yannis27gr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Την ξέρω τη διαφορα, χοντρικά το ανέφερα. Εννοείται ότι η διατροφή είναι το Α και το Ω, αναφορικά με το αισθητικό -κυρίως- αποτέλεσμα. Γιατί μπορεί να κάνει βάρη, να δυναμώνει και να τρώει ότι να 'ναι άρα δε θα είναι γραμμωμένος αλλά θα είναι ογκώδης και δυνατός. Έχω υπόψην μερικούς τέτοιους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 το έλεγα για την Elena16... Χαίρεται!Ξεκίνησα και εγω δειλά δειλά την προσπάθεια μου!Ήμουν 67, τωρα ειμαι 65 και 1.74 ύψος.Θελω να χάσω 4 κιλα ακόμη.. Συγκεκριμένα να χάσω πόντους απο τη μέση και κατωΤι προγραμμα να κανω στο διάδρομο ;Να κανω γρήγορο περπάτημα 5.5 με 10% incline η 6.5 χωρις incline?Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauMaus Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Ωραίος...τραπεζοιδείς και ώμους να δουλέψεις λίγο παραπάνω και θα είσαι μπόμπα από μπροστά. Liverpool φαίνεται ότι έχασες από τα πλαινά...ψήστο να βάλεις και 3 φορές αερόβια την βδομάδα να δεις για πότε θα έχουν εξαφανιστεί. φιλε bosei για τατραπεζια εχεις δικιο , τους ωμους κατα καιρους τους δουλευω αρκετα ! φιλε Dakonblackblade εχω κλεισει 15ετια τελευταιες φωτο απο μενα απο την δουλεια 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Κάτι πρέπει να έχει παίξει με το Xcelofyllo γιατί μου επαναλάμβάνει το bench press. Οκ , για να μη ξαναυπόλογίζω τα πάντα, θα το αφήσω ως έχει. Μια από τα ίδια λοιπόν Bench press 5+ Bench Press: 5x65, 5x75, 5x85 Dumbell Incline Press: 5x8x30 Barbell Row: 5x8x70 Shoulder Laterall Raises: 3x10+x8 Weighted Hyper extensions: 3x10x20 Rotator cuffs. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Star_Light Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Λιπομέτρηση έχετε κανει φανταζομαι οι περισσοτεροι έτσι? εμενα με εβγαλε 14,2% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Λιπομέτρηση έχετε κανει φανταζομαι οι περισσοτεροι έτσι? εμενα με εβγαλε 14,2% Δεν έχω κάνει ποτέ γιατί δε με ενδιαφέρει. Ένα 24% το έχω στο τσεπάκι πιστεύω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Star_Light Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δεν έχω κάνει ποτέ γιατί δε με ενδιαφέρει. Ένα 24% το έχω στο τσεπάκι πιστεύω. Τι δεν σε ενδιαφερει? να εχεις ενα υγιες και ευπαρουσιαστο σώμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 το ποσοστό λίπους ενδιαφέρει περισσότερο τη γράμμωσητο ότι ο Dako δεν του δίνει βαρύτητα δεν σημαίνει ότι το σώμα του δεν είναι υγιές και ευπαρουσίαστο 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Χαίρεται! Ξεκίνησα και εγω δειλά δειλά την προσπάθεια μου! Ήμουν 67, τωρα ειμαι 65 και 1.74 ύψος. Θελω να χάσω 4 κιλα ακόμη.. Συγκεκριμένα να χάσω πόντους απο τη μέση και κατω Τι προγραμμα να κανω στο διάδρομο ; Να κανω γρήγορο περπάτημα 5.5 με 10% incline η 6.5 χωρις incline? Sent from my iPhone using Insomnia Δεν χρειαζεται να χασεις κιλα. Συνεχισε να γυμναζεσαι ομως εννοειται! Αλλα οχι με αυτοσκοπο να χασεις κιλα! 65 και 1.74 υψος ειναι καβλα για γυναικα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Star_Light Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 το ποσοστό λίπους ενδιαφέρει περισσότερο τη γράμμωση το ότι ο Dako δεν του δίνει βαρύτητα δεν σημαίνει ότι το σώμα του δεν είναι υγιές και ευπαρουσίαστο Εμενα με ενδιαφερει μονο η γράμμωση χωρις ογκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Εμενα με ενδιαφερει μονο η γράμμωση χωρις ογκο. Δηλαδη τι ακριβως θα γραμμωσεις? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Κάτι τέτοιο; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Και αυτος γραμμωμενος θεωρειται : 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 σαρκοπενία σκέτη...τι να αναδείξεις; κόκκαλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις