Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, stormrain είπε

Goblet Squats. 

Δεν την μπορω με καμια δυναμη αυτην την ασκηση και στο τελος καταληγω να την κανω λαθος και να με σκιζουν τα γονατα μου. Η μια λυση ειναι να λιωσω να την κανω σωστα. Η αλλη λυση ειναι καποια εναλλακτικη της. Εχετε καποια να προτεινετε?

Low-bar squats!!

Το βαρος πεφτει στους γλουτους και ετσι τα γονατα δεν επηρεαζονται τοσο (πρεπει να νιωσεις το βαρος στα οπισθια, αλλιως μαλλον κατι κανεις λαθος). Δες: The Role of Low-Bar Squats in ACL Reconstruction Rehab

How to:

Επεξ/σία από tr3quart1sta
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

22 λεπτά πριν, stormrain είπε

Goblet Squats. 

Δεν την μπορω με καμια δυναμη αυτην την ασκηση και στο τελος καταληγω να την κανω λαθος και να με σκιζουν τα γονατα μου. Η μια λυση ειναι να λιωσω να την κανω σωστα. Η αλλη λυση ειναι καποια εναλλακτικη της. Εχετε καποια να προτεινετε?

Mαργαριτα το εχουν βαλει αυτο στη Γλυφαδα? Απο τοτε που το εβαλαν στο κεντρο το εχω λιωσει μιλαμε. Και φαινεται να κανει δουλεια διχως να πονανε τα γονατα.

φ

Για να βελτιώσεις την τεχνική σου στη συγκεκριμένη άσκηση, μείωσε κιλά και βάλε βιντεάκια στο youtube για να μελετήσεις την τεχνική της άσκησης

• Like 1

• Moderators

Thanks guys θα μελετησω το αρθρο και θα κοιταξω και την τεχνικη. Απαισια ασκηση παντως, η μονη που δε χωνευω :P 

2 ώρες πριν, xgol είπε

2018 έχουμε, ακόμα συζητάμε για το θερμιδικό ισοζύγιο? Εδώ θα μου πείτε έχουμε ακόμα απορίες για το αν πρέπει να εμβολιαζόμαστε και για το σχήμα της γης!

Επειδή όμως έχουν γραφτεί εντελώς ανυπόστατα και αντιεπιστημονικά πράγματα, καλό θα ήταν να μην αναρτώνται τέτοιοι "οδηγοί".

Μετά την επισήμανση μου ο poulinos επεξεργάστηκε κάπως το θρεντ. 

• Like 1

1 ώρα πριν, stormrain είπε

Goblet Squats. 

Mαργαριτα το εχουν βαλει αυτο στη Γλυφαδα? Απο τοτε που το εβαλαν στο κεντρο το εχω λιωσει μιλαμε. Και φαινεται να κανει δουλεια διχως να πονανε τα γονατα.

φ

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, wizzy είπε

Αρχίζω να κάνω δεύτερες σκέψεις για τη συμμετοχή στον αγώνα ομαδικού τριάθλου σε (περίπου) ένα μήνα από σήμερα...

Οι προπονήσεις δεν πάνε καλά - βασικά δεν προλαβαίνω να ολοκληρώνω τον όγκο/αριθμό προπονήσεων που απαιτείται για σκοπούς προετοιμασίας - με αποτέλεσμα να έχω μείνει αρκετά πίσω. Από τη μία σκέφτομαι να "ρίξω" τον αριθμό προπονήσεων από 3/εβδομάδα σε 2/εβδομάδα, από την άλλη σκέφτομαι ότι εάν το κάνω ίσως η προετοιμασία να είναι ανεπαρκής, μετά σκέφτομαι ότι δεν είμαι αθλητής και "κατεβαίνω" στον αγώνα για το χαβαλέ με τους φίλους που θα συμμετάσχουμε - άρα γιατί να αγχώνομαι που δεν "βγαίνει" το πρόγραμμα των προπονήσεων και τέλος σκέφτομαι να τα παρατήσω και στα @@ μου..

Πάρτο αλλιώς . Η καλύτερη προπόνηση είναι ένας αγώνας. Μάζευε εμπειρίες...

(Εκτός αν φοβάσαι μην κρεμάσεις την ομάδα)

1 ώρα πριν, stormrain είπε

Goblet Squats. 

Δεν την μπορω με καμια δυναμη αυτην την ασκηση και στο τελος καταληγω να την κανω λαθος και να με σκιζουν τα γονατα μου. Η μια λυση ειναι να λιωσω να την κανω σωστα. Η αλλη λυση ειναι καποια εναλλακτικη της. Εχετε καποια να προτείνετε

Μια από τα ίδια με τα γόνατα. Εναλλακτική του goblet 

Επεξ/σία από TEOKOS
  • Thanks 1

Στις 14/02/2018 στις 10:07 ΠΜ, st2 είπε

wizzy μην τα παρατας!!!

κάνε όση προπονηση μπορείς και κατεβείτε με την παρεα σου

σε αντιστοιχη περιπτωση κατεβηκα με παρεα σε αγωνα 3αθλο ομαδικό επειδη το ενα το παιδι εκανε πυρετό τον αναπληρωσα (δηλαδή εντελως απροπονητος) η παρεα ειχε και ατομικές συμμετοχες

οι "επαγγελματίες" θα ξεφύγουν μπροστά , αστους αυτούς μετά είναι ο εαυτός σου και το τερμα!!!

ο χρόνος δεν εχει καμία 

το καλαμπούρι , το γελιο και η ικανοποιήση του τερματισμού ειναι ότι καλύτερο!!!

Man, sorry, τώρα είδα το post σου, για κάποιο λόγο η σελίδα με πήγε κατευθείαν στο post του Φώτη.

Σε ευχαριστώ για την υποστήριξη, όπως είπα θα δω τι θα κάνω. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα, θα δείξει καλύτερα.

19 ώρες πριν, Spect~ είπε

Γουζι εγώ θα σου έλεγα να πας. Θα δώσεις το 100% της φυσικής κατάστασης που έχεις τώρα. Πας για το χαβαλέ έτσι και αλλιώς, εκτός αν είχατε βλέψεις για το βάθρο

Βλέψεις για βάθρο δεν είχαμε ούτε την προηγούμενη φορά, αλλά τελικά ήρθαμε δεύτεροι ανταγωνιζόμενοι 18χρονους αθλητές... ΟΚ, δεν λέω ότι πάμε για βάθρο αυτή τη φορά, αλλά όπως και να το κάνεις, θα ήταν μια ανταπόδοση των κόπων μας.

17 ώρες πριν, Demetra_ είπε

Wizzy, μην τα παρατάς. Η συμμετοχή σε ένα αγώνισμα σε ερασιτεχνικό επίπεδο είναι για τη ψυχολογική σου τόνωση και την ευχαρίστηση που σου προσφέρει. Το αποτέλεσμα είναι η ευδαιμονία που σου προσφέρει και όχι η σειρά κατάταξης. Μην τα παρατήσεις κατ' εμε, αλλά κατέβα, δώσε το Μαξ των δυνάμεων σου και απολαύστε το εσύ και το παρεάκι!

Ψυχολογική τόνωση... Καλό ακούγεται! Θα δείξει, θα δείξει.:)

19 ώρες πριν, xgol είπε

2018 έχουμε, ακόμα συζητάμε για το θερμιδικό ισοζύγιο? Εδώ θα μου πείτε έχουμε ακόμα απορίες για το αν πρέπει να εμβολιαζόμαστε και για το σχήμα της γης!

Επειδή όμως έχουν γραφτεί εντελώς ανυπόστατα και αντιεπιστημονικά πράγματα, καλό θα ήταν να μην αναρτώνται τέτοιοι "οδηγοί".

Θες να μας πεις ποια είναι αυτά τα ανυπόστατα κι αντιεπιστημονικά πράγματα; Όχι τίποτα άλλο δηλαδή, απλώς να μάθουμε κι εμείς οι ανυπόστατοι κι αντιεπιστημονικοί που καθόμαστε και γράφουμε ανυπόστατους κι αντιεπιστημονικούς οδηγούς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να μήν ανοίγω καινούργιο thread, μιά ερώτηση παιδιά

Χρησιμοποιούσα για το σπίτι εδώ και καιρό ενά σετ πλαστικούς αλτήρες/βαράκια γύρώ στα (10kgx2) που είχα πάρει σχετικά φθηνά από Jumbo. Λόγω μετακόμισης τ' άφησα σε φίλο.

Κοιτάω τώρα να τ' αντικαταστήσω. Αξίζει να πάω για κάτι καλύτερο η απλά να πάρω πάλι τα ίδια;

Επεξ/σία από wakabanka

Σας έλειψα?  παίζει να έχει περάσει και χρόνος <3 . Δεν έχω σταματήσει, το αντίθετο,76kg είμαι αυτή την περίοδο λογικά γύρω στο 15%...ίσως κατέβω στα ~72 για να δω 6pack αν και δεν με καίει ιδιαίτερα.

Untitηηηηηηηηled.jpg

• Like 3
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, wizzy είπε

Man, sorry, τώρα είδα το post σου, για κάποιο λόγο η σελίδα με πήγε κατευθείαν στο post του Φώτη.

Σε ευχαριστώ για την υποστήριξη, όπως είπα θα δω τι θα κάνω. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα, θα δείξει καλύτερα.

Βλέψεις για βάθρο δεν είχαμε ούτε την προηγούμενη φορά, αλλά τελικά ήρθαμε δεύτεροι ανταγωνιζόμενοι 18χρονους αθλητές... ΟΚ, δεν λέω ότι πάμε για βάθρο αυτή τη φορά, αλλά όπως και να το κάνεις, θα ήταν μια ανταπόδοση των κόπων μας.

Ψυχολογική τόνωση... Καλό ακούγεται! Θα δείξει, θα δείξει.:)

Θες να μας πεις ποια είναι αυτά τα ανυπόστατα κι αντιεπιστημονικά πράγματα; Όχι τίποτα άλλο δηλαδή, απλώς να μάθουμε κι εμείς οι ανυπόστατοι κι αντιεπιστημονικοί που καθόμαστε και γράφουμε ανυπόστατους κι αντιεπιστημονικούς οδηγούς.

Αν με πληρωσεις, σαφώς - αν και ενας διατροφολογος θα ηταν πιο καταλληλος. Το πως ο οργανισμος διαχειριζεται τους υδατανθρακες, τα λιπιδια και τις πρωτεΐνες είναι γνώσεις βιοχημειας και φυσιολογιας προπτυχιακου επιπεδου. Το αν ισχυει το θερμιδικο ισοζυγιο, η αναλογία των θρεπτικων συστατικών, το bmi, ο δείκτης μάζας σωματος και άλλα, εχει κριθει προ πολλου - είναι εργαλεία που χρησιμοποιουνται απο τη γέννηση ενος παιδιού και εφ ορου ζωής. 

Τελος το οφτοπικ απο μενα.

Επεξ/σία από xgol

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρεαλιστικα, η μονη περιπτωση να καταφερω να συνεχισω την γυμναστικη Μαιο-Σεπτεμβριο ειναι στο σπιτι.

Εχω ηδη μονοζυγο, υπολογισα γυρω στα 140 ευρω κοστος για βαρη, αλτηρες και μια μπαρα, ισως ομως χρειαστω και ενα παγκο.Νομιζω θα μαι οκ.

Δεν θα ναι σαν το γυμναστηριο αλλα με ελαχιστο χρονο στην διαθεση μου κατι ειναι και αυτο.

Θελω μεσα στους επομενους 2-3 μηνες να χασω 4 κιλα, ξεκινησα 79.60 πριν μια βδομαδα.

Εβαλα 3 φορες την εβδομαδα HIIT στο προγραμμα, μειωσα αρκετα τον υδατανθρακα το βραδυ

Ζυγιζομαι καθε πρωι και με καποιες αυξομειωσεις σημερα εφτασα τα 79.10.

Μισο κιλο την εβδομαδα ειναι νορμαλ?Με αυτο το ρυθμο θα εχω χασει 2 κιλα το μηνα η οσο περναει ο καιρος πεφτει ο ρυθμος?

Επεξ/σία από 4saken

4 σερι προπονήσεις κικ. Τα καλαμια πρησμένα, ο αστράγαλος πονάει, το γονατο ποναει, η λεκάνη πονάει, οι γαμπες πονάνε. 

7 λεπτά πριν, παπι είπε

4 σερι προπονήσεις κικ. Τα καλαμια πρησμένα, ο αστράγαλος πονάει, το γονατο ποναει, η λεκάνη πονάει, οι γαμπες πονάνε. 

κάνε παγωμένο μπάνιο και θα σου περάσουν όλα

7 ώρες πριν, παπι είπε

Χα χα για πες εντυπώσεις ! Μπορείς να πας και βάρη που έλεγες;

Πάρτο πιο χαλαρά για να μην τα παρατήσεις στο τέλος !

Στις 15/2/2018 στις 3:04 ΜΜ, wakabanka είπε

Για να μήν ανοίγω καινούργιο thread, μιά ερώτηση παιδιά

Χρησιμοποιούσα για το σπίτι εδώ και καιρό ενά σετ πλαστικούς αλτήρες/βαράκια γύρώ στα (10kgx2) που είχα πάρει σχετικά φθηνά από Jumbo. Λόγω μετακόμισης τ' άφησα σε φίλο.

Κοιτάω τώρα να τ' αντικαταστήσω. Αξίζει να πάω για κάτι καλύτερο η απλά να πάρω πάλι τα ίδια;

Δώσε λεφτά να πάρεις κανονικούς αλτήρες για να μπορείς να προσθέτεις -αφαιρείς κιλά ,ώστε να χρησιμοποιούνται σε πολλαπλές ασκήσεις

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...