deker Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Με 150γ πρωτείνη ,μικρό θερμιδικό πλεόνασμα και σωστή εκγύμναση θα βάλει μόνο νερό και λίπος; Που το βασίζεις αυτό; Δε στέκει Χωρίς να μπω σε επιστημονικές λεπτομέρειες, μόνο με την απλή λογική, εσύ τι περιμένεις να βάλει δηλαδή με περισσότερους υδατάνθρακες; Μυς; ΜΟΝΟ νερό και λίπος στην τελική.... Θεωρω τα 150γρ είναι αρκετά για τα κιλά μου. Στον υδατάνθρακα είχα ενδοιασμους. Όπου και να έχω ψαξει σε έρευνες γράφουν μέχρι 2.5 γρ πρωτεινης, 1 γρ λιπαρά και ο υδατάνθρακας είναι αυτό που με προβληματίζε μέχρι πόσο να ανεβασω.(Ανά κιλό σωματικού βάρους) Ίσως οι πολλές θερμίδες που χάνω στο κρος είναι ένα θέμα που δεν παίρνω. Θεωρείς...δεν είναι όμως αρκετά. Έχεις ψάξει σε λάθος έρευνες. Η μοναδική που πρέπει να ψάξεις και να αποτυπώσεις καλά στο μυαλό σου αν ψάχνεις αύξηση του μυϊκού βάρους σου είναι κάποιες σελίδες πίσω. ΥΓ: Καλά ειδικά με crossfit πως περιμένεις να αναπτυχθείς (μυϊκά) με τόσο λίγες θερμίδες από την πρόσληψη πρωτεΐνης; Φυσικά μπορεί να περιμένεις να ακούσεις ακριβώς αυτό που σου είπαν κάποιοι άλλοι, πως δηλαδή χρειάζεσαι περισσότερο υδατάνθρακα ώστε να δικαιολογήσεις και τον πόθο σου για ζάχαρη ή οτιδήποτε άλλο αμυλοζαχαρώδες. Ο καθένας ανάλογα με την προτεραιότητα που έχει στο μυαλό του...η λύση είναι μονόδρομος πάντως, είτε το θες είτε όχι. Cheers!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Χωρίς να μπω σε επιστημονικές λεπτομέρειες το περισσότερο π έχω πάει την πρωτεΐνη ηταν 250γρ χωρίς να έχω θέμα , μετά απο κάποιο σημείο δε θυμάμαι ακριβώς στα πόσα γραμμάρια αρχίζουν τα αέρια , αυτό μπορούμε να πούμε πως είναι ένα σημάδι πως φτάσαμε το όριο της πρωτεΐνης που μπορεί το σώμα να αξιοποιήσει ή ειναι φυσιολογικό? σχετικά με τους υδατάνθρακες κ εγώ δεν πιστεύω πως 60kg χρειάζεται παραπάνω αλλα δεν τον ξέρω κιόλας. έχω περίπτωση φίλου πέρσι που έτρωγε στα 65kg γύρω στα 400γρ, μετά απο μήνες έβαλε περίπου 5kg χωρίς να καταναλώνει παραπάνω απο 2γρ/kg πρωτεΐνη κ ήταν έτσι στο τέλος. Βέβαια ο συγκεκριμένος δεν πήγαινε γυμναστήριο , γυμναζόταν μόνος του με ασκήσεις σώματος οπότε δεν ήταν κ ότι καλύτερο για μυική ανάπτυξη όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες ,αλλα σε σχέση μ αυτό π ήταν πριν αρχίσει να γυμνάζεται , ναι είχε κάνει μια πρόοδο. Συμφωνώ κ εγώ με την υψηλότερη πρόσληψη , το έχω δοκιμάσει κ όντως 2γρ/kg δεν μου ήταν αρκετά απλά για το θέμα των νερών/λίπους λέω που αναφέρθηκε , σ αυτή την περίπτωση δεν υπήρξε τέτοιο πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 το περισσότερο π έχω πάει την πρωτεΐνη ηταν 250γρ χωρίς να έχω θέμα , μετά απο κάποιο σημείο δε θυμάμαι ακριβώς στα πόσα γραμμάρια αρχίζουν τα αέρια , αυτό μπορούμε να πούμε πως είναι ένα σημάδι πως φτάσαμε το όριο της πρωτεΐνης που μπορεί το σώμα να αξιοποιήσει ή ειναι φυσιολογικό? σχετικά με τους υδατάνθρακες κ εγώ δεν πιστεύω πως 60kg χρειάζεται παραπάνω αλλα δεν τον ξέρω κιόλας. έχω περίπτωση φίλου πέρσι που έτρωγε στα 65kg γύρω στα 400γρ, μετά απο μήνες έβαλε περίπου 5kg χωρίς να καταναλώνει παραπάνω απο 2γρ/kg πρωτεΐνη κ ήταν έτσι στο τέλος. Αλλα συμφωνώ κ εγώ με την υψηλότερη πρόσληψη , το έχω δοκιμάσει κ όντως 2γρ/kg δεν μου ήταν αρκετά Βέβαια ο συγκεκριμένος δεν πήγαινε γυμναστήριο , γυμναζόταν μόνος του με ασκήσεις σώματος οπότε δεν ήταν κ ότι καλύτερο για μυική ανάπτυξη όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες ,αλλα σε σχέση μ αυτό π ήταν πριν αρχίσει να γυμνάζεται , ναι είχε κάνει μια πρόοδο απλά για το θέμα των νερών/λίπους λέω που αναφέρθηκε , σ αυτή την περίπτωση δεν υπήρξε τέτοιο πρόβλημα Αυτος ρε φιλε εχει "πακιστανικο" σωμα δεν τον βαζω καν στους γυμνασμενους Σχετικα με το φαγητο που ελεγες σε αγωνιστικο και οχι μονο επιπεδο ειναι αρκετα τα λεφτα που πρεπει να δαπανησει καποιος στο κομματι της διατροφης . Αν θελει να τρωει ποιοτικες τροφες ,επαρκεις ποσοτητες κ.ο.κ. ωστε να δει σημαντικα αποτελεσματα .Επισης ειναι και ιδιαιτερα μονοτονο ποσο μαλλον αν εχεις αναλαβει και ο ιδιος την παρασκευη τους . Ομως ειναι μονοδρομος για καποιον που στοχευει σε σοβαρη αυξηση της μυικης μαζας . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Αυτος ρε φιλε εχει "πακιστανικο" σωμα δεν τον βαζω καν στους γυμνασμενους Σχετικα με το φαγητο που ελεγες σε αγωνιστικο και οχι μονο επιπεδο ειναι αρκετα τα λεφτα που πρεπει να δαπανησει καποιος στο κομματι της διατροφης . Αν θελει να τρωει ποιοτικες τροφες ,επαρκεις ποσοτητες κ.ο.κ. ωστε να δει σημαντικα αποτελεσματα .Επισης ειναι και ιδιαιτερα μονοτονο ποσω μαλλον αν εχεις αναλαβει και ο ιδιος την παρασκευη τους . Ομως ειναι μονοδρομος για καποιον που στοχευει σε σοβαρη αυξηση της μυικης μαζας . καλά εννοείται, γιαυτό λέω σε σχέση μ αυτό π ήταν πριν, απλά σε τέτοιες περιπτώσεις όπως πχ του φίλου π ειναι 60kg (δεν ξέρουμε ύψος) δεν χρειάζεται να τρώνε απαραίτητα 3γρ/kg για να βάλουν κιλά , στην αρχή όλα ειναι ευκολότερα ιδικά όταν το σώμα ειναι πολύ κάτω του φυσιολογικού καν σχετικά με το κόστος πάντως ναι , όπως είπα συζήτησα με αγωνιστικό (20 χρόνια)πόσα χρήματα χρειάζεται κ μ είπε οτι για να φάει σολομούς κ γενικά τροφές top θέλει κανα 30 euro τη μέρα σε φαΐ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnbond Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Θεωρείς...δεν είναι όμως αρκετά. Έχεις ψάξει σε λάθος έρευνες. Η μοναδική που πρέπει να ψάξεις και να αποτυπώσεις καλά στο μυαλό σου αν ψάχνεις αύξηση του μυϊκού βάρους σου είναι κάποιες σελίδες πίσω. ΥΓ: Καλά ειδικά με crossfit πως περιμένεις να αναπτυχθείς (μυϊκά) με τόσο λίγες θερμίδες από την πρόσληψη πρωτεΐνης; Φυσικά μπορεί να περιμένεις να ακούσεις ακριβώς αυτό που σου είπαν κάποιοι άλλοι, πως δηλαδή χρειάζεσαι περισσότερο υδατάνθρακα ώστε να δικαιολογήσεις και τον πόθο σου για ζάχαρη ή οτιδήποτε άλλο αμυλοζαχαρώδες. Ο καθένας ανάλογα με την προτεραιότητα που έχει στο μυαλό του...η λύση είναι μονόδρομος πάντως, είτε το θες είτε όχι. Cheers!!! Πως τα λες αυτά τα ακραία πράγματα; Οτι δε μπορείς να κάνεις υπερτροφία με 2γ/κιλό;Ο ορισμός του broscience. Για το crossfit εντάξει.. Αλλά η πρωτείνη είναι αρκετή για την εκγύμναση που κάνει. Και παραθέτεις μια έρευνα που έγινε υπο αμφίβολες συνθήκες αφού οι δύο ομάδες δεν λάμβαναν τις ίδες θερμίδες. Εγώ έχω να σου παραθέσω δεκάδες ή και εκατοντάδες έρευνες που δείχνουν οτι πάνω απο 2γ/κιλό είναι άχρηστα. Οι έρευνες μπορούν να βγάλουν οτι θέλουν οι δημιουργοί τους. πχ εδώ 4.4γ/kg καμία διαφορά https://jissn.biomedcentral.com/articles/10.1186/1550-2783-11-19 https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/1474076 https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/1400008 Και εδώ τι προτείνει το American college of sports medicine. 1.2-1.7g/kg https://www.acsm.org/docs/default-source/brochures/protein-intake-for-optimal-muscle-maintenance.pdf Αυτά που λες περι 3γ/kg+ μπορεί να ισχύουν για advanced bodybuilders που πιθανώς κάνουν και χρήση στεροειδών. Ο φίλος για να πάρει βάρος χρειάζεται έξτρα θερμίδες. Είτε τις πάρει απο πρωτείνη είτε απο υδατάνθρακες/λίπος το ίδιο αποτέλεσμα θα έχει. Αν πάρει έξτρα πρωτείνη δεν υπάρχει περίπτωση να πάει σε περισσότερη μυική ανάπτυξη.Πάλι σε ενέργεια ή λίπος θα καταλήξει. Ακόμη και αν υπήρχε περίπτωση να έχει μεγαλύτερη μυική ανάπτυξη η διαφορά θα ήταν πολύ μικρή. Οπότε γιατί τον μπερδεύεις λέγοντας του υπερβολές; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 έχω το εξης θέμα ενώ ανεβαίνω σταθερά κιλά σε όλα τα σημεία (πόδια, πλάτη, τρικέφαλα κτλπ) κ γενικότερα βλέπω διαφόρές. Στα δικέφαλα έχω κολλήσει όπως ξεκίνησα (10 κιλά ). Τι μπορώ να κάνω έτσι ώστε να αρχίσω να δυναμώνω κ τα δικέφαλα?? Παίζει ρόλο που τα γυμνάζω την ίδια μέρα με το στήθος? Μην νομιζεις οτι θα φτασεις να κανεις να σηκωνεις στα δικεφαλλα τεραστια κιλα. Γυμναζονται μαζι με αλλες μυϊκές ομαδες. Εγω δεν ειμαι της αποψης μειωσε κιλα γιατι θα πας πισω. Ή μειωσε επαναληψεις και βαρα με βοηθεια ομως, ή παιξε ντροπ σετ και δισετ τουλαχιστον να δινεις πολλα ερεθίσματα. Γιαννη η ζωνη απο το παντελονι μονο κακο σου κανει, καλυτερα χοντρο σχοινι ή αλυσιδα με κρικους. Σημερα τελευταια προπονηση γιαβτο 17 ανοιγει 3/1/18 να δουμε πως θα ξεκινησει η χρονια. Λιγο ξεκουραση θα εφοδιαστω με πολλες προμηθειες και ενα τετραμηνο ακομα θα τρωω για να αυξηση. Δεν με νοιζει το φουλ γραμμωμενο σωμα, αλλα το στιβαρό. Αυτος ειναι ο στοχος μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftis95 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Έχει αποδειχθεί από αρκετές έρευνες και είναι πλέον κοινώς αποδεκτό από τους "guru" του χώρου, ότι πάνω από 1.8γρ/κιλό δεν οφελεί κάπου. Μάλιστα, το strict όριο στο οποίο σταματάνε να εμφανίζονται οφέλη είναι 1.4γρ/κιλό. Αλλά προτείνουμε 1.8γρ/κιλό για να είμαστε safe. Επίσης όσο πιο πολλά χρόνια γυμνάζεται κάποιος, τόσο μειώνεται ή ανάγκη του για πρωτείνη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimasGR Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Γ@μω και εγω εχω κολλησει κοντα στα 70 κιλα τωρα πρεπει να επεσα κι ολας λιγο. 100-120g+ πρωτεινη καθε μερα, αλλα υδατανθρακες και λοιπα δεν πολυμετραω. Απλα κοιταω να τρωω ρυζια,μακαρονια,ψωμια καθε μερα. Θερμιδες στο περιπου. Μετα τις γιορτες θα αρχισω να τρωω αλλα τοσα μου φαινεται. ΥΓ : Θυροειδη εκανα εξετασεις πριν 1μιση χρονο tsh κ λοιπες μια χαρα και υπερηχογραφημα καθαροτατο το αναφερω για τον φιλο παραπανω, βεβαια λογικα υπαρχουν κ εξαιρεσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Χρονια πολλα καρντασια. Ειμαι ο μονος που γυμναζεται σημερα; Οχι τιποτα, να πιασει τοπο κι η κραιπαλη των ημερων 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Χρονια πολλα καρντασια. Ειμαι ο μονος που γυμναζεται σημερα; Οχι τιποτα, να πιασει τοπο κι η κραιπαλη των ημερων Να ξερεις οτι παντα υπαρχω καπου εγω που ολο και κατι κανω Αυτες τις μερες εχει βγαλει καιρο οποτε παω θαλασσα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Χρόνια πολλά με υγεία και καλά μυικά κέρδη! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Εγω δεν γυμναζομαι σημερα και μεχρι της 3/1/18 που θα ανοιξει το γυμναστήριο. Καλες γιορτες και χρονια πολλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Εγω δεν γυμναζομαι σημερα και μεχρι της 3/1/18 που θα ανοιξει το γυμναστήριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redykt Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Time for dirty bulk . Καλες Γιορτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Χρονια πολλα καρντασια. Ειμαι ο μονος που γυμναζεται σημερα; Οχι τιποτα, να πιασει τοπο κι η κραιπαλη των ημερων Γιάνναρε, χρόνια πολλά - χρόνια πολλά σε όλους! Σε μία ώρα, ανεβαίνω στο ποδήλατο, θα στάξω πάλι, λέμε! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις