Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

27 minutes ago, ikaruga24 said:

Λοιπόν παιδιά θα κάνω εδώ την ερώτηση για να μην ανοίγω νέο θέμα. Ψάχνομαι για αγορά για κάνα λάστιχο ενδυνάμωσης τύπου TRX ή κάτι αντίστοιχο. Εχω μπερδευτεί με τα χρώματα όμως που τα χωρίζουν σε light, medium, heavy. Τι σημαίνει αυτό; Για πόση αντίσταση μιλάμε το light και πόση το heavy; Το θέλω για να συμπληρώσω το πρόγραμμα bodyweight που κάνω σπίτι μου και δεν μπορώ να κάνω ορισμένες ασκήσεις (κοπηλατική παράδειγμα). 

το πιο καλο ειναι να τα δεις στην πραξη γιατι αμα δεν γραφει ποση αντισταση δινει σε τροπο που θα το κανουν ολοι οι κατασκευαστες δεν θα βγαλεις ακρη.

3 minutes ago, cthulhucarbide said:

Trx νμζ είναι με ιμάντες?

Πάντως γενικά για τα λάστιχα ο καθένας λέει τα δικά του για το χρώμα αλλά τίποτα δεν ισχύει. Τα χρώματα τα βγάζει η κάθε μάρκα τελείως τυχαία σε σχέση με την αντίσταση. Αυτό που παίζει ρόλο είναι οι διαστάσεις του λάστιχου, δηλαδή πάχος και πλάτος. Όσο πιο χοντρό είναι σε αυτές τις διαστάσεις τόσο πιο σκληρό. Πήγαινε σε ένα μαγαζί να κοιτάξεις τα διάφορα λάστιχα που έχει και τις συσκευασίες τους, το γράφουν πάνω. Το λέω αυτό γιατί έχω επισκεφθεί 100 διαφορετικά μαγαζιά και έχω κάνει συγκρίσεις.

Τώρα αν υπάρχουν συγκεκριμένα λάστιχα για trx που έχουν τυποποίηση με βάση το χρώμα δεν έχω ιδέα

ιμαντες ειναι το trx 

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Γειας σας, θα ήθελα να ρωτήσω εαν ξέρετε κάποιο home train tutorial για αρχάριους χωρίς όργανα-εργαλεία γυμναστικής. Δυστυχώς δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα για την αγορά αυτών προς το παρών. Έχω δει υπάρχουν κάποια apps. Έχετε να μου προτείνετε κάτι; Ευχαριστώ προκαταβολικά.

38 λεπτά πριν, noketchupjustsauce είπε

Γειας σας, θα ήθελα να ρωτήσω εαν ξέρετε κάποιο home train tutorial για αρχάριους χωρίς όργανα-εργαλεία γυμναστικής. Δυστυχώς δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα για την αγορά αυτών προς το παρών. Έχω δει υπάρχουν κάποια apps. Έχετε να μου προτείνετε κάτι; Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Από εφαρμογές Freeletics με τεράστια διαφορά και κάνει πραγματικά δουλειά (προσωπική εμπειρία και αποτελέσματα). Στο youtube αν είσαι αρχάριος μπες στο κανάλι Hasfit και θα βρεις πολλά ωραία και ενδιαφέροντα προγράμματα. 

• Like 2

1 hour ago, παπι said:

Ας πούμε, οτι με έβαλαν να κανω με το ζόρι.

σκοπος ειναι να βρεις κατι που να σου αρεσει.τωρα θα ειναι διαδρομος θα ειναι ποδηλατο θα ειναι stepper θα ειναι τρεξινο στο γηπεδο αυτο πρεπει να δεις τι σου αρεσει και με ποιο τροπο σου αρεσει.θα παιξεις hiit η θα ειναι με αλλο τροπο το βλεπεις.και βαλε στοχους να ειναι πιο ενδιαφερον.ωραιο σε αυτο το κομματι ηταν το crossfit  αλλα θα πεσουν οι μισοι να με φανε.

13 ώρες πριν, noketchupjustsauce είπε

Δες την υπογραφή μου, έχω οδηγό πώς να ξεκινήσεις να γυμνάζεσαι σπίτι. Αν δεν μπορείς να πάρεις μπάρα για έλξεις, βάλε ένα σκουπόξυλο ανάμεσα σε 2 καρέκλες ή οποιεσδήποτε απέναντι επιφάνειες (όπως εδω).

• Like 1

15 ώρες πριν, noketchupjustsauce είπε

δες shaun t ,γενικα beachbody εχουν διαφορες επιλογες αναλογα το επιπεδο σου και μια βαση να ξεκινησεις.τα βιντεο τα βρισκεις σε youtube και το προγραμμα εξισου ευκολα σε διαφορα blogs.

• Like 1

Παλι γυρισα 7:00-23:00 παλουκι ακομα δεν πηγα το σκεφτομαι. Το μονο καλο 8ωρο.

Σημερα στην προπονηση πολυ δυναμη. Παλι ανεβηκα σε κιλα. Γουσταρα. Μαλλον μου εκανε καλο που εκοψα μια μερα και παιζω ανω κατω κορμο ή φουλ μποντι αν δω οτι οι μερες με ζοριζουν. 

Χτες εκατσα μετρησα γρ πρωτεινων που παιρνω στο χαλαρο τις φτανω, λιγο στον υδατανθρακα εχω ενα θεμα δεν φτανω στο απαιτουμενο αριθμο, αλλα τωρα δεν με ενοχλει αν φυγουν δυο κιλα.

Το μονο καλο σημερα ηταν που δεν ειχα το αγχος της ωρας. Γιατι οταν δουλευω 15:00-23:00 παω τζιμ 9:00 φευγω 10:00+ μεχρι να κανω μπανιο να φαω δυο φορες τουλαχιστον να ξεκουραστω, έρχεται η ωρα να φυγω που και στην δουλεια ειμαι περα δωθε και ορθοστασια. Οποτε εχω εξτρα κουραση, γι αυτο μειωσα μια μερα, γυμναζοντας ομως καθε μυικη ομάδα δυο φορες.

Μπορει στα ρεπο να πηγαινω για κανενα ποδηλατο και μονο χερια. 

Υ.Γ: ενας στην δουλεια μου ειπε γελωντας, ρε συ το μισο μεροκάματο το τρως εδω σε φαγητο. Παω με ταπερ γιαουρτια αυγα, καθε μερα κοιτανε την σακουλα με έκπληξη. Ποσο γεματη ειναι.

Στις 2/4/2018 στις 6:42 ΜΜ, Lelouch είπε

Οι γυναίκες δεν χρειάζεστε και τόση γυμναστική για ένα ωραίο σώμα. Αν τρώτε λίγο προσεκτικά και γυμνάζεστε ίσα ίσα για να φαίνεται λίγο σφιχτό το σώμα σας είστε μια χαρά. Οι άντρες από την άλλη πρέπει να δουλεύουν πάρα πολύ στο γυμναστήριο και να τρώνε μεγάλες ποσότητες πρωτεΐνης για να φτιάξουν μύες και να φαίνονται γυμνασμένοι. Οι γυναίκες απλά με γράμμωση θεωρούνται γυμνασμένες ενώ οι άντρες απλά με γράμμωση θεωρούνται αδύναμοι :P

Άλλο αυτό που λες εσύ, άλλο αυτό που λέω εγώ. 

27 λεπτά πριν, Spect~ είπε

Σε 2 3 μήνες ξανά.. 🙃 

Υποθέτω πως δεν αποφάσισες να μασκαρευτείς τραυματίας μιας και τα χρώματα δεν σε κολακεύουν. :ph34r: Σιδερένιος... 

• Like 1

• Moderators
6 λεπτά πριν, Toxo <3 lover είπε

Άλλο αυτό που λες εσύ, άλλο αυτό που λέω εγώ. 

Υποθέτω πως δεν αποφάσισες να μασκαρευτείς τραυματίας μιας και τα χρώματα δεν σε κολακεύουν. :ph34r: Σιδερένιος... 

Άλλη μέρα θα ανεβάσω φωτογραφία με τα ρούχα που πήγα με δεις ότι μου πάει 😂

Περαστικά spect. Ευκαιρία για να πούμε ότι καλό είναι να ακούμε σώμα μας. Μια απλή ενόχληση μπορεί να εξελιχθεί σε σοβαρό τραυματισμό .

Αυτο με την προπόνηση που πρέπει να φτάνουμε σε αποτυχία στα σετ ισχύει μόνο κάτω από προϋποθέσεις 

( ποιος μιλάει τώρα και  δίνει συμβουλές γράφοντας  μέσα από το ιατρείο του φυσιοθεραπευτή είναι λίγο οξύμωρο χαχαχ)

C6BA1663-9883-427C-A7BF-B25AC09BCBD5.jpeg

• Like 2
  • Sad 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...