deker Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 8 ώρες πριν, yannis27gr είπε Ωραία άσκηση --> Εξαιρετική όντως...και δεν της φαίνεται. Αν την κάνεις αργά, με πλήρη ένταση στον μυ που πρέπει να επικεντρωθείς, την επόμενη μέρα θα έχεις σοβαρό πρόβλημα στο κάτσε σήκω. Με 3 - 4 δεκαράκια στο κάθε πόδι (για τους πιο αρχάριους 2 - 3 σετ των 6 - 8 αργών επαναλήψεων) είσαι έτοιμος.
TEOKOS Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 22 ώρες πριν, Vapir είπε ρε παιδιά δείτε κάτι αξιοπερίεργο (για εμένα) κοίταζα στη σελίδα τους να δω μηπως έβαλαν σε προσφορά καμια κρεατίνη για ένα φίλο και έπεσε το μάτι μ σε αυτό δείτε λίγο just for the lolz τι στα κομμάτια λέει οτι περιέχει ? xD Τι περιέχει: -Εμβρυϊκά πεπτίδια γονιμοποιημένων αυγών στα οποία υπάρχει ζυγωτό που αναπτύσσεται. Αυτά τα πεπτίδια είναι από την φύση τους πλούσια σε όλους τους αναπτυξιακούς παράγοντες. Επικίνδυνο φαίνεται !! Σκιάχτηκα Χαχα
TEOKOS Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 11 ώρες πριν, yannis27gr είπε Ωραία άσκηση --> Μια intrermediate άσκηση του TRX Γιάννο πρέπει να προσθέσεις στον εξοπλισμό σου και ιμάντες. Θα μπορείς να κάνεις όλες αυτές τις ασκήσεις που γουστάρεις πιο βολικά και με ασφάλεια . 2
Liverpool89 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Γιαννη σημερα ησουν κοσμος; φορουσες αν θυμαμαι καλα πρασινη μπλουζα και καφε παντελόνι; σε ειδα αλλα ελεγα ειναι δεν ειναι, ήμουν απο την αλλη πλευρα και επειδη ησουν με την οικογενεια λεω ας μην ενοχλησω, μπορει να κανω και βλακεια αν δεν ησουν εσυ. Που μπορει κιολας
yannis27gr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Ναι, εγω ημουν. Ας εβαζες μια φωνη, καιρο εχουμε να βρεθουμε!
Fotis13 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 84 bitches Aν και στο Καρπενησι που θα ειμαι 3ημερο βλεπω να το ξαναπαιρνω .Φυσικα δεν θα κατσω ετσι ,εχω κανονισει με ατομα που θα ερθουν απο Αθηνα να μπουμε σε ενα φαραγγι εκει .Περιμενουμε πολυ χαμηλη θερμοκρασια νερου .Θα εχει και μιση ωρα ηπια αναβαση μια χαρα ασκηση θα ειναι . 2
Liverpool89 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 12 ώρες πριν, yannis27gr είπε Ναι, εγω ημουν. Ας εβαζες μια φωνη, καιρο εχουμε να βρεθουμε! Ημουν στο ακριβως απεναντη διαδρομο πχ εσυ ησουν στα ΖΑΡΑ και γω στα πουλ αντ μπερ. Και λέω ας μην ολο το κοσμος εναν χαζο να φωνάζει, ειχα και ενδοιασμούς γιατι ησουν με τα παιδια μην τρομαξουν αν δουν καποιον να ερχεται να μιλαει, ειδικα αν δεν ησουν εσυ θα ηθελα να ανοιξει η γη να με καταπιει, τηνν αλλη φορα θα το επιχειρήσω 1
Apollonas25 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 πήγα χθές το απόγευμα για τρέξιμο στο στάδιο,είχε 3 βαθμούς,έκανα έναν γύρο φορώντας το μπουφάν και έφυγα εν τω μεταξύ είχε κάτι αλάνια που κάναν προπόνηση με αμάνικα
skoudinio Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 καλησπερα παιδια και του χρονου. καμια συνταγη για πρωινο με βρωμη εχετε βρει που λιγο να το νοστημευει?
Demetra_ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Χρόνια Πολλά Γιάννη, yiannis27gr, ό,τι επιθυμείς με υγεία να χαίρεσαι και να απολαμβάνεις την οικογένειά σου! 2
Apollonas25 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 8 ώρες πριν, skoudinio είπε καλησπερα παιδια και του χρονου. καμια συνταγη για πρωινο με βρωμη εχετε βρει που λιγο να το νοστημευει? βάλε κανέλα 1
mylo Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 8 ώρες πριν, skoudinio είπε καλησπερα παιδια και του χρονου. καμια συνταγη για πρωινο με βρωμη εχετε βρει που λιγο να το νοστημευει? Βάλε ένα κουταλάκι χεμο με κανέλα ή μέλι 1
TEOKOS Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Πήρα να δοκιμάσω αν και ξεκινάω από Τετάρτη φυσιοθεραπείες. Απο το lidl προσφορά 4 κομμάτια 2,40 ευρώ. Αν κάνουν το παραμικρό καλό θα πάρω κανονικές από το φαρμακείο.
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Τα microplates (~0.5kg-0.75kg) γιατί είναι τόσο ακριβά? Σκέφτομαι να πάρω αυτά τα βαράκια από το Lidl https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?articleId=7108 και να τα δένω γύρω από τη μπάρα. Ξέρει κανένας κάποια άλλη φθηνή λύση (πέρα από more reps/sets)?
Προτεινόμενες αναρτήσεις