Lelouch Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κοιτάξτε εγώ το τελευταίο εξάμηνο που αποφάσισα να κάνω και τύπους ασκήσεων με μπάρες (squat, deadlift, bench press κλπ ενώ παλιά έκανα μόνο μηχανήματα) έβαλα 8 κιλά. Κάποια από αυτά τα 8 κιλά είναι σίγουρα μυική μάζα αλλά και κάποια άλλα είναι λιπώδης ιστός. Αποφάσισα να κάνω διατροφή και να χάσω τα κιλά που πήρα για το επόμενο δίμηνο και να συνεχίσω μετά με πιο προσεκτική διατροφή μέχρι και το καλοκαίρι. Δε θα πω ψέματα ο λόγος είναι η γράμμωση στην κοιλιά. Προφανώς θέλω να διατηρήσω τον μυικό ιστό που πήρα συνεπώς τρώω πράγματα με αρκετή πρωτεΐνη, απλά έχω κόψει υδατάνθρακες και κενές θερμίδες όπως ποτά. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2018 από Lelouch
Liverpool89 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Διαβασα χτες κατι πολυ σωστο κατα την γνωμη μου. Πχ εισαι 177 υψος και 85+ κιλα και βλεπεις οτι θες να χασεις ή να μεινεις εκει, η πρωτεινη σου πρεπει να την υπολογισεις με βασει τα κιλα που θα ησουν στο 177 πχ 75κιλα, δηλαδη θες (75*2) =150 γρ πρωτεινη και οχι την πρωτεινη που θα ηθελες στα 85κιλα. Εννοείτε οταν φτασεις στα φυσιολογικά κιλα και πάρεις +2κιλα μυικα το χρονο ας πουμε, η πρωτεινη αυξανεται, αλλα αν παρεις +10κιλα δεν ειναι ολα μυικος ιστος ωστε να θες αναλογη πρωτεινη. Μου φανηκε παραξενο, αλλα μετα που το σκέφτηκα ηταν πολυ σωστη σκεψη. Αλλαξα το προγραμμα μου σε φουλ μποντι 4ημερων(αναρχικο μεν) αλλα προτίμησα να μειωσω μια μερα και να ξεκουραζομαι παρα πεντε ημερες και την αλλη εβδομαδα παλι κομματια. Πιο πολυ κουραζομαι απο την εναλλαγη ωραριων, προτιμησα να εχω μια ενδιαμεση μερα ξεκουρασης και δυο μετα, αλλα να γυμναζω ολο το σωμα. Ενα αλλο παραξενο που εγινε, προχτες ειχα να κανω πιεσεις στηθους ισιο παγκο με μπαρα, συνηθως κανω τρικεφαλο για ζεσταμα και βαζω 10+10 κιλα και ξανακιναω τα warmset, προχτες καποιος ξεχασε πανω 20+20κιλα λεω θα κανω ζεσταμε στην πρεσα στηθους και θα μπω, τελικα ολα ηταν θεμα ψυχολογιας ειχα ανετα τα 80κιλα 6ρεπ αλλα εμεινα πιο κατω, την προηγούμενη εβδομαδα ή μηνα ουτε καταδιανοια. 1
yannis27gr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Προσπάθησε να αυξάνεις τα κιλά κάθε 2-4 βδομάδες Τζορτζ ώστε να έχεις progression overload. Κάντο έστω και με το ζόρι και θα δεις ότι πράγματι σε μεγάλο βαθμό είναι θέμα ψυχολογίας και μπορείς να σηκώσεις πολύ περισσότερα απ' όσο νομίζεις --> αρκεί να σπρώχνεις τον εαυτό σου προς τα κει.
Liverpool89 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Τζορτζ παει σε μενα? Χαχαχα... Ειχα κολλησει γιαννη αυτο νομιζω ηταν μια πρόκληση και ειπα θα το κανω. Απλα μειωσα μια μερα, αλλαξα προγραμμα σε φουλ μποντι γιατι σε μενα που δεν ειμαι κομματια ενα προγραμμα που εστιαζει σε μια μυικη ομαδα δεν με οφελει. 1
Toxo <3 lover Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Τυχαίνει πρόσφατα και βλέπω φωτογραφία συναθλούμενου σε παραλία. Είναι άνδρας, που σημαίνει ότι μυϊκά αναπτύσσεται καλύτερα από εμένα (θα έπρεπε έστω) και ρε παιδιά δείχνει εντελώς αγύμναστος παρόλο που ξεκινήσαμε μαζί χρονικά από όμοιο επίπεδο (λαπάδες) και γυμνάζεται συχνότερα από μένα! Μπορείς να το χάσεις τόσο λόγω διατροφής; Σας λέω τελείως φλατ όλα και η κοιλιά επίσης δεν δείχνει να έχει υποψία κοιλιακών από κάτω.
poulinos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 1 hour ago, Toxo <3 lover said: Τυχαίνει πρόσφατα και βλέπω φωτογραφία συναθλούμενου σε παραλία. Είναι άνδρας, που σημαίνει ότι μυϊκά αναπτύσσεται καλύτερα από εμένα (θα έπρεπε έστω) και ρε παιδιά δείχνει εντελώς αγύμναστος παρόλο που ξεκινήσαμε μαζί χρονικά από όμοιο επίπεδο (λαπάδες) και γυμνάζεται συχνότερα από μένα! Μπορείς να το χάσεις τόσο λόγω διατροφής; Σας λέω τελείως φλατ όλα και η κοιλιά επίσης δεν δείχνει να έχει υποψία κοιλιακών από κάτω. οτι καποιος ξεκινησε παραλληλα με σενα δεν σημαινει οτι α.δεν τρωει οτι βρισκει.β.οτι δεν μπορει να ειχε σταματησει για χ χρονικο διαστημα η οτι παει gym αλλα περναει τον χρονο του η δεν αυξανει τα κιλα.αλλα οτι πολλα ατομα πανε gym δεν σημαινει οτι δεν θα φανε τα παντα και το εχω δει.και με ατομα απο crossfit.to crossfit crossfit αλλα το φαι φαι
johnbond Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Toxo <3 lover είπε Τυχαίνει πρόσφατα και βλέπω φωτογραφία συναθλούμενου σε παραλία. Είναι άνδρας, που σημαίνει ότι μυϊκά αναπτύσσεται καλύτερα από εμένα (θα έπρεπε έστω) και ρε παιδιά δείχνει εντελώς αγύμναστος παρόλο που ξεκινήσαμε μαζί χρονικά από όμοιο επίπεδο (λαπάδες) και γυμνάζεται συχνότερα από μένα! Μπορείς να το χάσεις τόσο λόγω διατροφής; Σας λέω τελείως φλατ όλα και η κοιλιά επίσης δεν δείχνει να έχει υποψία κοιλιακών από κάτω. Θεωρητικά άμα κάποιος κάνει τραγική διατροφή μπορεί ακόμη και να χειροτερεύσει μέσω της άσκησης. πχ να τρώει ένα τόνο ζάχαρη,να πίνει αλκοολ, να παίρνει πρωτεΐνη λιγότερη απ όση χρειάζεται και να γυμνάζεται και παραπάνω απ όσο πρέπει. Όλο αυτό θα οδηγήσει σε απώλεια μυικής μάζα και αύξηση του λίπους.
yannis27gr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Χαχαχα, ναι ρε Χρήστο, είδα βιαστικά το ποστ και νόμιζα ότι το έγραψε ο γουιζι 1
Toxo <3 lover Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, poulinos είπε οτι καποιος ξεκινησε παραλληλα με σενα δεν σημαινει οτι α.δεν τρωει οτι βρισκει.β.οτι δεν μπορει να ειχε σταματησει για χ χρονικο διαστημα η οτι παει gym αλλα περναει τον χρονο του η δεν αυξανει τα κιλα.αλλα οτι πολλα ατομα πανε gym δεν σημαινει οτι δεν θα φανε τα παντα και το εχω δει.και με ατομα απο crossfit.to crossfit crossfit αλλα το φαι φαι Δεν αυξάνουμε κιλά πράγματι γιατί δουλεύουμε με TRX, κρίκους και kettlebells (μόνο εδώ μπορείς να αυξήσεις κιλά), αλλά η γυμναστική είναι σκληρή κι έστω κι αν κάποιος δεν είναι εύκολο να πάρει όγκο και να γεμίσει περισσότερο, θα έπρεπε έστω να φαίνεται ο κόπος του. Και είμαι σίγουρη πως δεν έχει σταματήσει! 1 ώρα πριν, johnbond είπε Θεωρητικά άμα κάποιος κάνει τραγική διατροφή μπορεί ακόμη και να χειροτερεύσει μέσω της άσκησης. πχ να τρώει ένα τόνο ζάχαρη,να πίνει αλκοολ, να παίρνει πρωτεΐνη λιγότερη απ όση χρειάζεται και να γυμνάζεται και παραπάνω απ όσο πρέπει. Όλο αυτό θα οδηγήσει σε απώλεια μυικής μάζα και αύξηση του λίπους. Πιστεύω θέλει ταλέντο... Απλώς σκέφτομαι τόσος κόπος και να δείχνεις ίδιος σαν να μην πάτησες, είναι κάπως. Σε μένα οι διαφορές είναι τεράστιες, ειδικά σε πόδια και γλουτούς που παίρνω πιο εύκολα όπως φαίνεται.
poulinos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 37 minutes ago, Toxo <3 lover said: Δεν αυξάνουμε κιλά πράγματι γιατί δουλεύουμε με TRX, κρίκους και kettlebells (μόνο εδώ μπορείς να αυξήσεις κιλά), αλλά η γυμναστική είναι σκληρή κι έστω κι αν κάποιος δεν είναι εύκολο να πάρει όγκο και να γεμίσει περισσότερο, θα έπρεπε έστω να φαίνεται ο κόπος του. Και είμαι σίγουρη πως δεν έχει σταματήσει! Πιστεύω θέλει ταλέντο... Απλώς σκέφτομαι τόσος κόπος και να δείχνεις ίδιος σαν να μην πάτησες, είναι κάπως. Σε μένα οι διαφορές είναι τεράστιες, ειδικά σε πόδια και γλουτούς που παίρνω πιο εύκολα όπως φαίνεται. ναι αλλα μπορει να σαβουριαζει αβερτα μπορει απλα να κανει οτι κανει αλλα χαλαρα.επισης μην νομιζεις οτι ο κοσμος που παει gym παει υποχρεωτικα για νανφτιαξει σωμα.καποιοι πανε απλα για να ειναι fit αλλοι λογω οτι εχουν χρονο αλλοι εχουν την γυμναστικη σαν ενα μεσονγια να ειναι fit η να εχουν αντοχη σε καποιο αλλο hobby.kai βεβαια καποιοι πανε gym αλλα και θα καπνισουν κ θα πιουν τα ποτα τους και θα φανε χωρις αυριο.
McNerd Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Παιδιά 5 ώρες ανάμεσα στα γεύματα είναι πολλές; 3 φορές μόνο με παίρνει να τρώω. Δύσκολο για 4. Εσείς πόσες ώρες ενδιάμεσα αφήνετε;
γροσερισοπ Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 27 minutes ago, McNerd said: Παιδιά 5 ώρες ανάμεσα στα γεύματα είναι πολλές; 3 φορές μόνο με παίρνει να τρώω. Δύσκολο για 4. Εσείς πόσες ώρες ενδιάμεσα αφήνετε; δοκίμασαι με fasting. 14-16 ώρες. εμένα με εχει καραβολέψει. 1
Lelouch Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, Toxo <3 lover είπε Πιστεύω θέλει ταλέντο... Απλώς σκέφτομαι τόσος κόπος και να δείχνεις ίδιος σαν να μην πάτησες, είναι κάπως. Σε μένα οι διαφορές είναι τεράστιες, ειδικά σε πόδια και γλουτούς που παίρνω πιο εύκολα όπως φαίνεται. Οι γυναίκες δεν χρειάζεστε και τόση γυμναστική για ένα ωραίο σώμα. Αν τρώτε λίγο προσεκτικά και γυμνάζεστε ίσα ίσα για να φαίνεται λίγο σφιχτό το σώμα σας είστε μια χαρά. Οι άντρες από την άλλη πρέπει να δουλεύουν πάρα πολύ στο γυμναστήριο και να τρώνε μεγάλες ποσότητες πρωτεΐνης για να φτιάξουν μύες και να φαίνονται γυμνασμένοι. Οι γυναίκες απλά με γράμμωση θεωρούνται γυμνασμένες ενώ οι άντρες απλά με γράμμωση θεωρούνται αδύναμοι 2
ikaruga24 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Λοιπόν παιδιά θα κάνω εδώ την ερώτηση για να μην ανοίγω νέο θέμα. Ψάχνομαι για αγορά για κάνα λάστιχο ενδυνάμωσης τύπου TRX ή κάτι αντίστοιχο. Εχω μπερδευτεί με τα χρώματα όμως που τα χωρίζουν σε light, medium, heavy. Τι σημαίνει αυτό; Για πόση αντίσταση μιλάμε το light και πόση το heavy; Το θέλω για να συμπληρώσω το πρόγραμμα bodyweight που κάνω σπίτι μου και δεν μπορώ να κάνω ορισμένες ασκήσεις (κοπηλατική παράδειγμα).
cthulhucarbide Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το Trx νμζ με ιμάντες δεν είναι? Πάντως γενικά για τα λάστιχα ο καθένας λέει τα δικά του για το χρώμα αλλά τίποτα δεν ισχύει. Τα χρώματα τα βγάζει η κάθε μάρκα τελείως τυχαία σε σχέση με την αντίσταση. Αυτό που παίζει ρόλο είναι οι διαστάσεις του λάστιχου, δηλαδή πάχος και πλάτος. Όσο πιο χοντρό είναι σε αυτές τις διαστάσεις τόσο πιο σκληρό. Πήγαινε σε ένα μαγαζί να κοιτάξεις τα διάφορα λάστιχα που έχει και τις συσκευασίες τους, το γράφουν πάνω. Το λέω αυτό γιατί έχω επισκεφθεί 100 διαφορετικά μαγαζιά και έχω κάνει συγκρίσεις. Τώρα αν υπάρχουν συγκεκριμένα λάστιχα για trx που έχουν τυποποίηση με βάση το χρώμα δεν έχω ιδέα Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2018 από cthulhucarbide 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις