Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Fotis13 είπε

Wizzy  γιατι απειχες απο τις δυνατες προπονησεις τραυματιστηκες ?

Όχι, ευτυχώς! Λίγο οι γιορτές, λίγο κάποιες κοινωνικές υποχρεώσεις, γενικά, αστάθμητοι παράγοντες με έβγαλαν εκτός προγράμματος για δύο εβδομάδες κι αυτό φάνηκε.

Είχα προβλέψει/ήθελα σε διάστημα δύο εβδομάδων (18-28/12) να κάνω 8 με 10 προπονήσεις (κανονικές και active recovery) και κατάφερα να κάνω 2. Η πρώτη εβδομάδα του χρόνου πήγε στράφι και ξεκίνησα εκ νέου τη Δευτέρα. Παρεμπιπτόντως, επιχείρησα και χτες να επαναλάβω την προπόνηση και απέτυχα και πάλι! Ίσως είναι η πιο δύσκολη προπόνηση που κλήθηκα να ολοκληρώσω μέχρι τώρα. Δεν το βάζω κάτω όμως, το ξέρω ότι είναι θέμα χρόνου και προσπάθειας. Υπομονή κι επιμονή, σωστή διατροφή και χρόνοι αποκατάστασης/ξεκούρασης κι όλα θα πάνε καλά.

Στο ενδιάμεσο και μέχρι το τρίαθλο, θα ξεκινήσω και τις προπονήσεις για αυτό το event. Απλώς, πρέπει να αποφασίσουν οι υπόλοιποι της ομάδας εάν θα πάμε για το sprint triathlon ή για το Ολυμπιακό τρίαθλο, για να ξέρω να προσαρμόσω τις προπονήσεις ανάλογα.

• Like 1
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Καλησπέρα, επειδή την προηγούμενη φορά με κράξατε για τις πολυβιταμίνες που αγόρασα, είπα σήμερα να ρωτήσω πριν ξανά αγοράσω. Χάπια δεν μπορώ να καταπιώ, οπότε πηγαίνουμε σε αναβράζον, υγρή μορφή αν υπάρχει και κάτι σαν αυτά που είχε-έχει η Lames (με το που μπουν στο στόμα σαν να εκρηγνύονται). Τις βιταμίνες αυτές τις παίρνω διότι ακολουθώ low carb δίαιτα και τα φρούτα με τα όσπρια δεν έχουν τόσο πρωτεύον ρόλο στην καθημερινότηα μου.

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, frozex είπε

δεν κατεβαίνει ρε σεις, έχω προσπαθήσει πάρα πολλές φορές.

φάε γιαούρτι με κουτάλι σούπας, και κάπου εκεί χώσε και το χάπι. θα περάσει απαρατήρητο.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Πάω γυμναστήριο 4 με 5 φορές την εβδομάδα.. Από διατροφή προσέχω όσο μπορώ. Τα μεσημεριανό και το βράδινο γεύμα όπως και  μετά από την προπόνηση βάζω 160 γραμμάρια πρωτεΐνη σε κρέας και σαλάτα. Στόχος μου είναι απώλεια κιλών. Ξεκίνησα από από 120 και έχω πάει στα 95. Στο γυμναστήριο που παω μου πρότειναν να πάρω πρωτεΐνη KAI αμινοξέα  αξίζει? Ξέρω δεν θα δω σούπερ διαφορά εννοείται αλλά γενικά βοηθαει? Για την βρώμη που σας είχα ρωτήσει τελικά έκανα αυτήν την συνταγή.. Κορυφαία. https://youtu.be/m2_pJOTcuXE

Δημοσ.

Το κακό είναι πως δεν τρώω γιαούρτι... Αλλά ωραία ιδέα για κάποιον που τρώει 

1 ώρα πριν, McNerd είπε

Δημοσ.
9 hours ago, frozex said:

Το κακό είναι πως δεν τρώω γιαούρτι... Αλλά ωραία ιδέα για κάποιον που τρώει 

σε οποιοδηποτε φαγητο.

Δημοσ.

Αν το φαγητό θέλει μάσημα δεν βοηθάει γτ θα το σπάσω. Το γιαούρτι ήταν ωραία ιδέα αλλά... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, frozex είπε

Θέλει να το καταπιείς μαζί με το νερό.

Και χρειάζεται αποφασιστικότητα  και γρήγορη απότομη κατάποση.

Αν είσαι διστακτικός είναι λογικό να μην κατεβαίνει.

Επίσης όσο και αν ακούγεται παράδοξο είναι πιο εύκολο να καταπιείς 2-3 χάπια μαζί αντί για 1.

Μια φορά είχα βάλει μια χούφτα με 7 συμπληρώματα και τα κατάπια όλα μαζί.

Έχει και διάφορα βίντεο στο youtube που συζητούν για την τεχνική κατάποσης.

Επεξ/σία από johnbond
  • Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, frozex είπε

Το βάζεις πίσω - πίσω στη γλώσσα και πίνεις νερό. 

Το σκέφτεσαι πολύ και σ' αγχώνει.

• Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, frozex είπε

Με το που το βαλεις στο στομα, αμεεεσως νερο και καταπινεις. Δε θα σκέφτεσαι τιποτα. 

• Like 1
Δημοσ.

okey... μετά από αυτές τις συμβουλές και την "επιμονή" σας να μάθω να καταπίνω χάπια μήπως μπορείτε να μου προτείνετε και ποια να αγοράσω; μην με κράζετε ξανά

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...