wizzy Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 5 ώρες πριν, Fotis13 είπε Wizzy γιατι απειχες απο τις δυνατες προπονησεις τραυματιστηκες ? Όχι, ευτυχώς! Λίγο οι γιορτές, λίγο κάποιες κοινωνικές υποχρεώσεις, γενικά, αστάθμητοι παράγοντες με έβγαλαν εκτός προγράμματος για δύο εβδομάδες κι αυτό φάνηκε. Είχα προβλέψει/ήθελα σε διάστημα δύο εβδομάδων (18-28/12) να κάνω 8 με 10 προπονήσεις (κανονικές και active recovery) και κατάφερα να κάνω 2. Η πρώτη εβδομάδα του χρόνου πήγε στράφι και ξεκίνησα εκ νέου τη Δευτέρα. Παρεμπιπτόντως, επιχείρησα και χτες να επαναλάβω την προπόνηση και απέτυχα και πάλι! Ίσως είναι η πιο δύσκολη προπόνηση που κλήθηκα να ολοκληρώσω μέχρι τώρα. Δεν το βάζω κάτω όμως, το ξέρω ότι είναι θέμα χρόνου και προσπάθειας. Υπομονή κι επιμονή, σωστή διατροφή και χρόνοι αποκατάστασης/ξεκούρασης κι όλα θα πάνε καλά. Στο ενδιάμεσο και μέχρι το τρίαθλο, θα ξεκινήσω και τις προπονήσεις για αυτό το event. Απλώς, πρέπει να αποφασίσουν οι υπόλοιποι της ομάδας εάν θα πάμε για το sprint triathlon ή για το Ολυμπιακό τρίαθλο, για να ξέρω να προσαρμόσω τις προπονήσεις ανάλογα. 1
frozex Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα, επειδή την προηγούμενη φορά με κράξατε για τις πολυβιταμίνες που αγόρασα, είπα σήμερα να ρωτήσω πριν ξανά αγοράσω. Χάπια δεν μπορώ να καταπιώ, οπότε πηγαίνουμε σε αναβράζον, υγρή μορφή αν υπάρχει και κάτι σαν αυτά που είχε-έχει η Lames (με το που μπουν στο στόμα σαν να εκρηγνύονται). Τις βιταμίνες αυτές τις παίρνω διότι ακολουθώ low carb δίαιτα και τα φρούτα με τα όσπρια δεν έχουν τόσο πρωτεύον ρόλο στην καθημερινότηα μου.
margaritagr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δε μπορείς να καταπιείς γενικά χάπια ή με τα μικρά δ Ε θα χες πρόβλημα ;
frozex Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 γενικά, μέχρι να τα καταπιώ λιώνουν στο στόμα μου.
γροσερισοπ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 κουμπωσέτο και πιες νερό ρε μαν δεν ειναι δυσκολο. τωρα οκ αν εχεις φοβία αλλο θέμα αυτό. 1
frozex Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 δεν κατεβαίνει ρε σεις, έχω προσπαθήσει πάρα πολλές φορές.
McNerd Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 52 λεπτά πριν, frozex είπε δεν κατεβαίνει ρε σεις, έχω προσπαθήσει πάρα πολλές φορές. φάε γιαούρτι με κουτάλι σούπας, και κάπου εκεί χώσε και το χάπι. θα περάσει απαρατήρητο.
skoudinio Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά. Πάω γυμναστήριο 4 με 5 φορές την εβδομάδα.. Από διατροφή προσέχω όσο μπορώ. Τα μεσημεριανό και το βράδινο γεύμα όπως και μετά από την προπόνηση βάζω 160 γραμμάρια πρωτεΐνη σε κρέας και σαλάτα. Στόχος μου είναι απώλεια κιλών. Ξεκίνησα από από 120 και έχω πάει στα 95. Στο γυμναστήριο που παω μου πρότειναν να πάρω πρωτεΐνη KAI αμινοξέα αξίζει? Ξέρω δεν θα δω σούπερ διαφορά εννοείται αλλά γενικά βοηθαει? Για την βρώμη που σας είχα ρωτήσει τελικά έκανα αυτήν την συνταγή.. Κορυφαία. https://youtu.be/m2_pJOTcuXE
frozex Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Το κακό είναι πως δεν τρώω γιαούρτι... Αλλά ωραία ιδέα για κάποιον που τρώει 1 ώρα πριν, McNerd είπε
poulinos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 9 hours ago, frozex said: Το κακό είναι πως δεν τρώω γιαούρτι... Αλλά ωραία ιδέα για κάποιον που τρώει σε οποιοδηποτε φαγητο.
frozex Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Αν το φαγητό θέλει μάσημα δεν βοηθάει γτ θα το σπάσω. Το γιαούρτι ήταν ωραία ιδέα αλλά...
johnbond Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, frozex είπε δεν κατεβαίνει ρε σεις, έχω προσπαθήσει πάρα πολλές φορές. Θέλει να το καταπιείς μαζί με το νερό. Και χρειάζεται αποφασιστικότητα και γρήγορη απότομη κατάποση. Αν είσαι διστακτικός είναι λογικό να μην κατεβαίνει. Επίσης όσο και αν ακούγεται παράδοξο είναι πιο εύκολο να καταπιείς 2-3 χάπια μαζί αντί για 1. Μια φορά είχα βάλει μια χούφτα με 7 συμπληρώματα και τα κατάπια όλα μαζί. Έχει και διάφορα βίντεο στο youtube που συζητούν για την τεχνική κατάποσης. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2018 από johnbond 1
Αλόπη Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 18 ώρες πριν, frozex είπε δεν κατεβαίνει ρε σεις, έχω προσπαθήσει πάρα πολλές φορές. Το βάζεις πίσω - πίσω στη γλώσσα και πίνεις νερό. Το σκέφτεσαι πολύ και σ' αγχώνει. 1
Dimi00 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 18 ώρες πριν, frozex είπε δεν κατεβαίνει ρε σεις, έχω προσπαθήσει πάρα πολλές φορές. Με το που το βαλεις στο στομα, αμεεεσως νερο και καταπινεις. Δε θα σκέφτεσαι τιποτα. 1
frozex Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 okey... μετά από αυτές τις συμβουλές και την "επιμονή" σας να μάθω να καταπίνω χάπια μήπως μπορείτε να μου προτείνετε και ποια να αγοράσω; μην με κράζετε ξανά
Προτεινόμενες αναρτήσεις