poulinos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 23 hours ago, Fotis13 said: Συμφωνω σε αυτο , Περα απο καποιους βασικους κανονες εχει να κανει με τον καθε οργανισμο ξεχωριστα και τις ιδιομορφιες που παρουσιαζει .Εγω σε πολυ απαιτητικες συνθηκες για τον ανθρωπινο οργανισμο χρειαζομαι πολλες θερμιδες για να" boostaro " οταν αλλοι με το ζορι τρωνε . αυτο το ειδα στα πυρηναια.αλλοι ετρωγαν ουτε 400 θερμιδες για πρωινο και δεν εχασαν ουτε 1 κιλο και εγω εφυγα με -4 kg και με πρωινα μερικες φορες της ταξης 1200+ θερμιδων. 7 hours ago, webparts said: Για πες παραπανω,γιατι η κοπελα μου που ειναι φουλ φιτνες με βαζει και τρωω ολο υγειας αντι για κανονικες.. οπως λεει η λεξη ΣΟΚΟΛΑΤΑ υγειας.οτι εχει παραπανω κακαο δεν σημαινει οτι δεν ειναι σοκολατα.ακομα και θερμιδικα η διαφορα σοκολατας υγειας με γαλακτος ειναι τιποτα. 1
Liverpool89 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, yannis27gr είπε Πολύ βιαστικά διαβάζεις τα μνμ του, σαν τον ντεκερ και συ. Όχι και αναρχία στη διατροφή μου, ακριβώς το ανάποδο ισχύει. Αυστηροτητα και πειθαρχία στρατιωτικη. Low carb διατροφή ακολουθώ, στα όρια κέτωσης. Σε αυτή τη διατροφή οι υδατανθρακες είναι ο διάολος και τα λιπαρά ο φίλος μας. Κι έχω γράψει δεκάδες φορές ότι μια διατροφή μπορεί να έχει μαγικά αποτελέσματα στον ένα, απογοητευτικά στον άλλο. Ψάξου λίγο, το ζήτημα της διατροφής είναι εξαιρετικά σύνθετο. Και μη βλέπεις μόνο τα μακροσυστατικά. Υπάρχουν και τα μικροσυστατικά καθώς επίσης και την επίδραση που έχουν στην πανίδα στο στομαχιού σου (microbiome) που είναι και το πιο σημαντικό κομμάτι για τη συνολική σου υγεία. Για περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν δεκάδες βίντεο και άρθρα αλλά προτείνω να ξεκινάτε από επίσημες πηγές. Ζούμε στην εποχή του διαδικτύου και της δωρεάν πληροφορίας. Οπότε, το coursera είναι μια καλή αρχή: https://www.coursera.org/learn/microbiome Πολύ απλό είναι. Την άλλη φορά που θα πας Σ/Μ πάρε μια κλασσική γάλακτος και μια υγείας, γύρισε τες ανάποδα και δες τις ταμπέλες με τις διατροφικές πληροφορίες και σύγκρινε τα ποσά ζάχαρης στα 100γρ. Θα εκπλαγείς με την ομοιότητα Διαβαζω πολυ καλα τα μυνηματα γιαννη. Δεν λεω κατι εξωπραγματικο. Αλλα αλλο να λες κανω κετονικη διαιτα και τρωω λιγους υδατάνθρακες και φυσικα τροφες με υψηλα λιπαρα. Ομως στον άλλον αυτο δεν το εξηγεις του λες, παρε γιαουρτι με πληρες λιπαρα, θα το δεις στην πορεια αν σε βοηθαει. Παλι θα το πω αν ειναι ετσι γιατι να φαω στηθος κοτοπουλο που δεν εχει λιπος και ειναι πιο ακριβό, αντι να παρω μπουτι και φτερουγες κοτοπουλο που εχει λιπος και φυσικα μιση τιμη. Η διατροφη ξερω οτι δεν ειναι απλο θεμα, αλλα απο τα απλα πρεπει να ξεκιναει κατι, ειδικα καποιος που θελει να χασει κιλα. Καποιος αρχαριος σαν και εμενα που κανει γυμναστικη 3+χρονια δεν νομιζω να δει τεραστια διαφορα στα μικροσυστατικα μια τροφης και σε αυτα που θα κανουν κακο στο στομαχι μου. Αυτο δεν περιμενω να το κανει καποιος που ξεκινάει το τζιμ τωρα και νομιζει οτι μεσα σε ενα εξαμηνο θα γινει ντουκι. Ενω καποιος σαν το φωτη, μαους θα προσεξει τι θα φαει πως θα το φαει και ποιους μηνες θα κοψει. Εχουν φτασει το σωμα τους σε ενα σημειο που τωρα μπορούν να καταλαβουν τι πρεπει να του δωσουν. Ενας σαν κι εμενα ακομα βλεπει πως αναπτύσσεται. Ενα ακομα στον παραπανω φιλο που θελει να χασει κιλα θα του προτεινες να φαει ταχινι και φυστικοβουτυρο; φυσικες τροφες, με καλο ποσοστο πρωτεινης. Δεν εχουν πολλους υδατάνθρακες, μονο ανεβασμενα γρ λιπαρων. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2018 από Liverpool89
margaritagr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καντε μια χαρη στον εαυτο σας και φατε υγιεινα και ισορροπημενα. Μακρια από μοδες και "τάσεις". Παντα βλεπεις τι δουλευει σε σενα αλλα υπαρχουν αρχες που ακολουθουνται 30 χρονια οπως ελεγε κι ο Μαους. Για να καταλαβετε εμεις στη Χημεια Τροφιμων που μας ενδιαφερει η ΑΣΦΑΛΕΙΑ κοιταμε να μην εχουμε κετονες. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2018 από margaritagr 2 1
παπι Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 12 ώρες πριν, TEOKOS είπε Κάτσε πρώτα να καταφέρεις να βγάζεις 4 κανονικές προπονήσεις boxing την έβδομαδα και άμα το έχεις άνετα βάζεις και τα βάρη στο παιχνίδι Ποσο λες να μου παρει για να συνηθισω. Θα πηγαινα και σημερα (3 σερι) αλλα δεν πηγα επειδη αυριο εχω και τις δυο δουλειες και ειναι ρισκο. @Spect~ Απο τοτε που διαβασα σε αυτο το θεμα, κατι για deadlift, απο τοτε οτι και να σηκωσω, το κανω οπως τα deadlift (με τα ποδια)
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, παπι είπε Ποσο λες να μου παρει για να συνηθισω. Θα πηγαινα και σημερα (3 σερι) αλλα δεν πηγα επειδη αυριο εχω και τις δυο δουλειες και ειναι ρισκο. @Spect~ Απο τοτε που διαβασα σε αυτο το θεμα, κατι για deadlift, απο τοτε οτι και να σηκωσω, το κανω οπως τα deadlift (με τα ποδια) Πολλοι τραυματισμοί προέρχονται εκτός ασκήσεων ακριβώς γιατί τότε δεν δίνουμε βάση και πάμε όπως να ναι τεχνικά.
yannis27gr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Μαργαρίτα, εσάς στη Χημεία Τροφίμων που σας είπαν να μένετε μακριά από τις κετόνες για θεματα ασφαλείας, σας είπαν ότι η κετογονική διατροφή χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της επιληψίας στα παιδιά; Ότι εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι έχουν δει τεράστια βελτίωση στη ζωή τους ακολουθώντας Atkins; (η οποία διατροφή υπάρχει εδώ και 40 χρόνια, γιατί υπονόησες ότι είναι μόδα το low carb). Το αν κάτι είναι ασφαλές ή όχι κρίνεται, σε κάποιο βαθμό, από το άτομο, τις ιδιαιτερότητες, τη χρονική στιγμή, κτλ (π.χ. η πιο συνηθισμένη μορφή δηλητηρίασης στους μαραθωνίους είναι πλέον η υπερβολική κατανάλωση νερού επειδή ο κόσμος νομίζει ότι κινδυνεύει με αφυδάτωση και πίνει συνέχεια πετυχαίνοντας το ανάποδο αποτέλεσμα). Μια που φαντάζομαι ετοιμάζεσαι να κάνεις καριέρα στο χώρο αυτό, μείνε σε παρακαλώ μακριά από τσιτάτα και ταμπέλες. Φιλική πάντα η συμβουλή, καθώς μου είσαι συμπαθής φορουμική φυσιογνωμία. Χρήστο, το τι θα πρότεινα σε κάποιον που θέλει να χάσει κιλά ή θέλει να ακολουθεί υγιεινή διατροφή θα το αναπτύξω εκτενώς λίαν συντόμως. 2
Fotis13 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 4 ώρες πριν, yannis27gr είπε Μαργαρίτα, εσάς στη Χημεία Τροφίμων που σας είπαν να μένετε μακριά από τις κετόνες για θεματα ασφαλείας, σας είπαν ότι η κετογονική διατροφή χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της επιληψίας στα παιδιά; Ότι εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι έχουν δει τεράστια βελτίωση στη ζωή τους ακολουθώντας Atkins; (η οποία διατροφή υπάρχει εδώ και 40 χρόνια, γιατί υπονόησες ότι είναι μόδα το low carb). Το αν κάτι είναι ασφαλές ή όχι κρίνεται, σε κάποιο βαθμό, από το άτομο, τις ιδιαιτερότητες, τη χρονική στιγμή, κτλ (π.χ. η πιο συνηθισμένη μορφή δηλητηρίασης στους μαραθωνίους είναι πλέον η υπερβολική κατανάλωση νερού επειδή ο κόσμος νομίζει ότι κινδυνεύει με αφυδάτωση και πίνει συνέχεια πετυχαίνοντας το ανάποδο αποτέλεσμα). Μια που φαντάζομαι ετοιμάζεσαι να κάνεις καριέρα στο χώρο αυτό, μείνε σε παρακαλώ μακριά από τσιτάτα και ταμπέλες. Φιλική πάντα η συμβουλή, καθώς μου είσαι συμπαθής φορουμική φυσιογνωμία. Χρήστο, το τι θα πρότεινα σε κάποιον που θέλει να χάσει κιλά ή θέλει να ακολουθεί υγιεινή διατροφή θα το αναπτύξω εκτενώς λίαν συντόμως. Γιαννη εισαι fashion victim ! 2
3DJIN Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Στις 2/8/2018 στις 9:40 ΠΜ, poulinos είπε αυτο το ειδα στα πυρηναια.αλλοι ετρωγαν ουτε 400 θερμιδες για πρωινο και δεν εχασαν ουτε 1 κιλο και εγω εφυγα με -4 kg και με πρωινα μερικες φορες της ταξης 1200+ θερμιδων. οπως λεει η λεξη ΣΟΚΟΛΑΤΑ υγειας.οτι εχει παραπανω κακαο δεν σημαινει οτι δεν ειναι σοκολατα.ακομα και θερμιδικα η διαφορα σοκολατας υγειας με γαλακτος ειναι τιποτα. η υγειας ειναι η κανονικη σοκολατα,οι "αλλες" ειναι προιοντα σοκολατας και μια που ξεκινησα εχουμε υγειας και γαλακτος και λευκη που δεν ειναι σοκολατα αλλα προιον σοκολατας (παρολο που την αναφερουν ως κουβερτουρα)
margaritagr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Ναι και πόσοι οδηγήθηκαν στα νοσοκομεία ακολουθώντας δίαιτες και οδηγούς διατροφής του Ίντερνετ. Ο,τι χειροτερο!!!! Αν κάποιος ειναι μπερδεμένος σχετικά με τη διατροφή του, αν έχει παράγοντες κινδύνου, παθήσεις, πηγαινει σ έναν έγκριτο επιστήμονα και τον καθοδηγεί σωστά μ ενα πλάνο διατροφής ακριβως πανω στις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες του. (Κι εμενα συμπαθής μου είσαι αυτο δεν αλλάζει επειδή ακολουθείς χ διατροφή!) 3
Toxo <3 lover Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δεν τον κάνω παρέα πια, είναι σε κέτωση... 1
yannis27gr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Βασικά δεν ξέρω αν είμαι κι ούτε με νοιάζει. Αν με ένοιαζε θα έπαιρνα κετο ξυλακια να κατουράω εκεί πανω, νταξ, με ξεπερνά. Δε διαφωνώ Μαργαρίτα στο πόσο επικίνδυνο είναι να ακολουθεί κάποιος άκριτα ό,τι βλακεία δει στο ιντερνετ. Ειδικά δε στη διατροφή, κάτι ωμοφαγίες και ξηρές νηστείες έχουν στείλει κόσμο και κοσμακη στο νοσοκομείο. Το φουμπου βράζει με δαυτους. Μπολικο πσεκασμα. 3djin, η σοκολάτα ως ρόφημα υπάρχει αιώνες τωρα και από πολύ παλιά οι βέλγοι μοναχοί ανακάλυψαν ότι γίνεται πολύ πιο εύγεστο όταν πρόσθεταν γάλα. 1
4saken Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Γιαννης κρατα μικρο καλαθι, σε 2-3 χρονια μπορει να το ριξεις στην ωμοφαγια! 1
Lelouch Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Από ποτά τι προτείνετε; Έχω διαβάσω ότι χειρότερη είναι η μπύρα. Το ουίσκι και το κρασί είναι καλύτερα λέτε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις