Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ε ναι ρε λιβ πεταλουδα θα νιώθεις;

μεχρι να συνηθησεις θες κανα μηνα το καινουργιο ρολόι.

καλά κουράγια και ελπιζω να τα βρηκες στη δουλεια καλυτερα απο τις προαλες.

σήμερα λιγο ωμους και πλάτη.εχουν αρχίσει και αρπάζουν πολύ καλά...oι ωμοι

σιγα ξεμιτιζουν και λιγα φλεβάκια...μοχοχοχοχχο

Screen_Shot_2018-01-19_at_21.59.59.png

Επεξ/σία από γροσερισοπ
  • Like 3
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

όντως Γρος, οι ώμοι σου αναπτύσσονται πολύ όμορφα. παίρνουν όγκο και σχήμα και θα αρχίζουν να δένουν ωραία με τον κάτω κορμό όταν ανοίξει λίγο ακόμα η πλάτη 

Δημοσ.

Εδω και 2 περιπου εβδομαδες εχω πονους στην εσωτερικη πλευρα του δεξιου αγκωνα.

Μεενοχλει λιγο οταν κανω βαρη, οταν στηριζομαι με το δεξι χερι να σηκωθω απο το κρεβατι η το πατωμα (με κλειστη την γροθια δεν ποναει καθολου).

Πιθανοτητα την επαθα στο γυμναστηριο αν και παιζει το ενδεχομενο το 10κιλο μωρακι να παιζει τον ρολο του!

Το συζητησα λιγο με τον γυμναστη και μου πε οτι μαλλον ειναι τενοντιτιδα και να κανω καλο ζεσταμα.

Η αληθεια ειναι οτι μετα απο μερικα σετ δεν με ενοχλει καθολου και σηκωνω και περισσοτερα κιλα πχ στηθος.

Πλεον προσπαθω να το μην το κουραζω καθολου αλλα δεν θελω να κοψω το γυμναστηριο, εχετε να προτεινετε καποιο ειδικο ζεσταμα για το συγκεκριμενο σημειο η απλα πριν απο καθε προπονηση καλο ζεσταμα γενικα?

Υπαρχει περιπτωση να χειροτερευσει η να μην περασει με τον καιρο?Οπως και να χει τελη Απριλη σταματαω γυμναστηριο για κανα 4μηνο.

Δημοσ.

Από την Πέμπτη με έχει πιάσει ένα νευροκαβαλίκεμα στην ωμοπλάτη που δεν λέει να φύγει. Το πρωί της πέμπτης που ξύπνησα ένιωθα κάτι πολύ ελαφρύ που δεν με προβλημάτισε, αλλά το μεσημέρι σήκωσα απότομα ένα τσουβάλι και τότε με έπιασε κανονικά.

Στην αρχή το πλάκωσα με βολταρέν για μια μέρα και νόμιζα ότι πέρασε, αλλά κάθε πρωί που ξυπνάω, επιστρέφει.

Τι να κάνω τώρα? Νσ συνεχίσω έτσι και θα περάσει; Νομίζω ότι ένα απλό νευροκαβαλίκεμα θα έπρεπε να είχε περάσει. Παίζει να είναι τίποτα άλλο? Αν ναι πως τεκμηριώνεται? Ακύρωσα και την αυριανή προπόνηση για να μην γίνει χειρότερα...

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να αγοράσω ένα μονόζυγο και κοίταζα κυρίως για αυτά που μπαίνουν στην κάσα της πόρτας. Έχω κάποιες απορίες για αυτά

1)Πόσο σταθερά είναι;

2)Προκαλούν πρόβλημα στην κάσα της πόρτας ή στον τοίχο; Για τον τοιχο λογικά με ενα βαψιμο κλπ ειμαστε οκ, αλλα με την κάσα τι παίζει;

Ευχαριστώ

Δημοσ.
Στις 21/1/2018 στις 9:58 ΠΜ, 4saken είπε

Μεενοχλει λιγο οταν κανω βαρη, οταν στηριζομαι με το δεξι χερι να σηκωθω απο το κρεβατι η το πατωμα (με κλειστη την γροθια δεν ποναει καθολου).

Πιθανοτητα την επαθα στο γυμναστηριο αν και παιζει το ενδεχομενο το 10κιλο μωρακι να παιζει τον ρολο του!

Το συζητησα λιγο με τον γυμναστη και μου πε οτι μαλλον ειναι τενοντιτιδα και να κανω καλο ζεσταμα.

Η αληθεια ειναι οτι μετα απο μερικα σετ δεν με ενοχλει καθολου και σηκωνω και περισσοτερα κιλα πχ στηθος.

Πλεον προσπαθω να το μην το κουραζω καθολου αλλα δεν θελω να κοψω το γυμναστηριο, εχετε να προτεινετε καποιο ειδικο ζεσταμα για το συγκεκριμενο σημειο η απλα πριν απο καθε προπονηση καλο ζεσταμα γενικα?

Υπαρχει περιπτωση να χειροτερευσει η να μην περασει με τον καιρο?Οπως και να χει τελη Απριλη σταματαω γυμναστηριο για κανα 4μηνο.

Εάν είναι τένοντας(επικονδυλιτιδα) θα χειροτερεύει όσο το ζορίζεις.Το  βράδυ όταν κοιμάσαι αν ξυπνάς με πόνο είναι προχωρημένη κατάσταση και πρέπει να πας γιατρό

Στις 21/1/2018 στις 12:57 ΜΜ, cthulhucarbide είπε

Από την Πέμπτη με έχει πιάσει ένα νευροκαβαλίκεμα στην ωμοπλάτη που δεν λέει να φύγει. Το πρωί της πέμπτης που ξύπνησα ένιωθα κάτι πολύ ελαφρύ που δεν με προβλημάτισε, αλλά το μεσημέρι σήκωσα απότομα ένα τσουβάλι και τότε με έπιασε κανονικά.

Στην αρχή το πλάκωσα με βολταρέν για μια μέρα και νόμιζα ότι πέρασε, αλλά κάθε πρωί που ξυπνάω, επιστρέφει.

Τι να κάνω τώρα? Νσ συνεχίσω έτσι και θα περάσει; Νομίζω ότι ένα απλό νευροκαβαλίκεμα θα έπρεπε να είχε περάσει. Παίζει να είναι τίποτα άλλο? Αν ναι πως τεκμηριώνεται? Ακύρωσα και την αυριανή προπόνηση για να μην γίνει χειρότερα...

Ισχύει ότι έγραψα στον 4saken. Ξεκούραση για αρχή να φύγει η φλεγμονή. Πάγο να βάζεις αν πονάς και φυσικά ο γιατρός θα σου πει τι να κάνεις

Δημοσ.

Οχι δεν με ποναει, σημερα παρατηρησα οτι αν τεντωνω και στριβω το χερι μου ενω ποναω λιγο στην πρωτη δευτερη επαναληψη, μετα μου περναει τελειως.

Οπως ειπα, ενιωθα ενοχλησεις την Παρασκευη στα πρωτα σετ αλλα μετα εκανα πολυ καλα κιλα.

Θα το ξεκουρασω ολη την εβδομαδα με ποδια και cardio και βλεπουμε!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, TEOKOS είπε

Ισχύει ότι έγραψα στον 4saken. Ξεκούραση για αρχή να φύγει η φλεγμονή. Πάγο να βάζεις αν πονάς και φυσικά ο γιατρός θα σου πει τι να κάνεις

Με πόναγε μόνο σε συγκεκριμένες γωνίες. Αυτή τη στιγμή νιώθω να μου έχει περάσει, αν δεν εμφανιστεί πάλι αύριο το πρωί θα την έχω γλυτώσει σίγουρα. Δεν πήγαινα γυμναστήριο όσο με πόναγε.

Πάντως για μελλοντική χρήση, σε τι γιατρό να πήγαινα? Παθολόγο? Δεν θα ήθελα να με παραπέμψει αλλού και να πηγαίνω σε δύο γιατρούς χωρίς λόγο

Δημοσ.

Ε δεν ξέρω αν είναι κάτι σχετικό με τενοντίτιδα. Εμένα μου φάνηκε ως αυτό που συνηθίζουμε να λέμε νευροκαβαλίκεμα - ψύξη αλλά δεν ξέρω που υπάγεται αυτό

Δημοσ.
Στις 21/01/2018 στις 9:58 ΠΜ, 4saken είπε

Γιατι θα σταματησεις το γυμναστηριο για ενα 4μηνο ? Ειναι μεγαλο χρονικο διαστημα αυτο .

Δημοσ.

Λογω καλοκαιρινης σεζον και λοιπων υποχρεωσεων, απλα δεν γινεται.Το χω δοκιμασει και στο παρελθον αλλα ειναι μη ρεαλιστικο δυστυχως.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

22/01 - 16/03/2018: Οχτώ (8) εβδομάδες τακτικών και δομημένων προπονήσεων, με στόχο την προετοιμασία για τον αγώνα τριάθλου που θα γίνει στις 18/03, ξεκίνησαν χτες βράδυ. Η προπόνηση βγήκε, όχι στο 100%, αλλά περίπου στο 75%, το οποίο, για μένα είναι ΟΚ, ειδικά μετά από σχεδόν 1.5 μήνα "on-off" κατάστασης (=μη τακτικών προπονήσεων). Ούτως ή άλλως, στο 100% θέλω να φτάσω κοντά στην ημέρα του αγώνα. Διατροφή, προπόνηση, ξεκούραση, υπομονή, επιμονή.

Φέτος, σε αντίθεση με την προηγούμενη φορά, θα συμμετάσχουμε στο Sprint Triathlon (μισές αποστάσεις συγκριτικά με το Ολυμπιακό Τρίαθλο). Ο κολυμβητής της ομάδας είχε έναν τραυματισμό στην κλείδα και δήλωσε ότι θα του ήταν αδύνατο να καταφέρει να ολοκληρώσει την απόσταση του Ολυμπιακού Τρίαθλου (1500m κολύμπι). Οπότε, προσάρμοσα τις προπονήσεις ανάλογα.

Επεξ/σία από wizzy
  • Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...