Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, γροσερισοπ είπε

με αυτά που θες 5χ5 ουτε για πλάκα λολ....

καταρχην βάλε εναν εναν στόχους.

εσυ ζητάς να τα κανέις ολα με τη μια ενδυναμωση να καψεις λιπος να χασεις και κιλά. δεν γίνονταυ αυτά..

Στην περίπτωση του και γενικά στους αρχάριους (<1-1.5 χρόνο σοβαρού Lifting) συγχωρούνται πολλά....μπορεί άνετα να αυξήσει δύναμη,μυική μάζα και να χάσει λίπος.Είναι ο πιο αποδοτικός τρόπος? φυσικά όχι αλλά γίνεται.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πραγματικό cutting starting point 1,71@79kg (σταθερά χωρίς carbups , νερά κ ιστορίες)
θα ρίξω 1kg περίπου το μήνα για τους επόμενους 3-4 μήνες κ βλέπουμε 
cuttingstartpoint.jpg.1f0429c71f05bd559d54b22b49e7ba96.jpg

αυτή ειναι όπως ξυπνάω το πρωί σε off μέρα

28235753_10210255473692660_799704008_n.png.0a18945852a5bf32530dfacf181fb55d.png

και μια με φίλτρο για να μη ξεχνάμε την παράδοση :) 

cuttingstarting.jpg.42940cd5b84e1ac19e90f1e55c181612.jpg

Επεξ/σία από Vapir
  • Like 6

Την εταιρεία RDX την γνωρίζει κανείς και αν εχει παραγγείλει καποιος να μας πει γνώμες θελω να παρω καποια γάντια και οι τιμές σχετικά ειναι καλες

5 ώρες πριν, xgol είπε

Συγγνώμη δε θεωρεις πως ειναι λιγο νωρις ακόμη για να κανεις deadlifts, sqats κτλ? Δε θα ταν καλυτερο να κανεις ενα προγραμμα που θα ταν πιο συμβατο με την εμπειρια και τον σωματοτυπο σου?

και η γιαγια σου μπορει να ξεκινησει squats και deadlifts αυτη τη στιγμη. η λογικη του οτι πρεπει να εχεις καποιο επιπεδο εμπειριας, η ευλυγισιας, η ξερωγω τι αλλο, ειναι τελειως αβασιμη. για παραδειγμα, ριξε μια ματια εδω

5 ώρες πριν, Phoenix7 είπε

Την εταιρεία RDX την γνωρίζει κανείς και αν εχει παραγγείλει καποιος να μας πει γνώμες θελω να παρω καποια γάντια και οι τιμές σχετικά ειναι καλες

Ναι εγώ την χρησιμοποιώ και είμαι ευχαριστημένη. Τα παίρνω από τον κύριο μπέη τον εγγλέζικο.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να κανω και γω το δικηγορο του διαβολου. 

Ειναι προτιμότερο ενας αρχάριος να ξεκηνησει με ενα προγραμμα δυναμης να ξερει που βρίσκεται, παρα να παει να κανει μηχανηματα και οτι αλλο απλα βαζοντας ο γυμναστης καποια κιλα.

Αν σηκωνει πχ στα σκουοτ 50 κιλα θα ξεκινησει με 25κιλά, σωστη τεχνική, παρα πολυ φαγητο, τηρήσει εβδομαδας deload και μετα παει παρακατω. Αλλα αυτο το προγραμμα δεν συνδυαζεται μενα τίποτα αλλο, μονο με το φαγητο, υπνο και σωστη τεχνικη.

Εγω ετσι ξεκινησα να κανω γυμναστικη σοβαρη, τωρα ξερω σχεδον αν με παιρνει μετα απο ενα να ανεβασω κιλα.

Υ.Γ: να εχεις και πολυ καλη ψυχολογια οταν κανεις τετοια προγραμματα, γιατι το νευρικό σου συστημα θα ειναι στα κοκκινα

Επεξ/σία από Liverpool89
  • Like 1

Τι λέτε ωρέ στην κοπέλα για προγράμματα δύναμης και φόρτωμα για μέτρηση όσα μπορεί στο squat!

Βρες καλή κυρία έναν γυμναστή που νοιωθεις ότι εμπιστεύεσαι να σου βγάλει πρόγραμμμα αφού σε έχει δει και σε ξέρει .

Δώσε και κανά φράγκο για 4-5 personal να σου μάθει τις πολυαρθρικές.

# Πρόσεχε για να έχεις#

• Like 1

3 λεπτά πριν, TEOKOS είπε

Τι λέτε ωρέ στην κοπέλα για προγράμματα δύναμης και φόρτωμα για μέτρηση όσα μπορεί στο squat!

Βρες καλή κυρία έναν γυμναστή που νοιωθεις ότι εμπιστεύεσαι να σου βγάλει πρόγραμμμα αφού σε έχει δει και σε ξέρει .

Δώσε και κανά φράγκο για 4-5 personal να σου μάθει τις πολυαρθρικές.

# Πρόσεχε για να έχεις#

Αν είχα αγάπη μου για personal δεν θα το συζητούσαμε, άντε μπορεί λίγο 😝

Έκανα μια κουβέντα στο γυμναστήριο σήμερα και θα τα ξαναπούμε Πέμπτη πάλι ώστε να δούμε τι πρόγραμμα θα μου βγάλει για να ακολουθήσω απο'δω και πέρα για να κάνουμε δουλίτσα, το τι και πως θα το μάθω μεθαύριο!

Πάντως το να δοκιμάσω κάτι δε νομίζω να με χαλάσει,εφόσον πάω προσεκτικά,έτσι δεν είναι? 

Καλησπέρα...θα χρειαστώ βοήθεια..

το καλοκαιρι(σεπτεμβριο) προκειται να τρεξω τεστ αριελ για την διαιτησια γ κατηγοριας...

υπαρχει καποιος να μου πει περιπου τι πρεπει να κανω?για να καταφερω να βγαλω το τεστ?απο το σαιτ της επο δεν καταλαβα πολλα...απο συναδελφους επισης το ιδιο!

Ειμαι σε αρχαριο σταδιο 1.80 78-80 κιλα περιπου...απο που να αρχισω?Χρημα για περσοναλ δεν υπαρχει...

εχει ιδεα κανεις?καποια γνωμη?προλαβαινω εως σεπτεμβριο?

ευχαριστω

10 ώρες πριν, Luciferia είπε

Αν είχα αγάπη μου για personal δεν θα το συζητούσαμε, άντε μπορεί λίγο 😝

Έκανα μια κουβέντα στο γυμναστήριο σήμερα και θα τα ξαναπούμε Πέμπτη πάλι ώστε να δούμε τι πρόγραμμα θα μου βγάλει για να ακολουθήσω απο'δω και πέρα για να κάνουμε δουλίτσα, το τι και πως θα το μάθω μεθαύριο!

Πάντως το να δοκιμάσω κάτι δε νομίζω να με χαλάσει,εφόσον πάω προσεκτικά,έτσι δεν είναι? 

ΑΝ ο trainer είναι σωστός επαγγελματίας, θα είναι μια ελάχιστη επένδυση που θα σου προσφέρει πολλά .

4-5 μαθήματα για να μάθεις τις 4 βασικές πολυαρθρικές ασκήσεις, θα σου κοστίσουν όσο ένα φτηνό ζευγάρι αθλητικά παπούτσια.

Αξίζει για να κάνεις μια σωστή αρχή από το να ψάχνεσαι ανάμεσα σε άπειρες συμβουλές από εδώ και από εκεί και στα χιλιάδες βιντεάκια στο YouTube 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, TEOKOS είπε

ΑΝ ο trainer είναι σωστός επαγγελματίας, θα είναι μια ελάχιστη επένδυση που θα σου προσφέρει πολλά .

4-5 μαθήματα για να μάθεις τις 4 βασικές πολυαρθρικές ασκήσεις, θα σου κοστίσουν όσο ένα φτηνό ζευγάρι αθλητικά παπούτσια.

Αξίζει για να κάνεις μια σωστή αρχή από το να ψάχνεσαι ανάμεσα σε άπειρες συμβουλές από εδώ και από εκεί και στα χιλιάδες βιντεάκια στο YouTube 

Δεν διαφωνώ καθόλου σε αυτό που λες,απλά όταν είσαι χωρίς δουλειά και αυτό που κάνω τώρα το κόβω από αλλού για να το κάνω είναι κάπως.

επιπλέον εδω που μένω δεν έχω επιλογές,ούτε σε γυμναστήρια αλλά ούτε και σε άτομα που ασχολούνται...και αυτό το γυμναστήριο που βρήκα,πάλι καλά να λέμε..πχ το κοντινότερο αλυσίδα γυμναστήριο απέχει από εμένα 25χλμ!!!!

τέσπα,θα μιλήσω περαιτέρω με το γυμναστή και θα δω..θα του αναφέρω και για τις πολυαρθρικές (έχω διαβάσει για αυτές) και θα δούμε,ίσως του αναφέρω και για personal..για να κάνεις πάντως TRX μαζί του παίρνει 5 €!

Επεξ/σία από Luciferia
  • Like 1

12 ώρες πριν, Spect~ είπε

Αν μας ελεγες και τι εξετασεις ειναι αυτες (εννοω τι πρεπει να κανεις)

εγραψα αριελ τεστ :P ειναι 40χ75μ σε συγκεκριμενο χρονο

• Moderators

Ναι και με ψάξιμο δεν βρήκα τίποτα περα από την γοργόνα. Ποιος είναι αυτός ο χρόνος; μπορείς να τα καταφέρεις και θες κατά κύριο λόγο διάλειμματικη προπόνηση 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...