margaritagr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Lamberts https://www.skroutz.gr/s/5335857/Lamberts-Performance-Multi-Guard-Sport-60-ταμπλέτες.html Επειδη κι εγω εχω θεμα με τα μεγαλα χαπια, τα συγκεκριμενα ειναι οκ σε μεγεθος και πληρη ως συνθεση. Κι η εταιρεια top στο χωρο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πήγα το Σάββατο να δώσω αίμα. Εξέταση αιμοσφαιρίνης από τη νοσοκόμα, πίεση από την γιατρό. Αιμοσφαιρίνη 13.3, πίεση 10 με 7. Με στραβοκοιτάει η γιατρός. "Αθλείστε τακτικά;" με ρωτάει. "Αθλούμαι τακτικά." απαντάω. "Μήπως υπεραθλείστε;" μου λέει. "Μα, γιατί το λέτε αυτό;" ρωτάω (πού να της έλεγα ότι έχει 1 μήνα, σχεδόν, που αθλούμαι κατ' όνομα κι όχι κατ' ουσίαν...). "Ε, να έχετε χαμηλή πίεση, το οποίο είναι καλό, αλλά φοβάμαι ότι πέραν του ότι η χαμηλή πίεση μπορεί να οφείλεται στη γυμναστική που κάνετε, μπορεί να υποδηλώνει κι έλλειψη σιδήρου. Να έρθετε σε ένα μήνα να κάνετε εξετάσεις αίματος για να δούμε τι συμβαίνει." μου λέει. "ΟΚ, αλλά να ξέρετε, γενικά είμαι υποτασικός, έχει χρόνια, δεν είναι πρόσφατο φαινόμενο." απαντάω και πάω δίνω αίμα κανονικά. Σημείωση: Είμαι τακτικός αιμοδότης, κάποιες φορές "έφαγα άκυρο" λόγω χαμηλής πίεσης, αλλά ποτέ δεν αισθάνθηκα άσχημα/ζαλάδες κτλ. Απλώς, έχω, κατά κανόνα, χαμηλή πίεση. Κάνω κάθε χρόνο εξετάσεις αίματος κι όσες φορές έκανα, όλα ήταν normal. Εξαίρεση το 2017 που δεν έκανα εξετάσεις αίματος - μαλακία μου. Θα δούμε σε περίπου 1 μήνα τι συμβαίνει. Στο μεταξύ συνεχίζω κανονικά, προπόνηση απόψε. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2018 από wizzy 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ducatirulez Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Εχει καποιος γνωμη γι αυτη την πρωτεινη? https://www.skroutz.gr/s/8470772/Self-Omninutrition-Active-Whey-Gainer-2000gr-Banana-Toffee.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 9 ώρες πριν, wizzy είπε Πήγα το Σάββατο να δώσω αίμα. Εξέταση αιμοσφαιρίνης από τη νοσοκόμα, πίεση από την γιατρό. Αιμοσφαιρίνη 13.3, πίεση 10 με 7. Με στραβοκοιτάει η γιατρός. "Αθλείστε τακτικά;" με ρωτάει. "Αθλούμαι τακτικά." απαντάω. "Μήπως υπεραθλείστε;" μου λέει. "Μα, γιατί το λέτε αυτό;" ρωτάω (πού να της έλεγα ότι έχει 1 μήνα, σχεδόν, που αθλούμαι κατ' όνομα κι όχι κατ' ουσίαν...). "Ε, να έχετε χαμηλή πίεση, το οποίο είναι καλό, αλλά φοβάμαι ότι πέραν του ότι η χαμηλή πίεση μπορεί να οφείλεται στη γυμναστική που κάνετε, μπορεί να υποδηλώνει κι έλλειψη σιδήρου. Να έρθετε σε ένα μήνα να κάνετε εξετάσεις αίματος για να δούμε τι συμβαίνει." μου λέει. "ΟΚ, αλλά να ξέρετε, γενικά είμαι υποτασικός, έχει χρόνια, δεν είναι πρόσφατο φαινόμενο." απαντάω και πάω δίνω αίμα κανονικά. Σημείωση: Είμαι τακτικός αιμοδότης, κάποιες φορές "έφαγα άκυρο" λόγω χαμηλής πίεσης, αλλά ποτέ δεν αισθάνθηκα άσχημα/ζαλάδες κτλ. Απλώς, έχω, κατά κανόνα, χαμηλή πίεση. Κάνω κάθε χρόνο εξετάσεις αίματος κι όσες φορές έκανα, όλα ήταν normal. Εξαίρεση το 2017 που δεν έκανα εξετάσεις αίματος - μαλακία μου. Θα δούμε σε περίπου 1 μήνα τι συμβαίνει. Στο μεταξύ συνεχίζω κανονικά, προπόνηση απόψε. μη πτοείσαι ... παθούσα και γω (συν χαμηλούς παλμούς ... μπορεί και 46/1sec) ίσα ίσα η γυμναστική βοηθάει τη καρδιά και την εύρυθμη λειτουργία της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Demetra_ είπε μη πτοείσαι ... παθούσα και γω (συν χαμηλούς παλμούς ... μπορεί και 46/1sec) ίσα ίσα η γυμναστική βοηθάει τη καρδιά και την εύρυθμη λειτουργία της. Ειδικά η γυμναστική που κάνω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 12 hours ago, wizzy said: Πήγα το Σάββατο να δώσω αίμα. Εξέταση αιμοσφαιρίνης από τη νοσοκόμα, πίεση από την γιατρό. Αιμοσφαιρίνη 13.3, πίεση 10 με 7. Με στραβοκοιτάει η γιατρός. "Αθλείστε τακτικά;" με ρωτάει. "Αθλούμαι τακτικά." απαντάω. "Μήπως υπεραθλείστε;" μου λέει. "Μα, γιατί το λέτε αυτό;" ρωτάω (πού να της έλεγα ότι έχει 1 μήνα, σχεδόν, που αθλούμαι κατ' όνομα κι όχι κατ' ουσίαν...). "Ε, να έχετε χαμηλή πίεση, το οποίο είναι καλό, αλλά φοβάμαι ότι πέραν του ότι η χαμηλή πίεση μπορεί να οφείλεται στη γυμναστική που κάνετε, μπορεί να υποδηλώνει κι έλλειψη σιδήρου. Να έρθετε σε ένα μήνα να κάνετε εξετάσεις αίματος για να δούμε τι συμβαίνει." μου λέει. "ΟΚ, αλλά να ξέρετε, γενικά είμαι υποτασικός, έχει χρόνια, δεν είναι πρόσφατο φαινόμενο." απαντάω και πάω δίνω αίμα κανονικά. Σημείωση: Είμαι τακτικός αιμοδότης, κάποιες φορές "έφαγα άκυρο" λόγω χαμηλής πίεσης, αλλά ποτέ δεν αισθάνθηκα άσχημα/ζαλάδες κτλ. Απλώς, έχω, κατά κανόνα, χαμηλή πίεση. Κάνω κάθε χρόνο εξετάσεις αίματος κι όσες φορές έκανα, όλα ήταν normal. Εξαίρεση το 2017 που δεν έκανα εξετάσεις αίματος - μαλακία μου. Θα δούμε σε περίπου 1 μήνα τι συμβαίνει. Στο μεταξύ συνεχίζω κανονικά, προπόνηση απόψε. την μια φορα μου βρηκαν χαμηλη πιεση και εφαγα ακυρο παροτι εχω δωσει απλα απειρες φορες.την δευτερη μου λεει πιες ενα καφε και ελα.κατεβηκα ηπια ενα καφε απο το μηχανημα και πηγα και εδωσα.μια χρονια δεν εκανες δεν πειραζει.εδω μερικοι τρωνε χωρις αυριο δεν γυμναζονται δεν προσεχουν και δεν καν8υν ποτε εξετασεις.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Ερωτημα πολυ δυσκολο να το απαντησω μονος. Απο αυριο σουλευω 23:00-7:00, το γυμναστήριο ανοιγει 8:30. Λεω να οηγαινω στα καπακια για γυμναστική και μετα υπνο, αλλιως απογευμα. Ο υπνος το πρωί δεν ξερω κατα ποσο θα με ξεκουραζει. Σκεφτομαι και τι να κανω με την διατροφη, πχ εγω επαιρνα φαγητο στην δουλεια και ετρωγα ανα μιαμιση ωρα, τωρα να μενω νηστικός το βραδυ ή να δωσω στο οργανισμο μου το μυνημα οτι το βραδυ θα τρωω ενω το πρωι που κοιμαμαι θα ναι σαν τον βραδινο υπνο που εμενα απο τις 22:00 ως τις 8:00 νηστικος,οταν ξυπνουσα ετρωγα πρωινο και μετα απο μια ωρα γυμναστήριο. Θελει να το παω σταδιακα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, Liverpool89 είπε Ερωτημα πολυ δυσκολο να το απαντησω μονος. Απο αυριο σουλευω 23:00-7:00, το γυμναστήριο ανοιγει 8:30. Λεω να οηγαινω στα καπακια για γυμναστική και μετα υπνο, αλλιως απογευμα. Ο υπνος το πρωί δεν ξερω κατα ποσο θα με ξεκουραζει. Σκεφτομαι και τι να κανω με την διατροφη, πχ εγω επαιρνα φαγητο στην δουλεια και ετρωγα ανα μιαμιση ωρα, τωρα να μενω νηστικός το βραδυ ή να δωσω στο οργανισμο μου το μυνημα οτι το βραδυ θα τρωω ενω το πρωι που κοιμαμαι θα ναι σαν τον βραδινο υπνο που εμενα απο τις 22:00 ως τις 8:00 νηστικος,οταν ξυπνουσα ετρωγα πρωινο και μετα απο μια ωρα γυμναστήριο. Θελει να το παω σταδιακα; Καλορίζικος στην καινούργια σου δουλειά. Το ίδιο ωράριο έχω και εγώ εδώ και 4,5 χρόνια. Στην αρχή ήτανε δύσκολα να προσαρμοστώ Τώρα πια πηγαίνω κατευθείαν γυμναστήριο. Γυρνάω τρώω κανονικό γεύμα και μετά 1-2 ώρες κοιμάμαι. Ξυπνάω τρώω πρωινό και το δεύτερο γεύμα γύρω στις τρείς η ώρα την νύχτα. Τα 2 δευτερεύοντα γεύματα τα κάνω το βράδυ πριν φύγω για δουλειά και κάτι ελαφρύτερο λίγο πριν τις 7 το πρωί. Στα ρεπό μου δεν έχω βρει την φόρμουλα σε ξεκούραση και φαγητό ακόμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 8 ώρες πριν, ducatirulez είπε Εχει καποιος γνωμη γι αυτη την πρωτεινη? https://www.skroutz.gr/s/8470772/Self-Omninutrition-Active-Whey-Gainer-2000gr-Banana-Toffee.html Λίγη πρωτεΐνη και πολλές ζάχαρες. Πάρε καθαρή whey και φάε καλούς υδατάνθρακες. Μπανάνα ξέρω γώ ... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 8 ώρες πριν, TEOKOS είπε Καλορίζικος στην καινούργια σου δουλειά. Το ίδιο ωράριο έχω και εγώ εδώ και 4,5 χρόνια. Στην αρχή ήτανε δύσκολα να προσαρμοστώ Τώρα πια πηγαίνω κατευθείαν γυμναστήριο. Γυρνάω τρώω κανονικό γεύμα και μετά 1-2 ώρες κοιμάμαι. Ξυπνάω τρώω πρωινό και το δεύτερο γεύμα γύρω στις τρείς η ώρα την νύχτα. Τα 2 δευτερεύοντα γεύματα τα κάνω το βράδυ πριν φύγω για δουλειά και κάτι ελαφρύτερο λίγο πριν τις 7 το πρωί. Στα ρεπό μου δεν έχω βρει την φόρμουλα σε ξεκούραση και φαγητό ακόμη. Καλημερα. Πιστευω θα δυσκολευτω με ολο αυτο, μεχρι τωρα ημουν πρωι 7-15 ή 15:00-23:00 που παλευοταν, τωρα θα πρεπει να κοιμαμαι τ ορωι κατι που δεν το χω ξανακανει. Και γω λέω να πηγαίνω στα καπακια γυμναστήριο, ωστε μετα ν κοιμαμαι οσο παει. Θα δειξει απο σημερα πως θα την παλεψω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulouri Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Λογω πολυ πιεσμενου προγραμματος σκεφτομαι να κανω: στη 13:00-14:00 την κύρια μυική ομαδα και το απογευμα "τρεξιμο" και κοιλιακους ραχιαιους! επειδη το σπαω σε 2 κομματια υπαρχει θεμα ξεκουρασης του οργανισμου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πολυ ζορικο ωραριο το 7:00-23:00 δεν μπορω να κοιμηθω. Ξαπλωνω, δεν μπορω να κοιμηθω, κοιμαμαι σηκωνομαι σαν ζομπι. Σημερα γυρισα απο την δουλεια και στα καπακια πηγα γυμναστήριο βγηκε ο προπονηση και πολυ καλα μοορω να πω, αλλα δεν ξερω πως να το κανω. Να πηγαινω κατευθειαν;, να κοιμαμαι και να πηγαίνω,δεν ξερω τι ειναι καλυτερο, αλλα οταν γυρναω σπιτι δεν μπορω να κοιμηθω, ή δουλειες θα κανω ή θα υελω να παω γυμναστηριο Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2018 από Liverpool89 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Θα βρεις τον ρυθμό σου μην αγχώνεσαι . Η κοινωνική σου ζωή όμως θα πάρει τα κάτω της με αυτό το ωράριο. Δυστυχώς όμως αξιοπρεπή δουλειά αυτή την χρονική στιγμή μόνο βράδυ βρίσκεις. -------------------- Πολύ καλά βίντεο για την πιο ευπαθή μυική ομάδα . Είναι 3 στην σειρά ,δείτε τα .... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, Liverpool89 είπε Πολυ ζορικο ωραριο το 7:00-23:00 δεν μπορω να κοιμηθω. Ξαπλωνω, δεν μπορω να κοιμηθω, κοιμαμαι σηκωνομαι σαν ζομπι. Σημερα γυρισα απο την δουλεια και στα καπακια πηγα γυμναστήριο βγηκε ο προπονηση και πολυ καλα μοορω να πω, αλλα δεν ξερω πως να το κανω. Να πηγαινω κατευθειαν;, να κοιμαμαι και να πηγαίνω,δεν ξερω τι ειναι καλυτερο, αλλα οταν γυρναω σπιτι δεν μπορω να κοιμηθω, ή δουλειες θα κανω ή θα υελω να παω γυμναστηριο Το θεμα του υπνου και γενικοτερα της ξεκουρασης -αποκαταστασης να το κοιταξεις ειναι πολυ σημαντικο για το χτισιμο της μυικης μαζας . Ε ρε γαμωτο να μην εχω τον χρονο της Μαργαριτα ,σε αγωνιστικο επιπεδο θα ημουν τωρα ! Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από Fotis13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Το ξέρω φωτη. Σημερα πχ επελεξα να παω σπιτι να κοινηθω απο της 8:00 ως της 14:00 μετα τζιμ και 16:00 ξανα υπνος ως της 18:00. Τωρα σε λιγο θα αρχισω να ετοιμάζομαι για δουλειά, καταντησα βραδυ πχ 04:00 να τρωω κανονικο φαγητο. Στην προπονηση μοορω να πω οτι δεν επεσα, αλλα νιωθω λιγο βαρυς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις