Demetra_ Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Μην περιμένεις κοπέλα μου να ασχοληθεί γυμναστής με την περίπτωσή σου. Αν δεν τον πληρώσεις ως Πέρσοναλ, μην περιμένεις και πολλά. Αν σε ενδιαφέρει πολύ να ασχοληθείς , υπάρχουν άρθρα και ιστοσελίδες σχετικές που θα επιλύσουν την όποια απορία σου. Διάθεση, χρόνο και όρεξη χρειάζεται να έχεις, για να ψάχτεις στα περαιτέρω. Το γυμναστήριο καρμπον προγράμματα βγάζει και αμφιβάλλω στο κατά πόσο ωφέλιμα είναι. Δες τι σε εκφράζει στη γυμναστική και τι δεν θα κάνεις από αγγαρεία, ώστε οι επιλογές σου να μην έχουν ημερομηνία λήξης. 4 ώρες πριν, mylo είπε Υπάρχει κάνα σιτε να βγάλω πόσες θερμίδες πρέπει να καταναλωνω ή γοογλε και εμπιστεύομαι το 1ο σιτε που βγάζει; Έχει πολλά, ενα από τα τοπ είναι το myfitnesspal 1
Liverpool89 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Ο δικος μου γυμναστης στις κοπελες εδινε μεγαλη εμφανση και τις εδειχνε ασκησεις, την τεχνικη, τι να τρωνε, ειδικα τον πρωτο μηνα, βαρεθηκε ομως και πλέον μονο αν τον πληρωσει καποιος, γιατι ερχοταν οι 8 στις 10 και οταν τις ρωτουσε τι εφαγε τον ελαγαν οτι να ναι και μερικες ρωτούσαν αυτον τι προγραμμα εχουν πχ σημερα και τα επαιρνε στο κρανιο
Luciferia Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, Demetra_ είπε Μην περιμένεις κοπέλα μου να ασχοληθεί γυμναστής με την περίπτωσή σου. Αν δεν τον πληρώσεις ως Πέρσοναλ, μην περιμένεις και πολλά. Αν σε ενδιαφέρει πολύ να ασχοληθείς , υπάρχουν άρθρα και ιστοσελίδες σχετικές που θα επιλύσουν την όποια απορία σου. Διάθεση, χρόνο και όρεξη χρειάζεται να έχεις, για να ψάχτεις στα περαιτέρω. Το γυμναστήριο καρμπον προγράμματα βγάζει και αμφιβάλλω στο κατά πόσο ωφέλιμα είναι. Δες τι σε εκφράζει στη γυμναστική και τι δεν θα κάνεις από αγγαρεία, ώστε οι επιλογές σου να μην έχουν ημερομηνία λήξης. Διάθεση έχω,χρόνο έχω και όρεξη εννοείται...στα χρήματα είμαι στενάχωρα αλλά και ποιός δεν είναι πλέον! τέσπα,ξέρω με τι θέλω να ασχοληθώ,έχω βρεί τι μου αρέσει και τώρα τα δύσκολα είναι το πως θα κάνω σωστά αυτά που θέλω...πιστεύω ότι με τον γυμναστή μου θα βγάλω άκρη,είμαι αισιόδοξη ο συγκεκριμένος έχει όρεξη και διάθεση...τώρα το πόσο καταρτισμένος είναι στο αντικείμενο,πραγματικά δεν ξέρω...προσωπικά θα ήθελα να μου δείξει την σωστή εκτέλεση των ασκήσεων και από'κει και πέρα δεν σκοπεύω να τον ζαλίζω συχνά! @Liverpool89 τέτοια δεν τα κάνω,αλλά τα βλέπω να συμβαίνουν όπου έχω βρεθεί κατά καιρούς δυστυχώς! Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2018 από Luciferia
Dynamics Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Spect~ είπε Ναι και με ψάξιμο δεν βρήκα τίποτα περα από την γοργόνα. Ποιος είναι αυτός ο χρόνος; μπορείς να τα καταφέρεις και θες κατά κύριο λόγο διάλειμματικη προπόνηση τι μλκς ειμαι?αριετ ειναι το τεστ δικο μου λαθος! τσεκαρε γτ ακριβως μιλαω http://forum.runningnews.gr/topic.asp?TOPIC_ID=12373 για κατι τετοιο γραφει αποσταση κ χρονο στην πρωτη σελιδα
Demetra_ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 21 ώρες πριν, Luciferia είπε Διάθεση έχω,χρόνο έχω και όρεξη εννοείται...στα χρήματα είμαι στενάχωρα αλλά και ποιός δεν είναι πλέον! τέσπα,ξέρω με τι θέλω να ασχοληθώ,έχω βρεί τι μου αρέσει και τώρα τα δύσκολα είναι το πως θα κάνω σωστά αυτά που θέλω...πιστεύω ότι με τον γυμναστή μου θα βγάλω άκρη,είμαι αισιόδοξη ο συγκεκριμένος έχει όρεξη και διάθεση...τώρα το πόσο καταρτισμένος είναι στο αντικείμενο,πραγματικά δεν ξέρω...προσωπικά θα ήθελα να μου δείξει την σωστή εκτέλεση των ασκήσεων και από'κει και πέρα δεν σκοπεύω να τον ζαλίζω συχνά! @Liverpool89 τέτοια δεν τα κάνω,αλλά τα βλέπω να συμβαίνουν όπου έχω βρεθεί κατά καιρούς δυστυχώς! κανείς, αν δεν τον πληρώσεις, δεν πρόκειται να ασχοληθεί και να σου δείξει σωστά τις τεχνικές των ασκήσεων. ο μεγαλύτερος βαθμός προπονητών στο γυμναστήριο πέραν του ότι βγάζει καρμπόν προγράμματα, δεν εστιάζει στην εκμάθηση της σωστής τεχνικής. Έχω πετύχει γυμναστή να δείχνει σε κοπέλα ρουμανικές άρσεις θανάτου με kettlebell και ο κορμός της να λυγίζει όπως το "c", εκείνος .. αδιάφορος. Ξεκίνα να διαβάζεις άρθρα που θα βρεις είτε εδώ στο αντίστοιχο νήμα είτε σε σχετικές ιστοσελίδες (όπως bodybuilders.gr), άρχισα να φιλτράρεις πράγματα και μελέτησε την τεχνική των ασκήσεων μέσα από κατάλληλα βιντέακια στο youtube. Θα σου υποδείκνυα να μειώσεις τον αερόβιο χρόνο ζεστάματός σου, ώστε να κρατήσεις αποθέματα γλυκογόνου για τις προπονήσεις με βάρη. Εκεί να εστιάσεις την προσοχή σου, καθώς μόνο αυτά θα σου δώσουν την απαιτούμενη μυική ενδυνάμωση που ζητάς. Με σωστή διατροφή και σχετική αερόβια θα αρχίσεις σιγά σιγά να βλέπεις διαφορές στο σώμα σου 2
Lelouch Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Προσπάθησα να πάω γυμναστήριο αλλά με ξαναέπιασε το γόνατο. Και το χειρότερο είναι ότι σήμερα πονάει ακόμη και στο άγγιγμα. Υπάρχει περίπτωση να είναι ζημιά των μυών στην περιοχή του γονάτου; Ξαναλέω ο πόνος άρχισε την επόμενη μέρα και όχι την ίδια μέρα που έκανα το workout. Το να έχω πρόβλημα στους χιαστούς, στον μηνίσκο ή τενοντίτιδα πιστεύω δεν είναι πιθανό επειδή θα το καταλάβαινα από την πρώτη στιγμή δηλαδή θα μου πονούσε εκείνη τη στιγμή. Θα βάλω καμιά θερμαντική κρέμα σήμερα και βλέπουμε...
xgol Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Βάλε θερμαντική να κάνεις κι άλλη υπεραιμία και να επιδεινώσεις την φλεγμονη..
Lelouch Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 18 λεπτά πριν, xgol είπε Βάλε θερμαντική να κάνεις κι άλλη υπεραιμία και να επιδεινώσεις την φλεγμονη.. Κάτσε, κάνει κακό; Να μην βάλω τότε. Πω το μισώ αυτό το πράγμα. Εκεί που αποφάσισα να ξεκινήσω δυναμικά γυμναστήριο και να ανεβάσω κιλά με έπιασε τέτοια ατυχία.
xgol Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Να πας σε εναν ορθοπαιδικό να σε εξετάσει ενδελεχώς. Δε παίζουμε με τέτοια θέματα. Και ναι, μη βαλεις θερμαντική. 1
Liverpool89 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Τι εχετε παθει ολοι με τα κιλα. Σιγα σιγα ανεβαινει καποιος. Μπορει να περάσουν χρονια. Δεν γίνεται σε ενα εξαμηνο να τρελαθεις στα καθισματα, αρσεις που θελουν καλη μεση και ποδια. Ηρεμηστε λίγο και δωστε βαση στην τεχνικη. Τα κιλα ερχονται απο μονα τους. Να ακουτε το σωμα σας 2
Luciferia Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Την βρήκα την άκρη,το πρόγραμμα μου άλλαξε στο γυμναστήριο...σήμερα ξεκίνησα την 1η προπόνηση όπως την ήθελα...full body Ο γυμναστής ασχολήθηκε,την είχε την όρεξη ή πέτυχα την εξαίρεση ή είδε ότι εγω θέλω όντως να ασχοληθώ. Οπως και να'χει η 1η προπόνηση με άφησε ευχαριστημένη,καταϊδρωμένη αλλά και γεμάτη ενέργεια ταυτόχρονα...Σ/Κ ρεπό και από Δευτέρα πάλι Δευ/Τετ/Παρ θα έχω full body και Τρ/Πεμ Pilates ,καλά είναι νομίζω! 3
jeanthira7 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα και από εμένα, Kinesio tape αρκετό ψάχνω λόγω θέματος που έχω με το πόδι αλλά και ακριβό το βρίσκω και λίγο... Μπορείτε να μου προτείνετε καλό ποιοτικό και οικονομικό ?
mylo Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Αν μαγειρέψω την whey, χάνει τη θρεπτική της αξία;
Demetra_ Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, mylo είπε Αν μαγειρέψω την whey, χάνει τη θρεπτική της αξία; Όχι δεν επηρεάζεται με την αύξηση της θερμοκρασίας 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις