poulinos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δοκιμασες να φας υδατανθρακα και πρωτεΐνη και μετα απο μια ωρα να πας για γυμναστικη; Τυχεροι ειστε ολοι, μονο ο δικος μου ο νουμπ το κλεισε παλι για μερες. Καθομαι που καθομαι γιατι εχω αδεια αυτες τις μερες δεν μοορω να παω και γυμναστήριο. Νιώθω το κορμι μου απλα να πιανεται λες και παραπονιεται. ευκαιρεια κανα τρεξιμο κανα μονοζυγο σε κανα παρκο και οτι αλλο μπορεις να κανεις σπιτι.κοιλιακους push ups βυθισεις.δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα λες οτι δεν πηγε η μερα χαμενη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Κανενα καθισμα κοιλιακο καμψεις θα κανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Κι εγώ εντυπωσιάστηκα κι ας μην την είδα, χαχα. Άθλος αυτό που περιγράφεις, ειδικά αν το κάνεις σωστά με τη μέση σε σωστή θέση. Τους δίνεις κι εσύ όμως άξιο παράδειγμα! ΥΓ: Χρόνια καλά, παιδιά! Πιστεύω η γυμναστική άλλαξε τελείως τον τρόπο που το σώμα μου επεξεργάζεται την τροφή. Λόγω κακής διάθεσης η διατροφή μου τελευταία είναι εντελώς μέτρια και δεν μετράω τίποτα προφανώς. Τη γυμναστική δεν την σταμάτησα και όλα πάνε ρολόι, η ζυγαριά κολλημένη στα 52 και από δύναμη μια χαρά. Πάντα τέτοια. Ας μην είμαι μελαγχολική και χοντρή τουλάχιστον. Η ζωή είναι όλο κακές διαθέσεις με εναλλαγές σε καλές διαθέσεις. Μην μασάς,συνέχεια θα έρχονται κακές στιγμές και μετά καλές. Υγεία να υπάρχει.Σήμερα είχα ρεπό και πήγα γυμ με την κόρη μου και παίζαμε,την έβγαλα και φώτο Χαχα ! Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2017 από TEOKOS 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Έχουμε κι εμείς στο γυμναστήριο μπαμπά και κόρη και πολύ τους χαίρομαι όταν έρχονται παρέα! Να τη χαίρεσαι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Τόξο βάστα γερά! στο ίδιο καζάνι βράζουμε όλοι Τεό μπράβο η κοράκλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Toxo μονο η υγεια εχει σημασια,ολα τ αλλα φτιαχνονται. Αλλα η ψυχολογία παιζει σημαντικο ρολο. Η γυμναστικη ειναι ενα φάρμακο για αυτο. Σήμερα εκανα γυμναστικη στο σπιτι οχι κατι σοβαρο αλλα την καταλαβα για τα καλα. Τρεις κυκλους: Σκουοτ Καμψεις κλειστες παλαμες Σκουοτ Καμψεις ανοιχτες παλαμες Σκουοτ Καμψεις κλειστες παλαμες Επι 10 επαναληψεις Στον δευτερο κυκλο εκανα σκουοτ και μετα καμψεις με ανοιχτες παλαμες κλπ Τριτος κυκλος εκανα ακομα ενα σουπερ σετ Ενδιαμεσα πηρα μια καρεκλα και εκανα τρικεφαλο, προεκτασεις ωμων, δικεφαλλα 3σετ*10 και ορθια κωπηλατικη με το μαξιλαρι της καρεκλας ( τα κιλα μπορει να μην ηταν αυτα του γυμναστηριου, αλλα μου αρεσε). Οσο μενει κλειστο το τζιμ, νιωθω να χανω αντοχη. Νυχτωνει γρηγορα και δεν μπορω να βγω βολτα με το ποδηλατο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δοκιμασες να φας υδατανθρακα και πρωτεΐνη και μετα απο μια ωρα να πας γυμναστικη; Ναι, οταν δουλεύω έτσι κάνω γιατί δεν προλαβαίνω. Αλλα οταν με παίρνει να κάνω νηστικός και να φάω μετά, το προτιμώ. Γιωργη, μόλις επιστρέψω σου στέλνω πμ με τα βιβλία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Αυτο πως γινεται ρε γιανναρε; Εγω τρωω τα ιδια δουλεψω και μη. Δεν γινεται την μια μερα να τρως πρωινο και την αλλη επειδη δεν δουλευεις να μην δεν φας. Φτιαχνεις το προγραμμα διατροφης με βαση το προγραμμα της καθημερινότητας σου. Οταν πχ μια μερα εχει αργια και δεν δουλευεις αυτο δεν σημαίνει οτι αν ετρωγες 6 αυγα δεν θα τα φας γιατι δεν δουλευεις. Νταξει υπαρχουν και μερες που ξεφευγεις ή δεν προλαβαινεις αλλα οχι στην εβδομαδα τις τεσσερης τρως κανονικά τις τρεις οχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Κάνω IF. Τρώω όλο το φαγητο μεσα σε 8 ώρες ωςτε 16 ώρες να μείνω νηστικός. Αν δεν δουλεύω, μπορω να ξεκινήσω να τρώω στις 10 και να εχω τελειώσει στις 18:00. Αν δουλεύω δεν μπορω να κάνω το ίδιο αφού απο τις δυόμιση που ξεκινάω δουλειά δεν προλαβαίνω ούτε για κατούρημα να πάω, άρα αναγκαστικα θα ξεκινήσω φαΐ στις 7:30 ωςτε να εχω τελειώσει μεχρι τις 2:30, άρα οταν δεν δουλεύω μπορω να κάνω προπόνηση νηστικός ενώ οταν δουλεύω οχι (θυμίζω προπόνηση κάνω στις 8:30). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Συνεχεια κανεις if; δεν το ξερω καλα αυτο το κομματι αλλα δεν πρεπει να χει ενα διαστημα που να τρως κανονικα; Νομιζω ο αλεξ εκανε αλλα το κοψε και ειδε το σωμα του να αντιδραει καλυτερα. Απο της 14:30 ως το αλλο πρωι δεν τρως τιποτα; και πως κανεις νηστικος προπονηση αν τρως 7:30 και προπονηση κανεις 8:30; ενδιαμεσα εγω θα ελεγα να τρως κατι που να χει και λιπαρα γιατι ο εγκεφαλος.σου θα ναι κομματια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα και από εμένα και καλές γιορτές. Σκέφτομαι να αγοράσω ισοθερμικό κολάν όχι απαραίτητα για τρέξιμο αλλά και γενικότερα για τη δουλειά μου. Τι θα μου προτείνατε σχετικά οικονομικό και ποιοτικό βάσει της εμπειρίας σας? Φιλε πρεπει λιγο να τα διαχωρισεις . Το ισοθερμικο κολαν ειναι εσωρουχο μπαινει ως πρωτο layer σε μια σειρα απο αλλα πανω στο σωμα μας . Δεν ενδυκνειται για τρεξιμο ,υπαρχουν ειδικα κολαν για αυτο τον σκοπο και αναλογα τις καιρικες συνθηκες και την θερμοκρασια .Απο τα πολυ ποιοτικα της αγορας και που εχω αποψη ειναι τα nike πολυ καλη εφαρμογη. Εχω και North face kai salomon τα οποια ειναι εξισου ποιοτικα . Ολα αυτα τα φοραω και στο gym τον χειμωνα , οι φορμες εκτος απο αναχρονιστικο υλικο για αθλητικες δραστηριοτητες ειναι και πολυ βαριες . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Εξαρτάται απο τον άνθρωπο. Σε εμενα το IF εχει δωσει πολύ καλα αποτελεσματα αλλα κυρίως εχει ταιριάξει με την προσωπικότητα και τον τροπο ζωης μου. Το κάνω σίγουρα έξι μέρες τη βδομαδα. Ίσως το χαλάσω αν βγούμε μετά της συζύγου κανα Σαββατόβραδο. Πάντως οσο παράξενο κι αν φαίνεται, η προπόνηση μετά απο 16-17 ώρες νηστείας ειναι εξαιρετική με παρά πολύ ενέργεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnbond Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Εξαρτάται απο τον άνθρωπο. Σε εμενα το IF εχει δωσει πολύ καλα αποτελεσματα αλλα κυρίως εχει ταιριάξει με την προσωπικότητα και τον τροπο ζωης μου. Το κάνω σίγουρα έξι μέρες τη βδομαδα. Ίσως το χαλάσω αν βγούμε μετά της συζύγου κανα Σαββατόβραδο. Πόσες θερμίδες τρως; Μου φαίνεται πολύ δύσκολο να φάω 2500-3000 θερμίδες σε 8 ώρες. Αν μπορούσα να το κάνω σίγουρα θα διευκόλυνε την υπόλοιπη ημέρα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 [...]Γιωργη, μόλις επιστρέψω σου στέλνω πμ με τα βιβλία. No worries mate, όποτε βρεις χρόνο. Ελπίζω να περάσατε και να περνάτε καλά! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Πόσες θερμίδες τρως; Μου φαίνεται πολύ δύσκολο να φάω 2500-3000 θερμίδες σε 8 ώρες. Αν μπορούσα να το κάνω σίγουρα θα διευκόλυνε την υπόλοιπη ημέρα μου. Δε μετράω θερμίδες, είναι ηλίθιο κι αντιεπιστημονικο άλλωστε, αλλά τρώω πολύ. Για μερικές μέρες και το δικό μου στομάχι ζοριστηκε αλλά μετά συνήθισα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις