poulinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 On 7/1/2018 at 3:54 AM, skoudinio said: καλησπερα παιδια και του χρονου. καμια συνταγη για πρωινο με βρωμη εχετε βρει που λιγο να το νοστημευει? λιγο μουσλι που να μην εχει ζαχαρη περα απο φυσικα σακχαρα λιγο κανελα ,κομματακια απο μπανανα.λιγο μελι .εξαρτατε ποσο υγιεινο ειναι αυτο που θες να προσθεσεις.λιγο πρωτεινη με γευση. 15 hours ago, sir ImPeCaBlE said: Τα microplates (~0.5kg-0.75kg) γιατί είναι τόσο ακριβά? Σκέφτομαι να πάρω αυτά τα βαράκια από το Lidl https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?articleId=7108 και να τα δένω γύρω από τη μπάρα. Ξέρει κανένας κάποια άλλη φθηνή λύση (πέρα από more reps/sets)? αμμος σε μικρα σακουλακια που θα αντεξουν το βαρος ομως και θα μπορουσες να τα τυλιξεις γυρω απο μια μπαρα. 1 3
γροσερισοπ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) εφτασα 64kg, πέρισι οταν ξεκινησα ειμουν κανά 59άρι, πήγα 72 το καλοκαίρι και τωρα ξαναπεσα. πήρα αρκετά πάνω που ειμουν σκελετός. ύψος 1.65 πόσο fat percentage με κωβεται 17-18%? θα πέσω λίγο ακόμα για πειραματισμό να φυγει οσο λιπος μπορεί και μετα ξαναρχιζω φαγητό καλό. βαλε βγαλε πολυ δυσκολο process αν εισαι skinny fat. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2018 από γροσερισοπ 6 1
TEOKOS Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, γροσερισοπ είπε εφτασα 64kg, πέρισι οταν ξεκινησα ειμουν κανά 59άρι, πήγα 72 το καλοκαίρι και τωρα ξαναπεσα. πήρα αρκετά πάνω που ειμουν σκελετός. ύψος 1.65 πόσο fat percentage με κωβεται 17-18%? θα πέσω λίγο ακόμα για πειραματισμό να φυγει οσο λιπος μπορεί και μετα ξαναρχιζω φαγητό καλό. βαλε βγαλε πολυ δυσκολο process αν εισαι skinny fat. Πολύ καλός Γύρω στο 15% πρέπει να είσαι . Συνέχισε ισοθερμιδικά. Γύριστο σε μποντιμπιλντεράδικο πρόγραμμα αν εξακολουθείς το δύναμης. Λέω εγώ τώρα .....γιατί μάλλον όλοι προσπαθούν να μαζέψουν τα κομάτια τους από τις κρεπάλες των γιορτών και είναι εξαφανισμένοι
Apollonas25 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 χθες δε μπόρεσα να σηκώσω είχα πιαστεί άσχημα από το Σάββατο,την Δευτέρα που πήγα έκανα με δυσφορία,γι αυτό χθες πήγα σε σπα με 40-41 βαθμούς δεξαμενές,στάνιαραν οι μυς εκτός απ την μέση που με ενοχλεί λίγο ακόμα όταν σχολάσω θα πάω έναν περίπατο 1-2 χιλιόμετρα και το βράδυ θα πάω γυμ,θα κάνω διατάσεις και αν με ενοχλεί ακόμα και δε μπορώ να κάνω προπόνηση θα κάνω μόνο press ασκήσεις που δε θέλουν μέση
Toxo <3 lover Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Αλώβητους μας άφησαν οι κραιπάλες. Ήρθα να δώσω δίκιο στον poulinos που με μάλωνε το καλοκαίρι να μην φοράω συχνά σε ορθοστασία ψηλά τακούνια. Τα γόνατά μου διαμαρτύρονται αν τα φοράω για ώρες. Θα κάνω διάλειμμα από τα αγαπημένα μου μποτάκια γιατί ο τετρακέφαλος είναι ίσως ο πιο γυμνασμένος μυς στο σώμα μου αυτή τη στιγμή, δεν παίζει να φταίει η αδυναμία που με ενοχλεί το γόνατο. Επίσης πρέπει να ανεβάσω καμιά φωτογραφία, χρειάζομαι feedback. Κιλά δεν πήρα, αλλά το ανάγλυφο του σώματος έχει θολώσει τελείως. Σκέφτομαι μήπως έγινε κανένα ανάστροφο recomp, γίνεται κάτι τέτοιο; Χωρίς να μεταβληθεί το βάρος, με σταθερή προπόνηση να αλλάξει το ποστοστό μυών λίπους προς το λίπος; Θα φτιάξω πρόγραμμα να το ακολουθήσω καμιά 15αριά ημέρες κι αν δεν επιστρέψουν οι ορατοί μύες, θα κλαίω. @γροσερισοπ είναι άθλος αυτό που κάνεις, μπράβο σου. ΥΓ: Καλή χρονιά, δεν θυμάμαι να είπαμε. 1
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 24 minutes ago, Apollonas25 said: χθες δε μπόρεσα να σηκώσω είχα πιαστεί άσχημα από το Σάββατο,την Δευτέρα που πήγα έκανα με δυσφορία,γι αυτό χθες πήγα σε σπα με 40-41 βαθμούς δεξαμενές,στάνιαραν οι μυς εκτός απ την μέση που με ενοχλεί λίγο ακόμα όταν σχολάσω θα πάω έναν περίπατο 1-2 χιλιόμετρα και το βράδυ θα πάω γυμ,θα κάνω διατάσεις και αν με ενοχλεί ακόμα και δε μπορώ να κάνω προπόνηση θα κάνω μόνο press ασκήσεις που δε θέλουν μέση οταν με ποναει καμια φορα η μεση λιγακι με λιγο γυμναστικη ισιωνει.σαν να ξεπιανομαι επειδη ζεστενεται. και ας ξεκουραστεις μια μερα παραπανω απο το να πας με δυσφορια εκτος αν κανεις αλλη ομαδα.:) 20 minutes ago, Toxo <3 lover said: Αλώβητους μας άφησαν οι κραιπάλες. Ήρθα να δώσω δίκιο στον poulinos που με μάλωνε το καλοκαίρι να μην φοράω συχνά σε ορθοστασία ψηλά τακούνια. Τα γόνατά μου διαμαρτύρονται αν τα φοράω για ώρες. Θα κάνω διάλειμμα από τα αγαπημένα μου μποτάκια γιατί ο τετρακέφαλος είναι ίσως ο πιο γυμνασμένος μυς στο σώμα μου αυτή τη στιγμή, δεν παίζει να φταίει η αδυναμία που με ενοχλεί το γόνατο. Επίσης πρέπει να ανεβάσω καμιά φωτογραφία, χρειάζομαι feedback. Κιλά δεν πήρα, αλλά το ανάγλυφο του σώματος έχει θολώσει τελείως. Σκέφτομαι μήπως έγινε κανένα ανάστροφο recomp, γίνεται κάτι τέτοιο; Χωρίς να μεταβληθεί το βάρος, με σταθερή προπόνηση να αλλάξει το ποστοστό μυών λίπους προς το λίπος; Θα φτιάξω πρόγραμμα να το ακολουθήσω καμιά 15αριά ημέρες κι αν δεν επιστρέψουν οι ορατοί μύες, θα κλαίω. @γροσερισοπ είναι άθλος αυτό που κάνεις, μπράβο σου. ΥΓ: Καλή χρονιά, δεν θυμάμαι να είπαμε. ενα ατομο ονοματα δεν λεμε ειχε θεμα λιγο στα γονατα μετα απο πολλες ωρες ορθοστασιας παροτι φοραγε κανονικο στρωτο παπουτσι.καποια απο αυτα ηρεμησαν οταν ξεκινησε να κανει ασκησεις για γαμπες.το λεω μηπως βοηθησει.ελπιζω να ηρεμησεις και εσυ και ελπιζω αυτο το διαλειμμα απο τα μποτακια σου που μαλλον ειναι αυτα με τα τακουνια να ειναι μονιμο διαλειμμα
wizzy Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Προχθές επιχείρησα να μπω ξανά σε "δυνατές" προπονήσεις. Εννοείται ότι απέτυχα να ολοκληρώσω την προπόνηση (είπαμε, οι ημέρες αποχής "κοστίζουν") και θα επιχειρήσω ξανά απόψε. Ίδωμεν... Οι επόμενοι δύο μήνες μέχρι το τρίαθλο της Αγίας Νάπας, προβλέπονται ενδιαφέροντες... 3
tr3quart1sta Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Γιατι το "βγαλε την ζωνη και ασε τον κορμο σου να δουλεψει" ΔΕΝ ισχυει:
Fotis13 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 10/01/2018 στις 1:21 ΜΜ, poulinos είπε Πουλινε τωρα το ειδα αυτο ,κανονισε να σε μπαναρω .Επισης αυτο της φωτο δεν ειναι καν τακουνι ειναι για γελια . Γυναικα χωρις τακουνια δεν ειναι γυναικα ειναι σαν coca light χωρις παγακια δλδ ξενερα . Μωρη Μαργαριτα εκανες και like ? Θα πεθανεις ! Εγω εχω κολησει στα 84 φυσικα δεν κανω ακομα την απαιτουμενη διατροφη λογω συγκυριων αλλα ειναι θεμα χρονου να πεσω . Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2018 από Fotis13 1
Apollonas25 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 30 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Πουλινε τωρα το ειδα αυτο ,κανονισε να σε μπαναρω .Επισης αυτο της φωτο δεν ειναι καν τακουνι ειναι για γελια . Γυναικα χωρις τακουνια δεν ειναι γυναικα ειναι σαν coca light χωρις παγακια δλδ ξενερα . Μωρη Μαργαριτα εκανες και like ? Θα πεθανεις ! Εγω εχω κολησει στα 84 φυσικα δεν κανω ακομα την απαιτουμενη διατροφη λογω συγκυριων αλλα ειναι θεμα χρονο να πεσω . γυναίκα χωρίς τακούνια είναι γυναίκα,χωρίς τακούνια για την κοκα κολα χωρίς πάγο δεν έχω άποψη μιας και αθλούμαι και ζω υγιεινά,ξέρω όμως ότι οι light εκδοχές συνήθως περιέχουν γλυκαντικές που είναι ακόμα χειρότερες απ τη ζάχαρη τώρα ότι έκανες λόγο για ένα like με ξεπερνάε
yannis27gr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Χιουμορ κανει ο Fotis με παιδιά (πουλινό, μαργαρίτα) που γνωρίζονται προσωπικά και εκτός ινσομνια. Apollona, χαλάρωσε λίγο. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2018 από yannis27gr 2
Apollonas25 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 τι να σου απαντήσω; να σου πω ότι χιούμορ κάνω yannis,χαλάρωσε; να σου πω ότι με ανθρώπους που γνωριζόμαστε προσωπικά αν θέλουμε να τους πούμε κάτι προσωπικό,τους το λέμε προσωπικά; να σου πω ότι σε δημόσιο φόρουμ ότι μοιράζεσαι δεν είναι πλέον δικό σου και είναι ανοιχτό για σχολιασμό; διάλεξε ένα που καταλαβαίνεις και κράτησε το 1
TEOKOS Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Πρώτα από όλα για να μην γίνονται παρεξηγήσεις και για να το θέσουμε επί επιστημονικής βάσης. Το τακούνι στην γυναίκα και δη το πέραν των 12 πόντων βοηθάει στην φυσική αύξηση της τεστοστερόνης ....του άνδρα. Χωρίς επαρκή αποθέματα τεστοστερόνης ουσιαστικά gains δεν βλέπει που να χτυπιέται κανείς 10 ώρες στο γυμναστήριο κάθε μέρα. Σωστά ? Ωραίαα,τώρα που το μάθαμε αυτό πάμε στο μάθημα no 2 και την coca cola. O ύπνος όπως και η καλή διάθεση είναι ένα από τα όπλα του αθλητή. Είναι δυνατόν όταν πίνεις coca cola να μην έχεις καλή διάθεση? Οι ενδορφίνες βαράνε κόκκινο. Εναλλακτικά προτείνω Krasi 1
Fotis13 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Στις 10/01/2018 στις 5:22 ΜΜ, wizzy είπε Προχθές επιχείρησα να μπω ξανά σε "δυνατές" προπονήσεις. Εννοείται ότι απέτυχα να ολοκληρώσω την προπόνηση (είπαμε, οι ημέρες αποχής "κοστίζουν") και θα επιχειρήσω ξανά απόψε. Ίδωμεν... Οι επόμενοι δύο μήνες μέχρι το τρίαθλο της Αγίας Νάπας, προβλέπονται ενδιαφέροντες... Wizzy γιατι απειχες απο τις δυνατες προπονησεις τραυματιστηκες ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις