Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, παπι είπε

Kickboxing κανω. Εκει που αρχισα να κανω και επαφή, πηγα και επαθα αυτο... Καλή τυχη και σε σενα, αν και θα ελεγα να βαζεις taping πριν την προπόνηση, προληπτικά.

Παλιοτερα εκανα muay αλλα εσπασα ενα δοντι και ξενερωσα.

Επειδη πανε καποιοι φιλοι σε εναν πολυ δυνατο προπονητη ισως παω για mma και brasilian,μιας και ειμαι δεμενος και ισως δε μου παει τελικα το muai.

Θα ρωτησω μια φιλη φυσιο τι πρεπει να προσεξω.
Σου συνιστω να παρεις ενα δισκο ισορροπιας  με 2 επιπεδα για να κανεις εκγυμναση σε αστραγαλο και γονατο,για να μην εχεις παρομοια σκηνικα.

Στη φυσιοθεραπεια εκανα πολυ με τετοιους δισκους  και ενα αλλο που λεγοταν posturomed,που ειναι  μια πλατφορμα που κρεμεται απο ελατηρια και  παλευεις να κρατησεις ισορροπια.
Πανω κατω το ιδιο με το δισκο,αλλα για πιο προχωρημενο.

Επεξ/σία από webparts
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.
9 ώρες πριν, mylo είπε

Κάτι παρόμοιο κάνω, βρώμη ένα σκουπ whey γάλα λίγη κανέλα και βράσιμο 

για εμένα ειναι περίεργο πάντως γιατι και σε βραστό νερό να τη βάλω τη νύχτα θα μουλιάσει , θα το τραβήξει σαν σφουγγάρι αλλα θα έχω πρόβλημα με έλλειψη ενέργειας και νύστα για κανα 3ωρο το λιγότερο ακόμα κ με 50γρ.κ τρώω αρκετά  χρόνια, . ψημένη κάνει κανα 3ωρο να την χωνέψω αλλα με λιγότερη νύστα απ τη μουλιασμένη
έτσι βραστή ειναι λες κ έφαγα εντελώς διαφορετική τροφή , τώρα π γράφω έχω φάει πριν 1 ώρα και νιώθω όλο ενέργεια κ έτοιμος για προπόνηση
τρελό . 

Δημοσ.

Φουρνο Μικροκυμάτων δεν εχεις νικο?

Βαζεις νερο και την βρωμη που θες, δυο με τρια λεπτα, ετοιμη. 

Μετα βαζεις οτι θες. Ολοκληρο βραδυ αν την αφησεις να μουλιασει τωρα το χειμωνα θα ναι καλα, το καλοκαιρι μπορεί να ξινισει.

Κανελα, σταφιδες, ξηροι καρποι, ταχινι, μπορει να βαλεις.

Αλλιως αλμυρη με μυζήθρα για πρωτεινη.

• Like 1
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, gatokoritso είπε

βρώμη με μυζήθρα?:huh:

ακούγεται ενδιαφέρον...

Η βρωμη με σωταρισμενα μανιταρια και φρεσκα κρεμμυδακια γινεται σουπερ αμα θελεις αλμυρη εκδοχη. Δεν χρειαζεται πολυ λαδι για το σωταρισμα.

• Like 1
Δημοσ.

Αλόχες, σκέφτομαι να αγοράσω στατικό ποδήλατο ΜΕ πλάτη για να κάνω καμιά ώρα κάθε ημέρα στο σπίτι γιατί η κατάσταση στα κιλά αρχίζει και ξεφεύγει πάλι (μαζί πάντα με ισορροπημένη διατροφή).Γυμναστήριο δεν θέλω να ξαναπληρώσω, πήγαινα αρκετά χρόνια και είμαι σχετικά δυσαρεστημένος με τις εκάστοτε υπηρεσίες τους, χρήματα για personal trainer δεν παίζουν και δεν με ενθουσιάζει ο διάδρομος λόγω όγκου.

The catch, έχω οσφυϊκές δισκοκήλες, σύνδρομο καλοήθους υπερευλυγισίας των αρθρώσεων και κακώσεις/χονδροπάθεια γονάτων άρα αναγκαστικά πάω σε ποδήλατο με πλάτη, γνωρίζω ότι άμα έχεις σε σωστή θέση την σέλα δεν προκαλείς θέματα στα γόνατα, δεν θα κάνω και extreme πράγματα κιόλας, χαλαρή αερόβια άσκηση.

Σκεφτόμουν να πάρω το συγκεκριμένο (αφού πάω στην έκθεση που θεωρητικά θα το έχουν για δοκιμή) γιατί είναι το μοναδικό με πλάτη που βρίσκω και είναι σχετικά compact.

Υπάρχει κάποια άλλη λύση με ταβάνι τα 300€~?

Thanx!:ph34r:

Δημοσ.

Έχει να προτείνει κάποιος κάποιο site ή video με ασκήσεις για ενδυνάμωση τετρακεφάλων στο σπίτι;

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kid είπε

Έχει να προτείνει κάποιος κάποιο site ή video με ασκήσεις για ενδυνάμωση τετρακεφάλων στο σπίτι;

Ευχαριστώ πολύ.

Απλά κλασσικά squats χωρίς μπάρα, με το βάρος του σώματος και Bulgarian squats. Επίσης υπάρχουν κ οι πρόσθιες προβολές αλλά ενδεχομένως να σου προκαλέσει πρόβλημα στα γόνατα αν είσαι κ πολύ αρχάριος. Οι 2 ασκήσεις αυτές είναι αρκετές για μια απλή ενδυνάμωση. Σημασία έχει να τις εκτελέις σωστά πάνω απ' όλα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Κανει κανεις hi intensity circuit των 20-30 λεπτών. Αξιζει πιστεύετε κ αν ναι έχετε να προτείνετε σετ ασκήσεων ή κανα site ετσι ωστε να γυμνάζονται οσες περισσότερες μυϊκές ομάδες γίνονται

Δημοσ.
Στις 20/2/2018 στις 2:12 ΜΜ, Phoenix7 είπε

Την εταιρεία RDX την γνωρίζει κανείς και αν εχει παραγγείλει καποιος να μας πει γνώμες θελω να παρω καποια γάντια και οι τιμές σχετικά ειναι καλες

Επανέρχομαι... Παραγγελία τα παρακάτω γάντια https://rdxsports.eu/weight-lifting-gym-gloves/ αποστολή από Αγγλία και δωρεάν μεταφορικά! Με τον κωδικό COMEBACK έχετε επιπλέον έκπτωση 10%.

Σαν γάντια πολύ καλά για τα χρήματά τους και η μέσα μεριά έχει μαλακό λεπτό σφουγγαράκι, το υλικό φαίνεται πολύ καλό πάντως!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, Phoenix7 είπε

Επανέρχομαι... Παραγγελία τα παρακάτω γάντια https://rdxsports.eu/weight-lifting-gym-gloves/ αποστολή από Αγγλία και δωρεάν μεταφορικά! Με τον κωδικό COMEBACK έχετε επιπλέον έκπτωση 10%.

Σαν γάντια πολύ καλά για τα χρήματά τους και η μέσα μεριά έχει μαλακό λεπτό σφουγγαράκι, το υλικό φαίνεται πολύ καλό πάντως!

Αν γυμναζεσαι συστηματικα   4-5 φορες την βδομαδα με αυτα δεν θα βγαλεις ουτε 6 μηνες ...

Δερματινα  everlast,black diamond  etc , τα μονα που αντεχουν  2+ χρονια  για το  gym  και επισκευαζονται -ραβονται αν σκιστουν στις ραφες που ενωνουν με αλλα εμδεχομενως υλικα .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...