Οκ δωσε μου το τηλ του να σε δωσω ξερα . Γενικα προσεχε πολυ το κομματι αυτο η αποκατασταση ειναι πολυ σημαντικη ,μην τρελαινεσαι να επανελθεις γρηγορα επικεντρωσου στο να επανελθεις σωστα γιατι θα το βρεις μπροστα σου . Μην αγχώνεσαι θα του το πω αύριο και περιμένω αντιδράσεις. Του έχω πει βέβαια ότι θα πάω για αερόβιο και πόδια. Το ξέρω ότι τώρα αρχίζει το δύσκολο κομμάτι και το σημαντικότερο της επέμβασης. Η μαλακια γίνεται σε αυτό το στάδιο όχι στα προηγούμενα. Όπως και να χει δεν ακούμπησα τίποτα με το δεξί χέρι στο γυμναστήριο, αρσεις θάνατου έκανα με το αριστερό μόνο, λαβή της μπάρας στη μέση και σήκωμα με το ένα. 1
jeanthira7 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Tape για τραυματισμούς ξέρει κανείς που μπορώ να βρω ποιοτικό και οικονομικό? Για Lidl άκουσα αλλά είναι ποιοτικά?
Fotis13 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Spect~ είπε Μην αγχώνεσαι θα του το πω αύριο και περιμένω αντιδράσεις. Του έχω πει βέβαια ότι θα πάω για αερόβιο και πόδια. Το ξέρω ότι τώρα αρχίζει το δύσκολο κομμάτι και το σημαντικότερο της επέμβασης. Η μαλακια γίνεται σε αυτό το στάδιο όχι στα προηγούμενα. Όπως και να χει δεν ακούμπησα τίποτα με το δεξί χέρι στο γυμναστήριο, αρσεις θάνατου έκανα με το αριστερό μόνο, λαβή της μπάρας στη μέση και σήκωμα με το ένα. Το λεω για τι οσο και να προσεχεις η κινηση με το ενα χερι" τραβαει και το υπολοιπο συστημα "ακομα και αν δεν γινεται αντιληπτο εκεινη την ωρα .Πιο safe ειναι να βαζεις ελαχιστα κιλα αν και εγω στην θεση σου δεν θα το επιχειρουσα καν ακομα και αν εδινε το οκ ο γιατρος . Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2018 από Fotis13 2
Liverpool89 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Φωτη τραβαει λογο ισορροπιας λογικά ε? Οπως πχ στο τρεξιμο, δεν μπορεις να τρεξεις με δεμενα χερια. Χτες εκανα κατακλινης πιεσεις στηθους με μπαρα. Πολυ ωραια αισθηση και πιασιμο. Εχω μια απορια για οποιον κανει ανω κατω κορμο. Πιο πολυ στο κατω κορμο. Εχω μερες βαριες/ελαφριες. Προγραμμα κατω καρμος μερα Α Σκουοτ 4*5 Αρσεις 4*5 Πρεσσα 5*10 Leg curl 3*12 Γαμπες/κοιλιακοι Προγραμμα κατω κορμος μερα Β ελαφρια Front hack squat 4*10 hip thrust 4*15 με αλτηρα ομως Leg extension 5*10 Leg curl 3*15 Γαμπες/κοιλιακοι Μηπως πρεπει πχ την πρεσσα να την εβαζα στην Β μερα και καποια αλλη ασκηση στην βαρια μερα? Μια φορα που το συζητησα με τον bosei(εχει καιρο να γραψει) μου χε προτεινει απλα αναμεσα στα σκουοτ, άρσεις να υπαρχει απο την αρχη ζεσταμα
TEOKOS Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 10 ώρες πριν, Spect~ είπε Μην αγχώνεσαι θα του το πω αύριο και περιμένω αντιδράσεις. Του έχω πει βέβαια ότι θα πάω για αερόβιο και πόδια. Το ξέρω ότι τώρα αρχίζει το δύσκολο κομμάτι και το σημαντικότερο της επέμβασης. Η μαλακια γίνεται σε αυτό το στάδιο όχι στα προηγούμενα. Όπως και να χει δεν ακούμπησα τίποτα με το δεξί χέρι στο γυμναστήριο, αρσεις θάνατου έκανα με το αριστερό μόνο, λαβή της μπάρας στη μέση και σήκωμα με το ένα. @spect φυσιοθεραπείες ξεκίνησες;
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 41 λεπτά πριν, TEOKOS είπε @spect φυσιοθεραπείες ξεκίνησες; Από την πρώτη βδομάδα έχω ξεκινήσει και από αύριο ξεκινάω το ενεργητικό κομμάτι της αποκατάστασης
Moderators Spect~ Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, Lelouch είπε Πόσο κοστίζει το session φυσικοθεραπείας; Εξαρτάται το φυσιοθεραπευτη. Φωτη μίλησα σήμερα και μου είπε ότι δεν παίζει θέμα όσο δεν χρησιμοποιώ το χέρι. Τρέξιμο πχ είπε όχι λόγω κίνησης μπροστά πίσω και πιθανό τράνταγμα. Όταν έρθουν αυτά που περιμένω θα κάνω σπίτι ποδήλατο στο ρολερ με μάσκα για υψόμετρο για το αερόβιο μου και αρχιζω να καθαρίζω διατροφή για να είμαι έτοιμος για καλοκαίρι 1
poulinos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 On 9/2/2018 at 5:19 PM, 3DJIN said: η υγειας ειναι η κανονικη σοκολατα,οι "αλλες" ειναι προιοντα σοκολατας και μια που ξεκινησα εχουμε υγειας και γαλακτος και λευκη που δεν ειναι σοκολατα αλλα προιον σοκολατας (παρολο που την αναφερουν ως κουβερτουρα) δυστυχως υπαρχει και η υγειας:P. για μενα ποτε δεν θα γινει κανονικη σοκολατα:P
TEOKOS Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Στις 2/3/2018 στις 12:34 ΠΜ, cthulhucarbide είπε Είπα ότι θέλω λίγα για συνοδευτικό ώστε να υπάρχει λίγο ποικιλία στα συστατικά εκείνουν του γεύματος. Για να είμαι χορτάτος το κοτόπουλο είναι αρκετό Πρώτα απόλα δεν τρώω ένα ολόκληρο κοτόπουλο, το έθεσα λάθος. Τρώω μισό, δηλαδή 500g ζυγισμένο μαζί με κόκκαλα κλπ. Και είμαι 90+ κιλά οπότε μπορώ να πω ότι αποτελεί ένα αρκετά ελαφρύ γεύμα. Καμιά ώρα μετά από αυτό σηκώνομαι και κάνω δουλειές με φουλ ενέργεια, κάτι που δεν συμβαίνει σχεδόν με κανένα μαγειρευτό γεύμα, βάζοντας μέσα και τα σπιτικά. Αυτό για να κάνω σαφές ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι μεγάλο το γεύμα. Από εκεί και πέρα, παιδιά, διαβάζετε λίγο πιο προσεκτικά τι γράφει κάποιος. Είπα ότι θέλω κανα λαχανικό για να μην είναι τελείως φτωχό το γεύμα. Για ποικιλία. Από εκεί και πέρα ούτε μπόντυμπίλντερ είμαι ούτε κάνω πρωταθλητισμό για να είμαι υποχόνδριος. Μακαρόνια και ρύζι σε καμία περίπτωση δεν είναι λύση γτ δεν είναι συνοδευτικά, αλλά δεύτερο κύριο γεύμα, και άμα μετρήσω και το τυρί που θα μπει από πάνω μιλάμε για 500+ θερμίδες. Οπότε νομίζω ότι είναι σαφές ότι αποκλείονται. (όποιος πει να τα τρώω χωρίς τυρί ας πάει στην κόλαση από τώρα ) Τρώω μια δυο φορές την εβδομάδα κοτόπουλο βραστό με ρύζι ή μακαρόνια, αλλά μιλάμε για άλλη περίπτωση. Εγώ ρώτησα για την μέρα που θα φάω σούβλας. Btw έχει ελάχιστη ντιζόν γύρω γύρω οπότε δεν είναι πρόβλημα το λάδι. Και από την στιγμή που κινούμαι υποθερμιδικά γτ θέλω να χάσω 6-7 κιλά ακόμα, ό,τι μπορεί κανείς να αποφύγει (σε λογικά πλαίσια) καλό είναι, γιαυτό είπα όχι στις πατάτες. Οπότε κανα άλλο εύκολο λαχανικό έχουμε υπόψην τελικά; Κανα καρότο μου φαίνεται καλή επιλογή Το φαγόπυρο δεν το γνωρίζω, θα το κοιτάξω. edit: παχυντικό τίγκα. Έχεις μπερδευτεί λίιιγο όσον αφορά το θέμα της διατροφής 4
cthulhucarbide Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 9 ώρες πριν, TEOKOS είπε Έχεις μπερδευτεί λίιιγο όσον αφορά το θέμα της διατροφής Elaborate
TEOKOS Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Αν θες ξεκίνα από εδώ να διαβάζεις ,τις συμβουλές που έγραψαν τα παιδιά
Προτεινόμενες αναρτήσεις