webparts Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, παπι είπε Kickboxing κανω. Εκει που αρχισα να κανω και επαφή, πηγα και επαθα αυτο... Καλή τυχη και σε σενα, αν και θα ελεγα να βαζεις taping πριν την προπόνηση, προληπτικά. Παλιοτερα εκανα muay αλλα εσπασα ενα δοντι και ξενερωσα. Επειδη πανε καποιοι φιλοι σε εναν πολυ δυνατο προπονητη ισως παω για mma και brasilian,μιας και ειμαι δεμενος και ισως δε μου παει τελικα το muai. Θα ρωτησω μια φιλη φυσιο τι πρεπει να προσεξω. Σου συνιστω να παρεις ενα δισκο ισορροπιας με 2 επιπεδα για να κανεις εκγυμναση σε αστραγαλο και γονατο,για να μην εχεις παρομοια σκηνικα. Στη φυσιοθεραπεια εκανα πολυ με τετοιους δισκους και ενα αλλο που λεγοταν posturomed,που ειναι μια πλατφορμα που κρεμεται απο ελατηρια και παλευεις να κρατησεις ισορροπια. Πανω κατω το ιδιο με το δισκο,αλλα για πιο προχωρημενο. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2018 από webparts
Vapir Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 9 ώρες πριν, mylo είπε Κάτι παρόμοιο κάνω, βρώμη ένα σκουπ whey γάλα λίγη κανέλα και βράσιμο για εμένα ειναι περίεργο πάντως γιατι και σε βραστό νερό να τη βάλω τη νύχτα θα μουλιάσει , θα το τραβήξει σαν σφουγγάρι αλλα θα έχω πρόβλημα με έλλειψη ενέργειας και νύστα για κανα 3ωρο το λιγότερο ακόμα κ με 50γρ.κ τρώω αρκετά χρόνια, . ψημένη κάνει κανα 3ωρο να την χωνέψω αλλα με λιγότερη νύστα απ τη μουλιασμένη έτσι βραστή ειναι λες κ έφαγα εντελώς διαφορετική τροφή , τώρα π γράφω έχω φάει πριν 1 ώρα και νιώθω όλο ενέργεια κ έτοιμος για προπόνηση τρελό .
Liverpool89 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Φουρνο Μικροκυμάτων δεν εχεις νικο? Βαζεις νερο και την βρωμη που θες, δυο με τρια λεπτα, ετοιμη. Μετα βαζεις οτι θες. Ολοκληρο βραδυ αν την αφησεις να μουλιασει τωρα το χειμωνα θα ναι καλα, το καλοκαιρι μπορεί να ξινισει. Κανελα, σταφιδες, ξηροι καρποι, ταχινι, μπορει να βαλεις. Αλλιως αλμυρη με μυζήθρα για πρωτεινη. 1
gatokoritso Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 βρώμη με μυζήθρα? ακούγεται ενδιαφέρον...
thomasG4 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 53 λεπτά πριν, gatokoritso είπε βρώμη με μυζήθρα? ακούγεται ενδιαφέρον... Η βρωμη με σωταρισμενα μανιταρια και φρεσκα κρεμμυδακια γινεται σουπερ αμα θελεις αλμυρη εκδοχη. Δεν χρειαζεται πολυ λαδι για το σωταρισμα. 1
Material_Defender_1032 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Αλόχες, σκέφτομαι να αγοράσω στατικό ποδήλατο ΜΕ πλάτη για να κάνω καμιά ώρα κάθε ημέρα στο σπίτι γιατί η κατάσταση στα κιλά αρχίζει και ξεφεύγει πάλι (μαζί πάντα με ισορροπημένη διατροφή).Γυμναστήριο δεν θέλω να ξαναπληρώσω, πήγαινα αρκετά χρόνια και είμαι σχετικά δυσαρεστημένος με τις εκάστοτε υπηρεσίες τους, χρήματα για personal trainer δεν παίζουν και δεν με ενθουσιάζει ο διάδρομος λόγω όγκου. The catch, έχω οσφυϊκές δισκοκήλες, σύνδρομο καλοήθους υπερευλυγισίας των αρθρώσεων και κακώσεις/χονδροπάθεια γονάτων άρα αναγκαστικά πάω σε ποδήλατο με πλάτη, γνωρίζω ότι άμα έχεις σε σωστή θέση την σέλα δεν προκαλείς θέματα στα γόνατα, δεν θα κάνω και extreme πράγματα κιόλας, χαλαρή αερόβια άσκηση. Σκεφτόμουν να πάρω το συγκεκριμένο (αφού πάω στην έκθεση που θεωρητικά θα το έχουν για δοκιμή) γιατί είναι το μοναδικό με πλάτη που βρίσκω και είναι σχετικά compact. Υπάρχει κάποια άλλη λύση με ταβάνι τα 300€~? Thanx!
Material_Defender_1032 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, παπι είπε Είσαι 60 φεύγα; Εάν εννοείς ηλικία, 35 είμαι. Στα κιλά 110. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2018 από Material_Defender_1032
kid Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Έχει να προτείνει κάποιος κάποιο site ή video με ασκήσεις για ενδυνάμωση τετρακεφάλων στο σπίτι; Ευχαριστώ πολύ.
tonkpils Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, kid είπε Έχει να προτείνει κάποιος κάποιο site ή video με ασκήσεις για ενδυνάμωση τετρακεφάλων στο σπίτι; Ευχαριστώ πολύ. Απλά κλασσικά squats χωρίς μπάρα, με το βάρος του σώματος και Bulgarian squats. Επίσης υπάρχουν κ οι πρόσθιες προβολές αλλά ενδεχομένως να σου προκαλέσει πρόβλημα στα γόνατα αν είσαι κ πολύ αρχάριος. Οι 2 ασκήσεις αυτές είναι αρκετές για μια απλή ενδυνάμωση. Σημασία έχει να τις εκτελέις σωστά πάνω απ' όλα. 1
bilya Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Κανει κανεις hi intensity circuit των 20-30 λεπτών. Αξιζει πιστεύετε κ αν ναι έχετε να προτείνετε σετ ασκήσεων ή κανα site ετσι ωστε να γυμνάζονται οσες περισσότερες μυϊκές ομάδες γίνονται
Fotis13 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Στις 26/02/2018 στις 1:59 ΜΜ, DJTaurus είπε Τι να μας πει το γατακι 1
Phoenix7 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Στις 20/2/2018 στις 2:12 ΜΜ, Phoenix7 είπε Την εταιρεία RDX την γνωρίζει κανείς και αν εχει παραγγείλει καποιος να μας πει γνώμες θελω να παρω καποια γάντια και οι τιμές σχετικά ειναι καλες Επανέρχομαι... Παραγγελία τα παρακάτω γάντια https://rdxsports.eu/weight-lifting-gym-gloves/ αποστολή από Αγγλία και δωρεάν μεταφορικά! Με τον κωδικό COMEBACK έχετε επιπλέον έκπτωση 10%. Σαν γάντια πολύ καλά για τα χρήματά τους και η μέσα μεριά έχει μαλακό λεπτό σφουγγαράκι, το υλικό φαίνεται πολύ καλό πάντως!
Fotis13 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, Phoenix7 είπε Επανέρχομαι... Παραγγελία τα παρακάτω γάντια https://rdxsports.eu/weight-lifting-gym-gloves/ αποστολή από Αγγλία και δωρεάν μεταφορικά! Με τον κωδικό COMEBACK έχετε επιπλέον έκπτωση 10%. Σαν γάντια πολύ καλά για τα χρήματά τους και η μέσα μεριά έχει μαλακό λεπτό σφουγγαράκι, το υλικό φαίνεται πολύ καλό πάντως! Αν γυμναζεσαι συστηματικα 4-5 φορες την βδομαδα με αυτα δεν θα βγαλεις ουτε 6 μηνες ... Δερματινα everlast,black diamond etc , τα μονα που αντεχουν 2+ χρονια για το gym και επισκευαζονται -ραβονται αν σκιστουν στις ραφες που ενωνουν με αλλα εμδεχομενως υλικα . Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2018 από Fotis13 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις