Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

έχω το εξης θέμα ενώ ανεβαίνω σταθερά κιλά σε όλα τα σημεία (πόδια, πλάτη, τρικέφαλα κτλπ) κ γενικότερα βλέπω διαφόρές. Στα δικέφαλα έχω κολλήσει όπως ξεκίνησα (10 κιλά :mad: ). Τι μπορώ να κάνω έτσι ώστε να αρχίσω να δυναμώνω κ τα δικέφαλα?? Παίζει ρόλο που τα γυμνάζω την ίδια μέρα με το στήθος?

Πιο λίγα κιλα, πιο πολλές επαναλήψεις, δώσε βάση στην τεχνική. Επίσης κανε την ασκηση 21 (Google it).

Losv, εγω το έκανα με κλαςςικη ζωη για παντελόνι όπου έβαζα κάποιο kettlebell.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Λοιπόν συνεχίζουμε δυνατά . Πόδια - κορμό .

Από αρχές καλοκαιριού ευελπιστώ να αρχίσω κανονικά όλο το σώμα αφού φτιάξω τον κακόμοιρο τον ώμο μου.

Θα τον επαναφέρω συντηρητικά με υπέρυχους και φυσικοθεραπείες .

Οι εξετάσεις μπόμπα εκτός της cpk που πάντα είναι ανεβασμένη όταν ζορίζομαι.

5η προς 6η δεκαετία και δεν θα με δει καναπές για πολυυυ καιρό ακόμα ....

• Like 4

που λέτε τετάρτη-πέμπτη-παρασκευή προπόνηση με προπονητή 
προπόνηση ώμων ? δεν μπορούσα να σηκώσω το βράδυ το τηλέφωνο να μιλήσω 
προπόνηση χεριών χθες? ακόμα πρισμένα 
προπόνηση ποδιών σήμερα? ανέβαινα/κατέβαινα τις σκάλες κ κρατιόμουν, όπως το κόβω δεν μ χωράνε τα παντελόνια μου 

Αυτή τη στιγμή είμαι στα 350 υδατάνθρακα κ τον ανεβάζουμε κάθε 2 εβδομάδες μέχρι να βρούμε το σημείο μ 

:-)

• Like 3

το μόνο εύκολο να ταλαιπωρήσεις κάποιον 

δε σημαίνει όμως ότι είναι σωστή προπόνηση 

καλά ο συγκεκριμένος έχει κατεβάσει δεκάδες άτομα σε αγώνες κ έχει ένα τοίχο δικά του κύπελλα οπότε μπορεί κ να μην με ταλαιπωρεί τζάμπα 

το αποτέλεσμα θα δείξει  ;)

Με ζώνη ή με σκοινι, ε; Φοβάμαι ότι θα με βλέπουν και θα με κοιτάνε περίεργα ????

Οκ ίσως πάω σε αυτή τη λύση. Άλλη επιλογή γνωριζουμε;

Κάτι άλλο. Αυτή τη στιγμή λαμβάνω 150Π-310Υ-70Λ και δεν παίρνω κιλά. Πόσο να ανεβασω υδατάνθρακα; Πραγματικά ήδη μου φαίνονται πολλα τα 310γρ. (είμαι 68 κιλά)

Με ζώνη ή με σκοινι, ε; Φοβάμαι ότι θα με βλέπουν και θα με κοιτάνε περίεργα ????

Κάτι άλλο. Αυτή τη στιγμή λαμβάνω 150Π-310Υ-70Λ και δεν παίρνω κιλά. Πόσο να ανεβασω υδατάνθρακα; Πραγματικά ήδη μου φαίνονται πολλα τα 310γρ. (είμαι 68 κιλά)

βάλε άλλα 50Υ και 10Λ

αφου δεν παίρνεις βάρος θες θερμίδες. Απλά τα πράγματα.

κοντά 2500 θερμίδες στα 68kg και δεν βάζεις βάρος 

χειρωνακτική εργασία ? αερόβιο άθλημα? η είσαι γενικά active ? πάντως αν κάνεις μόνο βάρη κ δεν πλακώνεσαι στην αερόβια τσέκαρε μια θυρεοειδή , δες αν μετράς σωστά τις θερμίδες σου. είσαι στάσιμος πάνω απο 2 εβδομάδες? το να ανεβάσεις τον υδατάνθρακα δεν είναι δύσκολο , βάλε λίγο παραπάνω ποσότητα στον υδατάνθρακα π τρως (κανα 250ρι θερμίδες)  , αν τον μοιράσεις σε όλα τα γεύματα δεν θα το καταλάβεις καν σαν ποσότητα 

κοντά 2500 θερμίδες στα 68kg και δεν βάζεις βάρος 

χειρωνακτική εργασία ? αερόβιο άθλημα? η είσαι γενικά active ? πάντως αν κάνεις μόνο βάρη κ δεν πλακώνεσαι στην αερόβια τσέκαρε μια θυρεοειδή , δες αν μετράς σωστά τις θερμίδες σου. είσαι στάσιμος πάνω απο 2 εβδομάδες? το να ανεβάσεις τον υδατάνθρακα δεν είναι δύσκολο , βάλε λίγο παραπάνω ποσότητα στον υδατάνθρακα π τρως (κανα 250ρι θερμίδες)  , αν τον μοιράσεις σε όλα τα γεύματα δεν θα το καταλάβεις καν σαν ποσότητα 

Εγώ ήμουν 60 κιλά και είχα συντήρηση στις 2400.χωρίς εργασία ,χωρίς τιποτα. όλη μέρα pc.μόνη δραστηριότητα η εκγύμναση. παίζει να έχανα κιόλας.  :-D  Μη σου τύχει!

150 πρωτεϊνη;

Να ανεβάσεις κι άλλο υδατάνθρακα γιατί; Τι κιλά θες να πάρεις, νερά και λίπος;  Γιατί παραπάνω ενέργεια δεν θα σου δώσει, guaranteed. Πρέπει να ανεβάσεις οπωσδήποτε την ποσότητα πρωτεΐνης που λαμβάνεις αν θες να ανέβεις μυϊκά. Όταν δεις πως μένεις στάσιμος κι έτσι, τότε αρχίζεις κι ανεβάζεις λίγο και τα (καλά) λιπαρά που είναι άκρως απαραίτητα για ένα αναβολικό περιβάλλον στο σώμα σου. Όοοοταν μείνεις στάσιμος, να σκεφτείς να ανεβάσεις κι άλλο τον υδατάνθρακά σου.

ΥΓ: Οι 2470 θερμίδες που λαμβάνεις, είναι υπερβολικά λίγες για τα κιλά σου για ανάπτυξη μυϊκής μάζας...αν προπονείσαι έντονα και σοβαρά.

Βασικά κάνω τουλάχιστον 3-4 φορες cross. Σκέφτομαι να τις μειωσω αλλά μου αρέσει σε σχέση με το γυμναστήριο που έκανα.

Κοίτα τον τελευταίο καιρό ειμαι active μέσα στην μέρα. Γενικά φυσιολογικα πράγματα από δραστηριότητα.

Το μόνο που κατάφερα τον τελευταίο καιρό είναι να χάσω λίπος και να μείνω στα ίδια κιλά.

Οκ να ανεβασω τον υδατρθρακα. Το πρωί για παράδειγμα ξεκινάω με 80-100γρ βρωμη. Να ανεβασω και άλλο;

Να πάω στις 2700 θερμίδες;

Οκ να ανεβασω τον υδατρθρακα. Το πρωί για παράδειγμα ξεκινάω με 80-100γρ βρωμη. Να ανεβασω και άλλο;

Να πάω στις 2700 θερμίδες;

Και βέβαια όχι...να ανεβάσεις την πρωτεΐνη σου αρχικά.

150 πρωτεϊνη;

Να ανεβάσεις κι άλλο υδατάνθρακα γιατί; Τι κιλά θες να πάρεις, νερά και λίπος;  Γιατί παραπάνω ενέργεια δεν θα σου δώσει, guaranteed. Πρέπει να ανεβάσεις οπωσδήποτε την ποσότητα πρωτεΐνης που λαμβάνεις αν θες να ανέβεις μυϊκά. Όταν δεις πως μένεις στάσιμος κι έτσι, τότε αρχίζεις κι ανεβάζεις λίγο και τα (καλά) λιπαρά που είναι άκρως απαραίτητα για ένα αναβολικό περιβάλλον στο σώμα σου. Όοοοταν μείνεις στάσιμος, να σκεφτείς να ανεβάσεις κι άλλο τον υδατάνθρακά σου.

Με 150γ πρωτείνη ,μικρό θερμιδικό πλεόνασμα και σωστή εκγύμναση θα βάλει μόνο νερό και λίπος;

Που το βασίζεις αυτό;

Δε στέκει

Εγώ ήμουν 60 κιλά και είχα συντήρηση στις 2400.χωρίς εργασία ,χωρίς τιποτα. όλη μέρα pc.μόνη δραστηριότητα η εκγύμναση. παίζει να έχανα κιόλας.  :-D  Μη σου τύχει!

ισχύει, αν πας 80kg με τα χρόνια κ εργάζεσαι θα χρειάζεσαι ένα μισθό , ούτε για αστείο δεν θα ήθελα κάτι τέτοιο 

ρώτησα έναν 120κάτι κιλά αγωνιστικό πόσα χαλάει σε φαΐ ..εκεί να δεις γέλια   

Με 150γ πρωτείνη ,μικρό θερμιδικό πλεόνασμα και σωστή εκγύμναση θα βάλει μόνο νερό και λίπος;

Που το βασίζεις αυτό;

Δε στέκει

Θεωρω τα 150γρ είναι αρκετά για τα κιλά μου. Στον υδατάνθρακα είχα ενδοιασμους. Όπου και να έχω ψαξει σε έρευνες γράφουν μέχρι 2.5 γρ πρωτεινης, 1 γρ λιπαρά και ο υδατάνθρακας είναι αυτό που με προβληματίζε μέχρι πόσο να ανεβασω.(Ανά κιλό σωματικού βάρους)

Ίσως οι πολλές θερμίδες που χάνω στο κρος είναι ένα θέμα που δεν παίρνω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...