Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια, εχω αυτή την πρωτεινη: https://www.reflexnutrition.com/vegan-pea-protein/

Εχω χρησιμοποιήσει 2-3 σκουπ. Εχει περίεργη γεύση. Το θέμα ειναι οτι μέσω διατροφής  καλύπτω πλήρως τις ανάγκες για πρωτεινη και την εχω και κάθεται. Θα χαλάσει απο την αχρηστία κι ειναι κρίμα. Άμα τη θελει κανεις ας στείλει πμ να κανονίσουμε τα διαδικαστικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Από 4 σε 5 λέει και μετά 6. Εγώ στις μισές. Τρεις προλαβαίνω μόνο αν και θα ήθελα να πηγαίνω και μια τέταρτη. :ph34r: Για να είμαστε δίκαιοι, οκ, προλαβαίνω και τέσσερις, αλλά θα κόψω από άλλα πράγματα και δεν θέλω να γίνει αγγαρεία η γυμναστική. 

Μάου αν μας βλέπεις, κάποτε είχες γράψει για μια άσκηση τρικέφαλων με πολύ λίγα κιλά. Μου την έβαλε χθες η δασκάλα μου και πονάω. Μόνο 2 κιλά στο κάθε χέρι και σε λίγη ώρα ήταν ασήκωτα. 

Τρία γεύματα τη μέρα κάθε πέντε ώρες είναι καλά; Κάποιες μέρες δυσκολεύομαι να τα μοιράσω σε τέσσερα, δεν βγαίνουν οι ώρες (ώστε να μη φάω τίποτα 2 ώρες πριν τον ύπνο) Επίσης με βολεύει να είναι το μεσημεριανό το μεγαλύτερο γεύμα της μέρας

Για διατροφή και πρωτεΐνες μιλάμε εδώ; Ή υπάρχει άλλο τοπικ; Συγκεκριμένα θα ήθελα να μάθω για το αν βοηθάνε οι πρωτείνες στο να χτίσεις μύες πιο γρήγορα. Πάω γυμναστήριο και σηκώνω αρκετά μεγάλα βάρη αλλά για κάποιον λόγο όλοι γύρω μου είναι πιο "φουσκωτοί" ας πούμε. Σηκώνω πάνω από μια φορά το βάρος μου σε squat και deadlift και γενικά κάνω και ασκήσεις απομονώσεων. Αλλά όλα αυτά δεν βλέπω να "χτίζονται" πάνω μου τόσο καλά όσο σε άλλους και άρχισα να σκέφτομαι μήπως απλά δε δίνω αρκετή τροφή στο μυικό μου σύστημα.

27 λεπτά πριν, Lelouch είπε

Για διατροφή και πρωτεΐνες μιλάμε εδώ; Ή υπάρχει άλλο τοπικ; Συγκεκριμένα θα ήθελα να μάθω για το αν βοηθάνε οι πρωτείνες στο να χτίσεις μύες πιο γρήγορα. Πάω γυμναστήριο και σηκώνω αρκετά μεγάλα βάρη αλλά για κάποιον λόγο όλοι γύρω μου είναι πιο "φουσκωτοί" ας πούμε. Σηκώνω πάνω από μια φορά το βάρος μου σε squat και deadlift και γενικά κάνω και ασκήσεις απομονώσεων. Αλλά όλα αυτά δεν βλέπω να "χτίζονται" πάνω μου τόσο καλά όσο σε άλλους και άρχισα να σκέφτομαι μήπως απλά δε δίνω αρκετή τροφή στο μυικό μου σύστημα.

Η διατροφή παίζει μεγάλο ρόλο αλλά μην περιμένεις να γίνεις mr olympia επειδή σηκώνεις βάρη και τρως πρωτεΐνη. 

Για να σηκώνεις μόνο μια φορά το βάρος σου προφανώς είσαι εντελώς αρχάριος οπότε θες υπομονή και πολλά χρόνια δουλειάς για να αποκτήσεις το σώμα που θες.

Εγώ σε 6 μήνες που γυμνάζομαι σηκώνω σχεδόν 2 φορές το βάρος μου στο deadlift.

Το χτίσιμο των μυών είναι μια πολύ αργή διαδικασία εκτός και αν παίρνεις αναβολικά.

Σε γενικές γραμμές χρειάζεται να παίρνεις 1.5-2γ ανα σωματικό κιλό πρωτείνης και να έχεις ένα θερμιδικό πλεόνασμα 300-500θερμίδες.

Αν τρως έτσι και γυμνάζεσαι και σωστά τότε θα έχεις και τα σωστά αποτελέσματα,τα οποία ξαναλέω θα έρχονται σιγά σιγά όσο είσαι χωρίς αναβολικά.

3 λεπτά πριν, johnbond είπε

Η διατροφή παίζει μεγάλο ρόλο αλλά μην περιμένεις να γίνεις mr olympia επειδή σηκώνεις βάρη και τρως πρωτεΐνη. 

Για να σηκώνεις μόνο μια φορά το βάρος σου προφανώς είσαι εντελώς αρχάριος οπότε θες υπομονή και πολλά χρόνια δουλειάς για να αποκτήσεις το σώμα που θες.

Εγώ σε 6 μήνες που γυμνάζομαι σηκώνω σχεδόν 2 φορές το βάρος μου στο deadlift.

Το χτίσιμο των μυών είναι μια πολύ αργή διαδικασία εκτός και αν παίρνεις αναβολικά.

Σε γενικές γραμμές χρειάζεται να παίρνεις 1.5-2γ ανα σωματικό κιλό πρωτείνης και να έχεις ένα θερμιδικό πλεόνασμα 300-500θερμίδες.

Αν τρως έτσι και γυμνάζεσαι και σωστά τότε θα έχεις και τα σωστά αποτελέσματα,τα οποία ξαναλέω θα έρχονται σιγά σιγά όσο είσαι χωρίς αναβολικά.

Ωραία, δεν παίρνω ούτε τη μισή πρωτεΐνη από το ποσό που προτείνεις.

Όσον αφορά το γυμναστήριο, δε θέλω να μοιάζω με μποντιμπιλντερας, μάλλον με κατάλαβες λάθος. Μπορεί να είμαι σε αρχάριο επίπεδο ακόμα αλλά το πρόβλημα μου είναι ότι δε φαίνεται ότι γυμνάζομαι καν ενώ άλλοι γύρω μου σηκώνουν μικρότερο ποσοστό του βάρους τους και φαίνονται πιο φουσκωτοί. Τέλος πάντων.

Όσον αφορά το bench press, πόσα πρέπει να σηκώνω για να δω προκοπή; Και εκεί 1,5 φορά το βάρος μου; Επειδή ακόμα και η 1 φορά το βάρος μου με δυσκολεύει σε αυτήν την άσκηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Lelouch είπε

Ωραία, δεν παίρνω ούτε τη μισή πρωτεΐνη από το ποσό που προτείνεις.

Όσον αφορά το γυμναστήριο, δε θέλω να μοιάζω με μποντιμπιλντερας, μάλλον με κατάλαβες λάθος. Μπορεί να είμαι σε αρχάριο επίπεδο ακόμα αλλά το πρόβλημα μου είναι ότι δε φαίνεται ότι γυμνάζομαι καν ενώ άλλοι γύρω μου σηκώνουν μικρότερο ποσοστό του βάρους τους και φαίνονται πιο φουσκωτοί. Τέλος πάντων.

Όσον αφορά το bench press, πόσα πρέπει να σηκώνω για να δω προκοπή; Και εκεί 1,5 φορά το βάρος μου; Επειδή ακόμα και η 1 φορά το βάρος μου με δυσκολεύει σε αυτήν την άσκηση.

Πως το ορίζεις δηλαδή να φαίνεται οτι γυμνάζεσαι;

Απο τη μια λες οτι δε θες να είσαι σα bodybuilder απο την άλλη θες να είσαι πιο φουσκωτός. Αυτά τα δύο είναι αντίθετα.

Πρέπει να έχεις ξεκάθαρους στόχους και να τους επιδιώξεις μέσω της διατροφής και της προπόνησης.

πχ θέλω να βάλω 5 κιλά μυς σε ένα χρόνο και να χάσω 5 κιλά λίπους.

Και πόσο καιρό γυμνάζεσαι; Μη μου πεις 3 μήνες.Θέλει τουλάχιστον 1-2 χρόνια για να δεις κάποια αισθητή βελτίωση.

Όσα για τα βάρη που σηκώνεις μην κολλάς στα νούμερα.

Αυτό που μετράει είναι να σηκώνεις τα βάρη που πρέπει για τους στόχους που έχεις,σε όσες επαναλήψεις χρειάζεσαι.

Και πάνω απ όλα να έχεις τη σωστή κίνηση και τεχνική όταν σηκώνεις το βάρος.

Επεξ/σία από johnbond

σηκώνω τα αντερά μου αλλά ποτέ δε θα μοιάξω τους φουσκωτούς δίπλα μου.... 

το θέμα είναι να σηκώνεις κιλά με τον σωστό τρόπο -σύνδεση νου και μυ- να τρως επαρκώς και να μην κάνεις ταρζανιές σα να είσαι σε jungle gym 
από κει και μετά οπλίσου με υπομονή, προσευχήσου στη θεά τέστο σου και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους, ευλόγησον 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...