Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Light πρόγραμμα πάνω κορμού χωρίς τα χέρια να φθάνουν την οριζόντιο.

Any ideas ?

Άντε και καλή μου αρχή και πάλι :)

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Παιδιά διατροφικά αν τρώω λιγότερα cals από ότι χρειάζεται ο οργανισμός μου, για να χάσω κιλά, χάνω πιο γρήγορα μυικό ιστό ή λιπώδη ιστό;

Δημοσ.

Και τα 2 χάνεις. Για να περιορίσεις τον καταβολισμό των μυών ανεβάζεις την πρόσληψη πρωτεΐνης και φυσικά συνεχίζεις με την ίδια ένταση τα βάρη και διαφοροποιείς την αερόβιό σου ,σε διαλειματική π.χ

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, TEOKOS είπε

Και τα 2 χάνεις. Για να περιορίσεις τον καταβολισμό των μυών ανεβάζεις την πρόσληψη πρωτεΐνης και φυσικά συνεχίζεις με την ίδια ένταση τα βάρη και διαφοροποιείς την αερόβιό σου ,σε διαλειματική π.χ

Δεν υποτίθεται ότι ήταν μύθος αυτό; Εφόσον τους μυς τους χρησιμοποιείς συστηματικά για τη γυμναστική, ενώ το λίπος είναι καθαρά για ενέργεια, γιατί το σώμα να κανιβαλίσει μυ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/24/2018 στις 6:50 ΜΜ, mylo είπε

Αν μαγειρέψω την whey, χάνει τη θρεπτική της αξία; 

απλά πρόσεξε μη τη ρίξεις πχ σε βραστό νερό γιατι υπάρχει περίπτωση να κόψει , μου έχει τύχει δεν ξέρω αν γίνεται με όλες , σε απλά ζεστό υγρό βέβαια δεν έχει πρόβλημα 

---------------------------------------------------------------------------------
εντομεταξύ είπα να ξαναρχίσω να τρώω τη βρώμη μουλιασμένη γιατι βαριέμαι να μαγειρεύω κ αντί να την αφήσω να μουλιάσει τη νύχτα σε καυτό νερό την έβρασα σε κατσαρόλι παρέα με βανιλίνη και κανέλα για 2-3 λεπτά και όταν την έβγαλα μετά έβαλα τα υπόλοιπα  καμία σχέση ... πολύ καλύτερη και μύριζε κ όλο το σπίτι . Μου θύμισε κρέμα .. απο δω κ πέρα μόνο έτσι 

Επεξ/σία από Vapir
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vapir είπε

απλά πρόσεξε μη τη ρίξεις πχ σε βραστό νερό γιατι υπάρχει περίπτωση να κόψει , μου έχει τύχει δεν ξέρω αν γίνεται με όλες , σε απλά ζεστό υγρό βέβαια δεν έχει πρόβλημα 

---------------------------------------------------------------------------------
εντομεταξύ είπα να ξαναρχίσω να τρώω τη βρώμη μουλιασμένη γιατι βαριέμαι να μαγειρεύω κ αντί να την αφήσω να μουλιάσει τη νύχτα σε καυτό νερό την έβρασα σε κατσαρόλι παρέα με βανιλίνη και κανέλα για 2-3 λεπτά και όταν την έβγαλα μετά έβαλα τα υπόλοιπα  καμία σχέση ... πολύ καλύτερη και μύριζε κ όλο το σπίτι . Μου θύμισε κρέμα .. απο δω κ πέρα μόνο έτσι 

Κάτι παρόμοιο κάνω, βρώμη ένα σκουπ whey γάλα λίγη κανέλα και βράσιμο 

• Like 1
Δημοσ.

IMG-555b1c12815330905e7b39a9014454e5-V.jpg.b257babd1aaadf1e279f9441a6c48e94.jpgIMG-d712459252ed9a532cc215417a0b3f2c-V.jpg.9f545e2716df24e5062d186489042b77.jpg

Κικμποξινγκ; Οοοοοοοχι, σηκωθηκα απο το κρεβάτι, παραπατησα και ξάπλωσα στο πάτωμα.

Σκοτωθηκα στο ισιωμα ο μαλακας

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 24/2/2018 στις 6:50 ΜΜ, mylo είπε

Αν μαγειρέψω την whey, χάνει τη θρεπτική της αξία; 

Τι σκεφτεσαι αν φτιαξεις;

15 λεπτά πριν, παπι είπε

Σκοτωθηκα στο ισιωμα ο μαλακας

Και στα 2 ποδια τους τελευταιους 2 μηνες,απλα δεν επεσα.

Πως τα αντιμετωπιζεις αυτα;

Κατι αλλο,καψουλες κρεατινης απο τα.. lidl,γνωμες;

Επεξ/σία από webparts
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, παπι είπε

Παγωθεραπεια και μετα δέσιμο. Φυσικά θα πας στα επείγοντα για μια ακτινογραφία.

Το εχω συνηθισει,το παθαινω καθε χρονο :P
Στο ενα ειχα ενα ζορικο ατυχημα στα 18 μου με το παπι,μου εμεινε προβλημα και το παθαινω και στα 33.

Το αλλο το χτυπουσα και αυτο με ποδηλατα,skateboard και ποδοσφαιρα,οποτε ειναι επιρρεπη και τα 2..

Δεν κανεις καποια αποθεραπεια/φυσιοθεραπεια μετα απο τετοια χτυπηματα;

Παλιοτερα επανερχονταν μονα τους,τωρα η αληθεια ειναι οτι το ενα που το γυρισα πριν 2 μηνες δεν εχει ηρεμησει ακομα,οποτε εχω ξεκινησει τις ασκησεις που εκανα στο ατυχημα για ενδυναμωση.

Δημοσ.

Ο δοκτωρ μου ειπε παγωθεραπεια, δέσιμο και αν μπορεις να παρεις μια επιστραγκαλιδα. 20 μέρες ξεκουραση για να ξαναφτιαχτει ο σύνδεσμος.

Το δικο μου αν και φαίνεται χάλια, δεν ποναει καθόλου.

Edit, παγο μονο για τις πρωτες 3 μερες. Μετα δεν εχει νοημα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, παπι είπε

Ο δοκτωρ μου ειπε παγωθεραπεια, δέσιμο και αν μπορεις να παρεις μια επιστραγκαλιδα. 20 μέρες ξεκουραση για να ξαναφτιαχτει ο σύνδεσμος.

Το δικο μου αν και φαίνεται χάλια, δεν ποναει καθόλου.

Εμενα εχει διαλυθει ο συνδεσμος απο το τρακαρισμα και απο τοτε εχω ενα μονιμο πρηξιμο στη γαμπα.

Ο φυσιο μου ειχε πει τοτε οτι αυτο το πρηξιμο  ηταν ο συνδεσμος που χαλαρωσε.

Ειδικα οταν δουλευα σερβις γινοταν αλλο τοσο το πρηξιμο..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, παπι είπε

Πωωωωω

Η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω κατα ποσο εχει ακομα μεγαλο προβλημα αυτο το ποδι.

Εχω εναν ακομα τραυματισμο στο γονατο,κανω αποθεραπεια και μολις νιωσω καλα θα μπω σε προγραμμα,τρεξιμο στο σταδιο και εκγυμναση ποδιων.

Επειδη ολη μου τη ζωη ασχολιομουν με κατι σχετικο με αθλητισμο και επειδη ημουν ευλογημενος με δυνατα ποδια ( ασχετως που ειχα ατυχηματα ) δεν εχω κανει ποτε ουτε ενα squat .

Εχω κανει μονο εκγυμανση τετρακεφαλου στις φυσιοθεραπειες που εκανα για το γονατο και ειδα αμεσως διαφορα,παρ'ολο που δεν ηταν κατι σοβαρο η ασκηση που εκανα.

Σιγα σιγα θα ξεκινησω να δω πως θα αντιδρασουν τα ποδια μου στα σημεια που εχω χτυπησει.

Σε κανα μηνα πιστευω να ποσταρω και εγω εδω αποτελεσματα. Wish me luck και περαστικα και σε σενα :)
Απλο kick κανεις;

Επεξ/σία από webparts
  • Thanks 1
Δημοσ.

Kickboxing κανω. Εκει που αρχισα να κανω και επαφή, πηγα και επαθα αυτο... Καλή τυχη και σε σενα, αν και θα ελεγα να βαζεις taping πριν την προπόνηση, προληπτικά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...