Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 2/26/2018 στις 11:33 ΠΜ, Liverpool89 είπε

Φουρνο Μικροκυμάτων δεν εχεις νικο?

Βαζεις νερο και την βρωμη που θες, δυο με τρια λεπτα, ετοιμη. 

Μετα βαζεις οτι θες. Ολοκληρο βραδυ αν την αφησεις να μουλιασει τωρα το χειμωνα θα ναι καλα, το καλοκαιρι μπορεί να ξινισει.

Κανελα, σταφιδες, ξηροι καρποι, ταχινι, μπορει να βαλεις.

Αλλιως αλμυρη με μυζήθρα για πρωτεινη.

αυτά τα έκανα το 2012-2013 , μετά έφτιαχνα κεικ κλπ much superior all , απλά τώρα δεν ασχολούμαι με τέτοια πράγματα , δεν έχω χρόνο κ τα Σ/Κ μου που θα έφτιαχνα ξέρω γω για όλη την εβδομάδα 7 κεικ δεν τα χαραμίζω σε μαγειρέματα 
δοκίμασε να την βράσεις κ θα καταλάβεις γιατί δεν έχει καμία σχέση με την μουλιασμένη , όταν βράζει βγάζει ένα άσπρο αφρό κ γίνεται κρέμα , αν έχεις ιδέα απο τραχανά , πως πήζει όταν τον βράζεις? ε αυτό , ίσως παίζουν ρόλο και η βανίλια/κανέλα/γαρίφαλο/στέβια στο βράσιμο κ βγάζουν καλύτερα το άρωμα. Μετά προσθέτω 300-400γρ φράουλες κ το αφήνω μέχρι το πρωί 
ε αυτό αξίζει κ ειναι κ θέμα 2 λεπτών να γίνει , έχω γκαζάκι , δεν περιμένω κουζίνες κ ιστορίες
τα πάντα μπορείς ν βάλεις , έχω φάει βρώμη με ότι μπορείς να φανταστείς τόσα χρόνια  

μυζήθρα?βρήκες κ τον άνθρωπο να το προτείνεις ,  δεν τρώω καν , δεν μ αρέσει  :lol:

Στις 2/26/2018 στις 1:30 ΜΜ, thomasG4 είπε

Η βρωμη με σωταρισμενα μανιταρια και φρεσκα κρεμμυδακια γινεται σουπερ αμα θελεις αλμυρη εκδοχη. Δεν χρειαζεται πολυ λαδι για το σωταρισμα.

έχω φάει βρώμη με μοσχάρι και μανιτάρια μια εποχή :lol:

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

13 ώρες πριν, Spect~ είπε

Σημερα γυμναστηριο μετα το χειρουργειο. Οταν δεν μπορεις να χρησιμοποιήσεις δυο χερια τοτε ξεκινας one arm deadlifts! :ph34r:

Κανει ρε να πας τοσο νωρις στο ειπε ο γιατρος?

Ευκαιρια ειναι παντως  να τουμπανιασεις τα ποδια .

• Moderators
26 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Κανει ρε να πας τοσο νωρις στο ειπε ο γιατρος?

Ευκαιρια ειναι παντως  να τουμπανιασεις τα ποδια .

Δεν χρησιμοποιώ το δεξί χέρι καθόλου. Ακόμη και την μπάρα με το ένα χέρι και το ποδι την ετοιμάζω. Κάνω αερόβιο και πόδια μόνο. Αν και δεν έχουν θέμα από μέγεθος(σε πλάτος σε μήκος έχουν 🤣)  

Κάποιες φορές μετά το γυμναστήριο, το μεσημέρι, παίρνω και τρώω ένα κοτόπουλο σούβλας.

Όμως αισθάνομαι ότι  παραείναι σκέτο σαν διατροφική αξία, αλλά δεν θέλω να το συνοδέψω με ρύζι ή μακαρόνια γτ παχαίνουν και κινούμαι υποθερμιδικά.

Σκέφτηκα να τρώω μαζί και κάποια βραστά λαχανικά, που να φτιάχνονται εύκολα, δλδ ζέσταμα νερού, πέταμα μέσα και τέλος. Ένα που "ανακάλυψα" πρόσφατα είναι το μπρόκολλο και μου αρέσει.

Θυμύζω ότι σκοπός είναι να εμπλουτίσω το μεσημεριανό γεύμα με καλά συστατικά και ιχνοστοιχεία ή βιταμίνες κτλ χωρίς να παχαίνει όμως (γιαυτό η πατάτα πχ αποκλείεται)

Τι άλλες προτάσεις έχετε? Και κάποια γνώμη πάνω στο θέμα

51 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Κάποιες φορές μετά το γυμναστήριο, το μεσημέρι, παίρνω και τρώω ένα κοτόπουλο σούβλας.

Όμως αισθάνομαι ότι  παραείναι σκέτο σαν διατροφική αξία, αλλά δεν θέλω να το συνοδέψω με ρύζι ή μακαρόνια γτ παχαίνουν και κινούμαι υποθερμιδικά.

Σκέφτηκα να τρώω μαζί και κάποια βραστά λαχανικά, που να φτιάχνονται εύκολα, δλδ ζέσταμα νερού, πέταμα μέσα και τέλος. Ένα που "ανακάλυψα" πρόσφατα είναι το μπρόκολλο και μου αρέσει.

Θυμύζω ότι σκοπός είναι να εμπλουτίσω το μεσημεριανό γεύμα με καλά συστατικά και ιχνοστοιχεία ή βιταμίνες κτλ χωρίς να παχαίνει όμως (γιαυτό η πατάτα πχ αποκλείεται)

Τρως κοτοπουλο σουβλας και φοβασαι το ρυζι, μακαρονια βραστα?

Φαε φαγοπυρο. Αλλιως εποχικη σαλατα τουμπανιασμενη. Πχ λαχανο καροτο λιγο λαδι, μπολικο ξυδι 

Αλλα εχεις τεραστιες επιλογες για διατροφη. Εγω τωρα σκεφτομαι να βαλω και λιγο ψαρι στο μενου μου. Οπως γλωσσα ή φιλετο βακαλαο.

Πολλα μπαχαρικα να χρησιμοποιεις. Οπως σκορδο, πιπερια, τζιτζερ, ριγανη.

Τα λαχανικα δεν σε χορταίνουν, απλα σε κανουν να μην πεινας, αλλα οχι βραστα δεν τα ετρωγα.

Γρος-> μηπως επρεπε να φας λιγο? Τι υψος εχεις;

54 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

βρε η πατάτα θα σε παχύνει ? όχι το ένα κοτόπουλο σούβλας?  
φάε λιγότερο κοτόπουλο , κατα 200ρι γρ ψημένο ,  200-250γρ πατάτα και σαλάτα κ ελαιόλαδο κ θα είσαι gold μετά την προπόνηση (αυτά ειναι randomιές βέβαια σε ποσότητες αλλα απ το να φας εντελώς random καλύτερα να φας απ τις σωστές πηγές). 
στα "υγειηνά" η ποσότητα παχαίνει, plus η πατάτα ειναι ότι καλύτερο για μετά την προπόνηση , εννοείται βραστή/ψητή 
επίσης καλό ειναι να το φτιάχνεις μόνος σου για να αποφεύγεις τους τόνους λάδια που πιθανόν του βάζουν κ το ψήνουν αλλα οκ αυτά για αρχή για κάποιον που δε θέλει να ακολουθήσει μια διατροφή 

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 minutes ago, Liverpool89 said:

Στην θεση σου θα εφτανα τα 70κιλα σταδιακα.

είχα πάει και 72 αλλα αρκετό λιπος ξαναέπεσα στα 62 για συμάζεμα. ειμαι γυρω στο 15% πάνω κάτω τώρα.

έχω ανεβει αρκετά.

θα ξαναανεβω στα κιλά, μετα σεπτέμρη θα προσπαθησω τωρα με ισοθερμιδικα να καθαρισω λιγο ακομα κοιλια (εχω ποσταρι και πικ φουλ)

στόχος μου ειναι τα 64κιλά με κανά 13% body fat καθαρό.

τα 70άρια στο υψος μου και στα μάτια μου υειναι αποκρουστικά..

με τη φώτο ηθελα να δείξω πως στα 62 κιλα πριν και μετά με μυιεις υπάρχει χοντρή διαφορά χωρίς να έχω αυξήσει τόσο τη μάζα μου.

Επεξ/σία από γροσερισοπ

Ενοειτε οτι εσυ ξερεις καλυτερα το σωμα σου. Αλλα κατα την γνωμη μου, αυτο που κανω εγω σε μενα. Μην ανεβοκατεβαινεις σε τετοιο μεγαλο εύρος κιλων. Εκτος απο λιπος χανεις και ογκο.

Τωρα που σαι 62 κιλα και εχεις 15% λιπος δεν ειναι το καλυτερο να κατεβεις αλλο. Για να βαλεις κιλα θα παρεις και λιπος. Μην σε αγχωνει, ειδικα που χεις και πάθος με το ποδηλατο μην μασας

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...