Demetra_ Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Βάστα γερά wizzy, δώσε πόνο! Χαρούμενα Χριστούγεννα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftis95 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Keto και μελομακάρονα πως συνδιάζονται? Κατα διαολου παει η διατροφη αυτον τον μηνα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Εγω εχω αλλη απορια. Εχω απο το Σάββατο να γυμναστω, μονο τρωω και αυτο οχι με πρόγραμμα αυτες τις μερες οπως κανω καθε μερα, ομως ανα διαστηματα νιωθω πχ χέρια, ωμους, πλατη να πιανονται οπως στο γυμναστήριο λες και εκανα ενα σετ. Ειναι φυσιολογικο αυτο; ή το σωμα ρεταρει. Ενα ακομα που δεν μπορω να βρω σωστη απαντηση, πηγαινα πρωι γυμναστήριο και ετρωγα βρωμη, κανελα, ξηρους καρπους και εβαζα λιγο γαλα για γευση. Ο ενας μου ελεγε πρωτεινη το πρωινο σου δεν εχει τρωγε κανενα αυγο, αρχισα να τρωω δειλα δειλα δυο αυγα με το πρωινό( στην αρχη ηθελα να τα βγαλω ολα), προχτες ενας ρωσος τουμπανο μου ειπες θες μονο υδατανθράκα πριν ερθεις γυμναστήριο. Τελικα τι ισχυει; ή παιζει ρολο και ο μεταβολισμός του καθε ανθρώπου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnbond Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Ενα ακομα που δεν μπορω να βρω σωστη απαντηση, πηγαινα πρωι γυμναστήριο και ετρωγα βρωμη, κανελα, ξηρους καρπους και εβαζα λιγο γαλα για γευση. Ο ενας μου ελεγε πρωτεινη το πρωινο σου δεν εχει τρωγε κανενα αυγο, αρχισα να τρωω δειλα δειλα δυο αυγα με το πρωινό( στην αρχη ηθελα να τα βγαλω ολα), προχτες ενας ρωσος τουμπανο μου ειπες θες μονο υδατανθράκα πριν ερθεις γυμναστήριο. Τελικα τι ισχυει; ή παιζει ρολο και ο μεταβολισμός του καθε ανθρώπου; Ασχέτως γυμναστηρίου το πρωινό είναι πολύ σημαντικό να έχει πρωτείνη αφού το σώμα έχει μείνει χωρίς τροφή όλο το βράδυ. Αλλά το θέμα είναι να μην τρως πολύ και σε μισή ώρα να γυμνάζεσαι,γιατί θα ανακατεύεσαι και δε θα αποδίδεις. Δώσε κάνα δίωρο να χωνέψεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Ναι και γω με αυτη την λογικη αρχισα να τρωω αυγα το πρωι, απλα ο ένας υποστηριζει οτι πρεπει να τρως πρωτεΐνη μαζι με το πρωινο ενω ο αλλος οτι αν εχεις φαει τα βραδυ κατα της 21:30 ενα καλο φαγητό με πρωτεινη σε κραταει για να αποδοσεις. Πολλοι ξεκινανε την μερα τους χωρις να τρωνε καν πρωινο και μερικους τους πετυχενο στο γυμναστήριο να κανουν προπονηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Πολλοι ξεκινανε την μερα τους χωρις να τρωνε καν πρωινο και μερικους τους πετυχενο στο γυμναστήριο να κανουν προπονηση. Κι εγω οταν δεν δουλευω, οπως σημερα, ξεκιναω με καφε, προπονηση, πολυ καλο φαγητο μετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Ξυπνάω και πάω να φτιάξω καφέ και βλέπω την κόρη μου να βαράει push ups με ένα χέρι στο χαλί. Δεν είχα δει την πρόοδο της τον τελευταίο καιρό. Μια με το δεξί μια με το αριστερό χέρι . Μέτραγα επαναλήψεις ένα σωρό, μέχρι που με πήρε χαμπάρι. Εντυπωσιάστηκα !!! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Κι εγω οταν δεν δουλευω, οπως σημερα, ξεκιναω με καφε, προπονηση, πολυ καλο φαγητο μετα. Ο λογος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Ξυπνάω και πάω να φτιάξω καφέ και βλέπω την κόρη μου να βαράει push ups με ένα χέρι στο χαλί. Δεν είχα δει την πρόοδο της τον τελευταίο καιρό. Μια με το δεξί μια με το αριστερό χέρι . Μέτραγα επαναλήψεις ένα σωρό, μέχρι που με πήρε χαμπάρι. Εντυπωσιάστηκα !!! υπερήφανος πατέρας! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jeanthira7 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα και από εμένα και καλές γιορτές. Σκέφτομαι να αγοράσω ισοθερμικό κολάν όχι απαραίτητα για τρέξιμο αλλά και γενικότερα για τη δουλειά μου. Τι θα μου προτείνατε σχετικά οικονομικό και ποιοτικό βάσει της εμπειρίας σας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Χρονια πολλα καρντασια. Ειμαι ο μονος που γυμναζεται σημερα; Οχι τιποτα, να πιασει τοπο κι η κραιπαλη των ημερων Ναι ησουν ο μονος που γυμναζοσουν και αυτο δειχνει τοβν βαθμο εξαρτησης που εχεις ! Το οποιο ειναι καλο βεβαια απο το να μπεκροπινες αυτες τις μερες.Εγω εχω να παω gym απο την προηγουμενη Τεταρτη κυριως λογω δουλειας . Σημερα ομως εχει προπονηση και ανυπομονω . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 On 27/12/2017 at 11:35 AM, jeanthira7 said: Καλημέρα και από εμένα και καλές γιορτές. Σκέφτομαι να αγοράσω ισοθερμικό κολάν όχι απαραίτητα για τρέξιμο αλλά και γενικότερα για τη δουλειά μου. Τι θα μου προτείνατε σχετικά οικονομικό και ποιοτικό βάσει της εμπειρίας σας? ακομα και στην Polo Να πας να παρεις ενα φτηνο θα σε καλυψει.εχει βεβαια και πιο ακριβες μαρκες αν θες να ανεβεις.το ποσο χοντρο θα ειναι το διαλεγεις εσυ.εχω παρει και Polo εχω και απο αλλες εταιρειες και μια χαρα.δεν εχουν παθει τιποτα τα εχω φορεσει σε βουνα κτλ και ολα οκ.αυτο βεβαια που λεω εγω ειναι θερμοεσωρουχο και το βαζεις κατω απο αλλα ρουχα(το αναφερω για το θεμα δουλειας) και οχι για να το φορεσεις απεξω και να πας για τρεξιμο..αλλ το θερμοεσωρουχο για απο κατω και αλλο κολαν για τρεξιμο.διαφορετικα πραγματα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Αποδίδω καλύτερα νηστικός λιβε. Ξύπνημα στις 7, καφέ και προπόνηση στις 8.30. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δοκιμασες να φας υδατανθρακα και πρωτεΐνη και μετα απο μια ωρα να πας για γυμναστικη; Τυχεροι ειστε ολοι, μονο ο δικος μου ο νουμπ το κλεισε παλι για μερες. Καθομαι που καθομαι γιατι εχω αδεια αυτες τις μερες δεν μοορω να παω και γυμναστήριο. Νιώθω το κορμι μου απλα να πιανεται λες και παραπονιεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Ξυπνάω και πάω να φτιάξω καφέ και βλέπω την κόρη μου να βαράει push ups με ένα χέρι στο χαλί. Δεν είχα δει την πρόοδο της τον τελευταίο καιρό. Μια με το δεξί μια με το αριστερό χέρι . Μέτραγα επαναλήψεις ένα σωρό, μέχρι που με πήρε χαμπάρι. Εντυπωσιάστηκα !!! Κι εγώ εντυπωσιάστηκα κι ας μην την είδα, χαχα. Άθλος αυτό που περιγράφεις, ειδικά αν το κάνεις σωστά με τη μέση σε σωστή θέση. Τους δίνεις κι εσύ όμως άξιο παράδειγμα! ΥΓ: Χρόνια καλά, παιδιά! Πιστεύω η γυμναστική άλλαξε τελείως τον τρόπο που το σώμα μου επεξεργάζεται την τροφή. Λόγω κακής διάθεσης η διατροφή μου τελευταία είναι εντελώς μέτρια και δεν μετράω τίποτα προφανώς. Τη γυμναστική δεν την σταμάτησα και όλα πάνε ρολόι, η ζυγαριά κολλημένη στα 52 και από δύναμη μια χαρά. Πάντα τέτοια. Ας μην είμαι μελαγχολική και χοντρή τουλάχιστον. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις