Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, Lelouch είπε

Από ποτά τι προτείνετε; Έχω διαβάσω ότι χειρότερη είναι η μπύρα. Το ουίσκι και το κρασί είναι καλύτερα λέτε;

Το κόκκινο κρασί είναι μάλλον προτιμώτερο (γύρω στις 170-230 θερμίδες το ποτήρι + θετικές επιδράσεις από αντιοξειδωτικές πολυφαινόλες: φλαβονοειδή και μη-φλαβονοειδή, πχ ρεσβαρατρόλη)

Προσωπικά δεν μπορώ καθόλου ουίσκι, βότκες κτλ...κινούμαι αποκλειστικά μεταξύ κρασιού, ρακής/τσικουδιάς και ούζου, με σαφή προτίμηση στο κρασί (κόκκινο/ροζέ ξηρό)...

Επεξ/σία από vgiozo
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όπως υποσχέθηκα στο Χρήστο πριν λίγες μέρες, ανέβασα άρθρο σχετικά με την ορμονική προσέγγιση της διατροφής καθώς και τι ακριβώς είναι η υγιεινή διατροφή. Στα guides βρίσκεται.

Poulinos, όποτε μπορείς κλείδωσε το guides ξανά. Ευχαριστώ.

• Like 1

Θεωρω μεγαλο fail το κομματι των οδηγων. 

Εμπλεκονται τα παντα ολα, διατροφολογια, βιολογια, χημεια, βιοχημεια, φυσιολογια, μικροβιολογια....

Δε γινεται να ονομαζεις οδηγο κατι που δε γραφεται απο επιστημονα του ειδους!! Οοοοσο κι αν εχει διαβασει. 

Ο "οδηγος" εχει αλλη βαρυτητα ειναι de facto σωστος. Ειναι οδηγος, τον ακολουθεις. 

Κι εγω διαβασα και ειδα αυθαιρετα γενικευμενες απλουστευσεις (στο μικρο αυτο κομματι των γνωσεων που εχω) και συμπερασματα τα οποια θα μπορουσαν να δημιουργησουν προβληματα υγειας σε αναγνωστες που θα τα ακολουθησουν άκριτα.

Θεωρω πως ως minimum μετρο αξιοπιστιας θα επρεπε ο,τι post ανεβαινει εκει να εχει πηγές, references, ωστε ο ενδιαφερομενος να μπορει να δει την ακριβη ερευνα στην οποια αναφερονται τα αρθρα.

Αλλιως ας ονομαστει το τοπικ "αρθρα-ιδεες" ξερω γω.

• Like 6

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, yannis27gr είπε

Όπως υποσχέθηκα στο Χρήστο πριν λίγες μέρες, ανέβασα άρθρο σχετικά με την ορμονική προσέγγιση της διατροφής καθώς και τι ακριβώς είναι η υγιεινή διατροφή. Στα guides βρίσκεται.

Poulinos, όποτε μπορείς κλείδωσε το guides ξανά. Ευχαριστώ.

Ωραίος Γιάννο, χαράς το κουράγιο σου.

Αν μη τι άλλο διαβάζοντας κανείς τo άρθρο σου μπαίνει στο τρυπάκι να ψαχτεί 

Επεξ/σία από TEOKOS
  • Like 1

Αρχίζω να κάνω δεύτερες σκέψεις για τη συμμετοχή στον αγώνα ομαδικού τριάθλου σε (περίπου) ένα μήνα από σήμερα...

Οι προπονήσεις δεν πάνε καλά - βασικά δεν προλαβαίνω να ολοκληρώνω τον όγκο/αριθμό προπονήσεων που απαιτείται για σκοπούς προετοιμασίας - με αποτέλεσμα να έχω μείνει αρκετά πίσω. Από τη μία σκέφτομαι να "ρίξω" τον αριθμό προπονήσεων από 3/εβδομάδα σε 2/εβδομάδα, από την άλλη σκέφτομαι ότι εάν το κάνω ίσως η προετοιμασία να είναι ανεπαρκής, μετά σκέφτομαι ότι δεν είμαι αθλητής και "κατεβαίνω" στον αγώνα για το χαβαλέ με τους φίλους που θα συμμετάσχουμε - άρα γιατί να αγχώνομαι που δεν "βγαίνει" το πρόγραμμα των προπονήσεων και τέλος σκέφτομαι να τα παρατήσω και στα @@ μου..

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

wizzy μην τα παρατας!!!

κάνε όση προπονηση μπορείς και κατεβείτε με την παρεα σου

σε αντιστοιχη περιπτωση κατεβηκα με παρεα σε αγωνα 3αθλο ομαδικό
επειδη το ενα το παιδι εκανε πυρετό τον αναπληρωσα (δηλαδή εντελως απροπονητος)

η παρεα ειχε και ατομικές συμμετοχες

οι "επαγγελματίες" θα ξεφύγουν μπροστά , αστους αυτούς
μετά είναι ο εαυτός σου και το τερμα!!!

ο χρόνος δεν εχει καμία 

το καλαμπούρι , το γελιο και η ικανοποιήση του τερματισμού ειναι ότι καλύτερο!!!

Επεξ/σία από st2

1 ώρα πριν, wizzy είπε

Αρχίζω να κάνω δεύτερες σκέψεις για τη συμμετοχή στον αγώνα ομαδικού τριάθλου σε (περίπου) ένα μήνα από σήμερα...

Οι προπονήσεις δεν πάνε καλά - βασικά δεν προλαβαίνω να ολοκληρώνω τον όγκο/αριθμό προπονήσεων που απαιτείται για σκοπούς προετοιμασίας - με αποτέλεσμα να έχω μείνει αρκετά πίσω. Από τη μία σκέφτομαι να "ρίξω" τον αριθμό προπονήσεων από 3/εβδομάδα σε 2/εβδομάδα, από την άλλη σκέφτομαι ότι εάν το κάνω ίσως η προετοιμασία να είναι ανεπαρκής, μετά σκέφτομαι ότι δεν είμαι αθλητής και "κατεβαίνω" στον αγώνα για το χαβαλέ με τους φίλους που θα συμμετάσχουμε - άρα γιατί να αγχώνομαι που δεν "βγαίνει" το πρόγραμμα των προπονήσεων και τέλος σκέφτομαι να τα παρατήσω και στα @@ μου..

Wizzy ειναι λιγο 2 φορες την βδομαδα προπονηση για κατι που θες να κανεις με αξιωσεις .

Καταλαβαινω πως δεν πας για πρωτια  και ειναι περιστασιακη η ενασχοληση σου με το τριαθλο απλα ειμαι της αποψης πως αν θες να κανεις κατι καντο καλα ,δωσε τα παντα , "μαξαρετο " αλλιως μην το κανεις καθολου .

• Like 1

Φώτη, σε ευχαριστώ για το σχόλιο.

Να σημειώσω ότι προπονούμαι (τρόπος του λέγειν :)) μόνο για το ποδηλατικό μέρος του τριάθλου, όχι και για τα τρία αθλήματα. Θα δω τι θα κάνω. Δεν είμαι άνθρωπος που τα παρατάει στην πρώτη δυσκολία αλλά ταυτόχρονα όταν καταπιάνομαι με κάτι θέλω να το κάνω όσο καλύτερα μπορώ - κι αν κρίνω ότι δεν μπορώ, το αφήνω. Είμαι στο μεταίχμιο αυτή τη στιγμή. Θα δούμε...

• Like 2

2018 έχουμε, ακόμα συζητάμε για το θερμιδικό ισοζύγιο? Εδώ θα μου πείτε έχουμε ακόμα απορίες για το αν πρέπει να εμβολιαζόμαστε και για το σχήμα της γης!

Επειδή όμως έχουν γραφτεί εντελώς ανυπόστατα και αντιεπιστημονικά πράγματα, καλό θα ήταν να μην αναρτώνται τέτοιοι "οδηγοί".

• Like 2

• Moderators

Γουζι εγώ θα σου έλεγα να πας. Θα δώσεις το 100% της φυσικής κατάστασης που έχεις τώρα. Πας για το χαβαλέ έτσι και αλλιώς, εκτός αν είχατε βλέψεις για το βάθρο

• Thanks 1

• Moderators

Goblet Squats. 

Δεν την μπορω με καμια δυναμη αυτην την ασκηση και στο τελος καταληγω να την κανω λαθος και να με σκιζουν τα γονατα μου. Η μια λυση ειναι να λιωσω να την κανω σωστα. Η αλλη λυση ειναι καποια εναλλακτικη της. Εχετε καποια να προτεινετε?

Mαργαριτα το εχουν βαλει αυτο στη Γλυφαδα? Απο τοτε που το εβαλαν στο κεντρο το εχω λιωσει μιλαμε. Και φαινεται να κανει δουλεια διχως να πονανε τα γονατα.

φ

7 ώρες πριν, wizzy είπε

Φώτη, σε ευχαριστώ για το σχόλιο.

Να σημειώσω ότι προπονούμαι (τρόπος του λέγειν :)) μόνο για το ποδηλατικό μέρος του τριάθλου, όχι και για τα τρία αθλήματα. Θα δω τι θα κάνω. Δεν είμαι άνθρωπος που τα παρατάει στην πρώτη δυσκολία αλλά ταυτόχρονα όταν καταπιάνομαι με κάτι θέλω να το κάνω όσο καλύτερα μπορώ - κι αν κρίνω ότι δεν μπορώ, το αφήνω. Είμαι στο μεταίχμιο αυτή τη στιγμή. Θα δούμε...

Wizzy, μην τα παρατάς. Η συμμετοχή σε ένα αγώνισμα σε ερασιτεχνικό επίπεδο είναι για τη ψυχολογική σου τόνωση και την ευχαρίστηση που σου προσφέρει. Το αποτέλεσμα είναι η ευδαιμονία που σου προσφέρει και όχι η σειρά κατάταξης. Μην τα παρατήσεις κατ' εμε, αλλά κατέβα, δώσε το Μαξ των δυνάμεων σου και απολαύστε το εσύ και το παρεάκι!

• Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...