poulinos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 On 21/1/2018 at 3:03 PM, Castiel said: Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να αγοράσω ένα μονόζυγο και κοίταζα κυρίως για αυτά που μπαίνουν στην κάσα της πόρτας. Έχω κάποιες απορίες για αυτά 1)Πόσο σταθερά είναι; 2)Προκαλούν πρόβλημα στην κάσα της πόρτας ή στον τοίχο; Για τον τοιχο λογικά με ενα βαψιμο κλπ ειμαστε οκ, αλλα με την κάσα τι παίζει; Ευχαριστώ Eχω βαλει μονοζυγο στην κασα εδω και παρα πολλα χρονια και ολα οκ. Δεν εχω δει να εχει παθει κατι η κασα(σιγουρα θα εχει ενα μικρο βουλιαγμα )αλλα δεν μου εχει χαλασει κατι.Κανω ελξεις κτλ χωρις κανενα προβλημα. Εννοειται δεν θα κανα τιποτα αναποδα κτλ μην τυχει και φυγει και ξαφνικα χασω τα παντα απο πανω μου.Με την κασα αν στην χαλασει απλα μετα θελει λιγο στοκο πχ για να γεμισεις το βαθουλωμα και μπογια απο πανω και ολα ενταξει. αν θες μπορω να βαλω και φωτογραφια.καποιοι απλα δεν το εχω δοκιμασει παιρνουν και 2 κομματια χοντρο λαστιχο δηλαδη λαστιχο πανω απο ενα ποντο και βαζουν αυτα στην κασα που εχουν μεγαλυτερη επιφανεια και πανω σε αυτα στηριζουν το μονοζυγο.οποτε το μονοζυγο πιεζει το λαστιχο και το λαστιχο την κασα οποτε επειδη το λαστιχο ειναι πιο μεγαλο απλωνεται η δυναμη και δεν κανει ζημια στην κασα.
frozex Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Στις 14/1/2018 στις 11:57 ΜΜ, margaritagr είπε Lamberts https://www.skroutz.gr/s/5335857/Lamberts-Performance-Multi-Guard-Sport-60-ταμπλέτες.html Επειδη κι εγω εχω θεμα με τα μεγαλα χαπια, τα συγκεκριμενα ειναι οκ σε μεγεθος και πληρη ως συνθεση. Κι η εταιρεια top στο χωρο. Ψάχνω για το προϊόν στο google και βλέπω δόση 2 χάπια, γελάω. Τα παραγγέλνω, φτάνουν, ανοίγω, βλέπω μέγεθος νυχιού, γελάω σε σημείο να με ρωτάνε οι γείτονες "τι έπαθες χθες ρε συ;". Προσπαθώ μια - δυο - τρεις μέρες τπτ. Στέλνω μήνυμα wecare.gr (από αυτούς τα παρήγγειλα) και μου απαντάνε αυτό "Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σύμφωνα με την εταιρεία μπορείτε να σπάσετε την ταμπλέτα σε μικρότερα κομμάτια ώστε να είναι πιο εύκολη η κατάποση της.Λόγω της μορφής του σκευάσματος δε μπορεί να διαλυθεί στο νερό. Καλή σας μέρα, Με εκτίμηση, Wecare.gr", έκλαψα και πήγα να πάρω μια δόση. Πάντως ευχαριστώ πολύ για την πρόταση αυτών των συμπληρωμάτων, λογικά αυτά θα είναι οι βιταμίνες μου για το διάστημα που θα κάνω την low-carb. 1
margaritagr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 24 λεπτά πριν, frozex είπε Ψάχνω για το προϊόν στο google και βλέπω δόση 2 χάπια, γελάω. Τα παραγγέλνω, φτάνουν, ανοίγω, βλέπω μέγεθος νυχιού, γελάω σε σημείο να με ρωτάνε οι γείτονες "τι έπαθες χθες ρε συ;". Προσπαθώ μια - δυο - τρεις μέρες τπτ. Στέλνω μήνυμα wecare.gr (από αυτούς τα παρήγγειλα) και μου απαντάνε αυτό "Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σύμφωνα με την εταιρεία μπορείτε να σπάσετε την ταμπλέτα σε μικρότερα κομμάτια ώστε να είναι πιο εύκολη η κατάποση της.Λόγω της μορφής του σκευάσματος δε μπορεί να διαλυθεί στο νερό. Καλή σας μέρα, Με εκτίμηση, Wecare.gr", έκλαψα και πήγα να πάρω μια δόση. Πάντως ευχαριστώ πολύ για την πρόταση αυτών των συμπληρωμάτων, λογικά αυτά θα είναι οι βιταμίνες μου για το διάστημα που θα κάνω την low-carb. Αν σου δειξω τι ω3 παιρνω τωρα θα αυτοκτονησεις Πιστεψε με ειναι ο,τι μικροτερο σε καλη πολυβιταμινη παιζει!! Ισως μετα τις πρωτες μερες να ξεφοβηθεις και να το συνηθισεις 1
Fotis13 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Στις 23/01/2018 στις 9:38 ΠΜ, wizzy είπε 22/01 - 16/03/2018: Οχτώ (8) εβδομάδες τακτικών και δομημένων προπονήσεων, με στόχο την προετοιμασία για τον αγώνα τριάθλου που θα γίνει στις 18/03, ξεκίνησαν χτες βράδυ. Η προπόνηση βγήκε, όχι στο 100%, αλλά περίπου στο 75%, το οποίο, για μένα είναι ΟΚ, ειδικά μετά από σχεδόν 1.5 μήνα "on-off" κατάστασης (=μη τακτικών προπονήσεων). Ούτως ή άλλως, στο 100% θέλω να φτάσω κοντά στην ημέρα του αγώνα. Διατροφή, προπόνηση, ξεκούραση, υπομονή, επιμονή. Φέτος, σε αντίθεση με την προηγούμενη φορά, θα συμμετάσχουμε στο Sprint Triathlon (μισές αποστάσεις συγκριτικά με το Ολυμπιακό Τρίαθλο). Ο κολυμβητής της ομάδας είχε έναν τραυματισμό στην κλείδα και δήλωσε ότι θα του ήταν αδύνατο να καταφέρει να ολοκληρώσει την απόσταση του Ολυμπιακού Τρίαθλου (1500m κολύμπι). Οπότε, προσάρμοσα τις προπονήσεις ανάλογα. Δυσκολη προπονηση του τριαθλου και απαιτητητικη ,ψηνομουν μια περιοδο να ασχοληθω αλλα με ξενερωνε που υστερουσα πολυ στην κολυμβηση και ετσι δεν το συνεχισα .
wizzy Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Συμφωνώ, είναι όντως δύσκολη και "μπράβο" σε αυτούς που το κάνουν.
Toxo <3 lover Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Μαργαρίτα, για πες αγαπημένο μου κοράσιον, τι πολυβιταμινούλες λες να πάρω; Λαγκάρει λίγο ο εγκέφαλος τελευταία, η διατροφή δεν πάει τόσο καλά από ποικιλία, νομίζω ότι θα μου δώσει μια ώθηση έστω το placebo. Να δω στη Solgar που παραγγέλνω για το boyfriend; Δεν με πειράζει να καταπιώ μεγάλα χάπια!
margaritagr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Χαχα και solgar ειναι τοπ και lamberts που προτεινα στον αλλο φιλο. https://www.pharmacy295.gr/el/products/solgar-vm-2000-60tabs 1
Toxo <3 lover Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δεν είναι fail το ίδιο σκεύασμα να έχει σίδηρο κι ασβέστιο από τη στιγμή που αυτά τα δύο αλληλοεξουδετερώνονται;
Vapir Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Πήγα που λέτε κ έκανα τις εξετάσεις για το θυρεοειδή π είχα επανεξέταση ολα cool θέλω να πάω να κάνω κ κάτι άλλες οπότε ακόμα δε μπορώ να μπω για τα καλά στο cut αλλα κλαιν Γενάρη έχουμε legday, τρίχα κάγκελο λέμε 7
margaritagr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 5 ώρες πριν, Toxo <3 lover είπε Δεν είναι fail το ίδιο σκεύασμα να έχει σίδηρο κι ασβέστιο από τη στιγμή που αυτά τα δύο αλληλοεξουδετερώνονται; Ειναι σε διαφορετικη μορφη μη το βλεπεις σα σπανακι με φετα
Demetra_ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Στις 25/1/2018 στις 11:48 ΜΜ, Toxo <3 lover είπε Μαργαρίτα, για πες αγαπημένο μου κοράσιον, τι πολυβιταμινούλες λες να πάρω; Λαγκάρει λίγο ο εγκέφαλος τελευταία, η διατροφή δεν πάει τόσο καλά από ποικιλία, νομίζω ότι θα μου δώσει μια ώθηση έστω το placebo. Να δω στη Solgar που παραγγέλνω για το boyfriend; Δεν με πειράζει να καταπιώ μεγάλα χάπια! vitamin B (complex) και ένα τυχαίο link https://www.vita4you.gr/el/vitamines-simpliromata/vitamines/symplegma-vitaminon-b
margaritagr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, yannis27gr είπε Ανελυσε το λίγο αυτό Μαργαρίτα. Εχε χαρη που δινω Χημεια Τροφιμων τη Δευτερα Ας παρουμε ως δεδομενο καταρχας πως οι multivit ειναι μπαλωματα , λιγο απ ολα. Αν εχει καποιος αποδεδειγμενη ανεπαρκεια πχ σε μια βιτ παιρνει τη βιτ ξεχωριστα σε δοσολογια γιατρού. Σ αυτο το πλαισιο και ειδικα για τον Fe ουδεποτε εχω μπει στη διαδικασια να δω την περιεκτικοτητα του σε τετοιο σκευασμα. Υπαρχει δεν υπαρχει Ca , η απορροφισιμη ποσοτητα ειναι τοσο μικρη, αμελητεα για οποιον εχει θεμα. Γενικως οι εταιρειες στις multi προσπαθουν να βαλουν καθε στοιχειο στη μεγιστη μορφη βιοδιαθεσιμοτητας. Η solgar ειναι απο τις κυριαρχες εταιρεις του χωρου με πολυ μεγαλα ποσα στην αναπτυξη του r n d (research and development). Δεν εψαξα τι σιδηρο χρησιμοποιουν θα πω ομως τα εξης: Σιδηρο με σιδηρο διαφερει και ως προς το αν ειναι φυτικης/ζωικης προελευσης αλλα και σε πηγες ιδιας προελευσης. Πχ ολοι λενε φαε συκωτι για σιδηρο... Ποσοι γνωριζουν οτι η απορροφηση του ειναι πολυ μικροτερη απο αυτη του σιδηρου ενος μοσχαρισιου φιλετου; Η γιαγια μου μου λεγε φαε φακες για σιδηρο.... Δεν ηξερε οτι τα 3/4+ πανε στη λεκανη. Λενε για το ασβεστιο... ποσοι γνωριζουν οτι τα αυγα μειωνουν το ποσοστο απορροφησης του σιδηρου; και ποσοι (οκ ειναι πιο γνωστο) οτι το ασκορβικο οξυ το αυξανει. Ποσοι ξερουν οτι υπαρχουν οργανικες ενωσεις σιδηρου αλλα και απλα αλατα; Ερευνες εχουν δειξει τον FeSO4 την πιο απορροφισιμη μορφη ενω ακολουθουν και το γλυκονικο αλας του σιδηρου καθως και ο γλυκερυλο-φωσφορικος σιδηρος Με λιγα λογια...... το "ψαξιμο" ειναι τσαμπα σκοτουρα γιατι ποτε δεν εχεις επαρκη στοιχεια ή/και γνωσεις για ασφαλες συμπερασμα. Αν εχεις αναιμια θα παρεις gynotardyferon πχ οχι multi.... Οριστε κοιταξα το site της solgar ο σιδηρος που χρησιμοποιουν ειναι σε "ειδικη" ενισχυμενη μορφη. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2018 από margaritagr 3
Toxo <3 lover Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Και θα έρθει ο Φώτης τώρα να πει για τον ελεύθερο χρόνο της Μαργαρίτας να κάθεται να τα μαθαίνει όλα αυτά με ένα ισοπεδωτικό ποστ μισής γραμμής. 2
j0hnn1e Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 On 1/25/2018 at 10:09 PM, margaritagr said: Χαχα και solgar ειναι τοπ και lamberts που προτεινα στον αλλο φιλο. https://www.pharmacy295.gr/el/products/solgar-vm-2000-60tabs Ειδικά η συγκεκριμένη στο λινκ απο συγκεντρώσεις βιταμινών είναι λίγο κλάφτα χαράλαμπε. Γούστα είναι αυτά βέβαια. Προσωπικά θα συνιστούσα να δει όποιος θέλει στο iherb (εαν στέλνουν ακόμα ελλάδα) έχει πολλές multivitamins με καλύτερεσ συγκεντρώσεις βιταμινών και ιχνοστοιχείων (natures way αν θυμάμαι καλά, alive! για παράδειγμα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις