Liverpool89 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 6 ώρες πριν, yannis27gr είπε Phoenix7, λογικά τα ίδια, η αναλογία είναι 1:1. Όταν μετατρέπεις απο υγρό (cc) σε στερεό (grams) παίζει ρόλο η πυκνότητα των 2 μέσων. Η σκόνη είναι περίπου ίδιας πυκνότητας με το νερό οπότε πάνω κάτω 70cc σκόνης είναι 70γρ σκόνης. 4saken, όσον αφορά τη θρεπτική αξία, μια χαρά είναι οι επιλογές αν και έχω μεγάλη ένσταση για το μέλι (καλοδιαφημισμένη ζάχαρη είναι ουσιαστικά) και για το γιαούρτι 2% (προτιμώ με πλήρη λιπαρά). Το αν θα σε βοηθήσουν να χάσεις τα κιλά που θες θα φανεί στο αποτέλεσμα. Αν θέλετε μια μικρή αναβάθμιση στις κάμψεις, δοκιμάστε κάτι τέτοιο. Γιαννη επικρατει μια αναρχια στην διατροφη σου ή μου φαίνεται; Δηλαδη αν ο αλλος αντικαταστήσει την ζαχαρη με μελι θα του πεις παλι ζαχαρη τρως? Γιατι να φας πληρη λιπαρα σε ολα τα φαγητα, αφου σου δινεται η δυνατότητα να τα παρεις με μειωμενα λιπαρα? Αν καποιος τρωει καθε μερα μισο κιλο γιαουρτι για να παρει 40/45γρ πρωτεινη νοκιζω δεν το βοηθαει το πλήρες. Νομίζω εχεις καταργησει μερικα στανταρ πραγματα που πρεπει να ακολουθησει καποιος απο την αρχη. 1
4saken Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, yannis27gr είπε Άλλη μουφα η σοκολάτα υγείας. Καλο κολπακι που βάλανε τη λέξη "υγείας" δίπλα ενώ μόνη διαφορά είναι ότι δεν έχει γάλα, όχι ότι έχει λιγότερη ζάχαρη 'η συντηρητικά. Το μέλι αποτελείται από 80%ζαχαρη, 18% νερό και 2% θρεπτικά συστατικά. Σε σχέση δηλαδή με την απλη άσπρη ζάχαρη είναι πιο άξιο αλλά παραμένει ουσιαστικά ένα είδος ζάχαρης. Αφού ξέρεις από που παίρνεις τουλάχιστον τρως αληθινό μέλι κι όχι μελασα. Αυτο με το "υγειας" το χα σκεφτει προσφατα, τρομερη ιδεα το τμημα μαρκετινγκ! Οσο για το μελι μην γραφουμε τα οφελη του, δεν εχει νοημα.
Toxo <3 lover Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Spect~ είπε Στην χρωστουσα Πισω σπιτι απο σημερα! Και τραυματίας όμορφος είσαι, το ξέρουμε! Αυτό το χειρουργικό πράσινο πάει σε όλους πάντως, τα μπεζ και τα λευκά με τίποτα... Καλή ανάρρωση. Θα μας πεις τι έγινε; Ο Γιάννης, Λίβε, καλά τα λέει αλλά προσέχτε ότι πάντα ο άνθρωπος διευκρινίζει τη διαφορά από τον έναν στον άλλον, δεν δίνει συμβουλές για κάθε νέο, απλώς υπογραμμίζει ότι το Χ στον έναν μπορεί να είναι σωτήριο και καλό, αλλά σε κάποιον άλλον να είναι ακόμη κι εμπόδιο. Επίσης μοιράζεται αυτή του τη γνώση και τις πηγές πολύ γενναιόδωρα. 1
margaritagr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Εγώ μωρή ολόκληρο κατεβατό σου γραψα , δε με είπες γενναιόδωρη!
Apollonas25 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 δε υπάρχει ζάχαρη σάκχαρα λέγονται και υπάρχουν δεκάδες
Liverpool89 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, Toxo <3 lover είπε Και τραυματίας όμορφος είσαι, το ξέρουμε! Αυτό το χειρουργικό πράσινο πάει σε όλους πάντως, τα μπεζ και τα λευκά με τίποτα... Καλή ανάρρωση. Θα μας πεις τι έγινε; Ο Γιάννης, Λίβε, καλά τα λέει αλλά προσέχτε ότι πάντα ο άνθρωπος διευκρινίζει τη διαφορά από τον έναν στον άλλον, δεν δίνει συμβουλές για κάθε νέο, απλώς υπογραμμίζει ότι το Χ στον έναν μπορεί να είναι σωτήριο και καλό, αλλά σε κάποιον άλλον να είναι ακόμη κι εμπόδιο. Επίσης μοιράζεται αυτή του τη γνώση και τις πηγές πολύ γενναιόδωρα. Διαφορες υπάρχουν εγω δεν ειπα το αντίθετο. Αλλα μερικα ειναι στανταρ, οταν τρως καθε μερα μισο κιλο γιαουρτι φουλ λιπαρα και πίνεις ενα λιτρο γαλα πληρες και ισχυριζεσαι οτι αυτο θα φανει μετα αν σου κανει καλο, γιατι απο την αρχη δεν πας στα μειωμενα λιπαρά? Αν ειναι γιατι να φαμε κοτοπουλο στηθος και οχι μπουτι ή φτερουγες που χουν λιπος? Εδω ολοι προσφερουμε δωρεαν μερικα τιπς για αλλους, ο αλλος το δοκιμαζει αν θελει, αυτός κρινει αν λειτουργει στο σωμα του θετικα ή αρνητικα. Οπως ο μαους που ηταν η δουλεια του αυτη, ακομα κι αυτος εδινε εδω μέσα πολλες προχωρημενες συμβουλες απλοχερα, που αλλοι στο φβ λενε για σπλιτ, διατροφες κλπ στειλτε πμ. Κανεις μας δεν μπορει να ξερει αν η Χ τροφη στον αλλο θα αποδισει το ιδιο με μας. Και πανω απ ολα δεν ξερεις τι εχει ο αλλος στο μυαλο του σαν ιδανικο σωμα Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2018 από Liverpool89
margaritagr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Ενταξει το κακαο ειναι γνωστο οτι εχει πχ αντιοξειδωτικες ιδιοτητες και οι μαυρες σοκολατες περιεχουν περισσοτερο. Το "υγειας" ναι ειναι τρικ και πετυχημενο. Κατα τ αλλα επισης αν κανεις διαιτα δε κατεβαζεις μελια με το κιλο αλλα ειναι καλη τροφη, και τη γλυκοζη ο οργανισμος τη χρειαζεται. Βεβαια μελι με μελι διαφερει και ως προς το ειδος του και ως προς την προελευση του. Θεωρω πως καποιος πρεπει να προσεξει παρα πολλα πριν φτασει να τον ενοχλει η 1 κουταλια μελι. Συγγνωμη δε το λεω για εδω μονο αλλα βλεπω γυρω μου τεραστιες υπερβολες που συνηθως καταληγουν ο αλλος να κουραστει και να περασει στο αλλο ακρο. Επισης γιαουρτι προσωπικα τρωω μονο 2% και γαλα χωρις λακτοζη που εχει λιγοτερα λιπαρα επισης. 3
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 @Toxo <3 lover Αρχικά <3 Έπαθα ρήξη επίχειλιου χονδρόυ (αγγλικά slap tear) Εγινε σιγά σιγά από όλα αυτά τα χρόνια καταπόνησης. Είναι κλασσικός τραυματισμός σε αθλήματα με ρίψεις και φαντάζομαι ότι τα κοντά 10 χρόνια κρίκετ έπαιξαν το ρόλο τους. Ασκήσεις όπως overhead press βοηθούν πάρα πολύ στο να τραυματιστείς. Χειρουργικα μου καθαρίσε το χονδρο, έβαλε κάτι σαν άγκυρες μέσ στον χονδρο και το έραψε ώστε να επανέλθει και έκανε κάτι ακόμη που δεν θυμάμαι γιατί ήμουν στο κρεβάτι όταν τα έλεγε και μίλησε λιγότερο από 1 λεπτό στο σύνολο. Αποκατάσταση θελω ίσως 10 μέρες σε φάκελο/ανάρτηση και φυσιοθεραπειες. Νομίζω τελικις χρόνος επανένταξης σε κανονικούς ρυθμούς είναι οι 3 μήνες. Τουλάχιστον εγώ ντύσιμο για τις απόκριες, θα ντυθώ κουλοχέρης
παπι Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Γράφτηκα σε μποξεραδικο. Κανω 3-4 μαθήματα ΣΕΡΊ ανα βδομάδα, τα οποια εχουν εντονη αερόβια, πολύ έντονη. Το θεμα μου ειναι στο πως θα κολλήσω το bb. Να κανω μετα το μάθημα; Φυσικα με μια μερα ρεστ. Ή στις μερες που δεν έχω μάθημα, δηλαδη να κανω δυο φορες ανα βδομαδα. 1
webparts Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 5 ώρες πριν, yannis27gr είπε Άλλη μουφα η σοκολάτα υγείας. Καλο κολπακι που βάλανε τη λέξη "υγείας" δίπλα ενώ μόνη διαφορά είναι ότι δεν έχει γάλα, όχι ότι έχει λιγότερη ζάχαρη 'η συντηρητικά. Για πες παραπανω,γιατι η κοπελα μου που ειναι φουλ φιτνες με βαζει και τρωω ολο υγειας αντι για κανονικες..
TEOKOS Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 8 ώρες πριν, margaritagr είπε Ενταξει το κακαο ειναι γνωστο οτι εχει πχ αντιοξειδωτικες ιδιοτητες και οι μαυρες σοκολατες περιεχουν περισσοτερο. Το "υγειας" ναι ειναι τρικ και πετυχημενο. Κατα τ αλλα επισης αν κανεις διαιτα δε κατεβαζεις μελια με το κιλο αλλα ειναι καλη τροφη, και τη γλυκοζη ο οργανισμος τη χρειαζεται. Βεβαια μελι με μελι διαφερει και ως προς το ειδος του και ως προς την προελευση του. Θεωρω πως καποιος πρεπει να προσεξει παρα πολλα πριν φτασει να τον ενοχλει η 1 κουταλια μελι. Συγγνωμη δε το λεω για εδω μονο αλλα βλεπω γυρω μου τεραστιες υπερβολες που συνηθως καταληγουν ο αλλος να κουραστει και να περασει στο αλλο ακρο. Επισης γιαουρτι προσωπικα τρωω μονο 2% και γαλα χωρις λακτοζη που εχει λιγοτερα λιπαρα επισης. Αυτό ακριβώς ,όλα με μέτρο και τίποτα δεν πειράζει. 7 ώρες πριν, παπι είπε Γράφτηκα σε μποξεραδικο. Κανω 3-4 μαθήματα ΣΕΡΊ ανα βδομάδα, τα οποια εχουν εντονη αερόβια, πολύ έντονη. Το θεμα μου ειναι στο πως θα κολλήσω το bb. Να κανω μετα το μάθημα; Φυσικα με μια μερα ρεστ. Ή στις μερες που δεν έχω μάθημα, δηλαδη να κανω δυο φορες ανα βδομαδα. Κάτσε πρώτα να καταφέρεις να βγάζεις 4 κανονικές προπονήσεις boxing την έβδομαδα και άμα το έχεις άνετα βάζεις και τα βάρη στο παιχνίδι 8 ώρες πριν, Spect~ είπε @Toxo <3 lover Αρχικά <3 Έπαθα ρήξη επίχειλιου χονδρόυ (αγγλικά slap tear) Εγινε σιγά σιγά από όλα αυτά τα χρόνια καταπόνησης. Είναι κλασσικός τραυματισμός σε αθλήματα με ρίψεις και φαντάζομαι ότι τα κοντά 10 χρόνια κρίκετ έπαιξαν το ρόλο τους. Ασκήσεις όπως overhead press βοηθούν πάρα πολύ στο να τραυματιστείς. Χειρουργικα μου καθαρίσε το χονδρο, έβαλε κάτι σαν άγκυρες μέσ στον χονδρο και το έραψε ώστε να επανέλθει και έκανε κάτι ακόμη που δεν θυμάμαι γιατί ήμουν στο κρεβάτι όταν τα έλεγε και μίλησε λιγότερο από 1 λεπτό στο σύνολο. Αποκατάσταση θελω ίσως 10 μέρες σε φάκελο/ανάρτηση και φυσιοθεραπειες. Νομίζω τελικις χρόνος επανένταξης σε κανονικούς ρυθμούς είναι οι 3 μήνες. Τουλάχιστον εγώ ντύσιμο για τις απόκριες, θα ντυθώ κουλοχέρης Από ότι μου έχει πει ο φυσιοθεραπευτής, το κλειδί για την αποφυγή τραυματισμών όταν καταπονείται ο ώμος, είναι η καλή εκγύμναση του στροφικού πέταλου και το καλό ζέσταμα αυτού πριν μπεις στην προπόνηση .
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 19 λεπτά πριν, TEOKOS είπε Αυτό ακριβώς ,όλα με μέτρο και τίποτα δεν πειράζει. Κάτσε πρώτα να καταφέρεις να βγάζεις 4 κανονικές προπονήσεις boxing την έβδομαδα και άμα το έχεις άνετα βάζεις και τα βάρη στο παιχνίδι Από ότι μου έχει πει ο φυσιοθεραπευτής, το κλειδί για την αποφυγή τραυματισμών όταν καταπονείται ο ώμος, είναι η καλή εκγύμναση του στροφικού πέταλου και το καλό ζέσταμα αυτού πριν μπεις στην προπόνηση . Εξαρτάται ο τραυματισμός. Η εμπειρία μου λέει 3 πράγματα χρειάζονται γι αποφυγή τραυματισμων Ενδυνάμωση Ευλυγισία Ξεκουραση Αν κάτι από τα 3 λείπει είναι μαθηματικά σίγουρο ότι κάποια στιγμή κάτι θσ βγει
TEOKOS Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ε ναι σίγουρα αυτά ισχύουν 100% σε ότι και να κάνεις που αφορούν αθλητικές δραστηριότητες. Συγκεκριμένα για τον ώμο όμως ,ο αδύναμος κρίκος είναι οι στροφείς που θέλουν ειδικές ασκήσεις που δεν τις κάνουμε και τρώνε ζόρι απίστευτο. Αυτό κατάλαβα εγώ και δεν έχει άδικο. Έβλεπα κάποιους προχωρημένους να τις κάνουν στο gym, όπως και αρκετά πιο παλιά μας έκανε στο karate και αργότερα στο kick boxing ο δάσκαλος και δεν καταλάβαινα την σημασία τους... Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2018 από TEOKOS
Fotis13 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 47 λεπτά πριν, Spect~ είπε Εξαρτάται ο τραυματισμός. Η εμπειρία μου λέει 3 πράγματα χρειάζονται γι αποφυγή τραυματισμων Ενδυνάμωση Ευλυγισία Ξεκουραση Αν κάτι από τα 3 λείπει είναι μαθηματικά σίγουρο ότι κάποια στιγμή κάτι θσ βγει Εγω δεν εχω ευλυγισια και δεν εχω τραυματιστει ακομα !
yannis27gr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Liverpool89 είπε Γιαννη επικρατει μια αναρχια στην διατροφη σου ή μου φαίνεται; Δηλαδη αν ο αλλος αντικαταστήσει την ζαχαρη με μελι θα του πεις παλι ζαχαρη τρως? Γιατι να φας πληρη λιπαρα σε ολα τα φαγητα, αφου σου δινεται η δυνατότητα να τα παρεις με μειωμενα λιπαρα? Αν καποιος τρωει καθε μερα μισο κιλο γιαουρτι για να παρει 40/45γρ πρωτεινη νοκιζω δεν το βοηθαει το πλήρες. Νομίζω εχεις καταργησει μερικα στανταρ πραγματα που πρεπει να ακολουθησει καποιος απο την αρχη. Πολύ βιαστικά διαβάζεις τα μνμ του, σαν τον ντεκερ και συ. Όχι και αναρχία στη διατροφή μου, ακριβώς το ανάποδο ισχύει. Αυστηροτητα και πειθαρχία στρατιωτικη. Low carb διατροφή ακολουθώ, στα όρια κέτωσης. Σε αυτή τη διατροφή οι υδατανθρακες είναι ο διάολος και τα λιπαρά ο φίλος μας. Κι έχω γράψει δεκάδες φορές ότι μια διατροφή μπορεί να έχει μαγικά αποτελέσματα στον ένα, απογοητευτικά στον άλλο. Ψάξου λίγο, το ζήτημα της διατροφής είναι εξαιρετικά σύνθετο. Και μη βλέπεις μόνο τα μακροσυστατικά. Υπάρχουν και τα μικροσυστατικά καθώς επίσης και την επίδραση που έχουν στην πανίδα στο στομαχιού σου (microbiome) που είναι και το πιο σημαντικό κομμάτι για τη συνολική σου υγεία. Για περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν δεκάδες βίντεο και άρθρα αλλά προτείνω να ξεκινάτε από επίσημες πηγές. Ζούμε στην εποχή του διαδικτύου και της δωρεάν πληροφορίας. Οπότε, το coursera είναι μια καλή αρχή: https://www.coursera.org/learn/microbiome 7 ώρες πριν, webparts είπε Για πες παραπανω,γιατι η κοπελα μου που ειναι φουλ φιτνες με βαζει και τρωω ολο υγειας αντι για κανονικες.. Πολύ απλό είναι. Την άλλη φορά που θα πας Σ/Μ πάρε μια κλασσική γάλακτος και μια υγείας, γύρισε τες ανάποδα και δες τις ταμπέλες με τις διατροφικές πληροφορίες και σύγκρινε τα ποσά ζάχαρης στα 100γρ. Θα εκπλαγείς με την ομοιότητα Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2018 από yannis27gr 3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις